Ναι δεν ειναι οπως παλια...Σφιξαν λιγο οι κωλοι..οσο χρειαζεται για να μην πεφτει ραβδι απ'εξω οτι δεν κανουν σωστα τη δουλιτσα τους οι τοπικοι αρχοντες..
Εαν του χρεωσαν του τουριστα 80 ευρω για 3 καλαμαρακια και ηταν γραμμενο στον καταλογο που διαβασε ο τουριστας τοτε ο μαλακας στη φαση ειναι ο τουριστας..Εαν οχι,τοτε ας καλεσει τις αρχες και ας κανει επισημη καταγγελια...το να βγαινει ο καθε τυχαρπαστος στο trip advisor και να λεει τη μαλακια του δε σημαινει αυτοματα οτι την αποδεχομαστε...
Και το ξαναλεμε...Δε γινεται να κλεβουμε ολοι μυρια γιατι τοσα μυρια δεν υπαρχουν!!!!!!!
Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια εδώ μέσα. Μη κοιτάς εσένα που είναι η δουλειά σου να ξεπλένεις καθημερινά εδώ μέσα την κουλοκυβερνηση.
Καλύτερα γλειφοκωλαδες, παρά να βάζω κρέας κ λοιπά λαχανικά στο πάτο μου σαν του λόγου σου μωρη Κλαούντια.
Σάλτα κ γαμησου τώρα ξεκωλιαρη, που θες να μου το παιξεις δεξιος ενώ δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις φτωχομπινε.
μετά σε στέλνει στην καλή ταβέρνα που ανήκει στον ξάδερφο του τρώς πίνεις πληρώνεις 60 ευρώ το άτομο και σου έρχεται και σου λέει αν θες κάρτα 120 αν θες μετρητά 90
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και στα καπάκια πας και νοικιάζεις και αμάξι από τη μάντρα τους και σου το αφήνουν ''μόνο'' 40 ευρώ τη μέρα επειδή θα πληρώσεις μετρητά
Μεγάλο καημό έχεις με τον εμποράκο, τον υδραυλικακο, τον ηλεκτρολογακο αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Εγώ, ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν έχω "δικούς μου".
Δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που δεν έχει ήδη τους καταλόγους στα τραπέζια του και αναρτημένους στην είσοδο.
Δεν υπάρχει ΣΟΑΒΑΡΟ ξενοδοχείο που να μη δηλώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε εισφορές, ημερομίσθια και ωράρια. Με επιδόματα άδειας, δώρα, απολύσεις και ακέραια ανεργία για όλους τους εργαζόμενους.
Ακόμα και οι καταγγελίες που διαβάζεις στο Ίντερνετ από τουρίστες έχουν φωτογραφίες των αποδείξεων για να στοιχειωθετουν την καταγγελία.
Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έμαθες τι συμβαίνει ΠΛΕΟΝ στον τουρισμό μέσω Ίντερνετ και καταγγελιών τουριστών, πάσο.
Ακόμα μια φορά να το εμπεδώσεις, ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ, αλλάζουν τα πράγματα.
Μεγάλο καημό έχεις με τον εμποράκο, τον υδραυλικακο, τον ηλεκτρολογακο αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.
Δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που δεν έχει ήδη τους καταλόγους στα τραπέζια του και αναρτημένους στην είσοδο.
Δεν υπάρχει ΣΟΑΒΑΡΟ ξενοδοχείο που να μη δηλώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε εισφορές, ημερομίσθια και ωράρια. Με επιδόματα άδειας, δώρα, απολύσεις και ακέραια ανεργία για όλους τους εργαζόμενους.
Ακόμα και οι καταγγελίες που διαβάζεις στο Ίντερνετ από τουρίστες έχουν φωτογραφίες των αποδείξεων για να στοιχειωθετουν την καταγγελία.
Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έμαθες τι συμβαίνει ΠΛΕΟΝ στον τουρισμό μέσω Ίντερνετ και καταγγελιών τουριστών, πάσο.
Ακόμα μια φορά να το εμπεδώσεις, ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ, αλλάζουν τα πράγματα.
Που ξέρεις εσυ βρε παπαρα από σοβαρα ξενοδοχεία κ μαγαζιά με τις πενταροδεκαρες που έχεις στο πορτοφόλι σου?? Που πας στον Οβελίξ που ακόμα έρχεται το γκαρσονι με το τεφτέρι κ για απόδειξη σου φέρνει το χαρτί της παραγγελίας
Όχι δεν είπα ότι είσαι τέτοιος εσύ υποστηρίζεις ότι σε βολεύει από χόμπι.
όταν αυτά που λες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τι να σου πω? λες και δεν πάει διακοπές και η κουτσή μαρία για να ξέρει τι παίζει...περιμένω να μου πεις εσύ...δε χρειάζεται να δουλεύεις σε ξενοδοχείο για να ξέρεις τι παίζει με τις συμβάσεις....για βάλε 10 τυχαία παιδάκια από τους εποχιακούς να δουν την σύμβαση τους...να δούμε τι δηλώνεται και πως.
Όχι δεν είπα ότι είσαι τέτοιος εσύ υποστηρίζεις ότι σε βολεύει από χόμπι.
όταν αυτά που λες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τι να σου πω? λες και δεν πάει διακοπές και η κουτσή μαρία για να ξέρει τι παίζει...περιμένω να μου πεις εσύ...δε χρειάζεται να δουλεύεις σε ξενοδοχείο για να ξέρεις τι παίζει με τις συμβάσεις....για βάλε 10 τυχαία παιδάκια από τους εποχιακούς να δουν την σύμβαση τους...να δούμε τι δηλώνεται και πως.
Ενώ εσύ λες ότι σε βολεύει από πεποίθηση, σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ τυχαίως. Προφανώς τα γνωρίζεις ΟΛΑ. Και όταν κάποιος σου λέει κάτι άλλο "δεν ανταποκρίνεται στην παραγματικοτητα" ΣΟΥ.
Η κουτσή Μαρία που πάει διακοπές ξεσκονίζει τα λογιστήρια των ξενοδοχείων για να σιγουρευτεί για τις μαϊμού συμβάσεις.
Πες τα σε κανένα παιδάκι σαν τον χοντρούλη ρε Σαουλ ή σαν τον τσομπάνη από το Αδραμερι, μπαοκ αφού επειδή.
Αυτή τη στιγμη η χωρα βιωνει την απολυτη ασυδοσια και αυτο ειναι αποτελεσμα της σημερινης κυβέρνησης.
Το προβλημα ομως ειναι οτι αυτη η ασυδοσια χτυπησε και ολο τον πολιτικο χωρο με ολα τα κομματα να εχουν πολιτικο κόστος.
Οταν ειχα πει οτι το 2019 η χωρα καταρρέει και θελει έρευνα εις βαθος σε ολους τους τομεις καποιοι ελεγαν αρλουμπες,όμως να το πρόβλημα εχει γιγαντωθει και επικρατει η απόλυτη ξεφτιλα.
Αυτη τη στιγμη ολη η αντιπολίτευση ψαχνει να βρει τροπους και εκδοχές διακυβέρνησης αλλα το προβλημα κανείς δεν το έχει αφουγκραστεί.
Ειναι η απέχθεια των πολιτων σε ολο τον πολιτικο χωρο.
Οποτε δεν κερδιζει το καλύτερο κομμα αλλα το κομμα που εχει τους πιο φανατικους υποστήρικτες.
Σκοπός ειναι να γινει ξανα στη χωρα η ψήφος υποχρεωτική και να μην ψαχνουμε τις αιτιες της αποχής..οσο υπάρχει αποχη στις εκλογες θα κερδίζει το κομμα με τους φανατικούς υποστηρικτές τα πράγματα ειναι απλα.
Υποχρεωτική ψήφος για να διαμορφωθεί σωστα το πολιτικό σκηνικο χρειαζεται η χωρα.
εγώ όμως που δεν είμαι η κουτσή μαρία και απασχολώ μέσα στο έτος και εποχιακούς βοηθούς που το καλοκαίρι δουλεύουν σεζόν...
και επειδή τυχαίνει να μην είμαι ''τυπικός και καλός εργοδότης'' όπως αυτοί του τουρισμού και έχω καλές σχέσεις μαζί τους...και τυχαίνει να έχω βοηθήσει και 1-2 με τις πουστιές που κάνουν άλλοι όπως αυτοί που αναφέρουμε
έχω δει τι συμβάσεις κάνουν και ως εκ τούτου αυτά που λέω δεν τα βγάζω από τον κώλο μου. Τα παιδάκια τα κοροιδεύουν οι χοντροί βαρόνοι που κληρονόμησαν τα μπιτσόμπαρα από τα χωράφια του παππού τους...τους τάζουν 10 και τους δίνουν 2. Και τους κολλάνε 4 ένσημα την εβδομάδα.
εγώ όμως που δεν είμαι η κουτσή μαρία και απασχολώ μέσα στο έτος και εποχιακούς βοηθούς που το καλοκαίρι δουλεύουν σεζόν...
και επειδή τυχαίνει να μην είμαι ''τυπικός και καλός εργοδότης'' όπως αυτοί του τουρισμού και έχω καλές σχέσεις μαζί τους...και τυχαίνει να έχω βοηθήσει και 1-2 με τις πουστιές που κάνουν άλλοι όπως αυτοί που αναφέρουμε
έχω δει τι συμβάσεις κάνουν και ως εκ τούτου αυτά που λέω δεν τα βγάζω από τον κώλο μου. Τα παιδάκια τα κοροιδεύουν οι χοντροί βαρόνοι που κληρονόμησαν τα μπιτσόμπαρα από τα χωράφια του παππού τους...τους τάζουν 10 και τους δίνουν 2. Και τους κολλάνε 4 ένσημα την εβδομάδα.