το σαββατο πηγα με 2 φιλαρακια (14 φεβρουαριου) ητανε απιστευτα γεματο ουτε καρεκλα,τι εγινε ολοι μπακουρια ειμαστε?δεν μπορω να πω για τον κοσμο που ειχε γρηγορα μας εκατσαν σε ενα τραπεζακι κοντα στην πιστα..εχει καλες μουναρες το μαγαζι απο βραζιλιανες μεχρι ξανθιες καβλιαρες (στυλ νταϊάνα).εχει ενα καλο λεσβιακο μια ξανθια κ μελαχροινη κορμαρες κ παιχνιδιαρες.τα κοριτσια μας κανανε "ψαχτικη" κανονικα αλλα δεν μου βγαινει απο το μυαλο αυτη η κορμαρα με τα πεταχτα φυσικα της προσοντα (Νουμερο 4)νταϊάνα κ αγιος ο Θεος!!!!!!!!πηγα στο σπιτι κ το φυσαγα κ δεν κρυωνε..τι να πω ηταν απο τισ καλυτερες βραδυες που εχω ζησει...θα τα ξαναπουμε συντομα μωρο μου.
Είπα σε προηγούμενη ανταπόκριση για το ίδρυμα της οδού Λαγουμιτζή , για το οποίο τρέφω ιδιαίτερη αδυναμία ( ξέρει το γιατί ο καπετάνιος ) , ότι λόγω θέσως , συνθέσεως και διεξαγομένων αθλοπαιδιών , ότι αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη στη μεγάλη αγορά της Συγγρού .
Και εξηγούμαι :
Το Λίντο δεν προβαίνει σε ρυθμιστικές κινήσεις για να αναστρέψει την παρακμή του . Το Γκολντ έχει γίνει κάτι σαν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας . Αδιαμφισβήτητη εξουσία ( το υπουργικό συμβούλιο των στριπτητζούδων ) , αλλά πάντα τα ίδια της συχωρεμένης και πάμε όπου μας πάει . Ούτε το τεράστιο κύμα προσελέυσεως τις εορτές δεν υπολόγισε για να ΄δούμε κάτι καινούργιο . Όπως ο Καραμανλής με τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Για τα λοιπά
1) Το μικρό Αφροδίτη απευθύνεται στο μικρό , φανατικό , ιδιαίτερο και τρομακτικά πιστό κοινό του
2) Το πρωην στέκι του vitsi και των φίλων έχει να λύσει τα διέξοδά του
3) Το ALKATRAZ που σα χώρος λέει πολλά , δεν έχει συνέλθει μετά τις πρόσφατες περιπέτειές του , και η επανάπαυση στις δάφνες του το οδήγησε τη φετινή σεζόν σε κατακόρυφη πτώση .
Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την ανωτέρω ενθουσιώδη κριτική , η οποία , δεδομένου ότι είναι η πρώτη κριτική του νεοσσού φίλου μας μόνο ως παπαγαλία είναι δυνατόν να εκληφθεί .
Επομένως το άκυρο αυτής της εβδομάδας το απονέμω στο Λολίτα , αφού οι υπεύθυνοί του πρέπει να μη χρησιμοποιούν τέτοια μέσα για να υποστηρίξουν τις όντως φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλουν και που έχουν οδηγήσει το ίδρυμα σε ανερχόμενη δυναμική .