You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 3.556
ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΚΡΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΕ,ΜΙΚΡΕ ΜΕΙΝΤΟΦ,ΕΛ ΤΣΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ψήνεσαι να έρθεις μαζί μας για μπύρες ? Θα έχει στροφές βέβαια να φτάσουμε και δεν ξέρω αν θα σε βγάλει η κρεμαργιέρα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.642
- Πόντοι
- 3.656
ΕΓΩ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ 4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΚΡΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΕ,ΜΙΚΡΕ ΜΕΙΝΤΟΦ,ΕΛ ΤΣΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.042
- Πόντοι
- 12.756
φτυσε τα αρχιδια σου να γλυστρανε μην τυχον σε γδαρουν οι αρχιδοτριχες ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που θα κανεις και πνευμα με το αμαξι μουΨήνεσαι να έρθεις μαζί μας για μπύρες ? Θα έχει στροφές βέβαια να φτάσουμε και δεν ξέρω αν θα σε βγάλει η κρεμαργιέρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΓΩ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ 4 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΚ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
μεγαλη αληθεια αυτοαυτό είναι μεγάλη αλήθεια
κάπως έτσι λειτουργεί και το τραπεζικό σύστημα....δεν χρειάζεται να έχεις τα λεφτά για να σηκώσεις λεφτά
και γω κατι πλανα αεροπλανα τους εδειχνα και εστελναν τα λεφτα με το τσουβαλι
καποια στιγμη ειχαν οι υπαλληλοι μου 3 καρτες μισθοδοσίας ταυτοχρονα για κανα 2 μηνες
Τι να κανω ; δεν εφταιγα εγω που ερχοντουσαν και μου εδιναν δανεια και ηθελαν και την μισθοδοσία
Συμβαινουν αυτα
Καλησπεριζω Κο Αθηναιοφτυσε τα αρχιδια σου να γλυστρανε μην τυχον σε γδαρουν οι αρχιδοτριχες ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που θα κανεις και πνευμα με το αμαξι μου
ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 3.556
φτυσε τα αρχιδια σου να γλυστρανε μην τυχον σε γδαρουν οι αρχιδοτριχες ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που θα κανεις και πνευμα με το αμαξι μου
Εγώ φταίω ρε αχάριστο μουνόπανο που θα σε βγάλω έξω από την υπόγα σου .... κάτσε τώρα μέσα σα ποντίκι να πιεις τίλιο ... άι στον άνεμο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
εχει μπει νευριασμενος, να τον πιασεις με το ΚΑΛΟΕγώ φταίω ρε αχάριστο μουνόπανο που θα σε βγάλω έξω από την υπόγα σου .... κάτσε τώρα μέσα σα ποντίκι να πιεις τίλιο ... άι στον άνεμο
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.642
- Πόντοι
- 3.656
εγώ να ξέρεις ότι δηλώνω το 80 με 90% των κερδών μου με έχεις παρεξηγήσειΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.042
- Πόντοι
- 12.756
ελα να στην δειξω την υπογα μου απο κοντα να δεις τι ωραια ειναι...τωρα μπορει να μην ξαναβγεις απο μεσα αλλα δεν πειραζει ενα μουνοπανο λιγοτεροΕγώ φταίω ρε αχάριστο μουνόπανο που θα σε βγάλω έξω από την υπόγα σου .... κάτσε τώρα μέσα σα ποντίκι να πιεις τίλιο ... άι στον άνεμο
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
Ετσι ειστε εσεις οι Αλβανοι , θελετε να κανετε και εντυπωση στους δικους σας και δειχνατε και κερδηεγώ να ξέρεις ότι δηλώνω το 80 με 90% των κερδών μου με έχεις παρεξηγήσει
Εγω ζημιές συνέχεια , κατι ψιλοκερδη εδειχνα σε κατι θυγατρικες που στην ενοποίηση πηγαιναν στο βρόντο και αυτα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.042
- Πόντοι
- 12.756
θα γαμηθειςεγώ να ξέρεις ότι δηλώνω το 80 με 90% των κερδών μου με έχεις παρεξηγήσει
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 3.556
εχει μπει νευριασμενος, να τον πιασεις με το ΚΑΛΟ
Μπορώ να πηγαίνω σιγά να τον περιμένω ... αλλά άμα μείνει από κρεμαριέρα θα χρειαστεί οδική και θα ζεσταθούν οι μπύρες
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.419
- Πόντοι
- 12.756
Λατινοπουλου ανεβηκε στις δημοσκοπησεις , κατι μου λεει οτι εβαλες και εσυ το χεράκι σουθα γαμηθεις
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.642
- Πόντοι
- 3.656
Κανονικά θα έπρεπε να σε ευχαριστούν οι νεοδημοκράτες αφού πήγαινε η τράπεζα με τα δάνεια σου στα funds έλεγε ορίστε μου χρωστάνε τόσα....μεγαλη αληθεια αυτο
και γω κατι πλανα αεροπλανα τους εδειχνα και εστελναν τα λεφτα με το τσουβαλι
καποια στιγμη ειχαν οι υπαλληλοι μου 3 καρτες μισθοδοσίας ταυτοχρονα για κανα 2 μηνες
Τι να κανω ; δεν εφταιγα εγω που ερχοντουσαν και μου εδιναν δανεια και ηθελαν και την μισθοδοσία
Συμβαινουν αυτα
και φαινόταν ότι γίνεται δουλίτσα κόκκινα δάνεια και η ανάπτυξη στο θεό ελκυστική η Ελλάδα για τους επενδυτές και τέτοια
υπέγραφες στη σύμβαση ''Για την Ελλάδα ρε γαμώτο''?
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.323
- Πόντοι
- 3.556
ελα να στην δειξω την υπογα μου απο κοντα να δεις τι ωραια ειναι...τωρα μπορει να μην ξαναβγεις απο μεσα αλλα δεν πειραζει ενα μουνοπανο λιγοτερο
Περισσότερα από 3 σκαλιά δεν κατεβαίνω ... σιχαίνομαι
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.042
- Πόντοι
- 12.756
ελα να με παρεις απο την υπογα μου....εισια και εσυ ομορφαντρας και λεφτας;να ξερω πως θα σε γαμ..ε πως θα σου φερθωΜπορώ να πηγαίνω σιγά να τον περιμένω ... αλλά άμα μείνει από κρεμαριέρα θα χρειαστεί οδική και θα ζεσταθούν οι μπύρες
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.622
- Πόντοι
- 6.056
Γιατι τοσα νευρα αγαπητε?Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?ελα να στην δειξω την υπογα μου απο κοντα να δεις τι ωραια ειναι...τωρα μπορει να μην ξαναβγεις απο μεσα αλλα δεν πειραζει ενα μουνοπανο λιγοτερο
Ποσο ηρθε η δεη αυτον τον μηνα
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 3.656
Kαλησπερα ΑΣΠΙΛΕ και ΑΜΟΛΥΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ.ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΚΡΕ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΕ,ΜΙΚΡΕ ΜΕΙΝΤΟΦ,ΕΛ ΤΣΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.642
- Πόντοι
- 3.656
τα λεφτά από τις άλλες δουλειές τα στέλνουμε πάνω σε φορτωμένες μερσεντές ίδιο μοντέλο με του λάκηΕτσι ειστε εσεις οι Αλβανοι , θελετε να κανετε και εντυπωση στους δικους σας και δειχνατε και κερδη
Εγω ζημιές συνέχεια , κατι ψιλοκερδη εδειχνα σε κατι θυγατρικες που στην ενοποίηση πηγαιναν στο βρόντο και αυτα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.876
- Πόντοι
- 5.506
Μια χαρά τα λες, όποτε τι γίνεται όταν ΔΕΝ πληρώνουν τους φόρους και τις εισφορές που ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ; Ακριβώς, τώρα κατάλαβες ακόμα έναν λόγο που βουλιάζει η αγορά κατα περιόδους.Ναι βέβαια οι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενοι τους αποφασίζουν για όλα τα προβλήματα που αναγνωρίζεις και εσύ ο ίδιος ότι υπάρχουν...όχι οι πολίτες.
Δεν ξέρω αν ξέρεις πως λειτουργεί η οικονομία...αλλά οι επαγγελματίες είναι η μόνη μονάδα παραγωγής πλούτου της αγοράς....ξέρεις καμιά επικερδής κρατική επιχείρηση?
Οι επαγγελματίες πληρώνουν εισφορές και φόρους και κάνουν το χρήμα κύκλο...και έτσι λειτουργεί η αγορά. Έκρινες ότι είναι και παπαριά τρομάρα σου....είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάει γιατί ο τουρισμός είναι η βαριά μας βιομηχανία?
Άσε τον τουρισμό απ έξω, άλλο μάθημα είναι αυτό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις