εννοουσα οτι αυτα ειπες ειχαν συζητηθει και αναλυθει πιο πανω απο μενα και απο τον μαστερ της...????βαζεχα-τζολε-σαβετσκι τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση
σορρυ που στην ειπα....αυτο εννοουσα....
εννοουσα οτι αυτα ειπες ειχαν συζητηθει και αναλυθει πιο πανω απο μενα και απο τον μαστερ της...????βαζεχα-τζολε-σαβετσκι τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση
ΘΕΩΡΕΙς ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙς ΚΟΥΠΕς ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗς ΕΤΣΙ??????
Αυτοι οι γαυροι παντα αντικειμενικοι...Το εχει το αιμα τους μαλλον...
Ποιος ειναι ο Τζιοβαννι στο κατω κατω?Το γυφτακι απ'τη Βραζιλια που ηρθε στην Ελλαδα και εβαλλε ενα γκολ?
Υπαρχουν παιχτες του ολυμπιακου χιλιες φορες καλυτεροι απο αυτον.
Και για να εξηγιεμαι δεν ειμαι φανατικος ουτε του Ολυμπιακου,ουτε Αεκ,Παο,Παοκ,Αρη.
Κοιταω πιο αντικειμενικα τα πραγματα.Κατι που μερικοι δεν εμαθαν ποτε να κανουν.
http://[URL unfurl="true"]www.thrashmageddon.com/forum/style_emoticons/emo/wink.gif[/img[/URL]]
[/quote]ευχαριστουμε δασκαλε για το μαθημα.....
ακου φραπεδομαστερ....παραπανω ζηταω και εγω και ολοι μας.....και οσο βλεπουμε οτι γινονται κινησεις (με λαθη βεβαια δεν γινεται χωρις)θα ελπιζουμε σε κατι καλυτερο....παντα ομως ο πηχης θα πρεπει να εχει επαφη με την πραγματικοτητα....δεν γινεται να μην ειμαι ευχαριστημενος επειδη δεν εγιναν πραγματα που απλα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.....όχι.Πολυ απλα ομως δεν θα επρεπε ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος να πανηγυριζει τετοιους τιτλους.Εγω θελω τιτλο οταν πραγματικα ευχαριστιεμαι να βλεπω την ομαδα μου να παιζει ωραια μπαλλιτσα και τους αντιπαλους μου να ειναι επισης δυνατοι.Αφου δεν υπαρχει τιποτα απο τα 2 ιδιαιτερως τα τελευταια χρονια ποιος ο ολογος να πανηγυρισω?για να πανηγυρισεις πρεπει να δεις κατι που σε συναρπαζει,σε εξιταρει,σε φτιαχνει πραγματικα.Πώς να στο δωσω να το "φας" διαφορετικα?ξεκολα απο τις κουπες και τις παπαριες...δες γυρω σου τί γινεται στον ποδοσφαρικο πλανητη και αλλαξε σταση.Ζητα παραπανω.......
τελικα εισαι τρομπας....καλα καλα μικρε τακη πηγαινε στο κοπαδι και φωναξε "κοκκαλη κοκκαλη σε παρακαλω κρατα τον ζιοβανι στον gay"
ακου φραπεδομαστερ....παραπανω ζηταω και εγω και ολοι μας.....και οσο βλεπουμε οτι γινονται κινησεις (με λαθη βεβαια δεν γινεται χωρις)θα ελπιζουμε σε κατι καλυτερο....παντα ομως ο πηχης θα πρεπει να εχει επαφη με την πραγματικοτητα....δεν γινεται να μην ειμαι ευχαριστημενος επειδη δεν εγιναν πραγματα που απλα ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.....
στην ελλαδα ζεις και ελληνικη ομαδα ειναι ο ολυμπιακος....τι ψαχνεις?????εδω πηγες μες στο μπερναμπεου και επαοξες στα ισα την ρεαλ που εχει 100 φορες μεγαλυτερο μπατζετ απο εσενα....δηλαδη οι ισπανοι φραπεδομαστερς επρεπε να βγαλουν πιστολι και να πυροβολησουν τους παιχτες??????
προσγειωσου λιγο.....
λεω για την ρεαλ απο την μαδριτη που ενω εχει 100 φορες μεγαλυτερο μπατζετ απο σενα πηγες εκει με δεκα παιχτες τους επαιξες ,τρομαξαν να σε νικησουν και παρολα αυτα πανηγυριζαν σαν τρελλοι τη ΝΙΚΗ!!!!!μαστερ .....για ποια ρεαλ μιλας?εδω δεν μπορεις να κερδισεις τον αστερα τριπολης,την ξανθη και τον αρη και τον εργοτελη στα ισα..θες πεναλτακι για να κερδισεις...και τα τελευταια χρονια δεν παιρνεις και πολλα απο την αρχη οπως αλλοτε...τα παιρνεις αναλογως με τις αναγκες.Αυτο ειναι προοδος?εγω δε σου λεω να κερδιζεις στα ισα μεγαλα ευρωπαικα κλαμπ,αλλα τουλαχιστον κερδα στα ισα τις ελληνικες ομαδες με ωραια μπαλλα και ριξτους και 3,4 γκολακια καθε φορα,μπορει ο θρυλος που εσυ βλεπεις τα τελευταια χρονια?
φιλε μου σεβαστη η αποψη σου καλα εκανες και την ειπες ομως εμενα εξακολουθει η αποψη μου να ειναι οτι ο βαζεχα ηταν τσατσος....διαφωνουμε και τι εγινε????τον χρησταρα τον εζησα!φοβερος τυπος!πολυ καλο παιδι και αυτα που λενε περι τσατσου και τα λοιπα ειναι απλα μα..κιες..ο ανθρωπος δεν επερνε ουτε κιτρινη καρτα...πολυ κα8αρος παιχτης...εβαζε την μπαλα στο τερμα οποτε η8ελε!και φυσικα δενηταν χασογκολης οπως σχεδον ολοι οι επιθετικοι που παιζουν αυτη την στιγμη στην Ελλαδα!Οταν ο Σαλπιγγιδης βγει tet a tet με το τερματοφυλακα εχω τον φοβο οτι θα το χασει οπως και πολλες φορες γινεται ενω οταν ο Βαζεχα εβγενε στη ιδια θεση δεν υπηρχε καν η υπονοια οτι θα το εχανε το γκολ!ανετα τον συγκρινω με τον μαυρο και τον αναστο!Στην Πολωνια δεν το ειχαν και σε μεγαλη υποληψη για δεν προερχοταν απο την προτευουσα της αλλα απο τα βουνα και τον θεωρουσαν κατι σαν βλαχο,το ιδιο και ο Βαντσικ!σε αλλη περιπτωση σιγουρα 8α επαιζε Αγγλια ή ιταλια ξερω τι λεω εχω στοιχεια για αυτο!Τον γιουσκοβιακ τον θυμαστε?τον θεωρουσαν 10 φορες καλυτερο στην Πολωνια αλλα στην πραξη ο Βαζεχα ηταν πολυ ποιο αποτελεσματικος!Σιγουρα απο τους καλυτερους ξενους με ηθος που περασαν απο Ελλαδα...αν επαιζε τωρα μπαλα σιγουρα δεν 8α επαιζε Ελλαδα,το κασε του θα ηταν απογορευτικο!
p.s.μια και ενας φιλος μιλησε για τσατσους στον παο και υποταγη στον Καπετανιο να του πω ο μεγαλυτερος τσατσος που περασε ποτε απο τον παο ,δεν μιλαγε τα εκανε ολα γαργαρα και επερνε και τσιμποΥκι στον καπετανιο να κα8ετε στον παγκο ηταν ο Νικοπολιδης...μετα στον γαυρο το επαιζε ιστορια και πεταγε και τα γαντια η κουνελα,αλλα στον καπετανιο φιλε μου ηταν σουζα,ΣΟΥΖΑ!Ο ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΤΣΟΣ!
γιατι λες τσατσο τον βαζεχα?φιλε μου σεβαστη η αποψη σου καλα εκανες και την ειπες ομως εμενα εξακολουθει η αποψη μου να ειναι οτι ο βαζεχα ηταν τσατσος....διαφωνουμε και τι εγινε????
γιατι λεω τσατσους ολους οσους το παιζουν καλα παιδια και yes man μεχρι να χτισουν τον μυθο τους ,να γινουν ειδωλα και μετα να μπορουν ανετα να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να δεχονται αυστηρη κριτικη....η μαλλον ΚΑΘΟΛΟΥ κριτικη...δες το σκηνικο στον τελικο με τον προεδρο της δημοκρατιας και την ΑΛΗΤΙΚΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ συμπεριφορα που εδειξε στην χωρα που ετρωγε ψωμι.....οι εφημεριδες το μονο που δεν μας ειπαν ηταν οτι εφταιγε ο προεδρος!!!!!!γιατι λες τσατσο τον βαζεχα?
λεω για την ρεαλ απο την μαδριτη που ενω εχει 100 φορες μεγαλυτερο μπατζετ απο σενα πηγες εκει με δεκα παιχτες τους επαιξες ,τρομαξαν να σε νικησουν και παρολα αυτα πανηγυριζαν σαν τρελλοι τη ΝΙΚΗ!!!!!μαστερ .....
και αυτο το κολλαω σε αυτα που ελεγες οτι δεν χαιρεσαι που δεν παιζεις μπαλα και δεν πανηγυριζεις τις κουπες.....
κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ετσι??????
αυτοι σε βλεπουν οπως βλεπεις εσυ τα τρικαλα και ομως πανηγυριζαν που σε κερδισαν στο τελος με δεκα παιχτες...
αν ηταν στις εξεδρες οι ισπανοι vasoi θα πυροβολαγαν τους παιχτες???????
πες κατι αλλο....το ξαναπες αυτο....δεν πας για κανα σκαουτ που σκαμπαζεις κατιτις γιτι απο μπαλλα...ε..ρε..αρρωστια!
πες κατι αλλο....το ξαναπες αυτο....δεν πας για κανα σκαουτ που σκαμπαζεις κατιτις γιτι απο μπαλλα...
γαμα τα....θα βρεις καμμια στο δρομο και θα την πας στο τμημα γι μπομπα
εγω φταιω που καθομαι και πιανω κουβεντα,λοιπον καληνυχτα γιατι αυριο ειναι μια νεα μερα.