Νέα

Πως φιμώνεται ο λαός σε μια μαζική διαδήλωση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ωραία!!
Δεν πληρώνουμε τα προηγούμενα χρέη, δεν μας δίνουν νέα δάνεια, δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις (Ακόμη με δανεικά ζούμε σαν χώρα. Κάθε χρόνο έχουμε ΕΛΛΕΙΜΑ!) και γινόμαστε Κούβα, Βόρεια Κορέα ή Αλβανία του Εμβέρ! Μαγκιά μας!!
Αλλά αν η πειοψηφία του Ελληνικού λαού το θέλει να το κάνουμε!
Το θέλει όμως ή και τα δανεικά θέλει από την τρόικα (για να συνεχίσουμε να έχουμε ένα σχετικά ανεκτό βιοτικό επίπεδο), αλλά  η τρόικα να μην έχει άποψη τί θα πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουν κάποτε να πάρουν (με νέα δάνεια βεβαίως!) τα λεφτά που μας δανείζουν πίσω.
Πως λέμε "Τα καλά του γέρου θέλω, μα τον γέρο δεν τον θέλω!"

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο. Το μεγάλο θέμα με την τωρινή κατάσταση, νομίζω είναι ότι μέχρι τώρα, το βιοτικό μας επίπεδο ήταν μια φούσκα. Κάποια στιγμή, τελείωσε ο αέρας, και το μπαλόνι θα ξεφουσκώσει. Η τρόικα προσπαθεί να το κάνει ελεγχόμενα, οι πιο κοφτές λύσεις θα το έκαναν πιο γρήγορο. Η τρόικα λοιπόν, έχει υπέρ και κατά. Οι αλλαγές θα είναι προοδευτικές, αλλά από την άλλη, αν το τελικό αποτέλεσμα θα είναι παραπλήσιο, γιατί να μην φτάσουμε εκεί μια κι έξω;

Προσωπικά είμαι κατά της τρόικας, γιατί την βλέπω σαν μια επέμβαση ξένων στο εσωτερικό της χώρας. Οι οποίοι βέβαια έρχονται να λάβουν μέτρα, πολλά εκ των οποίων θα έπρεπε να είχαμε λάβει εμείς οι ίδιοι μόνοι μας. Υπάρχει ένα στοιχείο πειθαναγκασμού που πιστεύω ότι δεν αρέσει στον κόσμο. Επιπλέον, πολλά μέτρα λαμβάνονται επ' ευκαιρία της τρόικας, αν και εξυπηρετούν εμφανώς ντόπια συμφέροντα. Στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα, υπάρχει και το θέμα αποτυχίας των στόχων, που είναι και αυτό μια σημαντική παράμετρος.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσότεροι έχουν .. η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στον κόσμο και το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιόκτητης εξοχικής κατοικίας

δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αμα δεν μας ξαναδώσουν δανεικά θα φτιάξει?? :think: :think: :think: ακόμη και αν δεν πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε???  :think: :think: :think:
για πες μας πώς

δεν πρόκειται να ξοβολευτώ και δεν γευματίζω στο Κολωνάκι.. καταθέσεις έχω και ακίνητα έχω δεν τα έκανα με δανεικά όμως αλλά με σκληρή 14ωρη καθημερινή δουλειά επί 28 χρόνια..
και υποστηρικτης είμαι αλλά όχι οπαδός...

ραγιάς δεν είμαι αλλά τίμιος είμαι.. και όταν έχω δανειστεί τα ξοφλάω.. όπως δεν μου αρέσει να μου χρωστάνε και να μου λένε δεν σε πληρώνω.. από κει και πέρα είναι άλλο θέμα τι θα κάνω για να διορθώσω τα του οίκου μου...

όλοι μπορούν να έχουν άποψη και να την εκφράζουν φασιστάκι (αριστερό δεξιό δεν έχει σημασία φασιστας είσαι).... μόνο στο δικό σου σύστημα δεν επιτρέπεται η διαφορετική άποψη...
στο δικό μου σύστημα καθένας μπορεί να έχει απόψη και να την εκφράζει.. εξάλλου οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουμε από μία .. μερικοί όμως σαν και σένα βγάζουν σκατά..

πατριώτης ΕΙΜΑΙ και το υπερηφανεύομαι... τώρα αν ο ΓΑΠ είναι δεν γνωρίζω και δεν θέλω στο κάτω κάτω της γραφής να μάθω

ενώ στο δικό σου το μόνο που αρμόζει είναι το  :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

βίζιτες κάνουν κάποιες από χώρες που επεκράτησαν απόψεις σαν τις δικές σου...

Όχι αγαπητέ, το να είσαι αφισοκολλητής του Σαμαρά δεν κερδίζει πλέον.

Αν ήσουν τίμιος θα έπρεπε να εχεις βγει στο δρόμο με ένα ρόπαλο στο χέρι και να
ψάχνεις "Δημοκράτες" για να τους το χώσεις στον κώλο, αλλά εσύ μάλλον κλεπταποδόχος είσαι. (όχι τίμιος)

Οι τίμιοι δεν πληρώνουν ρεμούλες και μαλακίες άλλων (μόνο στην "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" Ελλάδα πάει να γίνει κάνονας αυτό).

και το γελοίο της υπόθεσης:

Πως εσείς οι "τίμιοι" και "δουλευταράδες" καταφέρνετε πάντα μόνο οι δίκες σας περιουσίες
να μην είναι από δανεικά
(αλλά από τίμια εργασία :jerking:) και ταυτόχρονα τα παιδιά σας να χρωστάνε δισεκατομμύρια ευρώ
τα οποία εσείς προτίθεστε να να εξοφλήσετε ως συνυπεύθυνοι
, του πολιτεύματος σας.

Σε ποιον τα λέτε αυτά ρε ξεφτιλισμένα υποκείμενα του Αντωνάκη και Γιωργάκη;
Τόσο Ραγιάδες είστε, υποτακτικοί και "τίμιοι";

Φτου σας ξεφτιλισμένοι.

Πραγματικά είσαστε για χέσιμο ρε καραγκιόζηδες.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Οποιος ειναι δηλαδη τιμιος ,φταιει για την ατιμια των αλλων ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι αγαπητέ, το να είσαι αφισοκολλητής του Σαμαρά δεν κερδίζει πλέον.

δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω αφισοκολητής κανενός... εσύ μάλλον είσαι αφισοκολητής είτε του "Κ"ΚΕ είτε των αναρχοάπλυτων

Αν ήσουν τίμιος θα έπρεπε να εχεις βγει στο δρόμο με ένα ρόπαλο στο χέρι και να
ψάχνεις "Δημοκράτες" για να τους το χώσεις στον κώλο, αλλά εσύ μάλλον κλεπταποδόχος είσαι. (όχι τίμιος)

εγώ το κάνω... εσύ το κάνεις? πόσες φορές εχεις καταγγείλει παρανομία? ή μήπως δεν την καταγγέλεις διότι μόνο οι μεγάλοι είναι παράνομοι και οι μικροί όχι? ή μήπως η καταγγελία είναι ρουφιανιά και η αυτοδικία αυτοσκοπός?

Οι τίμιοι δεν πληρώνουν ρεμούλες και μαλακίες άλλων (μόνο στην "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" Ελλάδα πάει να γίνει κάνονας αυτό).

οι τίμιοι είναι ΤΙΜΙΟΙ και φροντίζουν να πληρώνουν τα χρέη που δημιούργησε ο κακός συνεταίρος τους.. είναι τίμιοι απέναντι στους άλλους πρώτα και ξεκαθαρίζουν τα του οίκου τους..

και το γελοίο της υπόθεσης:
Πως εσείς οι "τίμιοι" και "δουλευταράδες" καταφέρνετε πάντα μόνο οι δίκες σας περιουσίες
να μην είναι από δανεικά
(αλλά από τίμια εργασία :jerking:) και ταυτόχρονα τα παιδιά σας να χρωστάνε δισεκατομμύρια ευρώ
τα οποία εσείς προτίθεστε να να εξοφλήσετε ως συνυπεύθυνοι
, του πολιτεύματος σας.

το γελοίο της υπόθεσης είναι να ομιλούν για τους τίμιους και δουλευταράδες άνθρωποι που γεννηθήκανε από χρυσά αρχίδια, άνθρωποι που οι πατεράδες τους πατήσανε επί πτωμάτων για να χτίσουν περιουσίες και εργοστάσια για να τα αφήσουν στα παιδιά τους ώστε να το παίζουν επαναστατες εκ του ασφαλούς ... το γελοίο της υπόθεσης ειναι να μιλούν αυτοί που δεν πρέπει να μιλούν, αυτοί που σε κάθε τι που πήγαινε να γίνει στον τόπο αυτό αντιδρούσανε και φωνάζανε .. πάντα εκ του ασφαλούς όμως...

Σε ποιον τα λέτε αυτά ρε ξεφτιλισμένα υποκείμενα του Αντωνάκη και Γιωργάκη;
Τόσο Ραγιάδες είστε, υποτακτικοί και "τίμιοι";
Φτου σας ξεφτιλισμένοι.
Πραγματικά είσαστε για χέσιμο ρε καραγκιόζηδες.

ξεφτιλισμένος είναι όποιος δεν σέβεται τον εαυτό του και την σχέση του με άλλον.... και επαναστατεί εκ του ασφαλούς ξέροντας ότι κάποιοι τους οποίους βρίζει θα φροντίσουν να τον βγάλουν από τα σκατά που είναι βουτηγμένος και αυτός (και όχι χωρίς και δικιά του ευθύνη)...
πόσο ξεφτιλισμένοι μπορεί να είστε ρε ψευτοαριστεράντζες...

ακούς πλεζουρα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ακούς πλεζουρα

ενα δύο ένα δύο. φου φου ακούγομαι;

κάνατε τον κώλο σας χωνιά, από τη μεγάλη ρουφιανιά, ρε μουνιάαααα, ρε μουνιάααααααααα

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οι περισσότεροι έχουν .. η Ελλάδα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης στον κόσμο και το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιόκτητης εξοχικής κατοικίας

δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αμα δεν μας ξαναδώσουν δανεικά θα φτιάξει?? :think: :think: :think: ακόμη και αν δεν πληρώσουμε αυτά που χρωστάμε???  :think: :think: :think:
για πες μας πώς

Είπα και λάλησα "τίμιε".

Το μνημόνιο κύριε μαλάκα "δημοκράτη" δεν έγινε με δημοκρατικές διαδικασίες.
αλλά όσο δημοκράτης είσαι εσύ, άλλο τόσο είναι και ο Γ.Α.Π και ο Αντωνάκης.

Φτυστέ στα μούτρα σας.

συνεχίζω:

Το μνημόνιο πάση θυσία θα πρέπει να προσβληθεί, και μαζί του να χλευαστούν και οι υποστηρικτές του.
Τα ψευτοδιλήμματα περί μισθών συντάξεων αν χρεοκοπήσουμε (χωστά εκεί που ξέρεις) γιατί εγώ τα ακούω βερεσέ.

Η Ελλάδα αν δεν είχε μαλάκες, προδότες και ραγιάδες σαν και του λόγου σου, θα μπορούσε να ήταν από τις πλουσιότερες χώρες τς Ευρώπης (και του κόσμου).

Τώρα η λύση είναι πτώχευση και εγκαθίδρυση πραγματικής "δημοκρατίας" (όχι πελατειακής)
και ποτέ ξανά δανεικά.

Μόνο ετσι θα καταλάβουν τι έκαναν τόσα χρόνια και θα γυρίσει ο τροχός.

Υ.Γ. βγαίνω τώρα, θα επανέλθω αργότερα να στα ξαναχώσω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αντε να πεις τις μαλακιτσες σου στα οπαδικά εσύ φλώρε...

14 ώρες σκληρής εργασίας;
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το μυστρί το πιλοφόρι έκαναν τον τράνι φλώρι.
ααχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είπα και λάλησα "τίμιε".

μα τίμια γαμάει με μαύρα χωρίς φπα τα σιτιτουράκια.
εσύ όμως θα πας φυλακή ρε χάιβανε για το εικοσάρι στη Φυλής.
δεν το κατάλαβες το παίγνιο ακόμα

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
14 ώρες σκληρής εργασίας;
αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

το μυστρί το πιλοφόρι έκαναν τον τράνι φλώρι.
ααχχχχχχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

ρε μαλακα γιατι σε λενε ολοι μαλακα?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αντε να πεις τις μαλακιτσες σου στα οπαδικά εσύ φλώρε...

ααααααααααααααααααααααααχαχαχα !

Και μονο οταν τον αφηνει η Τζυμπρια !

Αυτη και αν ειναι φιμωση του λογου !

Εξεγερθηκε το σκλαβακι της Τζυμπριας ,ο σώγαμπρος !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα γιατι σε λενε ολοι μαλακα?

μήπως γιατι δεν τους μοιάζω και θέλουν να με κάνουν ιδιο μαλάκα;
μήπως για συμψηφισμό της δικής τους μαλακίας ;

Υ.Γ.
είστε κολλητάρια (ή το ίδιο πρόσωπο), μην καρφώ κιόλας.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δεν είμαι και ούτε πρόκειται να γίνω αφισοκολητής κανενός... εσύ μάλλον είσαι αφισοκολητής είτε του "Κ"ΚΕ είτε των αναρχοάπλυτων

εγώ το κάνω... εσύ το κάνεις? πόσες φορές εχεις καταγγείλει παρανομία? ή μήπως δεν την καταγγέλεις διότι μόνο οι μεγάλοι είναι παράνομοι και οι μικροί όχι? ή μήπως η καταγγελία είναι ρουφιανιά και η αυτοδικία αυτοσκοπός?

οι τίμιοι είναι ΤΙΜΙΟΙ και φροντίζουν να πληρώνουν τα χρέη που δημιούργησε ο κακός συνεταίρος τους.. είναι τίμιοι απέναντι στους άλλους πρώτα και ξεκαθαρίζουν τα του οίκου τους..

το γελοίο της υπόθεσης είναι να ομιλούν για τους τίμιους και δουλευταράδες άνθρωποι που γεννηθήκανε από χρυσά αρχίδια, άνθρωποι που οι πατεράδες τους πατήσανε επί πτωμάτων για να χτίσουν περιουσίες και εργοστάσια για να τα αφήσουν στα παιδιά τους ώστε να το παίζουν επαναστατες εκ του ασφαλούς ... το γελοίο της υπόθεσης ειναι να μιλούν αυτοί που δεν πρέπει να μιλούν, αυτοί που σε κάθε τι που πήγαινε να γίνει στον τόπο αυτό αντιδρούσανε και φωνάζανε .. πάντα εκ του ασφαλούς όμως...

ξεφτιλισμένος είναι όποιος δεν σέβεται τον εαυτό του και την σχέση του με άλλον.... και επαναστατεί εκ του ασφαλούς ξέροντας ότι κάποιοι τους οποίους βρίζει θα φροντίσουν να τον βγάλουν από τα σκατά που είναι βουτηγμένος και αυτός (και όχι χωρίς και δικιά του ευθύνη)...

ακούς πλεζουρα

Βάζω (άνω τελεία) σε αυτά.
θα ακούσεις τον εξάψαλμο όταν ξαναμπώ "τίμιε" καραγκιόζη.

Προς το παρόν σε φτύνω (για τον "πατριωτισμό" σου ραγιά).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

η τζύπρια είναι γάτα και του αφήνει λίγο το λουράκι να παίξει ... ξέρει αυτή.. στα οπαδικά να ξεσπάει .. δεν έχει τα @@ για εξέγερση...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κλάαααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βάζω (άνω τελεία) σε αυτά.
θα ακούσεις τον εξάψαλμο όταν ξαναμπώ "τίμιε" καραγκιόζη.

Προς το παρόν σε φτύνω (για τον "πατριωτισμό" σου ραγια).

σε έχω χεσμένο ... σιγά μην σου απευθύνω ξανά τον λόγο.. λόγο και συζήτηση κάνεις με ανθρώπους και όχι με πιθήκους...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μα τίμια γαμάει με μαύρα χωρίς φπα τα σιτιτουράκια.
εσύ όμως θα πας φυλακή ρε χάιβανε για το εικοσάρι στη Φυλής.
δεν το κατάλαβες το παίγνιο ακόμα

Εγω που εδωσα 15 στο Μεταξι ?
Δεν ειμαι ενταξει ?

Πως φαινεται οτι εισαι ομοφυλοφιλος !
Ενοχλεισαι επειδη γαμανε σιτιτουρ ,ενω αν απαγορευοταν να γαμανε ,καποιος θα σου τον εχωνε !
Δεν πειραζει που εισαι ομοφυλοφιλος ,και ο Εθναρχης σου ηταν !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom