Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
"The maximum benefit a member may receive in gifts, trips etc from the Reward Program cannot exceed the sum of 10000 USD per year."

Μέγιστη ταρίφα....αρα πολλα προφίλ για κονομα....
Ναι αλλα τα "Μαυρα" λεφτα δεν φαινονται π.χ Αν εγω πω στην αλλη παμε Telegram και θα σου δωσω 5Κ για 1 Video θα τα παρει μεσω P2P
Και δεν θα δειξει τιποτα (Θα γινει δηλαδη εκτος) Και τις πιο πολλες φορες ετσι γινεται (Οχι οτι δεν το ξερουν στο Putanona αλλα λεμε τωρα) χαχαχα
Στην ουσια βαζουν ενα χρηματικο οριο για να μην "Φωναζουν" οι Glamourατοι οτι ειναι Business Και στην πραγματικοτητα... δεν ισχυει

Τελευταία τροποποίηση:

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ναι αλλα τα "Μαυρα" λεφτα δεν φαινονται π.χ Αν εγω πω στην αλλη παμε Telegram και θα σου δωσω 5Κ για 1 Video θα τα παρει μεσω P2P
Και δεν θα δειξει τιποτα (Θα γινει δηλαδη εκτος) Και τις πιο πολλες φορες ετσι γινεται (Οχι οτι δεν το ξερουν στο Putanona αλλα λεμε τωρα) χαχαχα
Στην ουσια βαζουν ενα χρηματικο οριο για να μην "Φωναζουν" οι Glamourατοι οτι ειναι Business Και στην πραγματικοτητα... δεν ισχυει
Έτσι ναι, απλά λέω ότι μέσω site έχεις ταβάνι.... οπότε δν εχει νόημα αυτό που κάνουνε να τρώνε λουνς... ξυπνάτε συναντήσετε κόσμο εκτός να λετε sky is the limit.... αλλιώς μιλαμε για κοπέλες που πανε να βγάλουν κανα 10€ την μερα...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Έτσι ναι, απλά λέω ότι μέσω site έχεις ταβάνι.... οπότε δν εχει νόημα αυτό που κάνουνε να τρώνε λουνς... ξυπνάτε συναντήσετε κόσμο εκτός να λετε sky is the limit.... αλλιώς μιλαμε για κοπέλες που πανε να βγάλουν κανα 10€ την μερα...
Μπα μην νομιζεις απο αυτες ουτε το 2-3% δεν βγαζει "Μεροκαματο" Διοτι τα παρατανε πολυ γρηγορα Αν δεις μετα απο την εγγραφη τους
1-2 Μηνες ουτε καν μπαινουν στο Site που σημαινει οτι τα βρηκαν μπαστουνια και τα... παρατησαν
Εγω με τοσα Κοριτσια που εχω μιλησει μου εχουν πει οτι λογο που ειναι σχεδον αδυνατο να βρουν Sugar δεν ασχολουνται πια

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μπα μην νομιζεις απο αυτες ουτε το 2-3% δεν βγαζει "Μεροκαματο" Διοτι τα παρατανε πολυ γρηγορα Αν δεις μετα απο την εγγραφη τους
1-2 Μηνες ουτε καν μπαινουν στο Site που σημαινει οτι τα βρηκαν μπαστουνια και τα... παρατησαν
Εγω με τοσα Κοριτσια που εχω μιλησει μου εχουν πει οτι λογο που ειναι σχεδον αδυνατο να βρουν Sugar δεν ασχολουνται πια
Για να βρούνε, σουγκαρ πρέπει να ξέρουνε τι ειναι....δεν ειναι μονο τσατ κ λουνς......θελει συνάντηση κ εκεί τσεκαρεις αν προχωρα.... αυτές νομίζουν θα στα σκασει ο αλλος για να του πεις καλημερα.... κορίτσια εσεις του ζείτε τυπου 090 τηλέφωνα κ ως εκει.... ξυπνάτε δν είμαστε στα 90ς.... διαβάστε εδω να δειτε πως παίζεται το παιχνίδι

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Για να βρούνε, σουγκαρ πρέπει να ξέρουνε τι ειναι....δεν ειναι μονο τσατ κ λουνς......θελει συνάντηση κ εκεί τσεκαρεις αν προχωρα.... αυτές νομίζουν θα στα σκασει ο αλλος για να του πεις καλημερα.... κορίτσια εσεις του ζείτε τυπου 090 τηλέφωνα κ ως εκει.... ξυπνάτε δν είμαστε στα 90ς.... διαβάστε εδω να δειτε πως παίζεται το παιχνίδι
Λενε οτι θελουν Sugar (Και στην πραγματικοτητα οπως και το 99% των Αντρων δεν εχουν ιδεα τι ειναι Sugar) Δηλαδη θελουν να παιρνουν τα φραγκα
Χωρις να κανουν τιποτα Sorry αλλα αυτο δεν γινεται Πρωτα θα διαβασουμε και μετα θα μιλησουμε για Sugar (To εχω ξαναπει)
Υπαρχει... αγνοια Οπως και οι Αντρες που νομιζουν οτι θα δωσουν ενα δωρακι... και θα Γαμησουν

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Λενε οτι θελουν Sugar (Και στην πραγματικοτητα οπως και το 99% των Αντρων δεν εχουν ιδεα τι ειναι Sugar) Δηλαδη θελουν να παιρνουν τα φραγκα
Χωρις να κανουν τιποτα Sorry αλλα αυτο δεν γινεται Πρωτα θα διαβασουμε και μετα θα μιλησουμε για Sugar (To εχω ξαναπει)
Υπαρχει... αγνοια Οπως και οι Αντρες που νομιζουν οτι θα δωσουν ενα δωρακι... και θα Γαμησουν
Όλα ξεκινάνε απο την φάση οτι θέλουν απλα εναν μαλακά να τις πληρώνει κ αυτες να το δίνουν άλλου....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Όλα ξεκινάνε απο την φάση οτι θέλουν απλα εναν μαλακά να τις πληρώνει κ αυτες να το δίνουν άλλου....
Γιατι νομιζεις οτι οι Γκομενες του Putanona Γαμιουντε ασυστολα Σε διαβεβαιωνω οτι ειναι σχεδον Αγαμητες (Απο τα Dating τα δικα μου το λεω)
Ηρθα πολλες φορες σε αμηχανια μαζι τους Ειναι κοριτσια πολυ Fantesy αλλα στην πραξη ειναι πολυ συνεσταλμενες (Και μιλαω για Υπερμουνες)
Μην κοιτας το Look ειναι καθαρα καλυψη Το 99.99% των Αντρων ετσι και τις δει μπροστα του ειναι κοτες ολοι Μονο τις κοιτανε δεν κανουν τιποτα
Οχι μονο τα εχω δει αλλα μου τα λενε και τα Κοριτσια

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Γιατι νομιζεις οτι οι Γκομενες του Putanona Γαμιουντε ασυστολα Σε διαβεβαιωνω οτι ειναι σχεδον Αγαμητες (Απο τα Dating τα δικα μου το λεω)
Ηρθα πολλες φορες σε αμηχανια μαζι τους Ειναι κοριτσια πολυ Fantesy αλλα στην πραξη ειναι πολυ συνεσταλμενες (Και μιλαω για Υπερμουνες)
Μην κοιτας το Look ειναι καθαρα καλυψη Το 99.99% των Αντρων ετσι και τις δει μπροστα του ειναι κοτες ολοι Μονο τις κοιτανε δεν κανουν τιποτα
Οχι μονο τα εχω δει αλλα μου τα λενε και τα Κοριτσια
Δωσε λιστα με τοπ10....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Δωσε λιστα με τοπ10....
sofia,24 Athens
Katerina,28 Athens
Maria999,21 Athens
shine_girl94,26 Kifissia
Anastasia69,26 Thessaloniki

Αυτες που δινω δεν σημαινει οτι εχω κανει κατι η δεν εχω κανει χαχαχα
Απλα ως... Οδηγο Top 5 (Διοτι υπαρχουν πολλες ακομα χαχα)

Τελευταία τροποποίηση:

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
sofia,24 Athens
Katerina,28 Athens
Maria999,21 Athens
shine_girl94,26 Kifissia
Anastasia69,26 Thessaloniki

Αυτες που δινω δεν σημαινει οτι εχω κανει κατι η δεν εχω κανει χαχαχα
Απλα ως... Οδηγο Top 5 (Διοτι υπαρχουν πολλες ακομα χαχα)
Ωραίος...δεν θέλουμε λεπτομερείς απλα ενα ξερό top10?

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ωραίος...δεν θέλουμε λεπτομερείς απλα ενα ξερό top10?
mermaidgirl,30 Athens
anNsugargirl,22 Athens
KissMe,22 Thessaloniki
BarbieT,23 Athens
Georgia91,30 Kifissia

Αλλες 5 λοιπον για να ολοκληρωθει το Top 10 (Υπαρχουν βεβαια αρκετες ακομα)
Αλλα εδω μιλαμε απλα για ...ζημια

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εκτος την Maria999,21 Athens Εγω οσο καιρο ειμαι στο Putanona (Περιπου 6-7 Μηνες)
Δεν εχω δει καμμια αλλη ποτε...Online χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Και διατηρούν υψηλή βαθμολογία......
Καλα η βαθμολογια δεν αποκλειεται να ειναι και φτιαχτη απο τα καθαρματα του Putanona
Διοτι αν δεις υπαρχουν πολλες ασχημες με μεγαλυτερη βαθμολογια απο πολλες ομορφες
Αρα κατι.. παιζει εκει δεν ειναι τυχαιο χαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Απο την αλλη τωρα ποσο πιθανο ειναι να ειναι ολες Fake ? Θελω να πω υπαρχουν περιπου 600 ενεργες κλωσσες το 5% να ηταν Real
Θα επρεπε να υπαρχουν 30 Real Εμεις δεν εχουμε βρει... καμμια Μαθηματικα να το βαλεις δεν βγαινει ειναι απιστευτο

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Και για να δω αν παιζει αυτο θα ζητησω απο γκομενα New User Video 5K Ευρω
Θα δω λοιπον αν αντεχει να με... αντιμετωπισει
Αν δεν το κανει ειναι αυτο που λεω (Και 99.99% ειναι ετσι)
Τελικα εκανα προταση σε μια απο αυτες 4Κ Ευρω για Video στο Telegram Και αρχισε και μου ελεγε δεν ειμαι ετοιμη ακομα και ενα καρο... μαλακιες
Επιβεβαιωθηκα 100% δηλαδη οτι ειναι Fake Profile Οχι οτι δεν το ηξερα αλλα λεμε τωρα (Σε αυτη που εκανα προταση εχω Video της απο πιο παλια)
Ειναι απο τις New Users

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Μια αλλη μου λεει θα με "Κανεις δικη σου" παρεχοντας μου διαφορα πραγματα (Λες και εγω θελω να την κανω δικη μου χαχα) Της λεω τι πραγματα ?
Και μου κανει ε...ενταξη μωρε τα Μαλλια τα νυχια λιγα μετρητα κανενα φουστανακι κανενα παπουτσακι κτλ Και της κανω ωραια Εσυ τι θα μου παρεχεις ?
Και μου κανει Την ομορφια μου βρε ! Κατευθειαν Hard Block ουτε το σκεφτηκα με την... παλιοχαμουρα χαχαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μια αλλη μου λεει θα με "Κανεις δικη σου" παρεχοντας μου διαφορα πραγματα (Λες και εγω θελω να την κανω δικη μου χαχα) Της λεω τι πραγματα ?
Και μου κανει ε...ενταξη μωρε τα Μαλλια τα νυχια λιγα μετρητα κανενα φουστανακι κανενα παπουτσακι κτλ Και της κανω ωραια Εσυ τι θα μου παρεχεις ?
Και μου κανει Την ομορφια μου βρε ! Κατευθειαν Hard Block ουτε το σκεφτηκα με την... παλιοχαμουρα χαχαχα
Σίγουρα, κοινή διαχείριση προφιλ....ολες γράφουν το ιδια φράση με τον ίδιο τρόπο....και χωρίς τόνους...η τριαδα Μυρτω, Μαρία, Ναταλία νομίζω εχει γινει πλεον

Marianna1010, Lenaki_Ss, Eli_B

Απορώ γτ ασχολουμαστε ακομα..

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Σίγουρα, κοινή διαχείριση προφιλ....ολες γράφουν το ιδια φράση με τον ίδιο τρόπο....και χωρίς τόνους...η τριαδα Μυρτω, Μαρία, Ναταλία νομίζω εχει γινει πλεον

Marianna1010, Lenaki_Ss, Eli_B

Απορώ γτ ασχολουμαστε ακομα..
Η αλλη μου λεει και πως να σε πιστεψω ? Της κανω δωσε τηλ να μιλησουμε live Μου κανει καποια αλλη στιγμη που θα ειμαι πιο χαλαρη
Της κανω δωστο να το εχω Και τι μου λεει ? Μπα αν ειναι στειλε εσυ... Φαντασου να εκανα και κουβεντα ποσα μνμ θα μου ετρωγε η πουτανα
Μιλαμε για πολλα χαστουκια... στο αγαμητο κωλαρακι της χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Μονο το τελευταιο 24ωρο το Putanona εβαλε 9 Γκομενες New Users
Μιλαμε οτι τελικα απευθυνονται σε... Ιθαγενεις
Αλλα οι Ιθαγενεις θα τις πηγαιναν με τα τοξα γαμιωντας