poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.107
- Πόντοι
- 216
οχι ρε εγω επιχειρηματιας (σερβιτορος) που δηλωνει το 90%...Και 'σύ κωλογλυφαδα του χοντρούλη;;;
οχι ρε εγω επιχειρηματιας (σερβιτορος) που δηλωνει το 90%...Και 'σύ κωλογλυφαδα του χοντρούλη;;;
έτσι και σε ακούσει ο χατζηδάκης θα μας γαμήσει όλουςΟχι ολοι.
Εγω εκλεβα πολυ παραπανω.
Και καλα θα κανει ο κυριος χατζηδακης.έτσι και σε ακούσει ο χατζηδάκης θα μας γαμήσει όλους
οχι ρε εγω επιχειρηματιας (σερβιτορος) που δηλωνει το 90%...
"Μια νύχτα στο χωριό της" η ζωή σας όλη.Όχι το καταλαβαίνω, αν δεν τους έχουν ανοίξει δρόμο, κοστίζει να νοικιάσεις ελικόπτερο για να πας
Οχι ολοι.
Εγω εκλεβα πολυ παραπανω.
Για να σχολιάζεις τους φοροφυγάδες σημαίνει ότι δεν είσαι εσύ ο ίδιος φοροφυγάς. Οπότε για κάποιο λόγο το λες...αλλά το αντιπαρέρχομαιΑ, ξέρεις, χέστηκα αν με πιστεύετε ή όχι. Ούτε περιμένω να το πιστέψετε. Το σίγουρο είναι πάντως και αυτό είναι εύκολο να αποδειχθεί ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ, πως πολλοί, να μην πω οι περισσότεροι δηγλωνουν αυτά που εγώ δε δηλώνω. Το ξέρεις, το ξέρω, ακόμα κι αυτοί που πρέπει το ξέρουν αλλά πετούν αετό.
"Μια νύχτα στο χωριό της" η ζωή σας όλη.
Ασε, που ο μισθός σας δε φτάνει ούτε για μία νύχτα.
Γιατί εκεί που ζει η νυφουλα, εσείς δεν πρόκειται να ζήσετε ποτέ.
Στη Βίρνα Δράκου πέσαμε αλάνια......
αν υπηρχε επιδομα να μιλας με χαζους θα ησουν απο τους μονους που θα το αξιζε πραγματικαΓια να σχολιάζεις τους φοροφυγάδες σημαίνει ότι δεν είσαι εσύ ο ίδιος φοροφυγάς. Οπότε για κάποιο λόγο το λες...αλλά το αντιπαρέρχομαι
Δεν χρειάζεται να αποδείξεις όμως...γιαυτό δεν έχει νόημα να λες τους άλλους φοροφυγάδες...γιατί (ειδικά στην επαρχία) θα μπορούσες άνετα να είσαι από τους ταβερνιάριδες που κόβουν 1 απόδειξη τη βδομάδα και αυτή στον εαυτό τους.
Θα μπορούσες ακόμα να είσαι και μισθωτός και να μην σε ενδιαφέρει η φορολόγηση των επαγγελματιών.
Οπότε τι νόημα έχει να βαφτίζεις κλέφτες όλους τους επαγγελματίες?
έχει ωραία γυναίκα του το συγχωρώ εγώ αρκεί να με αφήσει να πάω μια βόλτα μαζί τηςΚαι καλα θα κανει ο κυριος χατζηδακης.
Δικαιωνεις ΚΥΡΙΟ Αθηναιο.τα εκανε και παλια αυτα τα κολπα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καποια στιγμη εγω ειχα φτασει και το 100%
αν υπήρχε τέτοιο πράγμα θα είχα φτιάξει τηλεφωνικό κέντροαν υπηρχε επιδομα να μιλας με χαζους θα ησουν απο τους μονους που θα το αξιζε πραγματικα
έχει ωραία γυναίκα του το συγχωρώ εγώ αρκεί να με αφήσει να πάω μια βόλτα μαζί της
γιατί διάλεξε λάθος στην ζωή τηςΤουλάχιστον αυτή κόλλησε 5-10 ένσημα (όχι παραπάνω) σε σχέση με το Σούπερμαν
Nα σου το πω απλά, όλοι ξέρουμε που ζούμε και τι συμβαίνει, το κακό με μας είναι όμως πως μας έχει γίνει συνήθεια και επίσης πως είμαστε λαός που προσπαθεί να τα κάνει όλα στο τέρμα, αλλά τέρμα όμως. Εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι πρέπει να γίνουμε ξαφνικά όλοι αθώες περιστερές και να πηγαίνουμε με το σταυρο στο χέρι, κάπου να μαζευτεί λίγο η ασυδοσία τουλάχιστον. Με τον κάθε ταβερνιάρη που κόβει μια απόδειξη το μήνα, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ. Αυτό το γαμημενο το ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ είναι που μας έφτασε εδώ. Κάπου ωπα στην κλεψιά.Για να σχολιάζεις τους φοροφυγάδες σημαίνει ότι δεν είσαι εσύ ο ίδιος φοροφυγάς. Οπότε για κάποιο λόγο το λες...αλλά το αντιπαρέρχομαι
Δεν χρειάζεται να αποδείξεις όμως...γιαυτό δεν έχει νόημα να λες τους άλλους φοροφυγάδες...γιατί (ειδικά στην επαρχία) θα μπορούσες άνετα να είσαι από τους ταβερνιάριδες που κόβουν 1 απόδειξη τη βδομάδα και αυτή στον εαυτό τους.
Θα μπορούσες ακόμα να είσαι και μισθωτός και να μην σε ενδιαφέρει η φορολόγηση των επαγγελματιών.
Οπότε τι νόημα έχει να βαφτίζεις κλέφτες όλους τους επαγγελματίες?
Αυτό είναι το πιο έξυπνο σου, χοντρούλη;αν υπηρχε επιδομα να μιλας με χαζους θα ησουν απο τους μονους που θα το αξιζε πραγματικα
γιατί διάλεξε λάθος στην ζωή της
αν είχε διαλέξει εμένα δε θα χρειαζόταν να δουλέψει ποτέ στη ζωή της
Αγαπητέ ΜπαρόκΑυτό είναι το πιο έξυπνο σου, χοντρούλη;
Αυτό το πράγμα που βλέπετε λοιπόν κυριες και κύριοι είναι ένας ακόμα δημόσιος υπάλληλος που σκοτώνεται στη δουλειά όλη μέρα στην υπηρεσια.Κλαουντια best of....