"Πριν νιώσεις πετυχημένος νιώσε άξιος" Albert Einstein.Αφιερωμένο στο ματαιόδοξο,αλλά φυγόπονο νεοέλληνα,την πηγή όλων των κακών της σύγχρονης Ελλάδας
Ωχ...τώρα θα μπει ο fffanatic και θ'αρχίσει να γράφει για τους Εβραίους...
"Πριν νιώσεις πετυχημένος νιώσε άξιος" Albert Einstein.Αφιερωμένο στο ματαιόδοξο,αλλά φυγόπονο νεοέλληνα,την πηγή όλων των κακών της σύγχρονης Ελλάδας
λαδι δε τρως?τι να τους κανω τους τενεκεδες
Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η κουβέντα, αν θυμάσαι...
Μην γυρίζουμε στα ίδια.
Νομίζω πως μιλάμε για ρεαλιστικές λύσεις.
Αν είναι να "παίξουμε" στο επίπεδο "- Ο ΟΣΦΠ θα πάρει το CL", ok, no pb, just let me know!
λαδι δε τρως?
οτι θες. Αρκει να γεμιζεις 4 τσουβαλια (45 κιλα) ελιες, να τα βαζεις στη πλατη και να τα κουβαλας.προφανως, αλλα ενα ατομο ειμαι.. προτιμω να παρω λεφτα αν βοηθησω
οτι θες. Αρκει να γεμιζεις 4 τσουβαλια (45 κιλα) ελιες, να τα βαζεις στη πλατη και να τα κουβαλας.
εεεεεεεεεεε45 ειμαι εγω :S
θα τα χωριζω σε μικροτερες μεριδες ^_^ χαχαχα
εεεεεεεεεεε
ειπαμε
απο τις πιο ευκολες αγροτικες δουλειες.
και για κολατσο ψωμι με ελιες και τσιπουρο.
σφυξου λιγο ακομα που θες και αυρα.αν ειναι πολυσπορο το ψωμι μεσα. και θα εχω κανα αυρα νερο
σφυξου λιγο ακομα που θες και αυρα.
μηπως θες και ποτηρι αποκλειστικα δικο σου?τοσα χρονια στο αιγιο, συνηθισα.
Παίκτη,εγώ για τη μοναδική ρεαλιστική λύση μιλάω αυτή τη στιγμή.
Αυτό που μου παρουσιάζεις σα χειρότερο σενάριο αν εφαρμοστεί αυτό που προτείνω εγώ,είναι αυτό που ήδη ζούμε κι αυτό που έρχεται σαν αποτέλεσμα των ήδη εφαρμοσμένων επιλογών σου.
Συνεπώς δεν έχω εγώ ν'απολογηθώ γι'αυτά που προτείνω,αλλά εσύ γι'αυτά που μου έχεις ήδη επιβάλει..
Είσαι στον πάτο,ότι κι αν κάνεις χειρότερα δεν πάει,γι'αυτό κάνε κάτι,για ν'αλλάξει έστω και λίγο αυτό που ζεις τώρα.
Αυτό προτείνω..
μηπως θες και ποτηρι αποκλειστικα δικο σου?
Νοεμβρη ξεκινω ελιες. Θα μαζευω μεχρι τα χριστουγεννα. Οποιος τολμηρος θελει να αλλαξει ζωη, να ερθει μια βδομαδα να μαζεψει και θα παρει και τους αναλογους ντενεκεδες για την εργασια. Υποψιν ομως, οτι το μαζεμα της ελιας ειναι απο τις πιο ευκολες και διασκεδαστικες δουλειες.
και ετσι θα αποφασισει καλυτερα για το μελλον του.
τι ποικιλια εχεις?Κι εγω.
τι ποικιλια εχεις?