Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
κούρεμα με την ψιλήΚλώνος ο sex volcano διαγραφή αμεσα
κούρεμα με την ψιλήΚλώνος ο sex volcano διαγραφή αμεσα
κλωνος ειναι ειτε δευτερο και τριτο ψευτικο προφιλ ιδιου ατομου που εξυπηρετει ιδιους σκοπους...Παρακολουθώ το φόρουμ παρα πολλά χρόνια αλλά έγινα μέλος σχετικά πρόσφατα.
Θέλω κάποιος χωρίς τρολαρισμα να μου δώσει τον ορισμό του "κλώνου"
Πλήρως κατανοητός! Έδωσες ορισμό για εγκυκλοπαίδεια, ωραιοςκλωνος ειναι ειτε δευτερο και τριτο ψευτικο προφιλ ιδιου ατομου που εξυπηρετει ιδιους σκοπους...
πχ γραφω εγω μια παπαρια εχω και 2 κλωνους δικους μου να γραφουν απο κατω τι ωραια που τα λες κλπ κλπ κλπ.....
η μπορει να τα εχει ως αντερκαβερ σε περιπτωση που καποιο προφιλ εχει "καει" με την εννοια οτι εκτεθηκε ανεπανορθωτα (προμοτορας, σπαμερ, καμμενο νταλι κλπ)
ειτε απλα το κυριο προφιλ εχει φαει σουτ απο τη διαχειριση και κανει νεο προφιλ (φαινονται ομως οι ΙΡ οπως και αργα η γρηγορα οι αποψεις φανερωνουν το ποιον και το χαρακτηρα εκτος απο οντως κατι σαικο που εχουν γραμμενες σε σημειωματαριο τις περσονες τους οσον αφορα τη βασικη τους γραμμη για το τι δηλωνουν)
απο κει και περα αν πεις καποιον κλωνο εδω μεσα μπορει να μη το εννοεις. επικρατει και ως "βρισια" στην αργκο εδω.
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά είσαι ένα άχρηστο μέλος...σιχαμερη ρουφιανοσκουληκαντερα!
δε ξερω γιατι αλλα χαιρομαι που ειμαι ενα "αχρηστο" μελος, απο το να τροφοδοτω αχρηστους, αχαριστους και παρασιτα!Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά είσαι ένα άχρηστο μέλος...
πες τον αντισθενη τοτε να βαλει τον αντιστοιχο τιτλο κατω απο το ονομα μου τιμημενεΔεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει,αλλά είσαι ένα άχρηστο μέλος...
σεφ μην τρελαινεσαι ρε φιλεπες τον αντισθενη τοτε να βαλει τον αντιστοιχο τιτλο κατω απο το ονομα μου τιμημενε
δεν ειμαι σεφ τυπε! ειμαι φαγανο παιδι (αλλα οχι αφρατο)σεφ μην τρελαινεσαι ρε φιλε
εισαι juicy δηλαδη ?δεν ειμαι σεφ τυπε! ειμαι φαγανο παιδι (αλλα οχι αφρατο)
αμα βλεπεσαι φατσικως, εισαι οκ, γκαραντι αυτο.μετα βιας θα ελεγα γιατι λογω καραντινας δεν ειμαι και φιτ (εχω ενα κοιλιακο δηλαδη)! στο φαι και στο γαμησι ο θεος δε κανει κριση!
ο θεος δεν κανει κριση ?μετα βιας θα ελεγα γιατι λογω καραντινας δεν ειμαι και φιτ (εχω ενα κοιλιακο δηλαδη)! στο φαι και στο γαμησι ο θεος δε κανει κριση!
ε δεν ειμαι και μοντελο σαν την γουαην. εμεις πουλαμε χαρακτηρααμα βλεπεσαι φατσικως, εισαι οκ, γκαραντι αυτο.
εκτος αν εισαι χιπο.
σχημα του λογου. ουτως η αλλως δεν υπαρχει θεος τυπε.ο θεος δεν κανει κριση ?
- ΟΧΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ - ΟΧΙ GAYS - ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ -
ρε κλοπυ paster XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA- ΟΧΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ - ΟΧΙ GAYS - ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ -
ε δεν ειμαι και μοντελο σαν την γουαην. εμεις πουλαμε χαρακτηρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σχημα του λογου. ουτως η αλλως δεν υπαρχει θεος τυπε.
συγνωμη τυπε το παιρνω πισω!
Επ,πακετακιας εδω εισαιρε κλοπυ paster XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
ουτε τις ατακες μου να λεςΕπ,πακετακιας εδω εισαι