celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Δεν ειναι του χαρακτηρα μουγια μπες να δεις και ανακάτεψε ξανά τον κόσμο
Δεν ειναι του χαρακτηρα μουγια μπες να δεις και ανακάτεψε ξανά τον κόσμο
ποιον λες ηλιθια ρε μπινε;
Ρητορικη ερωτησηο μπραμπ ηταν ξεμεθυστος?
ο μπραμπ ηταν ξεμεθυστος?
γνωστό αυτό...Δενειναι του χαρακτηρα μου
παντως κάποια στιγμη ξεκινησε να γραφει σωστα , με ορθογραφια κτλ , απλα τα γνωστα , δεν εβαζε σημεια στιξης και εφτιαχνε κατι προτασεις σιδηρόδρομο , χωρις μεση και τελοςΡητορικη ερωτηση
σου γαμαω οτι εχεις και δεν εχεις..τοσο απλα..και επειδη εγω εβομαι δεν ειμαι πουστης μπινες και ξεφτυλας εισαι μουνοπανο και αν σε πετυχω ποτε θα σε γαμησω πολυ ασχημα...Τι ποιον ρε μαλάκα μεθυσμένος είσαι ? Ποια ! ... Γαμώ τις αλκοόλες σου
Οπως παει πρεπει να μαθω γραφη και αναγνωση κι εγω,να βαζω τονους κλππαντως κάποια στιγμη ξεκινησε να γραφει σωστα , με ορθογραφια κτλ , απλα τα γνωστα , δεν εβαζε σημεια στιξης και εφτιαχνε κατι προτασεις σιδηρόδρομο , χωρις μεση και τελος
σου γαμαω οτι εχεις και δεν εχεις..τοσο απλα..και επειδη εγω εβομαι δεν ειμαι πουστης μπινες και ξεφτυλας εισαι μουνοπανο και αν σε πετυχω ποτε θα σε γαμησω πολυ ασχημα...
στις λεκτικές αψιμαχίες επιβάλλεται, προσδίδει κύροςΟπως παει πρεπει να μαθω γραφη και αναγνωση κι εγω,να βαζω τονους κλπ
μπα...τον μαλακα δεν τον κανεις καλα παρα μονο αν του σπασεις τα μουτρα αλλιως πας στο επιπεδο του..απλα στο μπου επιβεβαιωνεται ο κατιμας ενιοτε συγκεκαλυμμενοςΑχνοφαινεται μαδομουνι
Δεν δικαιωθηκα.μπα...τον μαλακα δεν τον κανεις καλα παρα μονο αν του σπασεις τα μουτρα αλλιως πας στο επιπεδο του..απλα στο μπου επιβεβαιωνεται ο κατιμας ενιοτε συγκεκαλυμμενος
Στην παραπανω λεκτικη αψιμαχια ο ενας συνομιλιτης δεν χρησιμοποιει τονουςστις λεκτικές αψιμαχίες επιβάλλεται, προσδίδει κύρος
Στην παραπανω λεκτικη αψιμαχια ο ενας συνομιλιτης δεν χρησιμοποιει τονους
Έγραψα κάπου ότι βουλιάζει ΜΟΝΟ από τη φοροδιαφυγή; Ρε μλκς, έλεος, μάθετε να διαβάζετε, έχετε καταντήσει σαν τον χοντρούλη που μπαίνει, αμολάει μια παπαρια, τώρα ονειρεύεται και θυγατρικές και καπάκι πάει για χεσιμο.Όταν δεν πληρώνουν ότι τους αναλογεί
έχεις την αγορά που είχες πάντα...γιατί μονο αυτοί την συντηρούν...και ακόμα και αυτά τα λίγα που πληρώνουν συντηρούν και το πλιάτσικο που κάνουν αυτοί που τους υπερασπίζεσαι.
Αν η αγορά βούλιαζε μόνο από την φοροδιαφυγή τότε θα είχε βουλιάξει το 2004 όχι το 2010 που ανακεφαλαιώσαμε τις τράπεζες που θες να κάνεις και μαθήματα
και αν ο τουρισμός (που σε κρατάει στη θέση σου) είναι βαριά βιομηχανία είναι επειδή έρχεται μαζεμένο χρήμα ΑΠΕΞΩ...το βάζεις στην τσέπη σου κοστολογόντας τα πάντα 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ και μετά δηλώνεις το 1/3...αφού δέχεσαι και ότι τα μαύρα συντηρούν την αγορά.
Γιαυτό μου τη δίνει γιατί ζεις από την αγορά που είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της φοροδιαφυγής αλλά σε πείραξαν οι υδραυλικοί που δεν έκοψαν απόδειξη για 50 ευρώ. Πόσες αποδείξεις δεν κόβει το νάμος ρε επιστήμονα?????
Και η μόνη απάντηση είναι ότι ''η ελλάδα ζει από τον τουρισμό''
το νου σου στο υρλοαδ εσύ...Αχνοφαινεται μαδομουνι
Mαλιστα,μαιντ γκειμςειναι τακτική αυτό
κατσε λιγο ακομα , σου απαντησε ο αυτιστικος ρε μαλάκα και συτζάμπα περιμένουμε μου φαίνεται θα πάω να παίξω playstation