You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lunona
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Κάτι πάει να γίνει, είναι πιο προσγειωμένες... μάλλον μας διαβάζουνε.Λοιπον πραγματικα οι New Users ειναι πολυ... μπροστα χαχα Δεν σε κουραζουν σχεδον καθολου Πολυ καλο!!
Ειχα πολυ καιρο να το... νιωσω αυτο χαχα
Και με New Βασικα δεν μιλαω
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Και πιο προσγειωμενες και πιο... συντομες σε ολα τους χαχαΚάτι πάει να γίνει, είναι πιο προσγειωμένες... μάλλον μας διαβάζουνε.
Για το αν μας διαβαζουν Αυτο το υπογραφω 100% Το ξερω σιγουρα
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Τίποτα, πέσαμε πάνω σε κάτι fake , τζιφος σήμερα, ισα ισα να περάσει η ώρα .....
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν ηταν μονο σημερα τυχερος εισαι! χαχα Εγω καθημερινα μονο... σε Fake πεφτωΤίποτα, πέσαμε πάνω σε κάτι fake , τζιφος σήμερα, ισα ισα να περάσει η ώρα .....
Αλλα καμμια φορα παιζει και Real... αλλα με πολυ "Δουλεια" Αστα κουραση... Αρση Βαρων χαχα
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Τα ίδια κ τα ίδια....να εξηγείς τι ειναι sugar, και να νομίζει την θες για νύφη...ρε πάτε καλαααα....τι νομίζετε οτι είμαστε τπτ Κουασιμόδοι, και χάρη σας κάνουμε...Αν ηταν μονο σημερα τυχερος εισαι! χαχα Εγω καθημερινα μονο... σε Fake πεφτω
Αλλα καμμια φορα παιζει και Real... αλλα με πολυ "Δουλεια" Αστα κουραση... Αρση Βαρων χαχα
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Και να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν!! Εκτος οτι ειναι ασχετες απο το τι σημαινει Sugar (Οπως αλλωστε και οι πιο πολλοι Αντρες)Τα ίδια κ τα ίδια....να εξηγείς τι ειναι sugar, και να νομίζει την θες για νύφη...ρε πάτε καλαααα....τι νομίζετε οτι είμαστε τπτ Κουασιμόδοι, και χάρη σας κάνουμε...
Οι περισσοτερες ειναι και ασχημες δεν μετρανε καθολου Θα ελεγα οτι ειναι αποκρουστικες... και την εχουν δει και Γκομενες χαχαχα
Αν θα εβαζα τιμη "Αγορας" το 95-99% δεν αξιζουν ουτε για 80 Ευρω την ωρα (Παντα για γαμησι μιλαω)
Για μενα οποιος γαμαει (Το εχω ξαναπει ) Γκομενες στο Putanona πανω απο αυτο το ποσο ειναι... κοροιδο
Και καποιες Γνωστες δικες μου που τους "ξυριζουν" και τους παιρνουν ακομα και πανω απο 1000 Ευρω (Το 2ωρο) Εκει πια τι να πω... Η μαλακια σε ολο το μεγαλειο
Τελευταία τροποποίηση:
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Μιλάμε για φουλ φίλτρο και μακιγιάζ λες και βάζουνε παντεσπάνι.... παίζουν κ κατι τουμπανα δεν λέω αλλα κορίτσια, αν ψάχνεται εφοπλιστή κ μαλακα ατυχησατε...εδω ολόκληρη Κατερίνα Καινούργιου και την άφησε στα κρύα του λουτρού ο άλλος..... οπότε προσγειωθείτε....Και να ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν!! Εκτος οτι ειναι ασχετες απο το τι σημαινει Sugar (Οπως αλλωστε και οι πιο πολλοι Αντρες)
Οι περισσοτερες ειναι και ασχημες δεν μετρανε καθολου Θα ελεγα οτι ειναι αποκρουστικες... και την εχουν δει και Γκομενες χαχαχα
Αν θα εβαζα τιμη "Αγορας" το 95-99% δεν αξιζουν ουτε για 80 Ευρω την ωρα (Παντα για γαμησι μιλαω)
Για μενα οποιος γαμαει (Το εχω ξαναπει ) Γκομενες στο Putanona πανω απο αυτο το ποσο ειναι... κοροιδο
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Θα σου πω μονο ενα πραγμα Εχω κανει περιπου 15 Dating (Ραντεβου) Πλην απο 2 Κοριτσια που πραγματικα ηταν πολυ δυνατες καθαρα 10αριαΜιλάμε για φουλ φίλτρο και μακιγιάζ λες και βάζουνε παντεσπάνι.... παίζουν κ κατι τουμπανα δεν λέω αλλα κορίτσια, αν ψάχνεται εφοπλιστή κ μαλακα ατυχησατε...εδω ολόκληρη Κατερίνα Καινούργιου και την άφησε στα κρύα του λουτρού ο άλλος..... οπότε προσγειωθείτε....
Ολες μα ολες οι αλλες ηταν απο μετριες εως... και πολυ μετριες (Οχι ασχημες) Και αυτες οι μετριες ζητανε σε καποιους απο 300-700 Ευρω το 2ωρο
Απο εκει και περα τι να πω ?
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Κοίτα θα βρεθούνε κάποιοι να τα δώσουν, αλλα αυτοί οι κάποιοι σαφώς θα ειναι 50+, οπότε αν ποντάρουν σε τέτοια φαση, οκ girls ορματε...Θα σου πω μονο ενα πραγμα εχω κανει περιπου 15 Dating (Ραντεβου) Πλην απο 2 Κοριτσια που πραγματικα ηταν πολυ δυνατες καθαρα 10αρια
Ολες μα ολες οι αλλες ηταν απο μετριες εως... και πολυ μετριες (Οχι ασχημες) Και αυτες οι μετριες ζητανε σε καποιους απο 300-700 Ευρω το 2ωρο
Απο εκει και περα τι να πω ?
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αυτες μονο ετσι παιζουν με 100 και 150 ευρω προσωπικα το αποκλειω Μιλαω για μετρια και πανω Καμμια δεν παει με πιο λιγαΚοίτα θα βρεθούνε κάποιοι να τα δώσουν, αλλα αυτοί οι κάποιοι σαφώς θα ειναι 50+, οπότε αν ποντάρουν σε τέτοια φαση, οκ girls ορματε...
Αλλα αυτο οφειλεται σε αυτους που τα δινουν και μην νομιζεις οτι ειναι 50αρηδες ειναι και 30αρηδες (Αγαμητοι που πουλανε μουρη στα μαγαζια)
Το λεω γιατι αυτα τα ξερω καλα εκει ...εχω μαγαλωσει
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Τέτοιους θέλουν.....να τους κάνουν οτι θέλουν και αυτοί να νομίζουν ότι γαμάνε...θα κάτσω πάγκο λίγο, με κούρασαν οι λουνντιγκερς καλύτερα να διαβάσω ριζοσπάστη πιο σασπένς θα εχει...Αυτες μονο ετσι παιζουν με 100 και 150 ευρω προσωπικα το αποκλειω Μιλαω για μετρια και πανω Καμμια δεν παει με πιο λιγα
Αλλα αυτο οφειλεται σε αυτους που τα δινουν και μην νομιζεις οτι ειναι 50αρηδες ειναι και 30αρηδες (Αγαμητοι που πουλανε μουρη στα μαγαζια)
Το λεω γιατι αυτα τα ξερω καλα εκει ...εχω μαγαλωσει
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Εγω το κανω τις εχω γραψει στα αρχιδια μου κανονικα Ετσι και αλλιως φραγκα εγω δεν τους δινωΤέτοιους θέλουν.....να τους κάνουν οτι θέλουν και αυτοί να νομίζουν ότι γαμάνε...θα κάτσω πάγκο λίγο, με κούρασαν οι λουνντιγκερς καλύτερα να διαβάσω ριζοσπάστη πιο σασπένς θα εχει...
Ασε που ειναι πολυ βαρετες και ουτε για δωρεαν... δεν το σκεφτομαι πια
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Η αληθεια ειναι οτι εχω μονιμη Συντροφο και το ξερει αυτο που εκανα και δεν εχει προβλημα
Ετσι και αλλιως για να παω ραντεβου τωρα το θεωρω πολυ δυσκολο
Μονο σε μια περιπτωση... που εχω φαει σκαλωμα και αν κατσει μπορει και να ξανα παω
Μονο σε μια περιπτωση... που εχω φαει σκαλωμα και αν κατσει μπορει και να ξανα παω
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Εγώ πάγκο μέχρι νεοτέρας και δεν εχω κ μόνιμη σύντροφο και ουτε προσωρινή απο ότι φαίνεται χααχχαχα....Η αληθεια ειναι οτι εχω μονιμη Συντροφο και το ξερει αυτο που εκανα και δεν εχει προβλημα
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Zoi_Nik τι συμπεράσματα έχουμε βγάλει Smart Boy;
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Δεν εχω μιλησει με αυτη και... ουτε προκειταιZoi_Nik τι συμπεράσματα έχουμε βγάλει Smart Boy;
Την θεωρω 99.99% Fake... Τσαμπα Luns
Joetribiani
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2021
- Like
- 161
- Πόντοι
- 1
Oi φωτό αυτό δείχνουν συμφωνώ.... κορίτσια πως γίνεται σε ολες τις φωτό το μισό κεφάλι να είναι κομμένο.... έχετε κατακλεψει τις φωτό απο ινστα ηρεμαααααΔεν εχω μιλησει με αυτη και... ουτε προκειται
Την θεωρω 99.99% Fake... Τσαμπα Luns
SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Αν δεις εχει μια Photo στις Spicy και δεν δειχνει προσωποOi φωτό αυτό δείχνουν συμφωνώ.... κορίτσια πως γίνεται σε ολες τις φωτό το μισό κεφάλι να είναι κομμένο.... έχετε κατακλεψει τις φωτό απο ινστα ηρεμααααα
Ε...απο αυτο και μονο φτανει
Και δεν μου φαινεται για Ελληνιδα χαχα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K