Όσο για τα άλλα χαίρομαι τι δέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθηΌτι μ' αρέσει ρε καραγκιοζακο είναι ότι κάθε φορά επιμένεις σε παπαρολογιες και κάθε φορά σε ξεφτιλιζω, ποστάροντάς σου τις αερολογιες που εγραφες. Και κάθε φορά αποδεικνύω ότι θυμάμαι πολύ καλύτερα από σένα τις παπαρολογιες που γράφεις.
Καμία σύμβαση δεν έβαλα. Μια δήλωση Μητσοτάκη μόνον, ότι συζητάει με τις τράπεζες για μελλοντική ρύθμιση. Εσύ που επεμενες ότι υπάρχει ρύθμιση δεν έβαλες ποτέ, καμία.
Μπήκες να παραστήσεις τον ξερολα παπαρολογο και για το ξυλολιο και το υδροξυλιο. Και με ρωτουσες αν το βρήκα στο google. Λες και η χημεία δεν αποτελεί μάθημα σε πληθώρα θετικών ΑΕΙ. Και για να έχει κάποιος στοιχειώδεις γνώσεις πρέπει να ψάχνει στο google.
Σου έχω απαντήσει στα πάντα καραγκιοζακο. Άλλο αν είσαι λειψός στο μυαλό και κάθε φορά ρωτάς τα ίδια. Και τις ίδιες απαντήσεις θα σου δώσω για πολλοστή φορά.
Εννοείται ότι δεν είναι αθώος ξερολα παπαρολογε νομικε. Γιατί το δικαστήριο δε μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης. Και παράδειγμα ήταν η δήλωση της εισαγγελέως στην υπόθεση Γεωργιάδη, ότι ντρέπεται που αναγκάζεται να βάλει την υπόθεση αυτή στο αρχείο, γιατί αφορά τη διάπραξη σοβαρού αδικηματος, αλλά το τυπικό του νόμου περί παραγραφής δεν της αφήνει κανένα περιθώριο. Προφανώς θα ντρεπόταν γιατί ο κατηγορούμενος ήταν αθώος.
Στο θέμα του Τραμπ εσύ ξερολα παπαρολογε επέμενες ότι ο Πρόεδρος και οι πολιτικοί έχουν ασυλία και δικάζονται μονον από τη Γερουσία. Όπως και στην Ελλάδα.
Εσύ τις εγραφες αυτές τις μαλακίες.
Εγώ σου έγραφα ότι δικάζονται και από ανεξάρτητους δικαστές απευθείας. Σου έδωσα το παράδειγμα Κλίντον, σου έδωσα και το παράδειγμα Τραμπ που η δίωξη για παραβίαση εκλογικής νομοθεσίας ξεκίνησε εν μέσω της θητείας του. Από ανεξάρτητο δικαστή.
Και μετά μπήκες με τη μάπα κατεβασμένη να πεις ότι όντως έτσι είναι και δεν τα ήξερες καλά. Γιατί έπαψε η δίωξη Τραμπ; Γιατί παραιτήθηκε ο Εισαγγελέας; Γιατί στην Αμερική πλέον το έχουν ξεφτιλισει με τις απονομές χάριτος. Ακόμα και στον εαυτό τους. Οπότε δεν είχε νόημα, παρότι αποδείχθηκε η ενοχή του.
Μην πιάσουμε τα γάλατα που εκείνο που έλεγα είναι ότι είμαστε ακριβότεροι από τις τρεις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης, στη σύγκριση που έκανε ο πίνακας. Εσύ ελεγες τα δικά σου όπως πάντα.
Λάθη φυσικά και κάνω και τα παραδέχομαι. Ειδικά σε κουβέντες με τον Αlex71 έχω δηλώσει ότι είχα λάθος σε άποψη και ανακάλεσα. Και σε θέμα ΕΕ που θυμάμαι πρόχειρα και σε θέμα ΝΔ. Και όχι μόνον με αυτόν.
Οπότε καραγκιοζακο μια χαρά παραδέχομαι τα λάθη μου.
Όταν τα κάνω.
Έλα μου όμως που σε κουβέντες μαζί σου δεν έχω κάνει κανένα.
Παρόλο που εσύ είσαι ξερολας παπαρολογος.
Την επόμενη φορά που θα μπεις να πεις τα ίδια, αντί απάντησης, θα τρως στη μάπα το ποστ με τις μαλακίες που έλεγες. Γιατί δεν έχει νόημα να γράφω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια επειδή ο εγκέφαλός σου δε λειτουργεί
Κάτι είναι και αυτό γιατί άλλες 10 φορές που σε είχα ρωτήσει δεν είχες απαντήσει κουβέντα
Για τα άλλα
Έβαλα δημοσίευση του ντοκουμέντου ότι έχει γίνει ρύθμιση αλλά δεν φτάνει για τα ξοφλήσει αυτό λέω και εγώ αυτό λες και εσύ
Πώς αποδείχθηκε η ενοχή του τραμπ αφού δεν έγινε δίκη
Πράγματα από το μυαλό σου βγάζεις;
Κάνω εισαγγελέας παραιτήθηκε καλώς ή κακώς
Γιατί δεν βγαίνει εισαγγελέας να συνεχίσει τη διώξη;
Δεκάδες συγγενείς συγγενών στο μάτι είπαν ότι δεν τους αρέσει η απόφαση
Και ο εισαγγελέας έκανε έφεση
Γιατί πιστεύει ότι οι αθωωτικές αποφάσεις δεν ήταν σωστές
Ότι και να πιστεύει ο εισαγγελέας
Μέχρι να βγει απόφαση καταδικαστική αν βγει οι άνθρωποι όπως η δούρου παραδείγματος χάρη είναι αθώοι
Ο εισαγγελέας προτείνει και δεν αποφασίζει
Ότι κι αν νομίζει
Έτσι νόμιζε η εισαγγελέας στη χρυσή αυγή και πρότεινε την αθώωση
Ενώ το δικαστήριο καταδίκασε
Ένας άνθρωπος κρίνεται ένοχος μόνο των τα δικαστήριο το πει
Και όχι ο εισαγγελέας
Ούτε τα θύματα
Ούτε λαϊκά δικαστήρια
Ούτε η κοινή γνώμη
Ούτε οι μεμονωμένοι resp
Και βέβαια για τα βρεφικά γάλατ