alieniGeneris
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μάλοον ρωτάει ο τύπος ... ρε δεν αφήνετε τις προβοκάτσιες λέω εγώ μαλακιστήρια ΠΑΣΟΚΙΑ...
ανεξάρτητος και συ πολιτικά όπως δήλωσες εχθές........
μάλοον ρωτάει ο τύπος ... ρε δεν αφήνετε τις προβοκάτσιες λέω εγώ μαλακιστήρια ΠΑΣΟΚΙΑ...
γενικά όλοι οι Παπαχχχχχχχχχ... μαλάκες είναι...
Ούτε και αυτός γαμάει γερόπουστες...
Τρίψου αλλού λέμε.
Εξερήτε η Παπαρήγα - οπότε επιβεβαιόνεται ο κανόνας
Πατε για φούντοοοοοοοοοοοοοοο
Εκτίμηση ψήφων ΚΚΕ...
Ψήφοι ημέρας= Χθεσινοί ψήφοι-Νεκρολογίες Ριζοσπάστη...
Λεγε οτι θες λεγε λεγε οτι θες λεγε λεγε οτι θες λεγε εγω θα σε αγαπω......
καμμιά λιρίτσα έχεις για πούλημα ρε γερολαδά???????????????????
Aμα δώσεις λώκο θα είμαι καλός μαζί σου, θα σου στήλω σακουλακι
Εσύ δηλαδή τι περιμένεις, να βγει πρώτη είδηση στα δελτία των 8;
Σε καμιά παραπολιτική στήλη και αν...
Εσύ δηλαδή τι περιμένεις, να βγει πρώτη είδηση στα δελτία των 8;
Σε καμιά παραπολιτική στήλη και αν...
Kαι τον Γκρουέφσκι θα κατέβαζαν για 2-3 χιλιάδες ψήφους....Έχω τη χείριστη άποψη για την μπλογκοδημοσιογραφία και για τους παπαγιανναίους...
Ωστόσο, το ζήτημα θα μπορούσε κάλλιστα να βγει και στα δελτία των 8...
Δεν μπορει πρώην σύμβουλος του γκαπ που έφυγε βράδυ λόγω φιλοσκοπιανών δηλώσεων και όχι μόνο να βρίσκεται ξαφνικά σύμβουλος του κικίλια που επέλεξε προσωπικά ο "μακεδονομάχος" σαμαράς...
Έχω τη χείριστη άποψη για την μπλογκοδημοσιογραφία και για τους παπαγιανναίους...
Ωστόσο, το ζήτημα θα μπορούσε κάλλιστα να βγει και στα δελτία των 8...
Δεν μπορει πρώην σύμβουλος του γκαπ που έφυγε βράδυ λόγω φιλοσκοπιανών δηλώσεων και όχι μόνο να βρίσκεται ξαφνικά σύμβουλος του κικίλια που επέλεξε προσωπικά ο "μακεδονομάχος" σαμαράς...
Το "επίμαχο" βίντεο.
ο ίδιος το δήλωσε (????) σε σοβαρό τηλεοπτικό κανάλι ( )
Έχει μεγάλη πλάκα ο Κικίλιας. Για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, αφού τον κάλεσαν σήμερα εξοργισμένοι στην Ρηγίλλης για να δώσει εξηγήσεις, το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση που παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Βαλιανάτος είναι γνωστός του. Επισημαίνει ότι δεν είναι...
επικοινωνιακός σύμβουλος του συνδυασμού του. Ο Βαλιανάτος όμως χθες στο Extra 3, δεν είπε όμως ότι είναι σύμβουλος του συνδυασμού του, αλλά δικός του! Μπάχαλο η κατάσταση. Αναλυτικά η πολύ... λιτή δήλωση του Β. Κικίλια : "Από την αρχή της προεκλογικής καμπάνιας, ο κ. Κικίλιας έχει βρεθεί και έχει συζητήσει με πολύ κόσμο. Ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος δεν είχε, ούτε έχει καμία σχέση με το συνδυασμό". Τα σχόλια δικά σας...
Να δεις που και ο Καρατζαφύρερ τον Βαλλιανάτο έχει ως στιλίστα του
Η Παπαρήγα δεν πέρνει καμιά επιδιόρθωση