Νέα

Άχρηστα μέλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα azazel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Summer Stone

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
7.970
Πόντοι
1.041
τότε αλλάζει το θέμα!
mea culpa!
Λάθος κατάλαβα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για πλάκα το έκανα αυτό!
την αλλάζω!
Πραγματικά δεν έχω θέμα με τη φωτό, με έναν τρόπο την «κέρδισες». Μαγκιά σου να τη βάλεις και profile pic.
Όσο για το mea culpa, δεκτό με χαρά, αλλά να το διατυπώσεις και στο σωστό νήμα, αν θέλεις.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, δεν θέλω να σπαμάρω το thread και δώσω νέες αφορμές για διαγραφή, πάνω που πήρα... χάρη.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Άχρηστα μέλη, με μηδέν 0 κριτικές, μηδεν 0 σε ζωή, μηδεν 0 σε ταξιδια, και γενικά μηδεν 0 σε όλα. Παρολαυτα έχουν άποψη.. Και κάνουν μερα- νυχτα πολιτική προπαγανδα εδώ μέσα.
Προτείνω να βάλουμε και ονόματα για το ποιοι ειναι αυτοι.. σιγα σιγα :sunglasses:

οπως ειπα πριν, οι καραγκιοζηδες μας φτιαχνουν την μερα. απο αλλο νημα:

γι αυτο λεμε πρεπει να εισαι υποψιασμενος

εδω εγω οταν παω προς το αμαξι και βγαινω απο το σπιτι κανω μια φορα το τετραγωνο πριν μπω να ξεπαρκαρω

και παντα αμα δω υποπτο να ερχεται προς τα εμενα ξεκιναω να εφαρμοζω μετρα αντιπαρακολουθησης με σκοπο να τον εκθεσω

αυτα εδω τα διαμαντακια δεν πρεπει να λειπουν απο το σαιτ :2funny:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Πραγματικά δεν έχω θέμα με τη φωτό, με έναν τρόπο την «κέρδισες». Μαγκιά σου να τη βάλεις και profile pic.
Όσο για το mea culpa, δεκτό με χαρά, αλλά να το διατυπώσεις και στο σωστό νήμα, αν θέλεις.
Αυτά τα ολίγα από εμένα, δεν θέλω να σπαμάρω το thread και δώσω νέες αφορμές για διαγραφή, πάνω που πήρα... χάρη.
το mea culpa το έγραψα σε άλλον!
Μην μπερδεύεσαι!
Και σιγά την φωτό που κέρδισα!
Να σου πω τι νομίζεις ότι είμαι κανένα 20χρονο και θα χαρώ?
Μην το συνεχίζεις εδώ!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

τότε αλλάζει το θέμα!
mea culpa!

Όσο για το mea culpa, δεκτό με χαρά

το mea culpa το έγραψα σε άλλον!

Ναι τώρα το είδα. Mea culpa

don_t_feed_the_troll___by_blag001_d5r7e47-fullview.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
Πέρα από την πλάκα έχει απίστευτα αξιόλογα μέλη που έχω γνωρίσει με εμπειρία τεράστια που συχνά μιλάμε στο τηλέφωνο και βγαίνω για καφέδες
Αλλά λόγω των πολλών τρολ αχρήστων μπαχαλακηδων αποφεύγουν να γράφουν τις γνώσεις τους κ είναι θλιβερό

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Πέρα από την πλάκα έχει απίστευτα αξιόλογα μέλη που έχω γνωρίσει με εμπειρία τεράστια που συχνά μιλάμε στο τηλέφωνο και βγαίνω για καφέδες
Αλλά λόγω των πολλών τρολ αχρήστων μπαχαλακηδων αποφεύγουν να γράφουν τις γνώσεις τους κ είναι θλιβερό
Αδερφέ λογικό είναι όταν πλέον αντί να ενημερώνουν μόνο ρωτανε σιγά αυτός που έχει κάνει κάποια καταδρομικη είτε καλή είτε κακη να την κρατήσει για τον εαυτό του

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.429
Πόντοι
27.261
Όπως και να χει,πρέπει να φυλάμε τα νότα μας απ'ολους αυτούς,σ'αυτο το θρεντ άμα μπει το όνομα τους μια φορά,θα έχουν όλοι το νου τους μετα
απο τελη '20 και ολοι σχεδον του '21 κλωνοι ειναι, οπως και αυτοι οι πεθαμενοι του προηγουμενου "δυσκολου" site που γινανε με το ξεκινημα του νεου. βαλε και αυτους που πηγανε απεναντι και ξαναηρθαν.

@alpula για να το δεις επισης.

Τελευταία τροποποίηση:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
παλιά μου τέχνη κόσκινο
εδω σε αλλο νημα μας την ειπανε κι απο πανω που ενημερωνουμε με κριτικες
και εγραψε και μισο σεντονι να εξηγησει γιατι αυτος μονο διαβαζει και δεν γραφει
κι αυτοι χρησιμοι ειναι
ανεβαζουν τα views του foroum ομως

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478
σιγα ρε μην γραψουν αυτα που ξερουν πραγματικα, πρωτα απο ολα θα πεσει τρολ κι αμφισβιτηση
και οι πιο πολυ πουθεναδες ζητανε αποδειξεις......μεχρι και φορολογικες δηλωσεις και μισθωδοσια
κανα καλο μελος ξερεις να μου συστησεις για καφε;

• Like
Αντιδράσεις: alpula

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.313
Πόντοι
22.266
σιγα ρε μην γραψουν αυτα που ξερουν πραγματικα, πρωτα απο ολα θα πεσει τρολ κι αμφισβιτηση
και οι πιο πολυ πουθεναδες ζητανε αποδειξεις......μεχρι και φορολογικες δηλωσεις και μισθωδοσια
κανα καλο μελος ξερεις να μου συστησεις για καφε;
Edw

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
Σ'αυτη τη χώρα υπάρχουν αρκετά άχρηστα dna άτομα τα οποία είναι άεργοι,αργοσχολοι,δεν παράγουν και δεν προσφέρουν τίποτα!!!
Έτσι και σ'αυτο το σάιτ υπάρχουν άχρηστα μέλη,δλδ μέλη που μόνο ρωτάνε,σπαμαρουν τα θέματα,το παίζουν παντογνώστες,δεν προσφέρουν και δεν παράγουν τίποτα,μαλώνουν με την υπόλοιπη κοινότητα και γενικά δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις!!!
Δημιουργώ αυτό το θρεντ για να κάνω το έργο των διαχειριστών ευκολότερο και να τους αποβάλουν με συνοπτικές διαδικασίες...το μόνο που έχει να κάνει κάθε σωστό μέλος εδώ μέσα είναι να τους δώσει στεγνά!!! ???
σιχαμερη ρουφιανοσκουληκαντερα!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι
34.478

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
εδω σε αλλο νημα μας την ειπανε κι απο πανω που ενημερωνουμε με κριτικες
και εγραψε και μισο σεντονι να εξηγησει γιατι αυτος μονο διαβαζει και δεν γραφει
κι αυτοι χρησιμοι ειναι
ανεβαζουν τα views του foroum ομως
Θείο στο νήμα για τις χασαποταβερνες σας την είπανε;

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.864
Πόντοι