Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μονο το τελευταιο 24ωρο το Putanona εβαλε 9 Γκομενες New Users
Μιλαμε οτι τελικα απευθυνονται σε... Ιθαγενεις
Αλλα οι Ιθαγενεις θα τις πηγαιναν με τα τοξα γαμιωντας
Smart Boy, περισσότερο μάλλον το βλέπουμε σαν κωλομπαρο παρα σαν sugar...δεν εξηγείται αλλιώς, τουλάχιστον εγώ εκεί καταλήγω για μένα..και εξηγουμαι ούτε μου λείπουν οι γκόμενες κτλ...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Smart Boy, περισσότερο μάλλον το βλέπουμε σαν κωλομπαρο παρα σαν sugar...δεν εξηγείται αλλιώς, τουλάχιστον εγώ εκεί καταλήγω για μένα..και εξηγουμαι ούτε μου λείπουν οι γκόμενες κτλ...
Κωλομπαρο ? Μακαρι Joe να ηταν κωλομπαρο εκει τουλαχιστον υπαρχει και καμμια Real Γυναικα
Στο Putanona ειναι ολες... Fake χαχαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Κωλομπαρο ? Μακαρι Joe να ηταν κωλομπαρο εκει τουλαχιστον υπαρχει και καμμια Real Γυναικα
Στο Putanona ειναι ολες... Fake χαχαχα
Virtual κωλομπαρο.... έχεις δικαιο χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Τα Luns Ομως δεν ειναι καθολου Virtual (Εικονικα) Αλλα πραγματικα Ευρω
Και τα τρωνε οπως τα Σουβλακια οι χαμουρες χαχαχα
Τα καταπίνουν, ενώ θα έπρεπε να καταπίνουν αλλα χαχαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Απο
Σίγουρα, κοινή διαχείριση προφιλ....ολες γράφουν το ιδια φράση με τον ίδιο τρόπο....και χωρίς τόνους...η τριαδα Μυρτω, Μαρία, Ναταλία νομίζω εχει γινει πλεον

Marianna1010, Lenaki_Ss, Eli_B

Απορώ γτ ασχολουμαστε ακομα..
Ταυτόχρονο log out και στην παρεα βάλτε κ την Elenh_2021...
Κρίμα Ελένη, και είχες τα προσόντα για sugar βορείων προαστίων

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Nastazia_gr,28 Athens New User Αυτη η Καργιολα ειχε μπει και πιο παλια και εκανε νεο Acc
Απατη του κερατα... Μακρια

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Kate_Fgk,24 Athens New User και Sophi_Zen,24 Athens New User 99% το ιδιο ατομο Απατη
Τιποτα... τελικα δεν ειναι ουτε καν για Chat (Πληρωνεις για να μιλας σε ενα 60χρονο πατσοκοιλια)
Απορω με τους υπευθυνους του Site πως το επιτρεπουν αυτο Πιστευω θα ειναι και η καταστροφη τους

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Kate_Fgk,24 Athens New User και Sophi_Zen,24 Athens New User 99% το ιδιο ατομο Απατη
Τιποτα... τελικα δεν ειναι ουτε καν για Chat (Πληρωνεις για να μιλας σε ενα 60χρονο πατσοκοιλια)
Απορω με τους υπευθυνους του Site πως το επιτρεπουν αυτο Πιστευω θα ειναι και η καταστροφη τους
Sophie_Zen την πέτυχα ινστα....fake 100%

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ζητάνε να δούνε φωτό, τις λες στις ανοιξα κ λενε δεν ξέρω απο αυτά στειλω στο τσατ.... κορίτσια δεν παμε 1η δημοτικου...να κανετε upload k send ξέρετε να κανετε 2 κλικ σε ενα προφίλ τι θέλει μαστερ σε τεχνητή νοημοσύνη...hard block αμέσως όπως είπε κ ο Smartboy

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ζητάνε να δούνε φωτό, τις λες στις ανοιξα κ λενε δεν ξέρω απο αυτά στειλω στο τσατ.... κορίτσια δεν παμε 1η δημοτικου...να κανετε upload k send ξέρετε να κανετε 2 κλικ σε ενα προφίλ τι θέλει μαστερ σε τεχνητή νοημοσύνη...hard block αμέσως όπως είπε κ ο Smartboy
Εχω κανει 452 Hard Block στις 550 περιπου ενεργες Που αυτο σημαινει οτι ειναι παντελως Fake τα παντα
Πραγματικα εχω... απογοητευτει Full

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ενω εσυ πληρωνεις σε "Οριζει" η καθε ξεκωλιαρα το τι θα κανεις ? Τιποτα... στην πρωτη κουβεντα και Hard Block
Ειναι μια απατη και μιση Κυριοι αυτα απο... μενα
Πραγματικα δεν εχω τιποτα αλλο να πω Αν δεν επεμβουν τα σκυλια του Putanona τοτε... τσαμπα Ευρω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ενω εσυ πληρωνεις σε "Οριζει" η καθε ξεκωλιαρα το τι θα κανεις ? Τιποτα... στην πρωτη κουβεντα και Hard Block
Ειναι μια απατη και μιση Κυριοι αυτα απο... μενα
Πραγματικα δεν εχω τιποτα αλλο να πω Αν δεν επεμβουν τα σκυλια του Putanona τοτε... τσαμπα Ευρω
Συμφωνώ, τέλος...... κλείνει το thread

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
706
Πόντοι
361
Παρατηρήσατε και εσείς ότι σχεδόν όλες οι new users είναι από Αθήνα; Μια δυο από Θεσσαλονίκη και σχεδόν καμία από κάπου αλλού. Είναι ιδέα μου; Τι λέτε να φταίει;

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Παρατηρήσατε και εσείς ότι σχεδόν όλες οι new users είναι από Αθήνα; Μια δυο από Θεσσαλονίκη και σχεδόν καμία από κάπου αλλού. Είναι ιδέα μου; Τι λέτε να φταίει;
Ότι είναι όλες fake hahaha..

Matthew James

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
706
Πόντοι
361
Ότι είναι όλες fake hahaha..
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στην Αθήνα υπάρχουν σαφώς περισσότερα κορόιδα που τα ακουμπάνε χοντρά, στη Θεσσαλονίκη μάλλον ξυπνήσαμε και χάσανε τα κορίτσια το μεροκάματο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom