Νέα

Λόγια μετρημένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φυληςυχε σε γενικες γραμμες τα ειπες σωστα. Εχω καποιες παρατηρισεις-διορθωσεις να κανω, αλλα δεν εχω χρονο. Ισως σε καναδυο ωριτσες που θα γυρισω απο το παζαρι ή το απογευμα. Ειναι πολλα τα οφελη αλλα και οι δυσκολιες

Γράψε όταν επιστρέψεις. Εσύ νομίζω ζεις επαρχία από ό,τι θυμάμαι. Άλλά σοβαρά να μιλήσεις. Κανονικές λύσεις, πραγματικές. Όχι να καλλιεργούμε χασίς και τέτοια.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Γράψε όταν επιστρέψεις. Εσύ νομίζω ζεις επαρχία από ό,τι θυμάμαι. Άλλά σοβαρά να μιλήσεις. Κανονικές λύσεις, πραγματικές. Όχι να καλλιεργούμε χασίς και τέτοια.

Κι αυτή πραγματική λύση είναι...αλλά διώκεται ποινικά.
Τώρα για το τι οικονομικά οφέλη θα αποκομίζαμε αν κάναμε π.χ. τον Πύργο Amsterdam το συζητάμε.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Κι αυτή πραγματική λύση είναι...αλλά διώκεται ποινικά.
Τώρα για το τι οικονομικά οφέλη θα αποκομίζαμε αν κάναμε π.χ. τον Πύργο Amsterdam το συζητάμε.
Ναι, καλα. Σκασε μυτη μισοαγνωστος στο χωριο και τα λεμε. Για 3 χρονια θα εισαι υπο επιτηρηση χαρακτηρα απο το μισο χωριο.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Take your time comrade (if I may say)...

Δεν έχω τάιμ για να τέικ.

Διάβασμα και εργασία για τη Δευτέρα γαρ.

Στα γρήγορα, ξαναλέω αυτό που έχω πει πολλάκις.

Δεν είναι ταινία για να πεις σε κάποιον "Έλα για πες λίγο τι γίνεται στο τέλος, να κάνουμε ένα τσιγαράκι και να την κάνω γιατί έχω ξεχάσει ανοιχτό το θερμοσίφουνα!"

Οι θεωρίες και για το πριν, και για το κατά τη διάρκεια και για το μετά της επανάστασης είναι πάρα πολλές.

Αν έχει κάποιος τις γνώσεις, όχι μόνο να ξέρει, αλλά και να μπορεί να κάνει ανάλυση σε ένα ποστ 10-20 γραμμών ας το κάνει. Μπορεί να τις έχει ο νάτσος, μπορεί ο σκα που είναι και σπουδαγμένος (αν και έχει δηλώσει ότι τα εν οίκω μη εν δήμω σχετικά με τέτοια θέματα) εγώ πάντως αδυνατώ να σου περιγράψω κάτι τέτοιο όπως το θες και στην έκταση που το θες. Θα μείνουν κενά, τα οποία, ακόμα κι αν μπορώ να τα καλύπτω (κάποια από αυτά), θα μας πάρει τρεις μέρες. Δεν έχω τρεις μέρες!!! :s&m_2:

Κάτσε διάβασε και ψάξου αν σε ενδιαφέρει. Χρόνο μπορεί να μην έχεις αλλά όπως έχει πει κι ο Νίτσε (ξάδερφος του Νάτσου είναι αυτός :2funny:) "Για όποιον έχει πολλά να θησαυρίσει, μια μέρα έχει χίλιες τσέπες"...

Επισκέπτης
1) προτείνεις να κάνουμε αναστολή αποπληρωμής εξωτερικού χρεους;
2)Λες να βάλουμε έκτακτη εισφορά ένα ταληράκι σε αυτούς που δήλωσαν πάνω από €80.000;
3)Να βάλουμε τους μηχανικούς του στρατού να φτιάχνουν στο τσαμπέ τα δημόσια έργα;
4) Να δημεύσει το δημόσιο προσωρινά ένα ακίνητο σε κάθε δέκα που έχει κάποιος και να εισπράτει αυτό τα νοικια;
5)Να δεσμεύσει προσωρινά καταθέσεις άνω των €100.000 ώστε να εισπράτει αυτό τους τόκους;

1) Θα γίνει έτσι κι αλλιώς.
2) Ομοίως  (για όλους,όχι μόνο τους άνω των 80χιλ.)
3) Ομοίως (κι αυτοί που έχουν λίγα θα τα χάσουν)
4) Ποιος στρατός??
5) Αυτό κι αν είναι σιγουράκι..(όχι μόν για πάνω από 100 χιλ)..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
1) Θα γίνει έτσι κι αλλιώς.
2) Ομοίως  (για όλους,όχι μόνο τους άνω των 80χιλ.)
3) Ομοίως (κι αυτοί που έχουν λίγα θα τα χάσουν)
4) Ποιος στρατός??
5) Αυτό κι αν είναι σιγουράκι..(όχι μόν για πάνω από 100 χιλ)..

1. Έχουμε πήξει στους μελλοντολόγους "οικονομικούς αναλυτές"...
2. Σωστό...αφού όπως είπε κι ο Πάγκαλος "όλοι μαζί τα φάγαμε".
3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ"...
4. Κάτι τυπάκια με πράσινα συνήθως...you know?
5. Ιδιο με 1.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Νοεμβρη ξεκινω ελιες. Θα μαζευω μεχρι τα χριστουγεννα. Οποιος τολμηρος θελει να αλλαξει ζωη, να ερθει μια βδομαδα να μαζεψει και θα παρει και τους αναλογους ντενεκεδες για την εργασια. Υποψιν ομως, οτι το μαζεμα της ελιας ειναι απο τις πιο ευκολες και διασκεδαστικες δουλειες.

και ετσι θα αποφασισει καλυτερα για το μελλον του.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.393
Πόντοι
736
Έλληνες ... ο λαός που σαν τους πιο αξιόλογους 50 αρηδες για να τον διοικήσουν επέλεξε τον υιό του Παπανδρέου και τον ανιψιό του Καραμανλή.

Επισκέπτης
1. Έχουμε πήξει στους μελλοντολόγους "οικονομικούς αναλυτές"...
2. Σωστό...αφού όπως είπε κι ο Πάγκαλος "όλοι μαζί τα φάγαμε".
3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ "ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ"...
4. Κάτι τυπάκια με πράσινα συνήθως...you know?
5. Ιδιο με 1.

1) Όταν αποκοπεί το φφτερό του αεροπλάνου,δε χρειάζεται να είσαι αεροναυπηγός για να μαντέψεις την κατάληξη.
2) Σωστό αφού εκλέγετε Πάγκαλους.
3) Σιγά μην κάτσει η γκόμενα να μοιραστεί την πείνα.
4) Α..τους ταβλαδόρους λες.
5) Ίδιο με το 1..

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
1) Όταν αποκοπεί το φφτερό του αεροπλάνου,δε χρειάζεται να είσαι αεροναυπηγός για να μαντέψεις την κατάληξη.
2) Σωστό αφού εκλέγετε Πάγκαλους.
3) Σιγά μην κάτσσει η γκόμενα να μοιραστεί την πείνα.
4) Α..τους ταβλαδόρους λες.
5) Ίδιο με το 1..

Οκ, "εμείς" εκλέγουμε Πάγκαλους...την εναλλακτική πρόταση όμως ακόμα δεν ακούσαμε... :idiot:
Οπως λέει κι ο ΠΠ: "Η μπάλλα στην εξέδρα"!

Επισκέπτης
Οκ, "εμείς" εκλέγουμε Πάγκαλους...την εναλλακτική πρόταση όμως ακόμα δεν ακούσαμε... :idiot:
Οπως λέει κι ο ΠΠ: "Η μπάλλα στην εξέδρα"!

Ποστάρησα ένα σκαρίφημα πιο πριν.
Κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά..

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
"Πριν νιώσεις πετυχημένος νιώσε άξιος" Albert Einstein.Αφιερωμένο στο ματαιόδοξο και φυγόπονο νεοέλληνα,την πηγή όλων των κακών της σύγχρονης Ελλάδας    

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Νοεμβρη ξεκινω ελιες. Θα μαζευω μεχρι τα χριστουγεννα. Οποιος τολμηρος θελει να αλλαξει ζωη, να ερθει μια βδομαδα να μαζεψει και θα παρει και τους αναλογους ντενεκεδες για την εργασια. Υποψιν ομως, οτι το μαζεμα της ελιας ειναι απο τις πιο ευκολες και διασκεδαστικες δουλειες.

και ετσι θα αποφασισει καλυτερα για το μελλον του.

τι να τους κανω τους τενεκεδες :P

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ποστάρησα ένα σκαρίφημα πιο πριν.
Κάνε έναν κόπο και ρίξε μια ματιά..

Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η κουβέντα, αν θυμάσαι...
Μην γυρίζουμε στα ίδια.
Νομίζω πως μιλάμε για ρεαλιστικές λύσεις.
Αν είναι να "παίξουμε" στο επίπεδο "- Ο ΟΣΦΠ θα πάρει το CL", ok, no pb, just let me know! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom