Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Λοιπον πραγματικα οι New Users ειναι πολυ... μπροστα χαχα Δεν σε κουραζουν σχεδον καθολου Πολυ καλο!!
Ειχα πολυ καιρο να το... νιωσω αυτο χαχα
Και με New Βασικα δεν μιλαω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Λοιπον πραγματικα οι New Users ειναι πολυ... μπροστα χαχα Δεν σε κουραζουν σχεδον καθολου Πολυ καλο!!
Ειχα πολυ καιρο να το... νιωσω αυτο χαχα
Και με New Βασικα δεν μιλαω
Κάτι πάει να γίνει, είναι πιο προσγειωμένες... μάλλον μας διαβάζουνε.

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Κάτι πάει να γίνει, είναι πιο προσγειωμένες... μάλλον μας διαβάζουνε.
Και πιο προσγειωμενες και πιο... συντομες σε ολα τους χαχα
Για το αν μας διαβαζουν Αυτο το υπογραφω 100% Το ξερω σιγουρα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Τίποτα, πέσαμε πάνω σε κάτι fake , τζιφος σήμερα, ισα ισα να περάσει η ώρα .....
Αν ηταν μονο σημερα τυχερος εισαι! χαχα Εγω καθημερινα μονο... σε Fake πεφτω
Αλλα καμμια φορα παιζει και Real... αλλα με πολυ "Δουλεια" Αστα κουραση... Αρση Βαρων χαχα

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αν ηταν μονο σημερα τυχερος εισαι! χαχα Εγω καθημερινα μονο... σε Fake πεφτω
Αλλα καμμια φορα παιζει και Real... αλλα με πολυ "Δουλεια" Αστα κουραση... Αρση Βαρων χαχα
Τα ίδια κ τα ίδια....να εξηγείς τι ειναι sugar, και να νομίζει την θες για νύφη...ρε πάτε καλαααα....τι νομίζετε οτι είμαστε τπτ Κουασιμόδοι, και χάρη σας κάνουμε...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Τα ίδια κ τα ίδια....να εξηγείς τι ειναι sugar, και να νομίζει την θες για νύφη...ρε πάτε καλαααα....τι νομίζετε οτι είμαστε τπτ Κουασιμόδοι, και χάρη σας κάνουμε...
Και να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν!! Εκτος οτι ειναι ασχετες απο το τι σημαινει Sugar (Οπως αλλωστε και οι πιο πολλοι Αντρες)
Οι περισσοτερες ειναι και ασχημες δεν μετρανε καθολου Θα ελεγα οτι ειναι αποκρουστικες... και την εχουν δει και Γκομενες χαχαχα
Αν θα εβαζα τιμη "Αγορας" το 95-99% δεν αξιζουν ουτε για 80 Ευρω την ωρα (Παντα για γαμησι μιλαω)
Για μενα οποιος γαμαει (Το εχω ξαναπει ) Γκομενες στο Putanona πανω απο αυτο το ποσο ειναι... κοροιδο
Και καποιες Γνωστες δικες μου που τους "ξυριζουν" και τους παιρνουν ακομα και πανω απο 1000 Ευρω (Το 2ωρο) Εκει πια τι να πω... Η μαλακια σε ολο το μεγαλειο

Τελευταία τροποποίηση:

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Και να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν!! Εκτος οτι ειναι ασχετες απο το τι σημαινει Sugar (Οπως αλλωστε και οι πιο πολλοι Αντρες)
Οι περισσοτερες ειναι και ασχημες δεν μετρανε καθολου Θα ελεγα οτι ειναι αποκρουστικες... και την εχουν δει και Γκομενες χαχαχα
Αν θα εβαζα τιμη "Αγορας" το 95-99% δεν αξιζουν ουτε για 80 Ευρω την ωρα (Παντα για γαμησι μιλαω)
Για μενα οποιος γαμαει (Το εχω ξαναπει ) Γκομενες στο Putanona πανω απο αυτο το ποσο ειναι... κοροιδο
Μιλάμε για φουλ φίλτρο και μακιγιάζ λες και βάζουνε παντεσπάνι.... παίζουν κ κατι τουμπανα δεν λέω αλλα κορίτσια, αν ψάχνεται εφοπλιστή κ μαλακα ατυχησατε...εδω ολόκληρη Κατερίνα Καινούργιου και την άφησε στα κρύα του λουτρού ο άλλος..... οπότε προσγειωθείτε....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Μιλάμε για φουλ φίλτρο και μακιγιάζ λες και βάζουνε παντεσπάνι.... παίζουν κ κατι τουμπανα δεν λέω αλλα κορίτσια, αν ψάχνεται εφοπλιστή κ μαλακα ατυχησατε...εδω ολόκληρη Κατερίνα Καινούργιου και την άφησε στα κρύα του λουτρού ο άλλος..... οπότε προσγειωθείτε....
Θα σου πω μονο ενα πραγμα Εχω κανει περιπου 15 Dating (Ραντεβου) Πλην απο 2 Κοριτσια που πραγματικα ηταν πολυ δυνατες καθαρα 10αρια
Ολες μα ολες οι αλλες ηταν απο μετριες εως... και πολυ μετριες (Οχι ασχημες) Και αυτες οι μετριες ζητανε σε καποιους απο 300-700 Ευρω το 2ωρο
Απο εκει και περα τι να πω ?

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Θα σου πω μονο ενα πραγμα εχω κανει περιπου 15 Dating (Ραντεβου) Πλην απο 2 Κοριτσια που πραγματικα ηταν πολυ δυνατες καθαρα 10αρια
Ολες μα ολες οι αλλες ηταν απο μετριες εως... και πολυ μετριες (Οχι ασχημες) Και αυτες οι μετριες ζητανε σε καποιους απο 300-700 Ευρω το 2ωρο
Απο εκει και περα τι να πω ?
Κοίτα θα βρεθούνε κάποιοι να τα δώσουν, αλλα αυτοί οι κάποιοι σαφώς θα ειναι 50+, οπότε αν ποντάρουν σε τέτοια φαση, οκ girls ορματε...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Κοίτα θα βρεθούνε κάποιοι να τα δώσουν, αλλα αυτοί οι κάποιοι σαφώς θα ειναι 50+, οπότε αν ποντάρουν σε τέτοια φαση, οκ girls ορματε...
Αυτες μονο ετσι παιζουν με 100 και 150 ευρω προσωπικα το αποκλειω Μιλαω για μετρια και πανω Καμμια δεν παει με πιο λιγα
Αλλα αυτο οφειλεται σε αυτους που τα δινουν και μην νομιζεις οτι ειναι 50αρηδες ειναι και 30αρηδες (Αγαμητοι που πουλανε μουρη στα μαγαζια)
Το λεω γιατι αυτα τα ξερω καλα εκει ...εχω μαγαλωσει

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αυτες μονο ετσι παιζουν με 100 και 150 ευρω προσωπικα το αποκλειω Μιλαω για μετρια και πανω Καμμια δεν παει με πιο λιγα
Αλλα αυτο οφειλεται σε αυτους που τα δινουν και μην νομιζεις οτι ειναι 50αρηδες ειναι και 30αρηδες (Αγαμητοι που πουλανε μουρη στα μαγαζια)
Το λεω γιατι αυτα τα ξερω καλα εκει ...εχω μαγαλωσει
Τέτοιους θέλουν.....να τους κάνουν οτι θέλουν και αυτοί να νομίζουν ότι γαμάνε...θα κάτσω πάγκο λίγο, με κούρασαν οι λουνντιγκερς καλύτερα να διαβάσω ριζοσπάστη πιο σασπένς θα εχει...

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Τέτοιους θέλουν.....να τους κάνουν οτι θέλουν και αυτοί να νομίζουν ότι γαμάνε...θα κάτσω πάγκο λίγο, με κούρασαν οι λουνντιγκερς καλύτερα να διαβάσω ριζοσπάστη πιο σασπένς θα εχει...
Εγω το κανω τις εχω γραψει στα αρχιδια μου κανονικα Ετσι και αλλιως φραγκα εγω δεν τους δινω
Ασε που ειναι πολυ βαρετες και ουτε για δωρεαν... δεν το σκεφτομαι πια

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Η αληθεια ειναι οτι εχω μονιμη Συντροφο και το ξερει αυτο που εκανα και δεν εχει προβλημα
Ετσι και αλλιως για να παω ραντεβου τωρα το θεωρω πολυ δυσκολο
Μονο σε μια περιπτωση... που εχω φαει σκαλωμα και αν κατσει μπορει και να ξανα παω

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Η αληθεια ειναι οτι εχω μονιμη Συντροφο και το ξερει αυτο που εκανα και δεν εχει προβλημα
Ετσι και αλλιως για να παω ραντεβου τωρα το θεωρω πολυ δυσκολο
Μονο σε μια περιπτωση... που εχω φαει σκαλωμα και αν κατσει μπορει και να ξανα παω
Εγώ πάγκο μέχρι νεοτέρας και δεν εχω κ μόνιμη σύντροφο και ουτε προσωρινή απο ότι φαίνεται χααχχαχα....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Πωλητριες και Fake Profile της κακιας ωρας Μακριααααα

Alexandra_01,30 Athens
Helen_Chanel,27 Athens
Eleonora,25 Athens
Violetta_21,21 Athens
Tzoo,23 Athens
Marialena_97,20 Athens

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Zoi_Nik τι συμπεράσματα έχουμε βγάλει Smart Boy;

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Δεν εχω μιλησει με αυτη και... ουτε προκειται
Την θεωρω 99.99% Fake... Τσαμπα Luns
Oi φωτό αυτό δείχνουν συμφωνώ.... κορίτσια πως γίνεται σε ολες τις φωτό το μισό κεφάλι να είναι κομμένο.... έχετε κατακλεψει τις φωτό απο ινστα ηρεμααααα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Oi φωτό αυτό δείχνουν συμφωνώ.... κορίτσια πως γίνεται σε ολες τις φωτό το μισό κεφάλι να είναι κομμένο.... έχετε κατακλεψει τις φωτό απο ινστα ηρεμααααα
Αν δεις εχει μια Photo στις Spicy και δεν δειχνει προσωπο
Ε...απο αυτο και μονο φτανει
Και δεν μου φαινεται για Ελληνιδα χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom