pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ μπορει και να τανε,θα σε γελασω ομωθ.
roast-beef απο λολίτα.
τα καταγραφομενα temachia ψες βραδυ ιτο τα εξη
a-μαργαριτα,ενα ασχημονο πλασμα
β-σιντνι,η μογγολουλα ομορφουλα τσαχπινα
γ-ντενιζ,η ψηλη ξανθια μνημειο του μαγαζιου
δ-ευα,ξανθο ατι καπουλατο,καινουριο στη δουλεψη
ε-νταιανα,σουπερ καυλετο ρουφλετο
στ-σαντρα,μαυρουλα χρονια εκει
ζ-σαμανθα,κοκκινομαλλα ρουμανα,μετρια
η-βαλεντινα,μελαχροινη ρουμανα καλη για τα γουστα μου
θ-ντορα,τι βυζα ειν'τουτα θε μου?
ι-τατιανα,γλυκια ξανθουλα,ποτοποιος
κ-μιρελλα,ενα ωραιο καστανομελαχροινουλι αδυνατο
λ-λαβινια,περυσινος ξυνος σταφυλος
μ-μια ωραια θηλυ,μελαχροινη νταρντανομανα με καπουλαρες και μακρυ ισιο μαλλι
ν-ειχε και ενα αλλο ρουμανακι συμπαθητικο καστανοξανθο
ξ-ενα αλλο τσαχπινικο αδυνατο μωρο με μαλλι καρεδακι
ο-η ξανθια αψηλη τυπισσα ρωσιδα που ειναι στο σαιτ του rasputin.
λιγες οι κοπελες σχετικα με παλιοτερα,λιγος κοσμος για παρασκευη,πολλα αδεια τραπεζια,αλλα το πριβε λεει 60 γιουρια!
υποσημειωσις.........................................................................
-για αυτο 3 ωρες που εκατσα στο μαγαζι 3 φορες; ολες και ολες πηγαν στο πριβε ρουμ.Τοσο ανεγκεφαλοι ειναι?δεν υπαρχει και ιδιαιτερη ποικιλια,ανεβαζουν τις τιμες σε περιοδο οικονομικης φοβιας και κουμπωματος,τα κοπελια αραχτα στον καναπε και αυτοι 60 ευρω τα πριβε ρουμ.Καλα κανει ο κοσμος και τους γραφει.Αμα δεν ειχανε και τις εισοδους θα τα ειχανε κλεισει ολα.Απο το 11 ευρω σωνονται!Ουστ αχρηστοι
Παλικαρια πηγα παρασκευη βραδυ. το μαγαζι δεν παιζεται ειναι μεγαλο και πολλυ κοσμο να εχει εισαι μια χαρα ανετοτατοs! με φοβερη πιστα! τα ποτα αρκετα καλα! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΕΣΑ!!! ολο το βραδυ ειχα μια καινουρια ΜΑΡΙΝΑ!!!! ΦΟΒΕΡΗ!!! για τα δικα μου γουστα...η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΑΝ! τελοs τα LIDO & BABY COLD και μπουρδεs με 15 νοματεουs μεσα να σε κοιταζουν λεs και θελουν να σε φανε! για μενα LOLITA...ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Παλικαρια πηγα παρασκευη βραδυ. το μαγαζι δεν παιζεται ειναι μεγαλο και πολλυ κοσμο να εχει εισαι μια χαρα ανετοτατοs! με φοβερη πιστα! τα ποτα αρκετα καλα! ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΕΣΑ!!! ολο το βραδυ ειχα μια καινουρια ΜΑΡΙΝΑ!!!! ΦΟΒΕΡΗ!!! για τα δικα μου γουστα...η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΚΡΑΝ! τελοs τα LIDO & BABY COLD και μπουρδεs με 15 νοματεουs μεσα να σε κοιταζουν λεs και θελουν να σε φανε! για μενα LOLITA...ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Σαν κλειστο φαινεται το μαγαζι..!
κάνουν πρόβες μέχρι να κλείσει οριστικά.....
ΥΓ - Αντε να δουμε οι Αλβανοι (που ειναι και κυριως οι πελατες σας) που θα βρσισκουν τα 60 ευρω για το πριβε..
Το μαγαζί ήταν όντως κλειστό, booked, overbooked...πως το λένε ρε παιδί μου στο ελλήνικος?
Δάσκαλοι μη φεύγετε!!!!!
Μάλλον τα στριπ θα κλείσουν πριν φύγουν οι δάσκαλοι !!!
Και ο κράχτης για αλβανός μου κάνει. ;)
Ααα και που'σαι..Αναψτε και λιγο την ταμπελα σας..Σαν κλειστο φαινεται το μαγαζι..!
Είναι και μια με τρελές βυζάρες που δε θυμάμαι το όνομα κάτι σαν Σουέλ ή κάτι τέτοιο
Σωστος ο θειος πουρουλις..Πάντως εγώ επιμένω ότι το μαγαζάκι είναι από τα ευπρεπέστερα τύπου Πανιώνιος της μεγάλης κατηγορίας .
Ρυθμίσεις χρειάζεται .
Tι διάολο, σε λάθος μαγαζί πήγα προχτές, αφού ήμουνα σίγουρος ότι έγραφε Lolita.
Λοιπόν πέρα από τη πλάκα το μαγαζί είναι καλό και ανεβαίνει συνεχώς, αλλά μη τρελαθούμε, δεν έγινε και πρωτοκλασσάτο εν μία νυχτή. Έλεος. Μη παπαγαλίζεις. Όσο αφορά τις κοπέλες, οκ έχει καλά κομμάτια, αλλά μη τα παραλές, έχεις και πολλά μπαζάκια. Όσον για το prive 60€ και για τον το χόρο που βρίσκεται είναι πολλά, πάρα πολλά.
Aφού δεν είναι το στέκι σου ρε ψεύταρεεεεεεεεεεεεεεεεε,γιατί λες οτι ήταν booked,overbooked etc ?