Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Συμφωνώ...... φαίνεται να μην αξίζει
Μια μου ελεγε οτι θα σου παιρνω πιπες και οτι αλλο θελεις να κανεις ειναι δεκτο Αλλα θα πρεπει να ειμαστε σε Hotel με σαμπανια (Και τα υπολοιπα)
Και λεω εγω τωρα ακομα και αληθεια να ειναι αυτο ποσο θα μου στοιχιζε αν πηγαινα ? (Σιγα μην παω αλλα λεμε τωρα)
Το λιγοτερο 1-1.5Κ Ευρω Ε...αξιζει αυτο για ενα γαμησι ? Ουτε... πεθαμενος χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Συμφωνώ...... φαίνεται ναl μην αξίζει

Μια μου ελεγε οτι θα σου παιρνω πιπες και οτι αλλο θελεις να κανεις ειναι δεκτο Αλλα θα πρεπει να ειμαστε σε Hotel με σαμπανια (Και τα υπολοιπα)
Και λεω εγω τωρα ακομα και αληθεια να ειναι αυτο ποσο θα μου στοιχιζε αν πηγαινα ? (Σιγα μην παω αλλα λεμε τωρα)
Το λιγοτερο 1-1.5Κ Ευρω Ε...αξιζει αυτο για ενα γαμησι ? Ουτε... πεθαμενος χαχαχα
Δεν ξέρω τι ρευστότητα θέλεις να διαθέσεις αλλα 1.5κ και να φας κ καμια πατάτα ακούγεται κάπως.. Βέβαια εσύ εχεις παίξει μπάλα κ με βίντεο που εκεί τα ποσά ξέφυγαν οπότε τι να πω αχαχχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Δεν ξέρω τι ρευστότητα θέλεις να διαθέσεις αλλα 1.5κ και να φας κ καμια πατάτα ακούγεται κάπως.. Βέβαια εσύ εχεις παίξει μπάλα κ με βίντεο που εκεί τα ποσά ξέφυγαν οπότε τι να πω αχαχχα
Καλα ναι αλλα τα Video τα πηρα για αλλους λογους Για να γαμησω σιγα μην τις πληρωσω κιολας... ουτε με ενεσεις
Αν εβαζα ομως τιμη "Αγορας" δεν πρεπει να ειναι ουτε 200-300 Ευρω
Σιγα τις Γκομενες... κατι χαμουρες ειναι που περιμενουν τον μαλακα για να βγαλουν τον Μηνα τους χαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Καλα ναι αλλα τα Video τα πηρα για αλλους λογους Για να γαμησω σιγα μην τις πληρωσω κιολας... ουτε με ενεσεις
Αν εβαζα ομως τιμη "Αγορας" δεν πρεπει να ειναι ουτε 200-300 Ευρω
Σιγα τις Γκομενες... κατι χαμουρες ειναι που περιμενουν τον μαλακα για να βγαλουν τον Μηνα τους χαχα
200 βαριά....και ασε που στα λόγια ολες τα κάνουν ολα....μου φαίνεται θα δωσεις 200€ κ θα λες καλύτερα να ειχα φουσκωτή κουκλα χαχαχχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
200 βαριά....και ασε που στα λόγια ολες τα κάνουν ολα....μου φαίνεται θα δωσεις 200€ κ θα λες καλύτερα να ειχα φουσκωτή κουκλα χαχαχχα
Αυτο ακριβως και τα 200 Ευρω τσαμπα θα πανε Κανονικα αυτες πρεπει να μας πληρωνουν
Οχι εμεις χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εδω μιλαω με μια πολυ ασχημη και την ρωταω τι ψαχνεις εδω ? Και μου λεει εναν ωριμο Αντρα να με προσεχει και να περναμε καλα
Και της λεω... Αυτος θα περναει καλα ? Και τι μου απανταει Βεβαια διοτι εγω ειμαι και γαμω τις Γκομενες ολοι με θελουν
Της λεω ναι σιγουρα εισαι και γαμω την μουνα θα γινεται σκοτωμος ποιος θα σε παρει Και μου λεει ε...ενταξει αν εχω κατι καλο
Και εγω ειναι η... ομορφια μου χαχαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Εδω μιλαω με μια πολυ ασχημη και την ρωταω τι ψαχνεις εδω ? Και μου λεει εναν ωριμο Αντρα να με προσεχει και να περναμε καλα
Και της λεω... Αυτος θα περναει καλα ? Και τι μου απανταει Βεβαια διοτι εγω ειμαι και γαμω τις Γκομενες ολοι με θελουν
Της λεω ναι σιγουρα εισαι και γαμω την μουνα θα γινεται σκοτωμος ποιος θα σε παρει Και μου λεει ε...ενταξει αν εχω κατι καλο
Και εγω ειναι η... ομορφια μου χαχαχα
Το καθε ναυάγιο το παίζει μοιραία......ρε που μπλεξαμεε

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Το καθε ναυάγιο το παίζει μοιραία......ρε που μπλεξαμεε
Ακομα και την πουτσα μου ζητανε να δουν και οταν τους λεω ανοιξε απο προσβαση θελουν αιτημα για να πληρωσω να τις δω
Ενω αυτες μου ζητανε πρωτες να δουν την πουτσα μου χαχαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ακομα και την πουτσα μου ζητανε να δουν και οταν τους λεω ανοιξε απο προσβαση θελουν αιτημα για να πληρωσω να τις δω
Ενω αυτες μου ζητανε πρωτες να δουν την πουτσα μου χαχαχα
Απο παντού να τα αρπάξουν....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Απο παντού να τα αρπάξουν....
Αυτο εγω δεν το ηξερα και την ειχα πατησει Οταν σου λεει κανε αιτημα σημαινει οτι το ζητας και το Site σε χρεωνει
Ενω σε παρα πολλα Κοριτσια που ειχα Κονε τους ελεγα ανοιξε την χωρις αιτημα απο προσβαση Photo και το κανουν και με αυτον τον τροπο ειναι δωρεαν
Αυτη που σου πει κανε αιτημα παει για Luns (Και σου ζηταει να δει και την πουτσα σου πρωτη)

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αυτο εγω δεν το ηξερα και την ειχα πατησει Οταν σου λεει κανε αιτημα σημαινει οτι το ζητας και το Site σε χρεωνει
Ενω σε παρα πολλα Κοριτσια που ειχα Κονε τους ελεγα ανοιξε την χωρις αιτημα απο προσβαση Photo και το κανουν και με αυτον τον τροπο ειναι δωρεαν
Αυτη που σου πει κανε αιτημα παει για Luns (Και σου ζηταει να δει και την πουτσα σου πρωτη)
Πολλές λένε δν ξέρω πως γινεται και εχουνε 10 φωτό ανεβασμενες...να γελάς

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Πολλές λένε δν ξέρω πως γινεται και εχουνε 10 φωτό ανεβασμενες...να γελάς
Ολες ξερουν σιγα το δυσκολο Αλλα ειναι τοσο ξεκωλιαρες που θελουν και να βλεπουν την πουτσα και αν τους πεις να σε δω
Μετα σου λενε ζητα το Ειναι να τους ριχνεις χαστουκακια στο Αγαμητο κωλαρακι τους χαχαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.662
Πόντοι
6.056
Να δώσει κάποια τηλέφωνο για να μιλήσετε χωρίς να τα χώνεις στους νταβάδες της σελίδας παίζει ;

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Να δώσει κάποια τηλέφωνο για να μιλήσετε χωρίς να τα χώνεις στους νταβάδες της σελίδας παίζει ;
Οχι δεν υπαρχει καμμια περιπτωση ... στην αρχη τουλαχιστον
Αν επαιζε αυτο θα τις ειχα ξεκωλιασει ολες χαχαχα
Θα πρεπει να τα χωνεις σαν τον μαλακα και παλι τηλ δεν παιρνεις ...ισως μετα απο πολυ καιρο
Αλλα τοτε δεν θα εχεις ουτε τηλ θα στα εχουν φαει ολα χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Λοιπον Αρχοντομαγκες ακουστε φαση Εγω εχω περιπου 10 Acc στο Putanona τα 2 που τα εχω για εξακριβωση Fake Profile πανω απο 12 New Users
Ενω ακομα δεν εχουν μπει καλα καλα και δεν ειχαμε καμμια συνομιλια μου ειχαν κανει Hard Block απο την αρχη Τι σημαινει αυτο ?
Οτι ειναι παλιες Καργιολες που με ξερουν (Με ξερουν παρα πολλες) και εκαναν New Acc για να φανε Luns απο τον Κυριο Λογαριασμο μου
Με την εννοια οτι αφου δεν τους μιλαω στο παλιο τους Profile εκαναν Νεο και μου την πεσαν για να φανε Luns 100% αυτο Το υπογραφω
Και οχι μονο απο εμενα και ...οποιον αλλον βρουνε

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Λοιπον Αρχοντομαγκες ακουστε φαση Εγω εχω περιπου 10 Acc στο Putanona τα 2 που τα εχω για εξακριβωση Fake Profile πανω απο 12 New Users
Ενω ακομα δεν εχουν μπει καλα καλα και δεν ειχαμε καμμια συνομιλια μου ειχαν κανει Hard Block απο την αρχη Τι σημαινει αυτο ?
Οτι ειναι παλιες Καργιολες που με ξερουν (Με ξερουν παρα πολλες) και εκαναν New Acc για να φανε Luns απο τον Κυριο Λογαριασμο μου
Με την εννοια οτι αφου δεν τους μιλαω στο παλιο τους Profile εκαναν Νεο και μου την πεσαν για να φανε Luns 100% αυτο Το υπογραφω
Ανετα...ειναι τοσο κούτες που μιλάνε ακριβώς με ίδιο υφος.... κορίτσια το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται.... καλησπέρα lundiggers.....Merry Christmas

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ανετα...ειναι τοσο κούτες που μιλάνε ακριβώς με ίδιο υφος.... κορίτσια το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται.... καλησπέρα lundiggers.....Merry Christmas
Φαντασου Joe οτι εγω για να διατηρω 10 Acc μου στοιχιζει πολλα λεφτα οχι μαλακιες Αλλα με αυτο τον τροπο δεν υπαρχει περιπτωση
Να με πιασουν μαλακα με τιποτα... ουτε με ενεσεις
Και στα 2 Acc που εχω για εξακριβωση ολες αυτες απο την αρχη μου ειχαν κανει Hard Block
Γιατι δεν μου κανουν και στον κυριο Λογαριασμο μου ?

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Φαντασου Joe οτι εγω για να διατηρω 10 Acc μου στοιχιζει πολλα λεφτα οχι μαλακιες Αλλα με αυτο τον τροπο δεν υπαρχει περιπτωση
Να με πιασουν μαλακα με τιποτα... ουτε με ενεσεις
Και στα 2 Acc που εχω για εξακριβωση ολες αυτες απο την αρχη μου ειχαν κανει Hard Block
Γιατι δεν μου κανουν και στον κυριο Λογαριασμο μου ?
Smartboy, τι ποσοστό δίνεις να σε δίνει το σαιτ απο μεσα σε αυτές...να διαρρέει δλδ οτι εισαι εσυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom