Νέα

Krzysztof Warzycha (ο πραγματικός θρύλος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kurwa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε  παλι να με φτιαξεις θελεις???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλος ητανε αλλα οχι ο καλυτερος....ξεκολλα ρε κρυφοβαζελε......αλλαξε ομαδα ρε να μπορουμε να συνεννοηθουμε...
εμεις ειμαστε ΓΑΥΡΟΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΖΕΧΑ    

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

στους πραγματικα κομπλεξικους δηλαδη στους γαυρους κατα κυριο λογο αξιζει συμπεριφορα πιο προκλητικη για να γελας μετα με τις αντιδρασεις τους.Το τί ηταν ο βαζεχα το απεδειξε μεσα στα γηπεδα.Τωρα αν εσυ και καποιοι αλλοι δεν μπορουν να δουν τις κοινες συνισταμενες και να αξιολογησουν επειδη φορατε κοκκινα γυαλια ακομη και στην ηλιοθεραπεια δεν σας φταιμε οι υπολοιποι σε τιποτα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
στους πραγματικα κομπλεξικους δηλαδη στους γαυρους κατα κυριο λογο αξιζει συμπεριφορα πιο προκλητικη για να γελας μετα με τις αντιδρασεις τους.Το τί ηταν ο βαζεχα το απεδειξε μεσα στα γηπεδα.Τωρα αν εσυ και καποιοι αλλοι δεν μπορουν να δουν τις κοινες συνισταμενες και να αξιολογησουν επειδη φορατε κοκκινα γυαλια ακομη και στην ηλιοθεραπεια δεν σας φταιμε οι υπολοιποι σε τιποτα...
Γιατι αφου εισαι ο αριστειδης ο δικαιος λοιπον δεν ανοιγεις ενα θρεντ αντιστοιχο για τον τζολε , η ενα για τον τζιο σαν ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ παιχτης που πατησε το ποδι του στο ελλαδισταν?????τοτε θα σε παραδεχτω και εγω.....εκτος αν διαφωνεις οτι ειναι ετσι.....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
vasos,

αν είσαι γαύρος και τα λες, σου βγάζω το καπέλο ρε μάγκα.

Στην Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας, το να παραδεχτεί κανείς κάτι που δεν τον συμφέρει είναι απλά αδύνατο.

Το αυτό ισχύει για κόμματα κλπ.

δυστυχως ρε φιλαρακο εγινα απο μικρος ολυμπιακος και δεν μπορω να αλλαξω τωρα...γεννηθηκα στον πειραια και απο εκει καταγομαι,αλλα βλεποντας αυτον τον κομπλεξισμο και την φαιδροτητα που εχει ενα μεγαλο μερος των φιλαθλων του,τους σιχαθηκα.Κανεις τους δεν γουσταρει την μπαλλα πραγματικα.Ολοι πανε στο γηπεδο για να ξεφυγουν απο την καθημερινοτητα τους,απο τη γυναικα τους,απο την οικογενεια τους,απο τη κωλοδουλεια τους,για να βρουν ομοιους τους κλπ...ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΟΜΩς ΠΟΤΕ!και μιλαω ειδικα για το καραισκακη γιατι εχω παει πολλακις και σε αλλα γηπεδα γιατι απλα μου αρεσει το ποδοσφαιρικο θεαμα και οχι μονο το καραισκακη ή οπου παιζει ο ολυμπιακος.Παω ακομη και σε χαμηλοτερης κατηγοριας γηπεδα ενιοτε(παλιοτερα περισσοτερο) για να δω αν το κλωτσοσκουφι που παιζοταν πριν δεκα χρονια παιζεται ακομη και δυστυχως παιζεται ακομη.Απλα τυχαινει να ειμαι ολυμπιακος και να τα βλεπω τα πραγματα οπως εχου.Δεν ειπα οτι ο τζολε δεν προσφερε στην ομαδα ή οτι ο ριβαλντο δεν προσφερε και σαφως και ηταν ο κορυφαιος ποδοσφαιριστης που πατησε ποτε του εδω,αλλα νισαφι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γιατι αφου εισαι ο αριστειδης ο δικαιος λοιπον δεν ανοιγεις ενα θρεντ αντιστοιχο για τον τζολε , η ενα για τον τζιο σαν ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ παιχτης που πατησε το ποδι του στο ελλαδισταν?????τοτε θα σε παραδεχτω και εγω.....εκτος αν διαφωνεις οτι ειναι ετσι.....

γιατι πολυ απλα τον τζιοβανι τον ξερανε και οι πετρες προτου ερθει και τον αγορασες ακριβα για την τοτε εποχη,τον τζολε τον πηρες απο τον πυργο ετοιμο πιατο....και ομως ο βαζεχα ειχε μεγαλυτερη προσφορα και απο αυτους και απο οσους αλλους ξενους ηρθαν εδω και περασαν καποια λιγα χρονια απο τη ζωη τους.Ο τζιοβανι ειναι τρομερα δεξιοτεχνης με την μπαλλα,αλλα θα προτιμουσα να ειχα τον βαζεχα που συνδυαζει τα παντα,εκτος απο τη φινετσα του βραζιλιανου.Αυτη η φινετσα ομως δεν σε περασε ποτε πιο μακρυα απο τους ομιλους,αμα ειχες τον βαζεχα ισως πηγαινες παραπανω,αν και με τα λιμα που ειχε και τοτε ο θρυλος απο πισω,χαραμι θα πηγαινε και ο πολωνος!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δυστυχως ρε φιλαρακο εγινα απο μικρος ολυμπιακος και δεν μπορω να αλλαξω τωρα...γεννηθηκα στον πειραια και απο εκει καταγομαι,αλλα βλεποντας αυτον τον κομπλεξισμο και την φαιδροτητα που εχει ενα μεγαλο μερος των φιλαθλων του,τους σιχαθηκα.Κανεις τους δεν γουσταρει την μπαλλα πραγματικα.Ολοι πανε στο γηπεδο για να ξεφυγουν απο την καθημερινοτητα τους,απο τη γυναικα τους,απο την οικογενεια τους,απο τη κωλοδουλεια τους,για να βρουν ομοιους τους κλπ...ΓΙΑ ΜΠΑΛΛΑ ΟΜΩς ΠΟΤΕ!και μιλαω ειδικα για το καραισκακη γιατι εχω παει πολλακις και σε αλλα γηπεδα γιατι απλα μου αρεσει το ποδοσφαιρικο θεαμα και οχι μονο το καραισκακη ή οπου παιζει ο ολυμπιακος.Παω ακομη και σε χαμηλοτερης κατηγοριας γηπεδα ενιοτε(παλιοτερα περισσοτερο) για να δω αν το κλωτσοσκουφι που παιζοταν πριν δεκα χρονια παιζεται ακομη και δυστυχως παιζεται ακομη.Απλα τυχαινει να ειμαι ολυμπιακος και να τα βλεπω τα πραγματα οπως εχου.Δεν ειπα οτι ο τζολε δεν προσφερε στην ομαδα ή οτι ο ριβαλντο δεν προσφερε και σαφως και ηταν ο κορυφαιος ποδοσφαιριστης που πατησε ποτε του εδω,αλλα νισαφι.
ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις ομαδα.....εξαλλου μαλλον το εχεις ηδη κανει.....
εφοσον στεναχωριεσαι περισσοτερο και απο τους βαζελους απο τις επιτυχιες του θρυλου....ενταξει να κανεις κριτικη αλλα πες μου αληθεια.Τα πρωταθληματα τα εχεις πανηγυρισει????αληθεια πες μου....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις ομαδα.....εξαλλου μαλλον το εχεις ηδη κανει.....
εφοσον στεναχωριεσαι περισσοτερο και απο τους βαζελους απο τις επιτυχιες του θρυλου....ενταξει να κανεις κριτικη αλλα πες μου αληθεια.Τα πρωταθληματα τα εχεις πανηγυρισει????αληθεια πες μου....

μα για ποια πρωταθληματα να πανηγυρισω?της απατης και της ρεμουλας και με μηδεν ποδοσφαιρο απο το 2000 και επειτα?να πω ότι ειχα και ομαδα να παει στο διαολο/Εδω τοσα χρονια παιρνουμε το πρωταθλημα επειδη είτε οι αλλοι το χανουν μονοι τους ειτε γιατι κλεβουμε εμεις απατεωνιστικους βαθμους,ειτε γιατι χανουν βαθμους οι αλλοι "εξαιτιας μας"...αλλα γιατι θες απαντηση σε κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις?

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0

τα πληρωμενα?
:2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
μα για ποια πρωταθληματα να πανηγυρισω?της απατης και της ρεμουλας και με μηδεν ποδοσφαιρο απο το 2000 και επειτα?να πω ότι ειχα και ομαδα να παει στο διαολο/Εδω τοσα χρονια παιρνουμε το πρωταθλημα επειδη είτε οι αλλοι το χανουν μονοι τους ειτε γιατι κλεβουμε εμεις απατεωνιστικους βαθμους,ειτε γιατι χανουν βαθμους οι αλλοι "εξαιτιας μας"...αλλα γιατι θες απαντηση σε κατι που δεν μπορεις να καταλαβεις?
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ προσωπικοτητα αποφασισε:Η το χανουν οι αλλοι απο μονοι τους Η τους  το χανουμε εμεις με πλαγιους  τροπους....αποφασισε ομως γιατι και τα δυο μαζι δεν γινεται.....

acabuddha

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χρηστιδη? μηπως σου υπαγορευει ο τσουκαλας τι να λες?  :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ προσωπικοτητα αποφασισε:Η το χανουν οι αλλοι απο μονοι τους Η τους  το χανουμε εμεις με πλαγιους  τροπους....αποφασισε ομως γιατι και τα δυο μαζι δεν γινεται.....

γινονται ολα μαζι αν συνομωτησει ο προεδρας....εχει τις διχαλες του.Δεν πα να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα ή πουτανα που την ασπριζουν στο μεταξουργειο και εσυ αξιοτιμο στελεχος εταιρειας?ο προεδρας δεν καταλαβαινει και κανει αυτο που πρεπει για παρτη του..

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ακριβως.....εξαλλου και τα βαζελια τωρα που γιανανε πολυμετοχικα ας προσπαθησουν να αγορασουν και αυτα....
ΚΟΥΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΤΑ αλλα ειναι για τα καφενεια..........................
Η ιστορια γραφει ΚΟΥΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ε ρε...προβλημα.... :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
γινονται ολα μαζι αν συνομωτησει ο προεδρας....εχει τις διχαλες του.Δεν πα να ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα ή πουτανα που την ασπριζουν στο μεταξουργειο και εσυ αξιοτιμο στελεχος εταιρειας?ο προεδρας δεν καταλαβαινει και κανει αυτο που πρεπει για παρτη του..
ΘΕΩΡΕΙς ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙς ΚΟΥΠΕς ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗς ΕΤΣΙ??????

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
ο τζιοβανι ο καλυτερος παικτης?  :2funny:
δεν εχει προσφερει ουτε τα μισα που προσφερε ο βαζεχα στον παναθηναικο και γενικα
στο ελληνικο πρωταθλημα,καταρχην στην ευρωπη οπου δεν επαιξε ουτε ενα σοβαρο ματς
καθε φορα το ιδιο ελεγαν οι γαβροι(περιπατητη τον ελεγαν) ειδικα στα εκτος εδρας παιχνιδια,δεν περασε ουτε εναν γυρο με τον ολυμπιακο στο τσαμπινος λιγκ ενω ο βαζεχα ακριβως το αντιθετο μεχρι τους 4ις επαιξε, στην ελλαδα ηταν απο τους ποιο βρωμικους παικτες που επαιζε παντα με αγκωνες και ειχε χτυπισει αρκετους αμυτικους( π.χ καψης του ειχε σπασει την μυτη)
και για καποιον που ειπε για τον ακρατητο πριν,και ο ζιοβανι εχει παιξει β ε8νικη στον εθνικο  ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ο τζιοβανι ο καλυτερος παικτης?  :2funny:
δεν εχει προσφερει ουτε τα μισα που προσφερε ο βαζεχα στον παναθηναικο και γενικα
στο ελληνικο πρωταθλημα,καταρχην στην ευρωπη οπου δεν επαιξε ουτε ενα σοβαρο ματς
καθε φορα το ιδιο ελεγαν οι γαβροι(περιπατητη τον ελεγαν) ειδικα στα εκτος εδρας παιχνιδια,δεν περασε ουτε εναν γυρο με τον ολυμπιακο στο τσαμπινος λιγκ ενω ο βαζεχα ακριβως το αντιθετο μεχρι τους 4ις επαιξε, στην ελλαδα ηταν απο τους ποιο βρωμικους παικτες που επαιζε παντα με αγκωνες και ειχε χτυπισει αρκετους αμυτικους( π.χ καψης του ειχε σπασει την μυτη)
και για καποιον που ειπε για τον ακρατητο πριν,και ο ζιοβανι εχει παιξει β ε8νικη στον εθνικο  ;)
Ρε φιλε μαλλον εχεις δυσκολια στο να αντιλαμβανεσαι.....κοιτα λιγο πιο πανω να δεις τι λεμε... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
μια χαρα τα λεω καθε ομαδα εχει και εναν παικτη ξενο που εχει προσφερει τα μεγιστα,
βαζεχα-τζολε-σαβετσκι τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση

OP
OP
K

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Αυτοι οι γαυροι παντα αντικειμενικοι...Το εχει το αιμα τους μαλλον...

Ποιος ειναι ο Τζιοβαννι στο κατω κατω?Το γυφτακι απ'τη Βραζιλια που ηρθε στην Ελλαδα και εβαλλε ενα γκολ?

Υπαρχουν παιχτες του ολυμπιακου χιλιες φορες καλυτεροι απο αυτον.

Και για να εξηγιεμαι δεν ειμαι φανατικος ουτε του Ολυμπιακου,ουτε Αεκ,Παο,Παοκ,Αρη.
Κοιταω πιο αντικειμενικα τα πραγματα.Κατι που μερικοι δεν εμαθαν ποτε να κανουν.

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom