Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Κανόνας πρώτος λοιπόν μακρυά από τις τοπ γκόμενες.... ίσως παίζει άλλου είδους φαση όπως περιέγραψες.... Κανόνας δεύτερος, συνάντηση μόνο αφού έχεις πάρει τηλέφωνο κ έχεις μιλήσει αρκετά ώστε να σιγουρευτείς όσο αυτό γίνεται ότι δν ανήκει στην κατηγορία τοπ γκόμενα που είναι η παγίδα... παιδιά μην πείτε ότι δεν γνωρίζατε ο Smart boy βάζει μια παράμετρο που κατε εμέ αλλάζει ολη την φιλοσοφία του πουτανονα....η αποφαση μου εδω κ λίγες μέρες να κάτσω πάγκο μάλλον αποδίδει...
Και βεβαια δεν μπορω να πω για ολες τις Γκομενες οτι ειναι σε κυκλωμα αλλα οι Υπερμουνες θελουν πολυ μα πολυ... προσοχη
Ραντεβου χωρις να εχουμε μιλησει εντατικα σε τηλ ουτε πεθαμενοι Λεφτα δεν στελνουμε ποτε ουτε να εχουμε πιει 1 μπουκαλι ουισκι
Και στο τελος για να ειμαστε "Σιγουροι" οτι ειναι αυτη παιζουμε με Video Call Προσωπικα αν δεν γινουν αυτα δεν παω... ποτε ραντεβου

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Και βεβαια δεν μπορω να πω για ολες τις Γκομενες οτι ειναι σε κυκλωμα αλλα οι Υπερμουνες θελουν πολυ μα πολυ... προσοχη
Ραντεβου χωρις να εχουμε μιλησει εντατικα σε τηλ ουτε πεθαμενοι Λεφτα δεν στελνουμε ποτε ουτε να εχουμε πιει 1 μπουκαλι ουισκι
Και στο τελος για να ειμαστε "Σιγουροι" οτι ειναι αυτη παιζουμε με Video Call Προσωπικα αν δεν γινουν αυτα δεν παω... ποτε ραντεβου
Οδηγός επιβίωσης, πρέπει να διδάσκεται....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Οδηγός επιβίωσης, πρέπει να διδάσκεται....
Αφου πολλες φορες λεω στον εαυτο μου τοσο απελπισμενος εισαι που θα κατσεις να μιλας με Φαντασματα
Και στην πραγματικοτητα και Συντροφο μονιμη εχω και ολα καλα Ειναι αυτο που λεω για την μαλακια που με... δερνει

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αφου πολλες φορες λεω στον εαυτο μου τοσο απελπισμενος εισαι που θα κατσεις να μιλας με Φαντασματα
Και στην πραγματικοτητα και Συντροφο μονιμη εχω και ολα καλα Ειναι αυτο που λεω για την μαλακια που με... δερνει
Όπως σχεδόν σε ολα τα πράγματα το άγνωστο κ το ρίσκο σε εξιταρει....και ειδικά αν μιλαμε για γυναίκες έστω κ πουτανονες....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Όπως σχεδόν σε ολα τα πράγματα το άγνωστο κ το ρίσκο σε εξιταρει....και ειδικά αν μιλαμε για γυναίκες έστω κ πουτανονες....
Σωστα το θετεις αλλα οταν περπαταμε μην κοιταμε πισω μας μην φαμε καμμια πιστολια χαχα
Διοτι αν παιζει κατι τετοιο να πανε να γαμηθουν και οι Γκομενες και... ολα χαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Σωστα το θετεις αλλα οταν περπαταμε μην κοιταμε πισω μας μην φαμε καμμια πιστολια χαχα
Διοτι αν παιζει κατι τετοιο να πανε να γαμηθουν και οι Γκομενες και... ολα χαχα
Ετσι, Μακρυά απο εμάς η άγρια δυση δεν τα ξέρουμε αυτά τα κόλπα εμεις.....Δεν πειράζουμε καμία, τα ωραία μας λουν τις δίνουμε ως εκεί....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Ετσι, Μακρυά απο εμάς η άγρια δυση δεν τα ξέρουμε αυτά τα κόλπα εμεις.....Δεν πειράζουμε καμία, τα ωραία μας λουν τις δίνουμε ως εκεί....
Ναι αλλα Φιλε Joe αυτες θελουν Τριαρια και Τεσσαρια στα... Πατησια
Δεν ειναι για αυτες αρκετα τα Luns Σου λενε τωρα που βρηκα τον μαλακα αντι να με Γαμησει να τον... σκισω εγω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ναι αλλα Φιλε Joe αυτες θελουν Τριαρια και Τεσσαρια στα... Πατησια
Δεν ειναι για αυτες αρκετα τα Luns Σου λενε τωρα που βρηκα τον μαλακα αντι να με Γαμησει να τον... σκισω εγω
Για αυτό όπως είπαμε 3 texts κ αν δεν πανε για αλλα...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
167 Κλωσσες Online Πολυ καλο ποσοστο

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Οι Γκομενες στο Putanona θελουν να μην τις γαμησεις να μην βγεις ραντεβου αλλα να δωσεις οτι εχεις και δεν εχεις
Υπαρχει κανεις... υποψηφιος χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Και να αισθανεσαι Γαμιας επειδη μιλησες στο Chat μαζι τους
Καλα Αρχοντομαγκες μιλαμε οτι ολες τους ειναι για πολλα... χαστουκια πραγματικα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εγω αρχισα παλι και τις βριζω οσο παιρνει ετσι και αλλιως τα μνμ τσαμπα πανε
Τουλαχιστον ας... ξεδωσω και λιγο με τα καραπουτανα και τους καραπουτανους χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Τωρα τι κανουν ολες Πριν να σου μιλησουν σου στελνουν Photo 150 Luns (Για αρχη και μετα τα υπολοιπα χαχα)
Φαντασου και να σου μιλησουν χαχαχα
Εγω συνεχιζω το πειραμα με τις πιο ασχημες και πραγματικα ειναι Full Κομλπεξικες οχι οτι οι αλλες δεν ειναι... αλλα λεμε τωρα
Μονο σε ασχημες πια μιλαω (Οσο πιο ασχημη τοσο πιο καλα για μενα) Και εχω... κλασει στο Γελιο χαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Τωρα τι κανουν ολες Πριν να σου μιλησουν σου στελνουν Photo 150 Luns (Για αρχη και μετα τα υπολοιπα χαχα)
Φαντασου και να σου μιλησουν χαχαχα
Εγω συνεχιζω το πειραμα με τις πιο ασχημες και πραγματικα ειναι Full Κομλπεξικες οχι οτι οι αλλες δεν ειναι... αλλα λεμε τωρα
Μονο σε ασχημες πια μιλαω (Οσο πιο ασχημη τοσο πιο καλα για μενα) Και εχω... κλασει στο Γελιο χαχα
Μιλάμε για τρέλα, άσχημες αντικειμενικά ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα.... καλησπέρα κορίτσια, σας αφιερώνω το με ενα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Μιλάμε για τρέλα, άσχημες αντικειμενικά ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα.... καλησπέρα κορίτσια, σας αφιερώνω το με ενα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό...
Τελικα αρχιζω και πιστευω οτι μηπως υπαρχουν αγαμητοι τοσο πολυ πια που τους κανουν τα χατιρια Τι να πω ?
Τιποτα ειναι ασχημες κοντες χοντρες με κατι κωλαρες 2 μετρα και θελουν... Sugar χαχαχα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Zoi_Nik,28 Athens Fake Profile (Ημουν 100% Σιγουρος)
Ria_Beauty,24 Volos Fake Profile
Xruspa_1,26 Athens Fake Profile

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Δηλαδη συγνωμη για να καταλαβω Μιλαμε στις ασχημονιες... και τις παρακαλαμε ?
Αυτες κανονικα πρεπει να ειναι ολες στην σειρα για γαμησι (Να τσακωνονται πια θα γαμηθει πρωτη χαχα)
Αρα η ειναι Ασχημες η ειναι Ομορφες ειναι ολες... Fake

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Δηλαδη συγνωμη για να καταλαβω Μιλαμε στις ασχημονιες... και τις παρακαλαμε ?
Αυτες κανονικα πρεπει να ειναι ολες στην σειρα για γαμησι (Να τσακωνονται πια θα γαμηθει πρωτη χαχα)
Αρα η ειναι Ασχημες η ειναι Ομορφες ειναι ολες... Fake
Φουλ fake προφίλ....το παίζουν κ ζορικες, κοριτσια δεν μπήκατε σε εκκλησία στο πουτανονα μπήκατε.... σεβαστείτε τους κανόνες....αντε γιατι ηδη εχω κρεμάσει παπούτσια...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Φουλ fake προφίλ....το παίζουν κ ζορικες, κοριτσια δεν μπήκατε σε εκκλησία στο πουτανονα μπήκατε.... σεβαστείτε τους κανόνες....αντε γιατι ηδη εχω κρεμάσει παπούτσια...
Υπολογισα οτι αν υπαρχουν ολες οι καταλληλες προυποθεσεις (Να σε γουσταρει η γκομενα κτλ) Το ποσοστο επιτυχιας που μπορεις να εχεις (Να γαμησεις)
Ειναι πολυ λιγοτερο απο 1.5% Αρα μιλαμε σχεδον τιποτα Ειναι ενα ψεμα και μισο... Το υπογραφω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Υπολογισα οτι αν υπαρχουν ολες οι καταλληλες προυποθεσεις (Να σε γουσταρει η γκομενα κτλ) Το ποσοστο επιτυχιας που μπορεις να εχεις (Να γαμησεις)
Ειναι πολυ λιγοτερο απο 1.5% Αρα μιλαμε σχεδον τιποτα Ειναι ενα ψεμα και μισο... Το υπογραφω
Συμφωνώ...... φαίνεται να μην αξίζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom