Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 124 άτομα (1 μέλη και 123 επισκέπτες)

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.604
Πόντοι
2.356
αυτο δεν το πιστευω αδελφε!! δεν παιζει αυτο που λες εκτος απο το νησι εχω δουλεψει και αθηνα και θεσσαλονικη σαν μαστορας και οχι αφεντικο για καποιους μηνες το χειμωνα που δεν υπαρχει πολυ δουλεια στο νησι με συγχωρεις αλλο δεν το πιστεω αυτο που λες
Κακώς δεν το πιστεύεις. Όλοι εργολάβοι ειναι και πάει το καινούριο Sprinter, με αλβανικό επώνυμο στη μαρκίζα, σύννεφο.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
αστο αδελφε καμια σχεση.. εσυ με τι ασχολεισε ειπαμε??

Εγώ ? Τίποτα τύπε ... σκράπ ότι βρίσκω σε κάδους και τα δίνω το κιλό 17 λεπτά ... έτσι για το χόμπι να περνάει η ώρα :confused:

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
αστο αδελφε καμια σχεση.. εσυ με τι ασχολεισε ειπαμε??

Με το πιο πάνω post σου και με αυτό ... το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι έχεις μάθει να κάνεις κάτι ... μικρή η αγορά και στάνταρ πελάτες ... πούτσα σου να εξελιχθείς ... σκάνε μύτη Αλβανοί Βούλγαροι ... κάνετε τη μαλακία να μην τους διώξετε με τρόπο και ταυτόχρονα δεν κάνεις καμία κίνηση να διαφοροποιηθείς ή να ανεβάσεις το πλεονέκτημα σου

Το γιατί χάνετε δουλειές δεν είναι μόνο διαφορά τιμής
θα τους εξα'ιλοσουμε για κανε πως πας να τους πειραξης η να κανεις καταγγελια... στην καλυτερη θα βρεθεις σε κανα νοσοκομειο σπασμενος στο ξυλο.. εχει γινει γι αυτο στο γραφω... καλη συνεχεια και σε εσενα αδελφε υγεια σου ευχομαι και εσενα

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
Κακώς δεν το πιστεύεις. Όλοι εργολάβοι ειναι και πάει το καινούριο Sprinter, με αλβανικό επώνυμο στη μαρκίζα, σύννεφο.
αυτο δεν κολλαει πουθενα με τις τεχνικες δουλειες τις οικοδομης! προφανος εσυ εχεις μαγαζι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
θα τους εξα'ιλοσουμε για κανε πως πας να τους πειραξης η να κανεις καταγγελια... στην καλυτερη θα βρεθεις σε κανα νοσοκομειο σπασμενος στο ξυλο.. εχει γινει γι αυτο στο γραφω... καλη συνεχεια και σε εσενα αδελφε υγεια σου ευχομαι και εσενα

Αυτά τα πνίγεις στον ασβέστη στην αρχή όταν είναι 1-2 ... όταν έχουν γίνει μαφία και πας να τα βάλεις μαζί τους έχει παρακοιμηθεί

και σε νησί 5000 κατοίκων ιδίως ... παρακοιμηθήκατε

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
Αυτά τα πνίγεις στον ασβέστη στην αρχή όταν είναι 1-2 ... όταν έχουν γίνει μαφία και πας να τα βάλεις μαζί τους έχει παρακοιμηθεί

και σε νησί 5000 κατοίκων ιδίως ... παρακοιμηθήκατε
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.604
Πόντοι
2.356
αυτο δεν κολλαει πουθενα με τις τεχνικες δουλειες τις οικοδομης! προφανος εσυ εχεις μαγαζι
Μαγαζί δεν έχω και από την απάντηση που μου δίνεις, αμφιβάλλω σοβαρά αν έχεις σχέση με οικοδομή.
Άστο καλύτερα αδερφέ.

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
Μαγαζί δεν έχω και από την απάντηση που μου δίνεις, αμφιβάλλω σοβαρά αν έχεις σχέση με οικοδομή.
Άστο καλύτερα αδερφέ.
το ακουσαμε και αυτο!!! καλη συνεχεια αδελφε

• Like
Αντιδράσεις: resp

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
731
Πόντοι
301
Εγώ ? Τίποτα τύπε ... σκράπ ότι βρίσκω σε κάδους και τα δίνω το κιλό 17 λεπτά ... έτσι για το χόμπι να περνάει η ώρα :confused:
αχχαχαχαχαχα!!!!! κανεις δεν λεει με τι ασχολειτε εχετε λερωμενη την φωλια σας λαμογια!!! μονο να κραζετε ξερετε.... κουλααααααααα σκιστους τον πατοοοοοοο κι αλλοοοοο δευτεροι απο το τελος σε αγοραστικη αξια μετα τους βουλγαρους κουλααααααα βαλε και αλλους φορους γαμησε τους ολους!!

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.808
Πόντοι
6.056
Κάνεις τα ρεπά του Αθηναίου ? Το νου σας μαλάκες θα σας φορολογήσει 2πλα ο Κούλης σαν υπερνοικίαση :confused:
Μην με μπλεκεις με ατομα που ουδεμια σχεση εχουν με την λεξη δουλεια-εργασια.Πολυ χαλαρος ο κυριος Κυριακος,ολο επιδοματα τους μοιραζει:coffee::coffee::confused::confused::confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Μην με μπλεκεις με ατομα που ουδεμια σχεση εχουν με την λεξη δουλεια-εργασια.Πολυ χαλαρος ο κυριος Κυριακος,ολο επιδοματα τους μοιραζει:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Κλαψομούνης για το θεαθήναι ... τις προάλλες έλεγε θα βάλει 18αρες στο σάξο ... του λέω καλά ρε μαλάκα πέρα του ότι είναι 2πλάσια τιμή απ όλο το αμάξι ... χωράνε ?

Θα κόψω φτερά μέχρι τους θόλους μου λέει ίσα ίσα να την μπω στους Γλυφαδιώτες :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom