Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
Την Ατηνέζα λυπάμαι που με δάκρυα στα μάτια θα λέει "μη μου τον χτυπήσεις πολύ αγόραρε ... καλέ τι γκόμενος είσαι εσυ !"

Με μπέρδεψε με τον Ηγέτη η ηλίθια :confused:
Αν δεν ήσουν και 'σύ κωλοτρυπιδι σαν τα αλλά, ψυχασθενής κομμουνιστής και αν είχες αγγίξει ποτέ χέρι γυναίκας στη ζωή σου ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ στη μαλάκια που σέρνουμε εδώ μέσα.

ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.323
Πόντοι
3.556
μπα...τον μαλακα δεν τον κανεις καλα παρα μονο αν του σπασεις τα μουτρα αλλιως πας στο επιπεδο του..απλα στο μπου επιβεβαιωνεται ο κατιμας ενιοτε συγκεκαλυμμενος

Ούτε για μούτρα είσαι ούτε για επίπεδο και φαίνεται από την περιορισμένη θεματολογία με την οποία προσπαθείς να κάνεις χιούμορ ... στην αρχή κάτι έλεγε ... μετά ούτε για γραφικό δεν αξίζει

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.425
Πόντοι
12.756
Mαλιστα,μαιντ γκειμς:coffee::coffee::confused::confused::confused:
tenor.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Έγραψα κάπου ότι βουλιάζει ΜΟΝΟ από τη φοροδιαφυγή; Ρε μλκς, έλεος, μάθετε να διαβάζετε, έχετε καταντήσει σαν τον χοντρούλη που μπαίνει, αμολάει μια παπαρια, τώρα ονειρεύεται και θυγατρικές και καπάκι πάει για χεσιμο.

Έχεις περίεργες θεωρίες στο κεφάλι σου περί οικονομίας, κοίταξε το λίγο, το μόνο σωστό που γράφεις είναι Η ΕΙΣΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Το οποίο ισχύει επίσης και για το κομμάτι των εξαγωγών της χώρας.
Δεν μπορώ να το πω πιο Ελληνικά....οι επαγγελματίες με όλη τους την φοροδιαφυγή ακόμα και αυτήν που κάνουν συντηρούν όλη την οικονομία της Ελλάδας...τουλάχιστον το υγειές κομμάτι...αυτό που δεν αφορά τα εισερχόμενα κεφάλαια σε μορφή πακέτων της Ευρώπης που έτσι και αλλιώς...δεν πάνε και όλα στην οικονομία.

Ναι τώρα έχω περίεργες θεωρίες...άρα μάλλον φοροδιαφεύγουν όλοι εκτός από το συνάφι σου ε? Στον τουρισμό είναι αλλιώς τα πράγματα ε? άσε ρε τώρα...

και δε βλέπεις έχει γαμηθεί στις εξαγωγές η Ελλάδα....μιλάμε για βαριά βιομηχανία...μάλλον εννοείς τις εξαγωγές των δικών μας προιόντων που μετά μας αναγκάζουν να τα εισάγουμε πάλι για να τα πληρώσουμε πιο ακριβά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
μπα...τον μαλακα δεν τον κανεις καλα παρα μονο αν του σπασεις τα μουτρα αλλιως πας στο επιπεδο του..απλα στο μπου επιβεβαιωνεται ο κατιμας ενιοτε συγκεκαλυμμενος
Κομμουνιστής, δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις. ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.323
Πόντοι
3.556
Αν δεν ήσουν και 'σύ κωλοτρυπιδι σαν τα αλλά, ψυχασθενής κομμουνιστής και αν είχες αγγίξει ποτέ χέρι γυναίκας στη ζωή σου ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ στη μαλάκια που σέρνουμε εδώ μέσα.

ΑΔΕΡΦΑΡΑ.

Όταν θα σε χρειαστούμε να γελάσουμε θα σε φωνάξουμε ... Αν ο Ατηνέζος θέλει να λύσει κάτι θα το κάνει μόνος του

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.894
Πόντοι
8.346
Έχουμε το μαδομουνι , έχουμε κ τν Σαούλ που ασχολείται ακόμα με την αναρχιδη ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα..
Ήρωας Σαούλ!! Ηρωας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
Δεν μπορώ να το πω πιο Ελληνικά....οι επαγγελματίες με όλη τους την φοροδιαφυγή ακόμα και αυτήν που κάνουν συντηρούν όλη την οικονομία της Ελλάδας...τουλάχιστον το υγειές κομμάτι...αυτό που δεν αφορά τα εισερχόμενα κεφάλαια σε μορφή πακέτων της Ευρώπης που έτσι και αλλιώς...δεν πάνε και όλα στην οικονομία.

Ναι τώρα έχω περίεργες θεωρίες...άρα μάλλον φοροδιαφεύγουν όλοι εκτός από το συνάφι σου ε? Στον τουρισμό είναι αλλιώς τα πράγματα ε? άσε ρε τώρα...

και δε βλέπεις έχει γαμηθεί στις εξαγωγές η Ελλάδα....μιλάμε για βαριά βιομηχανία...μάλλον εννοείς τις εξαγωγές των δικών μας προιόντων που μετά μας αναγκάζουν να τα εισάγουμε πάλι για να τα πληρώσουμε πιο ακριβά.
Σου λέω απλά πως δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι ή όπως τα ξέραμε κάποτε, σφίγγει ο κλοιός πλέον ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Και δεν εννοείς να καταλάβεις πως ούτε το "κόμμα ΜΟΥ" ούτε "το συνάφι ΜΟΥ" υπολογίζω, συνεχίστε εσείς να γράφετε τις μαλακιες σας να χαίρεστε, όταν σου έγραφα πριν για φοροδιαφυγή ΕΕ και στράβωνες προφανώς εννοούσα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ και το "συνάφι μου". Τα μπακαλοτεφτερα δεν υπάρχουν πια, δεν υπάρχει ξενοδοχείο που να έχει τον παραμικρό ανασφάλιστο, θα στρώσουν κι αυτοί, σιγά σιγά αλλά τα πράγματα άλλαξαν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
Όταν θα σε χρειαστούμε να γελάσουμε θα σε φωνάξουμε ... Αν ο Ατηνέζος θέλει να λύσει κάτι θα το κάνει μόνος του
Ο Ατενεζος θα σου γαμησει ότι γουστάρει, όρεξη να έχεις, αλλά ότι είσαι ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ οφείλω να το καταθέσω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
Έχουμε το μαδομουνι , έχουμε κ τν Σαούλ που ασχολείται ακόμα με την αναρχιδη ξεχειλωμενη κωλοτρυπιδα..
Ήρωας Σαούλ!! Ηρωας
Άργησες να έρθεις να κανείς κωλογλυφαδες, ανακούφισε λίγο και το Σαουλ τώρα. Α, ξέχασα, μας γράφεις από Barbados :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Σου λέω απλά πως δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι ή όπως τα ξέραμε κάποτε, σφίγγει ο κλοιός πλέον ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. Και δεν εννοείς να καταλάβεις πως ούτε το "κόμμα ΜΟΥ" ούτε "το συνάφι ΜΟΥ" υπολογίζω, συνεχίστε εσείς να γράφετε τις μαλακιες σας να χαίρεστε, όταν σου έγραφα πριν για φοροδιαφυγή ΕΕ και στράβωνες προφανώς εννοούσα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ και το "συνάφι μου". Τα μπακαλοτεφτερα δεν υπάρχουν πια, δεν υπάρχει ξενοδοχείο που να έχει τον παραμικρό ανασφάλιστο, θα στρώσουν κι αυτοί, σιγά σιγά αλλά τα πράγματα άλλαξαν.
Ναι καλά γύρνα τη μπιφτέκα τώρα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα....και δεν είναι όπως ήταν παλιά....γιαυτό κάθε 2η μέρα βγάζει (ακόμα και ο σκάι) καινούρια είδηση για φοροδιαφυγή στα νησιά και κάθε μέρα βγαίνει και από ένας τουρίστας και λέει μου χρέωσαν 80 ευρώ για 3 καλαμαράκια τηγανητά...

Ξέρω καλά πως είναι (ακόμα) στα ξενοδοχεία δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να με πείσεις...και στα ξενοδοχεία και στα μπιτσόμπαρα και στα μαγαζιά...που στις περισσότερες περιπτώσεις τα έχουν οι ίδιοι άνθρωποι....

αλλά τώρα δεν είναι όπως το φαντάζομαι...ενώ όταν φαντάζεσαι εσύ ότι ο φτωχός βγάζει 30 χιλιάρικα είναι κλέφτης...όταν το συνάφι σου βγάζει 3.000.000 και δηλώνει 300.000 είναι καλά...εκεί δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται.

Άσε ρε μπρο

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.323
Πόντοι
3.556
Ο Ατενεζος θα σου γαμησει ότι γουστάρει, όρεξη να έχεις, αλλά ότι είσαι ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ οφείλω να το καταθέσω.

Καλά το τι νομίζεις με το τι μπορεί να κάνει ο Ατηνέζος απέχουν

Περί της γνώμης σου με τα δείγματα που μας έχεις προσφέρει εδώ μέσα, αδυνατώ να την πάρω στα σοβαρά ... ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας παρόλα αυτά :hi:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.882
Πόντοι
5.506
Καλά το τι νομίζεις με το τι μπορεί να κάνει ο Ατηνέζος απέχουν

Περί της γνώμης σου με τα δείγματα που μας έχεις προσφέρει εδώ μέσα, αδυνατώ να την πάρω στα σοβαρά ... ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας παρόλα αυτά :hi:
Ρε μλκ, είσαι κομμουνιστής, δεν χρειάζεται άλλη περιγραφή, τραβά παρακάτω να τελειώνουμε. Έχεις και άποψη ΚΟΥΡΑΔΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι καλά γύρνα τη μπιφτέκα τώρα ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα....και δεν είναι όπως ήταν παλιά....γιαυτό κάθε 2η μέρα βγάζει (ακόμα και ο σκάι) καινούρια είδηση για φοροδιαφυγή στα νησιά και κάθε μέρα βγαίνει και από ένας τουρίστας και λέει μου χρέωσαν 80 ευρώ για 3 καλαμαράκια τηγανητά...

Ξέρω καλά πως είναι (ακόμα) στα ξενοδοχεία δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να με πείσεις...και στα ξενοδοχεία και στα μπιτσόμπαρα και στα μαγαζιά...που στις περισσότερες περιπτώσεις τα έχουν οι ίδιοι άνθρωποι....

αλλά τώρα δεν είναι όπως το φαντάζομαι...ενώ όταν φαντάζεσαι εσύ ότι ο φτωχός βγάζει 30 χιλιάρικα είναι κλέφτης...όταν το συνάφι σου βγάζει 3.000.000 και δηλώνει 300.000 είναι καλά...εκεί δεν είναι τα πράγματα όπως φαίνονται.

Άσε ρε μπρο
Αλίμονο, τόλμησα να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου ΚΑΙ στον κλάδο του τουρισμού.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.700
Πόντοι
3.656

Άσε ρε μπρο
Ναι δεν ειναι οπως παλια...Σφιξαν λιγο οι κωλοι..οσο χρειαζεται για να μην πεφτει ραβδι απ'εξω οτι δεν κανουν σωστα τη δουλιτσα τους οι τοπικοι αρχοντες..
Εαν του χρεωσαν του τουριστα 80 ευρω για 3 καλαμαρακια και ηταν γραμμενο στον καταλογο που διαβασε ο τουριστας τοτε ο μαλακας στη φαση ειναι ο τουριστας..Εαν οχι,τοτε ας καλεσει τις αρχες και ας κανει επισημη καταγγελια...το να βγαινει ο καθε τυχαρπαστος στο trip advisor και να λεει τη μαλακια του δε σημαινει αυτοματα οτι την αποδεχομαστε...
Και το ξαναλεμε...Δε γινεται να κλεβουμε ολοι μυρια γιατι τοσα μυρια δεν υπαρχουν!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Αλίμονο, τόλμησα να αμφισβητήσω τις γνώσεις σου ΚΑΙ στον κλάδο του τουρισμού.
Αυτό που δεν τολμάς σίγουρα είναι να αμφισβητήσεις αυτά που περιγράφω γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Άντε να σου πω (για να μη λες και ότι θες) ότι τα ξενοδοχεία δεν έκλεβαν στα δωμάτια...αυτά γίνονται με κρατήσεις έτσι και αλλιώς...δεν μπορούν να κλέψουν....αλλά στις υπόλοιπες παροχές τους....τα μπαρ στην πισίνα...τα μπαράκια εντός του ξενοδοχείου....σε υπηρεσίες μεταφοράς...στις ξαπλώστρες...καφέδες και τέτοια....και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες είναι επίσης και οι ιδιοκτήτες των ταβερνών και των μαγαζιών που θα βγουν το βράδυ οι τουρίστες...μη σου πω και τον gift shop...

ναι πλέον είναι πιο δύσκολο να κλέψεις (όσο έκλεβες) γιατί οι τουρίστες έχουν κάρτα...αλλά ότι είναι μετρητά (και είναι πολλά) είναι κατάμαυρα...επίσης μέχρι πριν την διασύνδεση των ταμειακών με το pos....αυτό και αν ήταν για άλλο μάθημα...

όσο για τους υπαλλήλους γελάει ο κόσμος....2 ένσημα 4ωρα την εβδομάδα...χωρίς καμία περιγραφή εργασίας στην αναγγελία πρόσληψης....από καθαριστής πισίνας μέχρι σερβιτόρος στο beach bar...μέχρι βοηθός του βοθρατζή...εκτός αν είναι καλό μουνί εκεί αλλάζει....

Πες τα σε εκείνους που δεν τα ξέρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom