Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Αυτό που δεν τολμάς σίγουρα είναι να αμφισβητήσεις αυτά που περιγράφω γιατί θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Πες τα σε εκείνους που δεν τα ξέρουν.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Γι αυτό σου τα γράφω, γιατί δεν έχεις ιδέα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Ναι δεν ειναι οπως παλια...Σφιξαν λιγο οι κωλοι..οσο χρειαζεται για να μην πεφτει ραβδι απ'εξω οτι δεν κανουν σωστα τη δουλιτσα τους οι τοπικοι αρχοντες..
Εαν του χρεωσαν του τουριστα 80 ευρω για 3 καλαμαρακια και ηταν γραμμενο στον καταλογο που διαβασε ο τουριστας τοτε ο μαλακας στη φαση ειναι ο τουριστας..Εαν οχι,τοτε ας καλεσει τις αρχες και ας κανει επισημη καταγγελια...το να βγαινει ο καθε τυχαρπαστος στο trip advisor και να λεει τη μαλακια του δε σημαινει αυτοματα οτι την αποδεχομαστε...
Και το ξαναλεμε...Δε γινεται να κλεβουμε ολοι μυρια γιατι τοσα μυρια δεν υπαρχουν!!!!!!!
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά στα νησιά που γίνεται αυτό με τα 80ε δεν υπάρχει κατάλογος αν δεν επιμένεις.

Δεν κλέβουν όλοι μύρια στον τουρισμό μαν....άλλα αυτοί που συντηρούν την βαριά βιομηχανία του κλέβουν μύρια.

Εγώ δεν κρίνω αν είναι καλό ή κακό...αλλά όχι να κατηγορούμε τον εμποράκο και να αφήνουμε στην απέξω τους δικούς μας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
και meanwhile αν ζητήσει κάποιος από τους εποχιακούς εργαζόμενους να δει την σύμβαση του λέει ημιαπασχόληση 4 ώρες τη βδομάδα και αυτοί βαράνε 14ωρα :2funny:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.894
Πόντοι
8.346
Άργησες να έρθεις να κανείς κωλογλυφαδες, ανακούφισε λίγο και το Σαουλ τώρα. Α, ξέχασα, μας γράφεις από Barbados :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια εδώ μέσα. Μη κοιτάς εσένα που είναι η δουλειά σου να ξεπλένεις καθημερινά εδώ μέσα την κουλοκυβερνηση.
Καλύτερα γλειφοκωλαδες, παρά να βάζω κρέας κ λοιπά λαχανικά στο πάτο μου σαν του λόγου σου μωρη Κλαούντια.
Σάλτα κ γαμησου τώρα ξεκωλιαρη, που θες να μου το παιξεις δεξιος ενώ δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις φτωχομπινε.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
πας παραλία στο ξενοδοχείο του πεθερού και σου χρεώνει 60 ευρώ τις 2 ξαπλώστρες....6 ευρώ τον φρέντο και 14 ευρώ το κλαμπ και 4 ευρώ το νερό.....

και στο τέλος σου φέρνει μια απόδειξη για τα φαγητά μόνο......

και μιλάμε για πράφιτ :wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
μετά σε στέλνει στην καλή ταβέρνα που ανήκει στον ξάδερφο του τρώς πίνεις πληρώνεις 60 ευρώ το άτομο και σου έρχεται και σου λέει αν θες κάρτα 120 αν θες μετρητά 90 :rockon::rockon::rockon::rockon:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και στα καπάκια πας και νοικιάζεις και αμάξι από τη μάντρα τους και σου το αφήνουν ''μόνο'' 40 ευρώ τη μέρα επειδή θα πληρώσεις μετρητά :alivedick:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά στα νησιά που γίνεται αυτό με τα 80ε δεν υπάρχει κατάλογος αν δεν επιμένεις.

Δεν κλέβουν όλοι μύρια στον τουρισμό μαν....άλλα αυτοί που συντηρούν την βαριά βιομηχανία του κλέβουν μύρια.

Εγώ δεν κρίνω αν είναι καλό ή κακό...αλλά όχι να κατηγορούμε τον εμποράκο και να αφήνουμε στην απέξω τους δικούς μας.
Μεγάλο καημό έχεις με τον εμποράκο, τον υδραυλικακο, τον ηλεκτρολογακο αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Εγώ, ΣΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, δεν έχω "δικούς μου".

Δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που δεν έχει ήδη τους καταλόγους στα τραπέζια του και αναρτημένους στην είσοδο.
Δεν υπάρχει ΣΟΑΒΑΡΟ ξενοδοχείο που να μη δηλώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε εισφορές, ημερομίσθια και ωράρια. Με επιδόματα άδειας, δώρα, απολύσεις και ακέραια ανεργία για όλους τους εργαζόμενους.
Ακόμα και οι καταγγελίες που διαβάζεις στο Ίντερνετ από τουρίστες έχουν φωτογραφίες των αποδείξεων για να στοιχειωθετουν την καταγγελία.
Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έμαθες τι συμβαίνει ΠΛΕΟΝ στον τουρισμό μέσω Ίντερνετ και καταγγελιών τουριστών, πάσο.

Ακόμα μια φορά να το εμπεδώσεις, ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ, αλλάζουν τα πράγματα.

και meanwhile αν ζητήσει κάποιος από τους εποχιακούς εργαζόμενους να δει την σύμβαση του λέει ημιαπασχόληση 4 ώρες τη βδομάδα και αυτοί βαράνε 14ωρα :2funny:
Εντάξει, ότι πεις.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Μεγάλο καημό έχεις με τον εμποράκο, τον υδραυλικακο, τον ηλεκτρολογακο αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Δεν υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ μαγαζί που δεν έχει ήδη τους καταλόγους στα τραπέζια του και αναρτημένους στην είσοδο.
Δεν υπάρχει ΣΟΑΒΑΡΟ ξενοδοχείο που να μη δηλώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε εισφορές, ημερομίσθια και ωράρια. Με επιδόματα άδειας, δώρα, απολύσεις και ακέραια ανεργία για όλους τους εργαζόμενους.
Ακόμα και οι καταγγελίες που διαβάζεις στο Ίντερνετ από τουρίστες έχουν φωτογραφίες των αποδείξεων για να στοιχειωθετουν την καταγγελία.
Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι έμαθες τι συμβαίνει ΠΛΕΟΝ στον τουρισμό μέσω Ίντερνετ και καταγγελιών τουριστών, πάσο.

Ακόμα μια φορά να το εμπεδώσεις, ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ, αλλάζουν τα πράγματα.

Εντάξει, ότι πεις.
Στα έγραψα πιο πάνω.

Και για τα ένσημα και για τις υπηρεσίες όπως είπα και πριν πες τα σε αυτούς που δεν τα ξέρουν

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Στα έγραψα πιο πάνω.

Και για τα ένσημα και για τις υπηρεσίες όπως είπα και πριν πες τα σε αυτούς που δεν τα ξέρουν
Εντάξει, ποιος είμαι εγώ να σε αμφισβητήσω, ένα ταπεινό νικνειμ του μπου που γράφει για 60 σεντς το ποστ.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.894
Πόντοι
8.346

Εντάξει, ότι πεις.
Που ξέρεις εσυ βρε παπαρα από σοβαρα ξενοδοχεία κ μαγαζιά με τις πενταροδεκαρες που έχεις στο πορτοφόλι σου?? Που πας στον Οβελίξ που ακόμα έρχεται το γκαρσονι με το τεφτέρι κ για απόδειξη σου φέρνει το χαρτί της παραγγελίας

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Εντάξει, ποιος είμαι εγώ να σε αμφισβητήσω, ένα ταπεινό νικνειμ του μπου που γράφει για 60 σεντς το ποστ.
Όχι δεν είπα ότι είσαι τέτοιος εσύ υποστηρίζεις ότι σε βολεύει από χόμπι.

όταν αυτά που λες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τι να σου πω? λες και δεν πάει διακοπές και η κουτσή μαρία για να ξέρει τι παίζει...περιμένω να μου πεις εσύ...δε χρειάζεται να δουλεύεις σε ξενοδοχείο για να ξέρεις τι παίζει με τις συμβάσεις....για βάλε 10 τυχαία παιδάκια από τους εποχιακούς να δουν την σύμβαση τους...να δούμε τι δηλώνεται και πως.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Ρε μαλακές, έχει γεμίσει Λαδακηδες το σάιτ, τι σκατα επιδημία έχει αυτισμού έχει πέσει.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Και οι εργοδότες του τουρισμού είναι τόσο μυρωδιάδες που βγαίνουν στα κανάλια και λένε προσφέρουμε 1000 ευρώ για 10-12ώρη εργασία...

και αν το κάνεις λογιστικά δεν είναι ΚΑΝ το κατώτατο ωρομίσθιο αν υπολογίσεις την προσαύξηση του overtime.

Βαριέμαι δεν το αναλύω άλλο....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Όχι δεν είπα ότι είσαι τέτοιος εσύ υποστηρίζεις ότι σε βολεύει από χόμπι.

όταν αυτά που λες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τι να σου πω? λες και δεν πάει διακοπές και η κουτσή μαρία για να ξέρει τι παίζει...περιμένω να μου πεις εσύ...δε χρειάζεται να δουλεύεις σε ξενοδοχείο για να ξέρεις τι παίζει με τις συμβάσεις....για βάλε 10 τυχαία παιδάκια από τους εποχιακούς να δουν την σύμβαση τους...να δούμε τι δηλώνεται και πως.
Ενώ εσύ λες ότι σε βολεύει από πεποίθηση, σε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ τυχαίως. Προφανώς τα γνωρίζεις ΟΛΑ. Και όταν κάποιος σου λέει κάτι άλλο "δεν ανταποκρίνεται στην παραγματικοτητα" ΣΟΥ.

Η κουτσή Μαρία που πάει διακοπές ξεσκονίζει τα λογιστήρια των ξενοδοχείων για να σιγουρευτεί για τις μαϊμού συμβάσεις.

Πες τα σε κανένα παιδάκι σαν τον χοντρούλη ρε Σαουλ ή σαν τον τσομπάνη από το Αδραμερι, μπαοκ αφού επειδή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Αυτή τη στιγμη η χωρα βιωνει την απολυτη ασυδοσια και αυτο ειναι αποτελεσμα της σημερινης κυβέρνησης.
Το προβλημα ομως ειναι οτι αυτη η ασυδοσια χτυπησε και ολο τον πολιτικο χωρο με ολα τα κομματα να εχουν πολιτικο κόστος.
Οταν ειχα πει οτι το 2019 η χωρα καταρρέει και θελει έρευνα εις βαθος σε ολους τους τομεις καποιοι ελεγαν αρλουμπες,όμως να το πρόβλημα εχει γιγαντωθει και επικρατει η απόλυτη ξεφτιλα.
Αυτη τη στιγμη ολη η αντιπολίτευση ψαχνει να βρει τροπους και εκδοχές διακυβέρνησης αλλα το προβλημα κανείς δεν το έχει αφουγκραστεί.
Ειναι η απέχθεια των πολιτων σε ολο τον πολιτικο χωρο.
Οποτε δεν κερδιζει το καλύτερο κομμα αλλα το κομμα που εχει τους πιο φανατικους υποστήρικτες.
Σκοπός ειναι να γινει ξανα στη χωρα η ψήφος υποχρεωτική και να μην ψαχνουμε τις αιτιες της αποχής..οσο υπάρχει αποχη στις εκλογες θα κερδίζει το κομμα με τους φανατικούς υποστηρικτές τα πράγματα ειναι απλα.
Υποχρεωτική ψήφος για να διαμορφωθεί σωστα το πολιτικό σκηνικο χρειαζεται η χωρα.
100 λογαριασμούς έχεις αλλάξει, μέχρι και γυναικείο δοκιμάζεις που ήταν ο διακαής πόθος σου, ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Η κουτσή Μαρία που πάει διακοπές ξεσκονίζει τα λογιστήρια των ξενοδοχείων για να σιγουρευτεί για τις μαϊμού συμβάσεις.

Πες τα σε κανένα παιδάκι σαν τον χοντρούλη ρε Σαουλ ή σαν τον τσομπάνη από το Αδραμερι, μπαοκ αφού επειδή.
εγώ όμως που δεν είμαι η κουτσή μαρία και απασχολώ μέσα στο έτος και εποχιακούς βοηθούς που το καλοκαίρι δουλεύουν σεζόν...

και επειδή τυχαίνει να μην είμαι ''τυπικός και καλός εργοδότης'' όπως αυτοί του τουρισμού και έχω καλές σχέσεις μαζί τους...και τυχαίνει να έχω βοηθήσει και 1-2 με τις πουστιές που κάνουν άλλοι όπως αυτοί που αναφέρουμε

έχω δει τι συμβάσεις κάνουν και ως εκ τούτου αυτά που λέω δεν τα βγάζω από τον κώλο μου. Τα παιδάκια τα κοροιδεύουν οι χοντροί βαρόνοι που κληρονόμησαν τα μπιτσόμπαρα από τα χωράφια του παππού τους...τους τάζουν 10 και τους δίνουν 2. Και τους κολλάνε 4 ένσημα την εβδομάδα.

Αφού επειδή και επί τα αυτά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
Να σου πω πολιτικα να μιλήσεις δεν ξερεις ας πούμε για τη χατζη καλύτερα ακομα. ονειρεύεσαι να σε στραποναρει?
Βανταμα, ψήνεσαι για βραδινό μπανάκι ή θα κρατηθείς μέχρι το πρωί εδώ μέσα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.883
Πόντοι
5.506
εγώ όμως που δεν είμαι η κουτσή μαρία και απασχολώ μέσα στο έτος και εποχιακούς βοηθούς που το καλοκαίρι δουλεύουν σεζόν...

και επειδή τυχαίνει να μην είμαι ''τυπικός και καλός εργοδότης'' όπως αυτοί του τουρισμού και έχω καλές σχέσεις μαζί τους...και τυχαίνει να έχω βοηθήσει και 1-2 με τις πουστιές που κάνουν άλλοι όπως αυτοί που αναφέρουμε

έχω δει τι συμβάσεις κάνουν και ως εκ τούτου αυτά που λέω δεν τα βγάζω από τον κώλο μου. Τα παιδάκια τα κοροιδεύουν οι χοντροί βαρόνοι που κληρονόμησαν τα μπιτσόμπαρα από τα χωράφια του παππού τους...τους τάζουν 10 και τους δίνουν 2. Και τους κολλάνε 4 ένσημα την εβδομάδα.

Αφού επειδή και επί τα αυτά.
Έγινε τύπε, εσύ ξέρεις, κάτσε να παίξω λίγο με την Κασσιανή τώρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.644
Πόντοι
3.656
Έγινε τύπε, εσύ ξέρεις, κάτσε να παίξω λίγο με την Κασσιανή τώρα.
μη ξεχάσεις να ανεβάσεις τον πίνακα προσωπικού με τις υπερωρίες όταν περνάει το 8ωρο ε μη ξεχάσεις να τα δηλώσεις:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom