η sylvia ηταν εκει?Κε Pathos συγχωρήστε με άλλα ό,τι μπορώ κάνω... δεν έχω μνήμη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ βλέπετε, ούτε είμαι Master Frappadar....
Παίζει αρχηγέ! για το ...αρίνα είμαι σίγουρος, γιατί και εγώ από τον ντι-τζέη το άκουσα το όνομα.
Για ροφήματα δεν γνωρίζω διότι την μαρκάραν σε double team δύο τύποι, ενώ εμένα σε overplay άμυνα άλλη κοπέλα. Το ρόφημα που παρήγγειλε ο ιχνηλάτης το πήρε από άλλη κορασίδα (δεν θυμάμαι το όνομα της), κοντούλα καστανη με ωραία βυζάκια και καλό πρόλογο ;) Από τους καλύτερα σερβιρισμένους φραπέδες απ'όσο μου εκμυστηρεύτηκε μετά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lolita Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 941
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Καρινα λενε την κοπελα απο ρουμανια με τους τεραστιους συλικονατους βυζους...Οσο για την κοντουλα καστανη κορασιδα(επισης με μεγαλους φυσικους βυζους) νομιζω εννοεις την Souele...Κε Pathos συγχωρήστε με άλλα ό,τι μπορώ κάνω... δεν έχω μνήμη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ βλέπετε, ούτε είμαι Master Frappadar....
Παίζει αρχηγέ! για το ...αρίνα είμαι σίγουρος, γιατί και εγώ από τον ντι-τζέη το άκουσα το όνομα.
Για ροφήματα δεν γνωρίζω διότι την μαρκάραν σε double team δύο τύποι, ενώ εμένα σε overplay άμυνα άλλη κοπέλα. Το ρόφημα που παρήγγειλε ο ιχνηλάτης το πήρε από άλλη κορασίδα (δεν θυμάμαι το όνομα της), κοντούλα καστανη με ωραία βυζάκια και καλό πρόλογο ;) Από τους καλύτερα σερβιρισμένους φραπέδες απ'όσο μου εκμυστηρεύτηκε μετά.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
diana,κριστυ,βικυ,σιντυ,ντορα,ντενιζ σταθερες εκει?
diana,κριστυ,βικυ,σιντυ,ντορα,ντενιζ σταθερες εκει?
τη diana έχω να τη δω καιρό εκεί, βίκυ παρούσα μετά από διακοπούλες στη μαμά πατρίδα, ντόρα η τροφαντή εξερευνήτρια επίσης κρατάει γερά, κρίστυ αγνοείται - λογικά έχει φύγει εδώ και καιρό
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια χαρα το φτιαχνει το ροφημα η Αντριαννα
Παρασκευη πηγα, αρκετα και καλα τεμαχια θα ελεγα, παιζει πολυ λατιν σ αυτο το ιδρυμα αδερφακι μου..
Ευτυχως που νιωσανε και βαλανε τον απλο χορο 10 γιουρια, οχι 12ευρα και μα...κιες!
Πως γινεται Παρασκευες και ειναι πιο γεματο δεν εχω καταλαβει
Παρασκευη πηγα, αρκετα και καλα τεμαχια θα ελεγα, παιζει πολυ λατιν σ αυτο το ιδρυμα αδερφακι μου..
Ευτυχως που νιωσανε και βαλανε τον απλο χορο 10 γιουρια, οχι 12ευρα και μα...κιες!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Μια χαρα το φτιαχνει το ροφημα η Αντριαννα
το θεμα ειναι αν η ντιανα ειναι εκει,η καλυτερη ποιοτητα παρασκευης ροφηματος!
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το θεμα ειναι αν η ντιανα ειναι εκει,η καλυτερη ποιοτητα παρασκευης ροφηματος!
για περιεγραψε μπας και ξερω
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για περιεγραψε μπας και ξερω
μακρυα μαλλια ξανθια βαμμενη με ραστα προσθετικα στα μαλλια τουμπανο βυζι σιλικονη,κορμαρα ψηλη καυλοραπανο,μαυρισμενη απο σολαριουμ ετσι και αλλιως κωλος κουκλος και φατσα καυλοανωμαλη,αλλα καλη ψυχη γενικα.
tasos_marou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μακρυα μαλλια ξανθια βαμμενη με ραστα προσθετικα στα μαλλια τουμπανο βυζι σιλικονη,κορμαρα ψηλη καυλοραπανο,μαυρισμενη απο σολαριουμ ετσι και αλλιως κωλος κουκλος και φατσα καυλοανωμαλη,αλλα καλη ψυχη γενικα.
Αν θυμαμαι καλα τοτε ναι ηταν μια οπως αυτη που περιγραφεις που εκανε εντυπωση σαν παρουσια στην παρεα μου
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Αν θυμαμαι καλα τοτε ναι ηταν μια οπως αυτη που περιγραφεις που εκανε εντυπωση σαν παρουσια στην παρεα μου
σιγουρα θα σου εκανε εντυπωσε.Ειναι κορμαρα...
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Που το φτιαχνει το ροφημα η Αντριαννα στον σπεσιαλ χορο η και στον απλο?
Θυμασαι το τραγούδι
« Πάρε με Αντριάννα μου να σε βοηθώ στην πλύση , και να σου κουβαλώ νερό απ΄ το Βατραχοννησι ? »
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Θυμασαι το τραγούδι
« Πάρε με Αντριάννα μου να σε βοηθώ στην πλύση , και να σου κουβαλώ νερό απ΄ το Βατραχοννησι ? »
γιατι μόλις μας τελείωσε απ το Αγαθονήσι...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις