Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.362
Πόντοι
3.656
εχω κανει τι καβα μου αδελφε!! οχι μεγαλη αλλα εχω κανει. αλλα οχι να σηκωνω και απο τα ετοιμα για να τα δινω στην λοατκουλα ξερω να τα φαω και μονος μου. δεν ειπα ποτε να μην φορολογιθω αλλα να πληρωνω αυτα που μου αναλογουν και οχι αυτο το χαλι. το ειπε και το αλλο το σιχαμα ο κολοτουμπας ο γεωργιαδης '' πολυ αυτοαπασχολουμενοι ελ. επαγγελματιες θα αναγκαστουν να αλλαξουν επαγγελμα'' για τετοιους πουτανας γιους μιλαμε φιλε μου
Φυσικα και ξερεις να τα φας και μονος σου..ολοι μας ξερουμε..Δωσε αυτα που χρωστας τοσα χρονια και αν σου μεινει τιποτα να φας ελα να τα ξαναπουμε..
Οταν ολοι μας φοροδιαφευγαμε και κλεβαμε και τρωγοπιναμε,μετα ξεραμε μια χαρα να τσιριζουμε οτι δεν εχουμε νοσοκομεια,σχολεια,υποδομες...Αλλα να πας στη χασια και να παραγγειλεις μεχρι και το βοσκο που μεγαλωσε το ζωο το ηξερες...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Eχεις χιλια δικια...Λες και οποιος ηταν ελ.επαγγελματιας,γιατρος,δικηγορος κτλ τις δεκαετιες 80-90-00 εκλεβε..
Μονο οι μπομπολαιοι και ο τραγκας...
Ολοι οι αλλοι ειμασταν παναγιτσες-μερα που ναι-...

Οι γιατροί κλέβανε ναι
Οι δικηγόροι ναι αλλά όχι όλοι ... μερικοί γίνανε πάμπλουτοι γιατί σου ζητούσαν τα πάντα να ξεπουλήσεις για να μην μπεις στο φρέσκο

Οι υπόλοιποι ένα ποσοστό ναι αλλά οχι όλοι

Ο Μπόμπολας έτυχε ο άνθρωπος να είναι σε περίοδο ανάπτυξης ... είχε άστρο

Ο Τράγκας απλά ξεχνούσε να τα δηλώσει γιατί παρακολουθούσε πολλά ρεπορτάζ :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.362
Πόντοι
3.656
Οι γιατροί κλέβανε ναι
Οι δικηγόροι ναι αλλά όχι όλοι ... μερικοί γίνανε πάμπλουτοι γιατί σου ζητούσαν τα πάντα να ξεπουλήσεις για να μην μπεις στο φρέσκο

Οι υπόλοιποι ένα ποσοστό ναι αλλά οχι όλοι

Ο Μπόμπολας έτυχε ο άνθρωπος να είναι σε περίοδο ανάπτυξης ... είχε άστρο

Ο Τράγκας απλά ξεχνούσε να τα δηλώσει γιατί παρακολουθούσε πολλά ρεπορτάζ :confused:
Ετσι ακριβως...Και ο χατζηνικολαου ειναι αγιος ανθρωπος και δε χρωσταει σεντσι

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Φυσικα και ξερεις να τα φας και μονος σου..ολοι μας ξερουμε..Δωσε αυτα που χρωστας τοσα χρονια και αν σου μεινει τιποτα να φας ελα να τα ξαναπουμε..
Οταν ολοι μας φοροδιαφευγαμε και κλεβαμε και τρωγοπιναμε,μετα ξεραμε μια χαρα να τσιριζουμε οτι δεν εχουμε νοσοκομεια,σχολεια,υποδομες...Αλλα να πας στη χασια και να παραγγειλεις μεχρι και το βοσκο που μεγαλωσε το ζωο το ηξερες...

Το βοσκό μπορεί να τον γαμούσε ... ο πελάτης έχει πάντα δίκιο :confused:

Τώρα ο φίλος βέβαια ένα ένα τα βγάζει στη φόρα ... έχει λέει καβάντζα ... η εφορία φέτο του ρθε 3000 άρα δήλωσε κάτω από το τεκμαρτό ... αάρα έχει δουλειά ... άρα ΚΛΕΒΕΙ

Καλά του τα λες ... ΧΩΣ ΤΟΥ ΤΑ :rockon::rockon::rockon:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Ετσι ακριβως...Και ο χατζηνικολαου ειναι αγιος ανθρωπος και δε χρωσταει σεντσι

Ο Χατζηνικολάου δεν χρωστάει ... η εταιρεία χρωστάει ! προσέχεις διαφορά ?

Συν οτι ξέρει/ του μάθανε τι σημαίνει πιστωτικό σύστημα και χρησιμοποιεί τα χρέη προς περιουσιακά στοιχεία με σωστό τρόπο

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.362
Πόντοι
3.656
Το βοσκό μπορεί να τον γαμούσε ... ο πελάτης έχει πάντα δίκιο :confused:

Τώρα ο φίλος βέβαια ένα ένα τα βγάζει στη φόρα ... έχει λέει καβάντζα ... η εφορία φέτο του ρθε 3000 άρα δήλωσε κάτω από το τεκμαρτό ... αάρα έχει δουλειά ... άρα ΚΛΕΒΕΙ

Καλά του τα λες ... ΧΩΣ ΤΟΥ ΤΑ :rockon::rockon::rockon:
Την καβατζα λιγουρευεται ο μουλος...Θα στην παρει ο κοσμος να ρθει αναποδα...Εκτος και αν...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.362
Πόντοι
3.656
Ο Χατζηνικολάου δεν χρωστάει ... η εταιρεία χρωστάει ! προσέχεις διαφορά ?

Συν οτι ξέρει/ του μάθανε τι σημαίνει πιστωτικό σύστημα και χρησιμοποιεί τα χρέη προς περιουσιακά στοιχεία με σωστό τρόπο
Ε καλα δεν εννοουσα οτι τα χρωσταει ο ιδιος...θα πεσει φωτια να μας καψει..
Αυτο λεω και του φιλου-φοροφυγα απο πανω...Εκτος και αν...(εχεις καλο δικηγορο,λογιστη)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Τυπαρα μου, προσεξε τα πληκτρα.
εχουν δικιο που σε κραζουν ολοι λουλα, το μεγαλυτερο ναυαγιο εσυ εισαι. σιγα μην ασχοληθω και εγω αλλο μαζι σου. πλεον δεν βγαινω με τους φορους που μας επεβαλε η βρωμο λοατκουλα γι αυτο κανω και 2 δουλειες. τι δεν καταλαβαινεις? ωραια τα λες 24 χρονια δουλειας και βρεθηκε ενας πουτανας γιος για να μας κλησει ε? να παρει πισω τους αδικους φορους η βρωμα για να σταματησω να δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ ΞΥΠΝΑ! ρωτα και αλλους ελ. επαγγελματιες να δεις τι θα σου πουν. και μην τα πεις αυτα παραεξω γιατι θα σε λιντζαρουν και θα σου σκισουν τον κωλο. αν και το τελευτεο μπορει και να σου αρεσει
Τωρα αν πληρωνεις φοραυς ενω πριν δε πληρωνες, τι να κανουμε, καποτε επρεπε να κοπει το φαινομενο ελευθεροι επαγγελματιες με δηλωση χαμηλομισθου. Ξερω, θα μου πεις πως εσυ παντα τα δηλωνες ολα, πληρωνες τους φορους σου και ησουν νομιμοτατος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Θα σου πω εγω τι εκανες λαθος...
Εαν εισαι ελ.επαγγελματιας απο τα 16 σου οπως λες και τωρα εισαι 40,δεν φροντισες να βαλεις κατι στην ακρη απο τα κλεμμενα τοσα χρονια...για τις δυσκολες μερες...δεν προεβλεψες δηλαδη οτι δεν θα μπορεις να κλεβεις για παντα και να φοροδιαφευγεις.Δεν εισαι και μεντιουμ βεβαια αλλα καποια στιγμη επρεπε να σκεφτεις οτι η μπανκα-καζινο δε χανει ποτε!!!
Μπορει να σου δινει στην αρχη αλλα στο τελος θα σε ξετιναξει.
Οχι ρε, νομιμοτατος ηταν παντα, στανταρακι.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
Ε καλα δεν εννοουσα οτι τα χρωσταει ο ιδιος...θα πεσει φωτια να μας καψει..
Αυτο λεω και του φιλου-φοροφυγα απο πανω...Εκτος και αν...(εχεις καλο δικηγορο,λογιστη)

Πως το άλλαξε το συναίσθημα ο φοροφυγάς όμως από κείμενο "κραυγή απελπισίας για φόρους" σε "έχω κάνει τα κουμάντα μου" ε ? :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.362
Πόντοι
3.656

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.348
Πόντοι
2.846
Οτι εισαι ξεχειλωμενη καποτα. Ανακουφιστρα πακηδων κ αρεσκεσαι σε γλειψιμο δεξιων κωλοτρυπιδων για ενα κομμάτι ψωμι
:grin::grin::grin:
Κάποια χάνει την ψυχραιμία της.
Κάποια είναι ο αδύναμος κρίκος...
:grin::grin::grin:

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
743
Πόντοι
301
Πως το άλλαξε το συναίσθημα ο φοροφυγάς όμως από κείμενο "κραυγή απελπισίας για φόρους" σε "έχω κάνει τα κουμάντα μου" ε ? :coffee:
αυτο ελειπε 24 χρονια δουλειας και να μην εχω καβα και να ημουν αφραγκος.. ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ παντα πληρωνα εφορια καθε χρονο αλλα επειδη ειστε τελειος ασχετοι και δεν ξερετε πως δουλευει η αγορα θα σας πω γιδια. παω εγω σε ενα σπιτι και λεω στο ιδιοκτητη να κοψουμε τιμολογιο και παθαινει αμοκ οι 9 στους 10 παθαινουν αμοκ! και και λεει σιγα μην πληρωσω εγω ο φτωχος τους κλεφτες! ευχαριστω φιλε μου δεν θα το φτιαξω δεν ειναι αναγκη, και καπακι παει ο αλβανος ο βουλγαρος και το φτιαχνει εννοειτε ΜΑΥΡΑ και οχι μονο χανω την δουλεια αλλα γυριζει και ο ιδιος ο ιδιοκτητης και με κραζει στο καφενειο του τυπου καταλαβες το κωλοπαιδο δεν φτανει που τον προτημησα πηγε να μου κοψει και φπα σε εμενα τον φτωχο, πηρα τον ταδε αλβανο και τελος!!! σε ενα νησι 5000 κατοικον που ζω και μου κανει και δυσφημηση. αυτο λεγετε αθεμιτος ανταγωνισμος ζωα!!! οσιες μαριες ολες εδω μεσα που οταν ερθει ενας ελ. επαγγελματιας στο σπιτι σας τρεχετε να του πειτε να σας κοψει αποδειξη, κοψτε τις μαλακιες 24 χρονια στην πιατσα ειμαι. γιναμε και κλεφτες, ποτε δεν ειπα να μην φορολογιθω αλλα να πληρωνω αυτο που μου αναλογει. και οχι αυτο το χαλι που δεν βγαινει πλεον.. λεει ο αλλος πιο πανω μαρτηρησα χωρις ξυλο τοσο μαλακας ειναι!! σιγα μην φοβηθω να πω την αληθεια στο μπουρδελα!! ευχομαι να σας σκισει τοσο πολυ τον πατο η κουλα που να μην μπορειτε κα κατσεται σε καρεκλα για εναν μηνα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.300
Πόντοι
3.556
αυτο ελειπε 24 χρονια δουλειας και να μην εχω καβα και να ημουν αφραγκος.. ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑ παντα πληρωνα εφορια καθε χρονο αλλα επειδη ειστε τελειος ασχετοι και δεν ξερετε πως δουλευει η αγορα θα σας πω γιδια. παω εγω σε ενα σπιτι και λεω στο ιδιοκτητη να κοψουμε τιμολογιο και παθαινει αμοκ οι 9 στους 10 παθαινουν αμοκ! και και λεει σιγα μην πληρωσω εγω ο φτωχος τους κλεφτες! ευχαριστω φιλε μου δεν θα το φτιαξω δεν ειναι αναγκη, και καπακι παει ο αλβανος ο βουλγαρος και το φτιαχνει εννοειτε ΜΑΥΡΑ και οχι μονο χανω την δουλεια αλλα γυριζει και ο ιδιος ο ιδιοκτητης και με κραζει στο καφενειο του τυπου καταλαβες το κωλοπαιδο δεν φτανει που τον προτημησα πηγε να μου κοψει και φπα σε εμενα τον φτωχο, πηρα τον ταδε αλβανο και τελος!!! σε ενα νησι 5000 κατοικον που ζω και μου κανει και δυσφημηση. αυτο λεγετε αθεμιτος ανταγωνισμος ζωα!!! οσιες μαριες ολες εδω μεσα που οταν ερθει ενας ελ. επαγγελματιας στο σπιτι σας τρεχετε να του πειτε να σας κοψει αποδειξη, κοψτε τις μαλακιες 24 χρονια στην πιατσα ειμαι. γιναμε και κλεφτες, ποτε δεν ειπα να μην φορολογιθω αλλα να πληρωνω αυτο που μου αναλογει. και οχι αυτο το χαλι που δεν βγαινει πλεον.. λεει ο αλλος πιο πανω μαρτηρησα χωρις ξυλο τοσο μαλακας ειναι!! σιγα μην φοβηθω να πω την αληθεια στο μπουρδελα!! ευχομαι να σας σκισει τοσο πολυ τον πατο η κουλα που να μην μπορειτε κα κατσεται σε καρεκλα για εναν μηνα

Τύπε είστε 5000 νοματαίοι σε νησί και σας πήρανε τη δουλειά οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί ?

Πως στο διάλο το καταφέρατε αυτό εξ αρχής ? :confused:

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
743
Πόντοι
301
Τύπε είστε 5000 νοματαίοι σε νησί και σας πήρανε τη δουλειά οι Βούλγαροι και οι Αλβανοί ?

Πως στο διάλο το καταφέρατε αυτό εξ αρχής ? :confused:
δουλευουν μονο μαυρα τυπε και αλληλουποστιριζονται ολοι τους!! οι γυναικες τους δουλεουν σε μαγαζια, σε σπιτια και στελνουν τους δικους τους πολλοι μαλακες συναδελφοι μου τους ειχαν βοηθους στην αρχη και μετα απο λιγο καιρο τους ετρωγαν και τις δουλειες!! τωρα που ξηπνησαν ειναι αργα!!! και δυστυχως πηρε και εμας τους υπολοιπους η μπαλα

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.362
Πόντοι
3.656
1)εισαι ολιγον τι επιθετικος
2)για την "αγορα" εχουμε ογκολιθους εδω μεσα να μας λενε πως δουλευει...Νιπλης ειδικα αλλα αμα θες και τιποτε συμβουλες για ακινητα λακαρος.
3)Τωρα πας και λες στον ιδιοκτητη να κοψετε τιμολογιο...ΤΟΣΑ χρονια ομως πισω το μπλοκακι με τις αποδειξεις το ειχες ξεχασμενο στο μπαουλο της γιαγιας.Και οταν καποιος σου ζητουσε αποδειξη του ελεγες "αααααα μπαρμπα-κωστα με αποδειξη ειναι τοσο"!!!
Τωρα ομως σε καιει το κωλαρακι σου και πρεπει να κοψεις γιατι που στον πουτσο θα τα δικαιολογησεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom