Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.278
Πόντοι
3.556
ελα να με παρεις απο την υπογα μου....εισια και εσυ ομορφαντρας και λεφτας;να ξερω πως θα σε γαμ..ε πως θα σου φερθω

Με το σεις και με το σας ... μη σ αφήσω νηστικό να γυρίσεις με το λεωφορείο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
Γιατι τοσα νευρα αγαπητε?Προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος?:confused::confused::confused:

Ποσο ηρθε η δεη αυτον τον μηνα:think::confused::confused::confused:
Αμα επαιρνε η ΔΕΗ επιταγες θα εκανα γκιβαγουει καμια 10αρια μηνες λογαριασμους μετα απο διαγωνισμο , που ολως τυχαιως θα νικουσε ο Αθηναιος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
και προχθες πηγε να γινει ραντεβου θανατου στο νημα του Θρυλου αλλα δεν ευδοκιμησε :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.439
Πόντοι
12.756
Kαλησπερα ΑΣΠΙΛΕ και ΑΜΟΛΥΝΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΘΗΝΑΙΕ.
ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..
πως γινεται βεβαια οταν τους γνωριζω να ειναι σαν το μουνι της μαιμους δεν το καταλαβαινω

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.278
Πόντοι
3.556
εδω δεν σιχαινεσαι αυτο που εισαι ρε γλιτσακο οποτε και στην χεστρα του Αλεξ να μπεις μια χαρα θα εισαι:coffee:

Προσπαθώ να το δω με τα μάτια σου αλλά το σήμα στο τιμόνι δε με αφήνει να συγκινηθώ :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
καλα παει το θεμα ομως εδω .. για να δουμε ,... γιατι στου Θρυλου δεν συνεχιστηκε

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.306
Πόντοι
3.656
ΚΥΡΙΕ ΜΠΙΡΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..
πως γινεται βεβαια οταν τους γνωριζω να ειναι σαν το μουνι της μαιμους δεν το καταλαβαινω
Εγω μαζι σας ειμαι αγαπητε.
Μαλλον ειναι οπως και οι "επιχειρηματιες" εδω που παιζουν με μυρια και οταν τους γνωρισεις εχουν την δελτα της γειτονιας........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.342
Πόντοι
12.756
Μαλλον ειναι οπως και οι "επιχειρηματιες" εδω που παιζουν με μυρια και οταν τους γνωρισεις εχουν την δελτα της γειτονιας........
καλα που μου το θυμισες , χρωσταω εκει το μηνα :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.439
Πόντοι
12.756
πολλα αναρχιδα ,ψευτικα πουστακια...ας ειναι δεν πειραζει καλα που υπαρχει το μπου αλλιως θα ειχαν αυτοκτονησει πολλα χρονια πριν
χαιρετω σε παω να κανω καμμια δουλεια

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.278
Πόντοι
3.556
καλα τραβα γαμησου χρεπι τωρα και ΟΤΑΝ βρεις αρχιδια ελα στην υπογα μου να με βρεις

Την Ατηνέζα λυπάμαι που με δάκρυα στα μάτια θα λέει "μη μου τον χτυπήσεις πολύ αγόραρε ... καλέ τι γκόμενος είσαι εσυ !"

Με μπέρδεψε με τον Ηγέτη η ηλίθια :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.891
Πόντοι
3.656
Μια χαρά τα λες, όποτε τι γίνεται όταν ΔΕΝ πληρώνουν τους φόρους και τις εισφορές που ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ; Ακριβώς, τώρα κατάλαβες ακόμα έναν λόγο που βουλιάζει η αγορά κατα περιόδους.

Άσε τον τουρισμό απ έξω, άλλο μάθημα είναι αυτό.
Όταν δεν πληρώνουν ότι τους αναλογεί

έχεις την αγορά που είχες πάντα...γιατί μονο αυτοί την συντηρούν...και ακόμα και αυτά τα λίγα που πληρώνουν συντηρούν και το πλιάτσικο που κάνουν αυτοί που τους υπερασπίζεσαι.

Αν η αγορά βούλιαζε μόνο από την φοροδιαφυγή τότε θα είχε βουλιάξει το 2004 όχι το 2010 που ανακεφαλαιώσαμε τις τράπεζες που θες να κάνεις και μαθήματα

και αν ο τουρισμός (που σε κρατάει στη θέση σου) είναι βαριά βιομηχανία είναι επειδή έρχεται μαζεμένο χρήμα ΑΠΕΞΩ...το βάζεις στην τσέπη σου κοστολογόντας τα πάντα 10 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ και μετά δηλώνεις το 1/3...αφού δέχεσαι και ότι τα μαύρα συντηρούν την αγορά.

Γιαυτό μου τη δίνει γιατί ζεις από την αγορά που είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της φοροδιαφυγής αλλά σε πείραξαν οι υδραυλικοί που δεν έκοψαν απόδειξη για 50 ευρώ. Πόσες αποδείξεις δεν κόβει το νάμος ρε επιστήμονα?????

Και η μόνη απάντηση είναι ότι ''η ελλάδα ζει από τον τουρισμό''

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.439
Πόντοι
12.756
Την Ατηνέζα λυπάμαι που με δάκρυα στα μάτια θα λέει "μη μου τον χτυπήσεις πολύ αγόραρε ... καλέ τι γκόμενος είσαι εσυ !"

Με μπέρδεψε με τον Ηγέτη η ηλίθια :confused:
ποιον λες ηλιθια ρε μπινε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom