tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 21.807
- Πόντοι
- 6.056
Ξεπέρασε τον Πελέ τύπε.Δεν αναρωτιέσαι γιατί σε βρίζουν όλοι αγόρι μου; Μήπως είσαι ο Mr Malakas της χρονιάς;
Μιλάμε για Τιτάνα.
Ξεπέρασε τον Πελέ τύπε.Δεν αναρωτιέσαι γιατί σε βρίζουν όλοι αγόρι μου; Μήπως είσαι ο Mr Malakas της χρονιάς;
Τα μαγαζιά του στυλ πουλάω ρούχα κτλ κτλ πέθαναν Το να κάθονται να κλαίνε δεν θα αλλάξει κάτι ούτε με Κουλή ούτε με Λατινουπουλου ούτε με την Σούπερ ΚικήΠήγα στο φροντιστήριο να πάρω το παιδί, και μου λέει άλλος γονιός ότι τα μαγαζιά κλαίνε.. μαγαζί κ ο ίδιος..
Του λέω μήπως ήρθε ο καιρός να παραδεχτεί ότι ο Κυριάκος αγαπιέται, δεν το δεχόταν πουθενά..
Πάμε κι όποιος αντέξει
Δεν ειπε ποια Χριστουγεννα
Ποιοι είναι "όλοι" τύπε Πίπα, κάτι τραγιά σαν και του λόγου σου ή το παρεάκι του μπουλη που σου έκανε λαικ;;;Δεν αναρωτιέσαι γιατί σε βρίζουν όλοι αγόρι μου; Μήπως είσαι ο Mr Malakas της χρονιάς;
Έλα μαλακα να πάρεις πορτοκαλάδα.Ξεπέρασε τον Πελέ τύπε.
Μιλάμε για Τιτάνα.
Tον Daima τον εξαφανισα εγω με 3-4 φωτο απο σ/μ της υπολοιπης ΕΕΜόνο εσύ έμεινες από τους αρχιδογλύφτες του κουλοκόμματος; Πού εξαφανίστηκαν οι υπόλοιποι;
Eπέστρεψε κι ο πιστολερο στην κυνοβουλευτικη ομαδα της ΝΔ για όσους είχατε αμφιβολίες