barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.870
- Πόντοι
- 5.506
Κι άλλος γλυφοκωλακιας του χοντρούλη, απ αυτούς με την ευφυΐα "στα ύψη"Αγαπητέ Μπαρόκ
Αντε γαμησου
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Magicgim
ΜΠΡΚ ΠΣΦ
Κι άλλος γλυφοκωλακιας του χοντρούλη, απ αυτούς με την ευφυΐα "στα ύψη"Αγαπητέ Μπαρόκ
Αντε γαμησου
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Magicgim
ΜΠΡΚ ΠΣΦ
Ναι απλά πριν από τους επαγγελματίες που δηλώνουν λιγότερα θα έπρεπε να ενδιαφέρεσαι για άλλες ομάδες που έχουν ξηλώσει μέχρι και τα πόμολα της τουαλέτας αλλά δεν σε συγκινεί πολύ μάλλον.Nα σου το πω απλά, όλοι ξέρουμε που ζούμε και τι συμβαίνει, το κακό με μας είναι όμως πως μας έχει γίνει συνήθεια και επίσης πως είμαστε λαός που προσπαθεί να τα κάνει όλα στο τέρμα, αλλά τέρμα όμως. Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι πρέπει να γίνουμε ξαφνικά όλοι αθώες περιστερές και να πηγαίνουμε με το σταυρο στο χέρι, κάπου να μαζευτεί λίγο η ασυδοσία τουλάχιστον. Με τον κάθε ταβερνιάρη που κόβει μια απόδειξη το μήνα, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ. Αυτό το γαμημενο το ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ είναι που μας έφτασε εδώ. Κάπου ωπα στην κλεψιά.
Πόσο πολύ θες να κάνεις ρουφοκωλαδα στον Κουλη; ΠΣΦΚι άλλος γλυφοκωλακιας του χοντρούλη, απ αυτούς με την ευφυΐα "στα ύψη"
Θέλω σαν τρελός να μάθω ονόματα μουνιών τύπε!
Αν είχε διαλέξει σωστά τώρα το γουελνες εν λαιφ σταιλ μεντισίν θα είχε φτάσει από τα λοφτ της νέας υόρκης μέχρι τα πουλ γκάρνενς του χόλιγουντ και του μπεβερλι χιλλς. Αλλά που να τα ξέρει αυτά ο καραφλός βλάχος προβατάρχης που μεγάλωσε μέσα στα κόμματα και έχει νύχι στο μικρό δάχτυλο για να ξύνει το αυτί του και να κανει γεώτρηση....Βέβαια από κανονική ιατρική τώρα ασχολείται με wellness & lifestyle medicine ... βρωμάει αεριτζήδικο από μίλια
Τύπε δεν θα σε είχε διαλέξει ... Δεν επιλέγει Βορειοηπειρώτες είναι καριόλα του Ανατόλια και ο Χατζηδάκης μόνο τις μίζες που χει τσεπώσει θα ζαλιστείς ... μπροστά του δεν είσαι ούτε για πασατέμπο στο παγκάκι
Αν είχε διαλέξει σωστά τώρα το γουελνες εν λαιφ σταιλ μεντισίν θα είχε φτάσει από τα λοφτ της νέας υόρκης μέχρι τα πουλ γκάρνενς του χόλιγουντ και του μπεβερλι χιλλς. Αλλά που να τα ξέρει αυτά ο καραφλός βλάχος προβατάρχης που μεγάλωσε μέσα στα κόμματα και έχει νύχι στο μικρό δάχτυλο για να ξύνει το αυτί του και να κανει γεώτρηση....
Αν ήταν θέμα γαλαζοαίματου δεν υπάρχει θέμα όταν ο καράφλας έγλειφε κώλους για να ανέβει εγώ ήμουν ήδη εκεί
Μουνοπανο Κλαουντια θα σε παω τραινο και φετος!!!!Αυτό το πράγμα που βλέπετε λοιπόν κυριες και κύριοι είναι ένας ακόμα δημόσιος υπάλληλος που σκοτώνεται στη δουλειά όλη μέρα στην υπηρεσια.
Η άλλη μεγάλη μάστιγα μαζί με την ανελέητη φοροδιαφυγή.
Κολλητός του Εντι Ραμα ?
Ο καράφλας γλείφει κώλους από το 1987.Αν ήταν θέμα γαλαζοαίματου δεν υπάρχει θέμα όταν ο καράφλας έγλειφε κώλους για να ανέβει εγώ ήμουν ήδη εκεί
αναλογικά στην ηλικία του...ένας λόγος ακόμα που θα με προτιμήσει το γκομενάκι δεν είμαι μπάρμπαςΟ καράφλας γλείφει κώλους από το 1987.
Αν εσύ ήσουν ήδη εκεί, τότε κοντεύεις τα 60.
Και κοίτα που κατάντησες.
Προνομιακός, μην πω αποκλειστικός, συνομιλητής της κάθε ηλιθιας νυφουλας.
Είδες που το πας εκεί που θέλεις; Δεν ξέρω ποιος έχει (πρώτο)ξηλώσει τα πόμολα. Αν μπορείς να μου το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μαζί σου. Αυτός λοιπόν είναι κλέφτης, κλεφταρος, απατεώνας, ΝΙΠΛΗΣ πως να σου το πω αλλιώς. Άρα και οι ΕΕ που αναφερόμαστε είναι ακριβώς οι ίδιοι, ε; Άρα γιατί μου ζητάς το λόγο που κράζω τους κλέφτες ΕΕ και όσους τέλος πάντων φοροδιαφεύγουν συστηματικά όσο περισσότερο μπορούν;Ναι απλά πριν από τους επαγγελματίες που δηλώνουν λιγότερα θα έπρεπε να ενδιαφέρεσαι για άλλες ομάδες που έχουν ξηλώσει μέχρι και τα πόμολα της τουαλέτας αλλά δεν σε συγκινεί πολύ μάλλον.
Μάλλον επιλεκτικά ξέρεις που ζεις...αλλού κοιτάς....και άλλου...κοιτάς αλλού επίτηδες.
Καθόλου, εσύ όμως τον έχεις παπαριασει τον χοντρούλη, φτάνει, θα τον πιάσουν τα μητρικά του.Πόσο πολύ θες να κάνεις ρουφοκωλαδα στον Κουλη; ΠΣΦ
Μην ξεχάσεις την ώρα "της δουλειάς" να μαζέψεις κι αλλά gb σκρινσοτς για ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ κακομοίρη.Μουνοπανο Κλαουντια θα σε παω τραινο και φετος!!!!
Μην απελπίζεσαι, εδώ στο μπου που κρύβονται "τα καλύτερα μυαλά" υπάρχει τεραστια δεξαμενή ψηφοφόρων που θα μαυρίσουν τον κουλη.Μπουρδέλο ο σύριζα, μηδαμινός ο ανδρουλάκης, γέλοιος εντελώς ο επιστολές ιησού, εκτός τόπου και χρόνου ο αυτοί είστε...
Αν και δεξιός θα πω ότι - με λύπη - δηλώνω....51% και λίγο είναι.
Δημοσκόπηση Interview: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Μεγάλη πτώση και για τη ΝΔ
Έντονη καταγράφεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το πολιτικό προσωπικό της χώρας, καθώς τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφουν τα χαμηλότερα ποσοστά μετά...www.cnn.gr
Στο έχω ξαναπεί. Κάνε μια δομή ψυχικής υγείας και ψυχολογικής στήριξης. Θα χεστεις στο ταληρο.το μπου είναι ένα κοινωνικό πείραμα με όλους μιλάω εδώ μιλάω με τον ντάμα που κινείται στα όρια του εγκεφαλικά νεκρού
Όχι.Είδες που το πας εκεί που θέλεις; Δεν ξέρω ποιος έχει (πρώτο)ξηλώσει τα πόμολα. Αν μπορείς να μου το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ μαζί σου. Αυτός λοιπόν είναι κλέφτης, κλεφταρος, απατεώνας, ΝΙΠΛΗΣ πως να σου το πω αλλιώς. Άρα και οι ΕΕ που αναφερόμαστε είναι ακριβώς οι ίδιοι, ε; Άρα γιατί μου ζητάς το λόγο που κράζω τους κλέφτες ΕΕ και όσους τέλος πάντων φοροδιαφεύγουν συστηματικά όσο περισσότερο μπορούν;
Mηπως και 'σύ επιλεκτικά καταφερεσαι μόνο απέναντι σε αυτούς που "έχουν ξηλώσει μέχρι και τα πόμολα" ; Mηπως τελικά είναι ακριβώς οι ίδιοι και απλά ο καθένας κλέβει όσο περισσοτερο καιρό και ποσότητα μπορεί;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καθόλου, εσύ όμως τον έχεις παπαριασει τον χοντρούλη, φτάνει, θα τον πιάσουν τα μητρικά του.
δε ξέρω αν θα έβγαζα εύκολα την πιστοποίησηΣτο έχω ξαναπεί. Κάνε μια δομή ψυχικής υγείας και ψυχολογικής στήριξης. Θα χεστεις στο ταληρο.
Ε καλα τωρα κι εσυ...δεν ειναι παραδειγματα αυτα που δινεις...Όχι.
Ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι οι ΕΕ κλέβουν όσα θα ήθελες να νομίζεις...βασικά αν μπορούσες να αποδείξεις κάτι θα ήταν τα κλεμμένα όσων έχουν φάει και τα πόμολα...γιατί οι περιουσίες τους είναι φανερές....έχουν από 145 ακίνητα ο καθένας...αδιευκρίνιστα ποσά στις τράπεζες τους και μαύρες σακούλες της ζίμενς. Βλέπεις μπροστά σου όσα κάνουν.
Παρόλα αυτά κάθεσαι και τους υποστηρίζεις και κοιτάς να πεις για τον ΕΕ που μπορεί να είναι ένας φτωχομπινές που έβγαλε 30Κ και δήλωσε τα 10 για ζήσει με 20....και οι άλλοι τρώνε 20 εκατομμύρια ο καθένας κάθε μήνα....
Οπότε άσε τις αποδείξεις στην άκρη.....για κάθε 100 ΕΕ που κλέβουν 20 χιλιάρικα υπάρχει ένας από αυτούς που υποστηρίζεις που κλέβει 20 μύρια. Και σε έπιασε ο πόνος....
Θα σου δώσω εγώ άδεια, έχω τα μέσα στο κόμμαδε ξέρω αν θα έβγαζα εύκολα την πιστοποίηση
νομίζω ότι πιο εύκολο και άμεσο θα ήταν να ανοίξω ένα λούνα παρκ