Νέα

Λίγη ενημέρωση πολυ μπλα-μπλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHN-PLAYER-SPECIAL
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 793
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείται με την διαπίστωση μου ;;

• Α. Ναι δεν υπάρχει ενημέρωση απο πολλούς

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Β. Αρκετοί μόνο ρωτάνε και πολλά άσχετα θέματα με διαπληκτισμούς

Ψήφοι: 12 80,0%
  • Γ. Είμαι καλυμμένος με την ενημέρωση που περνώ απο τα θέματα που με αφορούν

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Δεν υπάρχουν αρκετά μέλη που να ενημερώνουν αλλα χιλιάδες πιτσιρικάδες που μόνο ρωτάνε η μαλώνουν μεταξύ τους και γαμιαδες του πληκτρολόγιου με συμμετοχή σε άσχετα με το σπορ θέματα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.067
Πόντοι
27.261
αυτα συμβαινουν οταν υπαρχουν οι πυρφοροαγαπουλοκαρδουληδες.
φοβουνται μην τους φαμε... τη "γκομενα" :tooth:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Φίλε μου, σε ένα website που έχει φτάσει σε σημείο να υπάρχει θέμα "Ποιό call-girl κάνει το καλύτερο γλειφοκώλι" δεν μπορείς να μιλάς για έλλειψη ενημέρωσης. Από την άλλη βέβαια, πολλοί κυκλοφορούν χωρίς να συνεισφέρουν σε know-how άλλα έτσι είναι αυτά τα πράγματα και δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε

OP
OP
JOHN-PLAYER-SPECIAL

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Ειναι αρκετές οι προβληματικές κατηγορίες μελών που δεν προσφέρουν ενημέρωση όχι μόνο οι πυρφόροαγαπουληδες
Ειναι επίσης τα πιτσιρίκια που ρωτάνε μόνο και ψάχνονται να μαλώσουν πίσω απο τα πληκτρολόγια και πολλοί άλλοι

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
145
Like
53.067
Πόντοι
27.261
Βαλε και τους κλωνους που κανουν, για να ρωτανε μαλακιες και να κανουν ηλιθιες ερωτησεις για συγκεκριμενες, την ωρα που εχει γινει αναλυτικη ενημερωση καποια ωρα πριν.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.941
Πόντοι
4.546
Ε ρε ένας πορνομετανάστης που χρειάζεται!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.853
Πόντοι
6.515
Λιγοστεψαν τα χρήματα ,νομίζω αυτό είναι η αρχή των παντων
Είναι εμφανώς λιγότερες οι κριτικές βάλε και ποσες απ αυτές είναι από προμο ξεκαθαρα έχει πεσει ο τζίρος

Παρ ολα αυτα τα καλά call δεν πεφτουν από τα 150 :confused:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Ειναι αρκετές οι προβληματικές κατηγορίες μελών που δεν προσφέρουν ενημέρωση όχι μόνο οι πυρφόροαγαπουληδες
Ειναι επίσης τα πιτσιρίκια που ρωτάνε μόνο και ψάχνονται να μαλώσουν πίσω απο τα πληκτρολόγια και πολλοί άλλοι

Να σε ενημερωσω τυπε οτι τα πιτσιρικια δεν ψαχνονται για πουτανες αλλα ειναι κατι τυποι ασχημοι και μικροπουληδες σαν εσενα ... Σαββιδη

Είναι εμφανώς λιγότερες οι κριτικές βάλε και ποσες απ αυτές είναι από προμο ξεκαθαρα έχει πεσει ο τζίρος

Μα εχουν γαμησει το σαι (αλλα το φτιαχνουν) τι κριτικη περιμαινεις να δεις ?:think:

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Με γνώμονα το γεγονός ότι είμαι μέλος του σαιτ από την ίδρυσή του, έχω παρατηρήσει το εξής φαινόμενο που βέβαια είναι και χαρακτηριστικό της φυλής μας. Σε κύκλους ανά διετία περίπου, δημιουργείται μία εσωτερική παρέα μελών οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τσακώνονται μεταξύ τους και να αλληλοβρίζονται σε οποιοδήποτε νήμα. Θα τους βρεις κάθε μέρα, τους ίδιους και τους ίδιους να καταστρέφουν κάθε θρεντάκι στο οποίο θα μεταφέρουν τους καυγάδες τους. Και η πλάκα είναι ότι δεν σηκώνουν και παρεμβολές από τρίτους, καθότι η περίπου καθημερινή αλλά εντελώς άχρηστη έως και ενοχλητική παρουσία τους, τούς έχει καταστήσει κτήτωρες του σαιτ και κάνουν ένα ιδιότυπο face control σε όλους τους υπόλοιπους. Anyway, κάποια στιγμή βαριούνται/παντρεύονται/τελειώνουν τα λεφτά /αρχίζουν ψυχοθεραπεία/συνταξιοδοτούνται και γυρίζουν στο χωριό (κυκλικά ανά 2 χρόνια περίπου), αλλά πολύ σύντομα μια νέα ανάλογη παρέα δημιουργείται και ξανά μανά τα ίδια. Μαθαίνουν και τις βασικές λέξεις του σαιτ που είναι οι εξής 3: τύπε/πυρφορίζω-πιρφόρος/αβράμης-αβραμίζω (αυτή ψιλοξεχάστηκε) και διεκδικούν την διοίκηση του σαιτ. Το bou έχει ορισμένα από τα καλύτερα φόρουμ συζητήσεων στην Ελλάδα, με πληθώρα θεμάτων και είναι αστείο να πρέπει να υποστούμε την κακογουστιά αυτών των τυπάδων.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.143
Πόντοι
7.195
[quote author=JOHN-PLAYER-SPECIAL link= ]Δεν υπάρχουν αρκετά μέλη που να ενημερώνουν [/quote]

κι εγώ είμαι πολύ παλιός στο σάιτ και έχω δει τις σταδιακές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια.
Το σάιτ έχει πιά κάτι εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, δεν υπάρχουν παρέες και γενικά έχει χαθεί κάθε ίχνος ερασιτεχνισμού.

Σου λέει ο άλλος εγώ πελάτης είμαι, εγώ θα ενημερώνω ;
Τόσα λεφτά βγάζετε, πληρώστε κάποιον να ενημερώνει ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom