Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
Σε πηρε ο πονος για τις πληροτητες σημερα?
οχι ακομα
Σε πηρε ο πονος για τις πληροτητες σημερα?
πάντα στις εξαιρέσεις πηγαίνειΠας κι εσυ και διαλεγεις τις πιο σπανιες περιπτωσεις
Είναι στην ίδια ποσότητα ΜΑΛΑΚΙΑΣ με τον καραγκιόζη Ζελέζνι: ετοιμοπόλεμοι του ΚΩΛΟΥ. Άνθρωποι που δεν έχουν κάνει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στην ζωή τους, το παίζου κομάντο.Eχουν τσακωθει με τα ξυραφακια στη ΝΔ
δε πας για κανένα κανένα μπάνιο καλύτερα?Πας κι εσυ και διαλεγεις τις πιο σπανιες περιπτωσεις
Ο πολιτικοι αναφερουν τους στοχους τους, ισως να μη λενε ψεματα. Το εαν ειναι ικανοι να τα πραγματοποιησουν ειναι στην δικη σου ικανοτητα να το κρινεις.Γνωριζεις καποιον πολιτικο που να βγει και να πει την αληθεια στον κοσμο?Οχι εδω στην Ελλαδα...Στον πλανητη.
Δεν έχει κανέναν Κρητικό εκεί, που κρατάει το τσιγάρο από πίσω, να τον κάψει, να γίνει παρεξήγηση σαν τον Ελληνοκαναδό, να πέσουν φάπες;
Στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία
Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο γιος του, Κωνσταντίνοςwww.protothema.gr
Γαμω το σπιτι των ΑΡΔ
Στα Χανιά για τον Δεκαπενταύγουστο ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία
Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο γιος του, Κωνσταντίνοςwww.protothema.gr
Οκ..Αναφερουν λοιπον τους στοχους και εσυ πρεπει να αξιολογησεις εαν μπορουν να τους πραγματοποιησουν.Ο πολιτικοι αναφερουν τους στοχους τους, ισως να μη λενε ψεματα. Το εαν ειναι ικανοι να τα πραγματοποιησουν ειναι στην δικη σου ικανοτητα να το κρινεις.
Ελπιζω να καταλαβαινεις.
αφραγκος ο νιπλης???εντομεταξυ οσοι με εκραζαν χθες εχουν καμια 10 χρονια στο μπου πανω απο 10.000 μηνυματα και κριτικη ΚΑΜΙΑ 0 το ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΜΙΑ 0 αχαχαχαχαχα!!!!! αφραγκοι ωνασηδες αχαχαχα!!! ο βλαροκ ελεγε για κατι 6ψηφια ποσα και δεν εχει μια κριτικη αχαχαχα!! τα ιδια και ο σκουνας ο νιπλης αχαχαχα!!! εχετε μεγαλη πλακα τελικα, αν θελετε κανα δανεικο να σας δωσω για να σπρωξετε και εσεις λιγο η να σας σπρωξουν μην ντραπειτε στηλτε μου pm και θα σας δωσω. εγω ετοιμαζομαι για δευτερο γυρο διακοπων και εχω κλεισει και ενα 2ωρακι με μια που δεν την βρισκεις και ευκολα.... καλο υπολοιπο καλοκαιριου παπατζηδες!!!
Γαμάνε τζαμπα γιατι ειναι ομορφόπαιδα.Εμεις με κριτκες δεν βλεπόμαστε.εντομεταξυ οσοι με εκραζαν χθες εχουν καμια 10 χρονια στο μπου πανω απο 10.000 μηνυματα και κριτικη ΚΑΜΙΑ 0 το ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΜΙΑ 0 αχαχαχαχαχα!!!!! αφραγκοι ωνασηδες αχαχαχα!!! ο βλαροκ ελεγε για κατι 6ψηφια ποσα και δεν εχει μια κριτικη αχαχαχα!! τα ιδια και ο σκουνας ο νιπλης αχαχαχα!!! εχετε μεγαλη πλακα τελικα, αν θελετε κανα δανεικο να σας δωσω για να σπρωξετε και εσεις λιγο η να σας σπρωξουν μην ντραπειτε στηλτε μου pm και θα σας δωσω. εγω ετοιμαζομαι για δευτερο γυρο διακοπων και εχω κλεισει και ενα 2ωρακι με μια που δεν την βρισκεις και ευκολα.... καλο υπολοιπο καλοκαιριου παπατζηδες!!!
E ναι ο άλλος ψηνεται για ευρωπαικά σαλονια. Μητσοτακοκρατια παντουΓαμω το σπιτι των ΑΡΔ
Μας ετοιμαζουν απο τωρα νεο γοννο!
Κωνσταντινο κ ολας να τον προφερουμε.
Οχι Κωτσομητσοτάκη
εντωμεταξυ εγω μαζι σου ουτε καν ασχοληθηκα ή σου απαντησαεντομεταξυ οσοι με εκραζαν χθες εχουν καμια 10 χρονια στο μπου πανω απο 10.000 μηνυματα και κριτικη ΚΑΜΙΑ 0 το ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΜΙΑ 0 αχαχαχαχαχα!!!!! αφραγκοι ωνασηδες αχαχαχα!!! ο βλαροκ ελεγε για κατι 6ψηφια ποσα και δεν εχει μια κριτικη αχαχαχα!! τα ιδια και ο σκουνας ο μπιρλας αχαχαχα!!! εχετε μεγαλη πλακα τελικα, αν θελετε κανα δανεικο να σας δωσω για να σπρωξετε και εσεις λιγο η να σας σπρωξουν μην ντραπειτε στηλτε μου pm και θα σας δωσω. εγω ετοιμαζομαι για δευτερο γυρο διακοπων και εχω κλεισει και ενα 2ωρακι με μια που δεν την βρισκεις και ευκολα.... καλο υπολοιπο καλοκαιριου παπατζηδες!!!
το διορθωσα γραψε λαθος καλο καλοκαιριαφραγκος ο νιπλης???
θα πεσει φωτια να σε καψει!!!
το διορθοσα φιλος γραψε λαθος συγνωμηεντωμεταξυ εγω μαζι σου ουτε καν ασχοληθηκα ή σου απαντησα
αφραγκος ο νιπλης???
το διορθοσα φιλος γραψε λαθος συγνωμη
Το διόρθωσε ο άνθρωπος, εσενα εννοούσε...αφραγκος ο νιπλης???
Παλι καλα...Ανησυχησα!!!το διορθωσε
για εσενα ελεγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: