Νέα

Λόγια μετρημένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
"Πριν νιώσεις πετυχημένος νιώσε άξιος" Albert Einstein.Αφιερωμένο στο ματαιόδοξο,αλλά φυγόπονο νεοέλληνα,την πηγή όλων των κακών της σύγχρονης Ελλάδας   

Ωχ...τώρα θα μπει ο fffanatic και θ'αρχίσει να γράφει για τους Εβραίους... :2funny:

Επισκέπτης
Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η κουβέντα, αν θυμάσαι...
Μην γυρίζουμε στα ίδια.
Νομίζω πως μιλάμε για ρεαλιστικές λύσεις.
Αν είναι να "παίξουμε" στο επίπεδο "- Ο ΟΣΦΠ θα πάρει το CL", ok, no pb, just let me know! :grin:

Παίκτη,εγώ για τη μοναδική ρεαλιστική λύση μιλάω αυτή τη στιγμή.
Αυτό που μου παρουσιάζεις σα χειρότερο σενάριο αν εφαρμοστεί αυτό που προτείνω εγώ,είναι αυτό που ήδη ζούμε κι αυτό που έρχεται σαν αποτέλεσμα των ήδη εφαρμοσμένων επιλογών σου.
Συνεπώς δεν έχω εγώ ν'απολογηθώ γι'αυτά που προτείνω,αλλά εσύ γι'αυτά που μου έχεις ήδη επιβάλει..
Είσαι στον πάτο,ότι κι αν κάνεις χειρότερα δεν πάει,γι'αυτό κάνε κάτι,για ν'αλλάξει έστω και λίγο αυτό που ζεις τώρα.
Αυτό προτείνω..

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
προφανως, αλλα ενα ατομο ειμαι.. προτιμω να παρω λεφτα αν βοηθησω :grin: :tooth:
οτι θες. Αρκει να γεμιζεις 4 τσουβαλια (45 κιλα) ελιες, να τα βαζεις στη πλατη και να τα κουβαλας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οτι θες. Αρκει να γεμιζεις 4 τσουβαλια (45 κιλα) ελιες, να τα βαζεις στη πλατη και να τα κουβαλας.

45 ειμαι εγω :S
θα τα χωριζω σε μικροτερες μεριδες ^_^ χαχαχα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
45 ειμαι εγω :S
θα τα χωριζω σε μικροτερες μεριδες ^_^ χαχαχα
εεεεεεεεεεε
ειπαμε
απο τις πιο ευκολες αγροτικες δουλειες.
και για κολατσο ψωμι με ελιες και τσιπουρο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
εεεεεεεεεεε
ειπαμε
απο τις πιο ευκολες αγροτικες δουλειες.
και για κολατσο ψωμι με ελιες και τσιπουρο.

αν ειναι πολυσπορο το ψωμι μεσα. και θα εχω κανα αυρα νερο :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Παίκτη,εγώ για τη μοναδική ρεαλιστική λύση μιλάω αυτή τη στιγμή.
Αυτό που μου παρουσιάζεις σα χειρότερο σενάριο αν εφαρμοστεί αυτό που προτείνω εγώ,είναι αυτό που ήδη ζούμε κι αυτό που έρχεται σαν αποτέλεσμα των ήδη εφαρμοσμένων επιλογών σου.
Συνεπώς δεν έχω εγώ ν'απολογηθώ γι'αυτά που προτείνω,αλλά εσύ γι'αυτά που μου έχεις ήδη επιβάλει..
Είσαι στον πάτο,ότι κι αν κάνεις χειρότερα δεν πάει,γι'αυτό κάνε κάτι,για ν'αλλάξει έστω και λίγο αυτό που ζεις τώρα.
Αυτό προτείνω..

Κατανοητό.
Δεν σκοπεύω να "απολογηθώ", ούτε το ζητάω από κανένα ...μόνο οι κατηγορούμενοι απολογούνται.
Οταν μιλάμε για επιλογή υποψηφίου, ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεων απέναντι στο εαυτό του και μόνο.
Πέραν τούτων, δεν πιστεύω στην επιβολή της ποιασδήποτε άποψης, πόσο μάλλον δια της βλιας.
Επίσης διαφωνώ και με το "είσαι στον πάτο"....επειδή πιστεύω πως υπάρχουν και πολύ χειρότερα, προτιμώ να παλεύω για να ανακάμψω ούτως ώστε να τ'αποφύγω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

"Neca eos omnes. Deus suos agnoset"  - Arnaud-Armaury, the Abbot of Citeaux

Επισκέπτης
Νοεμβρη ξεκινω ελιες. Θα μαζευω μεχρι τα χριστουγεννα. Οποιος τολμηρος θελει να αλλαξει ζωη, να ερθει μια βδομαδα να μαζεψει και θα παρει και τους αναλογους ντενεκεδες για την εργασια. Υποψιν ομως, οτι το μαζεμα της ελιας ειναι απο τις πιο ευκολες και διασκεδαστικες δουλειες.

και ετσι θα αποφασισει καλυτερα για το μελλον του.

Κι εγω.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
:o :o :o

Καλά μιλάμε ότι εγώ έχω σοκαριστεί από το 45 kg που διάβασα πιο πάνω. Τί, δηλαδή είμαι δύο Βέλβες ακριβώς; Και 1,87. Πόσους πόντους διαφορά έχουμε; Έστω και με πμ εάν θέλεις...  

Επισκέπτης
Καποτε ειχα ανοιξει ενα θεμα για τα καλα και τα κακα της επαρχιας, αλλα δεν το βρισκω. Απο τοτε βεβαια εχουν αλλαξει πολλα. Λογο κρισης πολλοι βλεπουν πλεον την επαρχια σαν σανιδα σωτηριας και για καποιους ισως ειναι. Αμα εχεις περιουσια, σπιτι, χτηματα αξιζει να πας στην επαρχια, αν οχι κατσε εκει που εισαι εκτος αν εισαι στην κατασταση καποιων φιλων-γνωστων οι οποιοι εμειναν χωρις δουλεια στην Αθηνα και γυρισαν στο χωριο για να εχουν ενα πιατο φαι και κανα ψιλο απο τη συνταξη των γερων τους για τσιγαρα και μπυρες.
Θα επανελθω με περισοτερες περιγραφες, αν και πιστευω καλο θα ηταν να τα λεγαμε σε αλλο thread γιατι αυτο ειναι για σοφα λογια.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom