Κακώς δεν το πιστεύεις. Όλοι εργολάβοι ειναι και πάει το καινούριο Sprinter, με αλβανικό επώνυμο στη μαρκίζα, σύννεφο.αυτο δεν το πιστευω αδελφε!! δεν παιζει αυτο που λες εκτος απο το νησι εχω δουλεψει και αθηνα και θεσσαλονικη σαν μαστορας και οχι αφεντικο για καποιους μηνες το χειμωνα που δεν υπαρχει πολυ δουλεια στο νησι με συγχωρεις αλλο δεν το πιστεω αυτο που λες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (0 μέλη και 102 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
αστο αδελφε καμια σχεση.. εσυ με τι ασχολεισε ειπαμε??
Εγώ ? Τίποτα τύπε ... σκράπ ότι βρίσκω σε κάδους και τα δίνω το κιλό 17 λεπτά ... έτσι για το χόμπι να περνάει η ώρα
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.859
- Πόντοι
- 2.606
Αποτοξίνωση κάνεις?Tραγικη η κατασταση εδω μεσα,απο τα μπινελικια και τα ραντεβου θανατου φτασαμε σε λογιστικα σφαλματα,φπα τριμηνου κλπ
αστο αδελφε καμια σχεση.. εσυ με τι ασχολεισε ειπαμε??
θα τους εξα'ιλοσουμε για κανε πως πας να τους πειραξης η να κανεις καταγγελια... στην καλυτερη θα βρεθεις σε κανα νοσοκομειο σπασμενος στο ξυλο.. εχει γινει γι αυτο στο γραφω... καλη συνεχεια και σε εσενα αδελφε υγεια σου ευχομαι και εσεναΜε το πιο πάνω post σου και με αυτό ... το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι έχεις μάθει να κάνεις κάτι ... μικρή η αγορά και στάνταρ πελάτες ... πούτσα σου να εξελιχθείς ... σκάνε μύτη Αλβανοί Βούλγαροι ... κάνετε τη μαλακία να μην τους διώξετε με τρόπο και ταυτόχρονα δεν κάνεις καμία κίνηση να διαφοροποιηθείς ή να ανεβάσεις το πλεονέκτημα σου
Το γιατί χάνετε δουλειές δεν είναι μόνο διαφορά τιμής
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.808
- Πόντοι
- 6.056
Παω να ετοιμασω εναν τωρα,να διαβασω και τα οικονομικα νεα εδω μεσαΑποτοξίνωση κάνεις?
αυτο δεν κολλαει πουθενα με τις τεχνικες δουλειες τις οικοδομης! προφανος εσυ εχεις μαγαζιΚακώς δεν το πιστεύεις. Όλοι εργολάβοι ειναι και πάει το καινούριο Sprinter, με αλβανικό επώνυμο στη μαρκίζα, σύννεφο.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
θα τους εξα'ιλοσουμε για κανε πως πας να τους πειραξης η να κανεις καταγγελια... στην καλυτερη θα βρεθεις σε κανα νοσοκομειο σπασμενος στο ξυλο.. εχει γινει γι αυτο στο γραφω... καλη συνεχεια και σε εσενα αδελφε υγεια σου ευχομαι και εσενα
Αυτά τα πνίγεις στον ασβέστη στην αρχή όταν είναι 1-2 ... όταν έχουν γίνει μαφία και πας να τα βάλεις μαζί τους έχει παρακοιμηθεί
και σε νησί 5000 κατοίκων ιδίως ... παρακοιμηθήκατε
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.859
- Πόντοι
- 2.606
Να τον κάνεις πολύ δυνατό, θα σου χρειαστεί...Παω να ετοιμασω εναν τωρα,να διαβασω και τα οικονομικα νεα εδω μεσα
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!!Αυτά τα πνίγεις στον ασβέστη στην αρχή όταν είναι 1-2 ... όταν έχουν γίνει μαφία και πας να τα βάλεις μαζί τους έχει παρακοιμηθεί
και σε νησί 5000 κατοίκων ιδίως ... παρακοιμηθήκατε
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.808
- Πόντοι
- 6.056
Να μην παρακοιμηθω κιολαςΝα τον κάνεις πολύ δυνατό, θα σου χρειαστεί...
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.859
- Πόντοι
- 2.606
Πας εκκλησία και γυρίζεις για ύπνοΝα μην παρακοιμηθω κιολας
Μαγαζί δεν έχω και από την απάντηση που μου δίνεις, αμφιβάλλω σοβαρά αν έχεις σχέση με οικοδομή.αυτο δεν κολλαει πουθενα με τις τεχνικες δουλειες τις οικοδομης! προφανος εσυ εχεις μαγαζι
Άστο καλύτερα αδερφέ.
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Να μην παρακοιμηθω κιολας
Cele 5πλο εσπρεσσάκι ? Μια φορά το μήνα χέζεις ?
το ακουσαμε και αυτο!!! καλη συνεχεια αδελφεΜαγαζί δεν έχω και από την απάντηση που μου δίνεις, αμφιβάλλω σοβαρά αν έχεις σχέση με οικοδομή.
Άστο καλύτερα αδερφέ.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.808
- Πόντοι
- 6.056
Σημερα ημουν πολυ πεσμενος,3ο καφεδακι τωραCele 5πλο εσπρεσσάκι ? Μια φορά το μήνα χέζεις ?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.859
- Πόντοι
- 2.606
Είναι περίοδος προετοιμασίας ακόμη, μην ανησυχείς.Σημερα ημουν πολυ πεσμενος,3ο καφεδακι τωρα
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Σημερα ημουν πολυ πεσμενος,3ο καφεδακι τωρα
Κάνεις τα ρεπά του Αθηναίου ? Το νου σας μαλάκες θα σας φορολογήσει 2πλα ο Κούλης σαν υπερνοικίαση
αχχαχαχαχαχα!!!!! κανεις δεν λεει με τι ασχολειτε εχετε λερωμενη την φωλια σας λαμογια!!! μονο να κραζετε ξερετε.... κουλααααααααα σκιστους τον πατοοοοοοο κι αλλοοοοο δευτεροι απο το τελος σε αγοραστικη αξια μετα τους βουλγαρους κουλααααααα βαλε και αλλους φορους γαμησε τους ολους!!Εγώ ? Τίποτα τύπε ... σκράπ ότι βρίσκω σε κάδους και τα δίνω το κιλό 17 λεπτά ... έτσι για το χόμπι να περνάει η ώρα
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.808
- Πόντοι
- 6.056
Μην με μπλεκεις με ατομα που ουδεμια σχεση εχουν με την λεξη δουλεια-εργασια.Πολυ χαλαρος ο κυριος Κυριακος,ολο επιδοματα τους μοιραζειΚάνεις τα ρεπά του Αθηναίου ? Το νου σας μαλάκες θα σας φορολογήσει 2πλα ο Κούλης σαν υπερνοικίαση
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Μην με μπλεκεις με ατομα που ουδεμια σχεση εχουν με την λεξη δουλεια-εργασια.Πολυ χαλαρος ο κυριος Κυριακος,ολο επιδοματα τους μοιραζει
Κλαψομούνης για το θεαθήναι ... τις προάλλες έλεγε θα βάλει 18αρες στο σάξο ... του λέω καλά ρε μαλάκα πέρα του ότι είναι 2πλάσια τιμή απ όλο το αμάξι ... χωράνε ?
Θα κόψω φτερά μέχρι τους θόλους μου λέει ίσα ίσα να την μπω στους Γλυφαδιώτες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0