Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.294
Πόντοι
3.656
και meanwhile αν ζητήσει κάποιος από τους εποχιακούς εργαζόμενους να δει την σύμβαση του λέει ημιαπασχόληση 4 ώρες τη βδομάδα και αυτοί βαράνε 14ωρα :2funny:
Sorry αλλα εισαι εκτος πραγματικοτητας.Εντελως.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.508
Πόντοι
8.346
Αυτος δεν ξερει να παιξει ούτε το πουλί του αλλα γιατι του έχουν δωσει το ελευθερο να μιλαει εδω μεσα δεν το εχω καταλάβει..
Νομιζει οτι εχει ορθο πολιτικο λογο ο καραγκιοζης της χατζη
Αυτός μόνο την σουφρα του ξέρει να γαργαλαει... Έχουμε μπλέξει με αυτιστικό μαλακα που νομίζει ότι είναι δεξιος κ η οικονομική του επιφάνεια είναι ενα σκαλι πιο πάνω από τα Πακια που αφήνει να του σκίσουν την σουφρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Στα παπαρια μου μωρή γαμιολα θα μπαινω και θα γαμαω δεξια πουτανακια σαν του λογου σου.
Γαμω τη νδ σας πουτανακια γαμω τον κουλη σας και ολη το δεξιό μπουρδελο.
Με μπαναρουν γιατι δεν μπορει κανεις σε πολιτικο λογο να με αντικρούσει.
Βγαλτο από μέσα σου, πες σε μένα το φιλαράκι σου το καλό, τι σε ώθησε να επιστρέψεις ως γυναικείο προφίλ; :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ενα σουργελο ειναι ρε φιλε.
Μπες στο νημα της χατζη να δεις τα χαλια του.
Πιο ηλιθιο άνθρωπο δενς έχει γεννησει η φυση
Δε θέλω να μιλάς άσχημα, χαλάς το προφίλ σου εδώ μέσα, τα έχουμε πει αυτά, θα είσαι φρόνιμος και θα συζητάμε όμορφα, ωραία, πολιτικά και πολιτισμένα.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.508
Πόντοι
8.346
IMG_20240827_220436.jpg

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.294
Πόντοι
3.656
στο 40ωρο φιλε μου.
Οτι υπερβαινει τις 40 ωρες δηλωνεται κανονικοτατα.Δηλωνονται κυριακες και αργιες.
Εχουν αλλαξει αρδην τα πραγματα και εχουν τελειωσει τα παπατζηλικια με τις ασφαλειες στο μεγαλυτερο ποσοστο.
Να μου πεις οτι τους βαζουν και μενουν σε αθλιες συνθηκες ναι θα το δεχτω..
αλλα οσο αφορα την ασφαλεια τελειωσε το χαι χουι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Εσενα θα σε μπινελικωνω ρε ξεβρακωτο πουστακι
Μα δε φταίω εγώ που σε σεντραρουν συνέχεια, εγώ σε έχω φιλαράκι μου εδώ και φωνάζω συνέχεια κάθε φορά που σε πουλαρουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

στο 40ωρο φιλε μου.
Οτι υπερβαινει τις 40 ωρες δηλωνεται κανονικοτατα.Δηλωνονται κυριακες και αργιες.
Εχουν αλλαξει αρδην τα πραγματα και εχουν τελειωσει τα παπατζηλικια με τις ασφαλειες στο μεγαλυτερο ποσοστο.
Όχι ρε, ο Σαουλ είδε τις συμβάσεις, λάθος κανεις, ο Σαουλ ξέρει.&-

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.881
Πόντοι
3.656
στο 40ωρο φιλε μου.
Όχι δεν μιλάω για το που μένουν γιατί στα ξενοδοχεία μένουν σε δωμάτια μια χαρά συνήθως.

Στο 40ωρο εννοείς ότι κάθε μέρα που δουλεύει 12 ώρες του δηλώνεις 4 ώρες (υπερεργασία και υπερωρία) και το σάββατο δηλώνεις +50% (αν δεν κάνω λάθος) και την κυριακή +70% με 1 μέρα υποχρεωτικό ρεπό έτσι? Γιατί αυτό σημαίνει τα δηλώνω όλα.

Με 5ε την ώρα πόσα πληρώνεις δηλαδή καθαρά το μήνα?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.919
Πόντοι
6.256
Δείτε εδω ρε πλεμπαίοι .

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.308
Πόντοι
1.056

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.928
Πόντοι
6.056
υφυπουργός η "κιουρια".... σάντουιτς θα την έκαναν μετά τα παλικάρια!

Mηπως εχεις το σχετικο βιντεο?:confused::confused::confused::coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.294
Πόντοι
3.656
Όχι δεν μιλάω για το που μένουν γιατί στα ξενοδοχεία μένουν σε δωμάτια μια χαρά συνήθως.

Στο 40ωρο εννοείς ότι κάθε μέρα που δουλεύει 12 ώρες του δηλώνεις 4 ώρες (υπερεργασία και υπερωρία) και το σάββατο δηλώνεις +50% (αν δεν κάνω λάθος) και την κυριακή +70% με 1 μέρα υποχρεωτικό ρεπό έτσι? Γιατί αυτό σημαίνει τα δηλώνω όλα.

Με 5ε την ώρα πόσα πληρώνεις δηλαδή καθαρά το μήνα?
Ρε σαουλ ειναι δυσκολο να κατανοησεις οτι πολυ απλα προσλαμβανεις εξτρα ατομα για να βγουν τωρα πια τα ωραρια?
Εγω με το προσωπικο δεν κανω τετοια.12ωρα δεν υπαρχουν.Μπορει να υπαρχουν σε αλλους ελ.επαγγελματιες και δεν το γνωριζω.Εγω και με αυτους που μιλω και συνεργαζομαι,αυτα που περιγραφεις εχουν τελειωσει εδω και μια 2ετια τουλαχιστον.
Τι 5 ευρω την ωρα???Που ζεις??Καθαριστριες σε ξενοδοχεια επαιρναν 5 ευρω την ωρα...Για αντε να ρωτησεις αν βρισκει κανενας με 5 ευρω την ωρα ή αν προσλαμβανουν τσιγγανες που σε 2 βδομαδες εχουν κανει το ξενοδοχειο λαμπικο γιατι δεν εχουν αφησει τιποτα να καθαρισουν....Θες με 8-9 την ωρα??Ισως βρεις...Αλλα τωρα πια ολες ειναι σε εταιριες που ερχονται και σου λενε 18 ευρω την ωρα(ναι με το ενσημο).
Σε βιλα δικη μου ξερεις ποσο πηγε το 1ο καθαρισμα με το που τελειωσε?? 3 γυναικες 600 ευρω χατιρικα!!!!Επειδη ειναι πρωτο καθαρισμα...
Εχεις ιδεα ποσα καθαριζουν οι πωλητες και οι σερβιτοροι και οι μαγειρες στον τουρισμο??Ποια 5ευρα συζητας??Τραβα να ανοιξεις μαγαζι και να πεις σε πιτσιρικο 18-19 χρονων να ερθει να δουλεψει για το καλοκαιρι με 5 ευρω την ωρα..."ενταξει μπαρμπα θα σε ειδοποιησω" θα σου πει..

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.508
Πόντοι
8.346
υφυπουργός η "κιουρια".... σάντουιτς θα την έκαναν μετά τα παλικάρια!

Νομίζω η κιουρια το ζητούσε το Eiffel tower της

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.328
Πόντοι
12.756
Ρε σαουλ ειναι δυσκολο να κατανοησεις οτι πολυ απλα προσλαμβανεις εξτρα ατομα για να βγουν τωρα πια τα ωραρια?
Εγω με το προσωπικο δεν κανω τετοια.12ωρα δεν υπαρχουν.Μπορει να υπαρχουν σε αλλους ελ.επαγγελματιες και δεν το γνωριζω.Εγω και με αυτους που μιλω και συνεργαζομαι,αυτα που περιγραφεις εχουν τελειωσει εδω και μια 2ετια τουλαχιστον.
Τι 5 ευρω την ωρα???Που ζεις??Καθαριστριες σε ξενοδοχεια επαιρναν 5 ευρω την ωρα...Για αντε να ρωτησεις αν βρισκει κανενας με 5 ευρω την ωρα ή αν προσλαμβανουν τσιγγανες που σε 2 βδομαδες εχουν κανει το ξενοδοχειο λαμπικο γιατι δεν εχουν αφησει τιποτα να καθαρισουν....Θες με 8-9 την ωρα??Ισως βρεις...Αλλα τωρα πια ολες ειναι σε εταιριες που ερχονται και σου λενε 18 ευρω την ωρα(ναι με το ενσημο).
Σε βιλα δικη μου ξερεις ποσο πηγε το 1ο καθαρισμα με το που τελειωσε?? 3 γυναικες 600 ευρω χατιρικα!!!!Επειδη ειναι πρωτο καθαρισμα...
Εχεις ιδεα ποσα καθαριζουν οι πωλητες και οι σερβιτοροι και οι μαγειρες στον τουρισμο??Ποια 5ευρα συζητας??Τραβα να ανοιξεις μαγαζι και να πεις σε πιτσιρικο 18-19 χρονων να ερθει να δουλεψει για το καλοκαιρι με 5 ευρω την ωρα..."ενταξει μπαρμπα θα σε ειδοποιησω" θα σου πει..

τυπε κανα 2αρακι ειναι με 600 ευρω ... :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.294
Πόντοι
3.656
τυπε κανα 2αρακι ειναι με 600 ευρω ... :coffee:
Aν εσεις στις Γλυφαδες καθαριζετε τα 2αρακια με 3 γυναικες ενα 8ωρο να το δειτε λιγο γιατι μαλλον σας τον φορανε και δεν το παιρνετε χαμπαρι...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.616
Πόντοι
1.706
Δεν τα γράφεις σωστά.
Αυτά θα είναι τα επίσημα νούμερα που θα γραφτούν στις συμβάσεις.
Μετά όμως θα πέσει και μαύρο.....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.328
Πόντοι
12.756
Aν εσεις στις Γλυφαδες καθαριζετε τα 2αρακια με 3 γυναικες ενα 8ωρο να το δειτε λιγο γιατι μαλλον σας τον φορανε και δεν το παιρνετε χαμπαρι...
Ειναι προσωπικο δεδομένο , δεν θα ηθελα να απαντησω :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom