Εγώ ίσως και να είμαι έξυπνος, ίσως και όχι. Εσύ σίγουρα είσαι βλάκας διότι δεν κατάλαβες πως τα "κότερα" και οι βίλες ήταν σχήμα λόγου, αναφορικά με το τί κάνει ένας ιδιώτης όταν ξεπέφτει. Τα πουλάει.
Το κράτος δεν έχει βίλες, έχει όμως Ολυμπιακά ακίνητα (που θα καταρρεύσουν σύντομα), μαρίνες, οικόπεδα κλπ. Αφού ξέπεσε λοιπόν το κράτος, θεωρώ λογικό να τα πουλήσει αυτά.
Για τα δανεικά που ζητάω τα ζητάω για ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ βιοτικό επίπεδο, γιατί εγώ θα τα βγάλω πέρα διότι όντως έχω ακίνητα και ρευστότητα, την οποία και έχω διασφαλισμένη σε διάφορα "προϊόντα" ανά την υφήλιο, οπότε και να πέσει εξω η Ελλάδα πάλι θα έχω να ζήσω!
(Σε πείραξε; Από εσένα τα πήρα; Μήπως σου τά 'κλεψα και δεν το θυμάμαι;)
Στο Κολωνάκι δεν πηγαίνω συχνά διότι δεν με βολεύει το κέντρο. Μενω βόρεια και με βολεύει η Κηφισιά και το Κεφαλάρι. Κι αυτό σε πείραξε; Σου έστειλα να μου πληρώσεις κανένα λογαριασμό;
Τέλος το Γιωργάκη και το Σαμαρά τους έχω για βλάκες (όχι σαν κι εσένα βέβαια!) οπότε δεν είμαι οπαδός τους.
Στο υπόλοιπο παραλήρημά σου λέω να μην απαντήσω (κακώς που ασχολήθηκα και όσο ασχολήθηκα)
Επίσης μπορείς να με βρίσεις ελεύθερα (οι βρισιές είναι εύκολες, η λογική παράθεση επιχειρημάτων είναι δύσκολη), βέβαιος πως ΔΕΝ θα σου απαντήσω...
Συγνώμη αλλά θα είμαι πάλι άγαρμπος, γιατί βιάζεσαι να συμπεράνεις καραγκιοζάκο.
Δεν παραληρώ, (στα χώνω) γιατί είσαι ραγιάς !!
Το κράτος "έξυπνε" δεν ξέπεσε, ΤΟ ΞΕΠΕΣΑΝ.
και σκατά στα μούτρα σου και για τη ρευστότητα σου και για τα ακίνητα σου (σε λίγο θα τα βάλεις στον κώλο σου και αυτά)
και μάλλον είσαι τόσο
"πατριώτης" και υπεύθυνος που θα
την κάνεις ανά την υφήλιο.
Οχι φιλαράκο μου εγώ δεν θέλω δανεικά, και ενδιαφέρον από μεριάς σου, για το δικό μου βιωτικό επίπεδο (τρώω και φασολάδα)
(τα δανεικά βάτα στο κώλο σου, αφού δεν μπορείς αλλιώς) και δεν καταλαβαίνεις λόγω χαμηλού IQ.
Όσο για τον "πατριωτισμό σου" φαίνεται από τις διασφαλίσεις σου ανά την υφήλιο.
Είσαι και εσύ από αυτούς "τους σοσιαλιστές" που λένε να πληρώσουμε μεχρι "σεντς" (παλιομαλάκα) και
κατά τα άλλα, με πρώτη ευκαιρία θα την κάνουν ανά την υφήλιο για να βρουν τις "επενδύσεις τους"
Και επειδή μου το παίζεις και "υπεύθυνος", "δουλευτάρας" και "τίμιος"
Σκατά στα μούτρα σου ρε εφιάλτη.
Και επειδή εγώ
δεν είμαι καθώς πρέπει και δεν αγορεύω σε
δικαστική αίθουσα ούτε μιλάω με τον
Πρωτόπαπα
Είσαι γελοίος ΚΥΡΙΕ εφιάλτη.
και βγάλε το αγγουράκι σου τώρα ρε ξεφτιλισμένε τυχοδιώκτη
της υφηλίου.
Άντε γιατί πολλά μας τα λέτε.
Υ.Γ. Πω πω και τι
ανωτερότης που βγάζεις,
φτου σου ρε ξεφτιλισμένε ραγιά
(το ότι είσαι με το αγγούρι στον κώλο) αυτό δεν σε πονάει βέβαια (γιατί επένδυσες ανά την υφήλιο)
"ΕΞΥΠΝΕ" "ΤΙΜΙΕ" και "ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΕ" "ΠΑΤΡΙΩΤΗ"