Νέα

Krzysztof Warzycha (ο πραγματικός θρύλος)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kurwa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νιώθω τυχερός που τον έζησα.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε 244 γκολ σε 403 αγώνες και αναδείχθηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ (1994, 1995, 1998), ενώ σε 63 ευρωπαϊκά ματς είχε 24 γκολ.

Τα λόγια είναι περιττά RESPECT  :headbang2: 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καθε εποχη ειχε τον παιχτη του ολοι ειναι πανω κατω ιδιοι για μενα ο καλυτερος στο Ελληνικο πρωταθλημα που περασε ποτε ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΑ

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Συνολικά στο πρωτάθλημα πέτυχε 244 γκολ σε 403 αγώνες και αναδείχθηκε τρεις φορές πρώτος σκόρερ (1994, 1995, 1998), ενώ σε 63 ευρωπαϊκά ματς είχε 24 γκολ.

Τα λόγια είναι περιττά RESPECT  :headbang2: 
Δεν με ενδιασφερει ποσα γκολ εβαλε ο κομπλεξας....εγω ξερω οτι ο μαγος ηξερε τοση μπαλα που αμα ηθελε του την περναγε μεσα απο το στομαχι.....
Αντε με τον καθε πιπα που τον κανουμε θεο.....

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Μην λες τέτοια θα γελάει ο κόσμος καλοπροαίρετα στο λέω. ;)
μονο στον παο εχουν παιξει τουλαχιστον 3-4 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο τον βαζεχα.....
ξερω καλα τι λεω....καλυτεροι οχι πιο πετυχημενοι γιατι αυτος σαν ρουφιανος που ηταν εμεινε εδω 200 χρονια!!!!
οποτε η συγκριση θα αδικουσε τους αλλους.....
μονο με τζολε συγκρινεται και δεν νομιζω να ειναι καλυτερος του.....
μιλαμε για παιχτη που νομιζω δεν ηταν στις βασικες επιλογες της εθνικης του....(για τον βαζεχα λεω )αν και δεν ειμαι σιγουρος.....
ειναι δυνατον να εχουν παιξει στην ελλαδα ριμπο,τζιο,ροτσα,ζαετς,τζολε,καρεμπε,σαβεβσκι,μπαγιεβιτςκλπ και εμεις να συζηταμε για τον βαζεχα.....ελεος!!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω θα προσθετα ο πιο αξιολογος ξενος αγνωστος και φθηνος παικτης που ηρθε ποτε στην ελλαδα!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω θα προσθετα ο πιο αξιολογος ξενος αγνωστος και φθηνος παικτης που ηρθε ποτε στην ελλαδα!
ετσι το δεχομαι.Αλλα οχι και καλυτερος.....ειναι αδικια για πολλους!!!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πάντως αυτό που γούσταρα στον Βαζέχα ήταν που σούταρε με την μια σε πρώτο χρόνο  χωρίς να ταλαιπωρεί την μπάλα.Ήταν γεννημένος γκολτζής και με μεγάλη προσφορά.

Επισκέπτης
o  βαζεχα ηταν επιθετικος και πρεπει να συγκριθει με παιχτες που να παιζουν στην ιδια θεση!δεν γινεται να συγκρινετε δεκαρια με επιθετικους!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως βλεπω οτι ακομη και σε αυτο το θρεντ το κομπλεξ των ολυμπιακων ειναι δεδομενο...θα μου πείτε "πώς να λειπει το αμαξι απο την αθηνα"? ή "πώς να λειπει η κατσαριδα απο τον υπονομο?".Καθεστε ρε παιδια και μου συγκρινετε τον βαζεχα με τους τζολε,καρεμπεδες και δε συμμαζευεται?ενας παντελως αγνωστος πολωνος που ηρθε απο το εμπειρο ματι του γιαννη του καλογερα το 1989 και καταφερε να κανει αυτα που εκανε με την βαζελα?οταν μας χορευε στο οακα και στο καραισκακη καλα ητανε,ε?ή μηπως τα ξεχασατε?μηπως εχετε ξεχασει οτι εχουμε χασει κυπελλο(του 1993) απο δικη του ποδοσφαιρικη μαγκια?μηπως ξεχασατε τί γκολαρες εχει βαλει με το τεραστιο ποδοσφαιρικο του μυαλο?μηπως ξεχασατε οτι σκοραρε σε ημητελικα τσαμπιονς ληγκ?εχετε διανοηθει για τί μιλατε?μαθετε πρωτα την ιστορια όπως πρεπει να την μαθετε και μετα μιλαμε για τον βαζεχα και οποιον αλλον θελετε.Ακου ρε κατι πραγματα..

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ο Βαζέχα δεν ήταν ο μεγαλύτερος παίχτης που πέρασε, αλλά ήταν ο παίχτης με την μεγαλύτερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ και διάρκεια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πάντως αυτό που γούσταρα στον Βαζέχα ήταν που σούταρε με την μια σε πρώτο χρόνο  χωρίς να ταλαιπωρεί την μπάλα.Ήταν γεννημένος γκολτζής και με μεγάλη προσφορά.

το τεραστιο προσον του ηταν η κινηση στις γωνιες της μεγαλης περιοχης...εβγαζε τα συκωτια στους αντιπαλους του.Τα υπολοιπα τα ηξερε εμφυτως....αλλα αυτο τον εκανε να ξεχωριζει ακομη περισσοτερο.Μεγαλη μαγκια του καλογερα!τετοιυς παικτες θελουμε και στον θρυλο!στα 20,21,22 αγνωστους που να φαινεται ομως τί προοπτικες εχουν...υπαρχουν πολλοι,αλλα πλεον τους αραπαζουν τα μεγαθηρια...και οι ελληνικες ομαδες δυστυχως αποτελουν κατι μικρο στον ποδοσφαιρικο χαρτη.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
παντως βλεπω οτι ακομη και σε αυτο το θρεντ το κομπλεξ των ολυμπιακων ειναι δεδομενο...θα μου πείτε "πώς να λειπει το αμαξι απο την αθηνα"? ή "πώς να λειπει η κατσαριδα απο τον υπονομο?".Καθεστε ρε παιδια και μου συγκρινετε τον βαζεχα με τους τζολε,καρεμπεδες και δε συμμαζευεται?ενας παντελως αγνωστος πολωνος που ηρθε απο το εμπειρο ματι του γιαννη του καλογερα το 1989 και καταφερε να κανει αυτα που εκανε με την βαζελα?οταν μας χορευε στο οακα και στο καραισκακη καλα ητανε,ε?ή μηπως τα ξεχασατε?μηπως εχετε ξεχασει οτι εχουμε χασει κυπελλο(του 1993) απο δικη του ποδοσφαιρικη μαγκια?μηπως ξεχασατε τί γκολαρες εχει βαλει με το τεραστιο ποδοσφαιρικο του μυαλο?μηπως ξεχασατε οτι σκοραρε σε ημητελικα τσαμπιονς ληγκ?εχετε διανοηθει για τί μιλατε?μαθετε πρωτα την ιστορια όπως πρεπει να την μαθετε και μετα μιλαμε για τον βαζεχα και οποιον αλλον θελετε.Ακου ρε κατι πραγματα..
ρε  παλι να με φτιαξεις θελεις???? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
καλος ητανε αλλα οχι ο καλυτερος....ξεκολλα ρε κρυφοβαζελε......αλλαξε ομαδα ρε να μπορουμε να συνεννοηθουμε...
εμεις ειμαστε ΓΑΥΡΟΙ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΖΕΧΑ    

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???????? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
vasos,

αν είσαι γαύρος και τα λες, σου βγάζω το καπέλο ρε μάγκα.

Στην Ελλάδα της φαιδράς πορτοκαλέας, το να παραδεχτεί κανείς κάτι που δεν τον συμφέρει είναι απλά αδύνατο.

Το αυτό ισχύει για κόμματα κλπ.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ο Βαζέχα δεν ήταν ο μεγαλύτερος παίχτης που πέρασε, αλλά ήταν ο παίχτης με την μεγαλύτερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ και διάρκεια.
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ :ΜΕΤΑ Η ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom