Όχι δεν μιλάω για το που μένουν γιατί στα ξενοδοχεία μένουν σε δωμάτια μια χαρά συνήθως.
Στο 40ωρο εννοείς ότι κάθε μέρα που δουλεύει 12 ώρες του δηλώνεις 4 ώρες (υπερεργασία και υπερωρία) και το σάββατο δηλώνεις +50% (αν δεν κάνω λάθος) και την κυριακή +70% με 1 μέρα υποχρεωτικό ρεπό έτσι? Γιατί αυτό σημαίνει τα δηλώνω όλα.
Με 5ε την ώρα πόσα πληρώνεις δηλαδή καθαρά το μήνα?
Ρε σαουλ ειναι δυσκολο να κατανοησεις οτι πολυ απλα προσλαμβανεις εξτρα ατομα για να βγουν τωρα πια τα ωραρια?
Εγω με το προσωπικο δεν κανω τετοια.12ωρα δεν υπαρχουν.Μπορει να υπαρχουν σε αλλους ελ.επαγγελματιες και δεν το γνωριζω.Εγω και με αυτους που μιλω και συνεργαζομαι,αυτα που περιγραφεις εχουν τελειωσει εδω και μια 2ετια τουλαχιστον.
Τι 5 ευρω την ωρα???Που ζεις??Καθαριστριες σε ξενοδοχεια επαιρναν 5 ευρω την ωρα...Για αντε να ρωτησεις αν βρισκει κανενας με 5 ευρω την ωρα ή αν προσλαμβανουν τσιγγανες που σε 2 βδομαδες εχουν κανει το ξενοδοχειο λαμπικο γιατι δεν εχουν αφησει τιποτα να καθαρισουν....Θες με 8-9 την ωρα??Ισως βρεις...Αλλα τωρα πια ολες ειναι σε εταιριες που ερχονται και σου λενε 18 ευρω την ωρα(ναι με το ενσημο).
Σε βιλα δικη μου ξερεις ποσο πηγε το 1ο καθαρισμα με το που τελειωσε?? 3 γυναικες 600 ευρω χατιρικα!!!!Επειδη ειναι πρωτο καθαρισμα...
Εχεις ιδεα ποσα καθαριζουν οι πωλητες και οι σερβιτοροι και οι μαγειρες στον τουρισμο??Ποια 5ευρα συζητας??Τραβα να ανοιξεις μαγαζι και να πεις σε πιτσιρικο 18-19 χρονων να ερθει να δουλεψει για το καλοκαιρι με 5 ευρω την ωρα..."ενταξει μπαρμπα θα σε ειδοποιησω" θα σου πει..