βαλε κατι παραπανω ρε.....ευχαριστω παντως.....καθεσαι κι εσυ και μιλας με το 14χρονο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Krzysztof Warzycha (ο πραγματικός θρύλος)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kurwa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 115
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
1998 τελικός κυπέλου Ελλάδας στο Καραισκάκη Πανιώνιος-Παναθηναικός 1-0 .Στο τέλος και επειδή βρίζανε οι οπαδοί του παναθηναικού, όταν ο Πρόεδρος έδινε τα μετάλλια στους ηττημένους ο Βαζέχα τσαντίστηκε και φώναξε προς τους οπαδούς επειδή εκείνη την ώρα βρίζανε. Δεν είχε συνηθίσει σε τέτοια ξεσπάσματα. Αργότερα ζήτησε συγγνώμη.Τι είχε γίνει στον τελικό με το Βαζέχα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας?
δεν θυμασαι????ειχαν φαει τσαπου απο τον πανθηρα και στην απονομη ενω του εδινε τοχερι ο στεφανο(νομιζω )αυτος τον αγνοουσε επιδεικτικα και βριζοτανε με τους βαζελους στην εξεδρα....Τι είχε γίνει στον τελικό με το Βαζέχα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας?
και ενω τον σκουνταγαν οι αλλοι αυτος συνεχισε να τον αγνοει επιδεικτικα και να χωνει μπροστα του γαλλικα στους βαζελους.....καλα τους εκανε δηλαδη αλλα επρεπε να δωσει και το χερακι.....
τους εχωσε κατι μπινελικια......
γιατι λεω τσατσους ολους οσους το παιζουν καλα παιδια και yes man μεχρι να χτισουν τον μυθο τους ,να γινουν ειδωλα και μετα να μπορουν ανετα να κανουν οτι γουσταρουν χωρις να δεχονται αυστηρη κριτικη....η μαλλον ΚΑΘΟΛΟΥ κριτικη...δες το σκηνικο στον τελικο με τον προεδρο της δημοκρατιας και την ΑΛΗΤΙΚΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ συμπεριφορα που εδειξε στην χωρα που ετρωγε ψωμι.....οι εφημεριδες το μονο που δεν μας ειπαν ηταν οτι εφταιγε ο προεδρος!!!!!!
θεωρω τους μεγαλυτερους τσατσους στο ελληνικο ποδοσφαιρο πρωτα τον ντεμη και μετα αυτον....
ανθρωπακια που εκ του ασφαλους και με μηδεν ρισκο μαγγιζουν....
αυτη ειναι η γνωμη μου.....
εγώ πάλι γιατί θυμάμαι πως είχε φάει τρελλό κράξιμο για το συμβάν με τον Πρόεδρο?? ΟΚ δεν θα τον τουφεκίζανε κιόλας αλλά το κράξιμο το έφαγε.
μπορει να ειμαι και προκατειλημμενος ομως γιατι απο προσωπικη κουλτουρα δεν γουσταρω τα''καλα''παιδια...
το λες και μόνος σου, είσαι προκατειλημμένος
κανεις λαθος....ενταξει το αναφερανε και καλα με εκπληξη πως και καλα το καλο παιδι και παπαριεςεγώ πάλι γιατί θυμάμαι πως είχε φάει τρελλό κράξιμο για το συμβάν με τον Πρόεδρο?? ΟΚ δεν θα τον τουφεκίζανε κιόλας αλλά το κράξιμο το έφαγε.
κανεις λαθος....ενταξει το αναφερανε και καλα με εκπληξη πως και καλα το καλο παιδι και παπαριες
απλά το ερμηνεύεις με αυτό τον τρόπο λόγω προκατάληψης...
κοιτα εγω ειμαι λιγο διαφορετικα ψαγμενος....θεωρω οτι δεν υπαρχουν''καλα''παιδια ,απλα παιδια που δεν εχουν τα κοτσια να ειναι ''κακα''δεν ξερω αμα με πιανεις.....απλά το ερμηνεύεις με αυτό τον τρόπο λόγω προκατάληψης...
και οταν ειναι καβατζωμενα και σιγουρα βγαζουνε τον πραγματικο τους εαυτο.... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
''καλο''παιδι και να βουταει συνεχεια για πεναλτι......
παντως δεν τρεχει και τιποτα που διαφωνουμε....ο καθενας εχει τις αντιληψεις του και κοζαρει διαφορετικα...
είσαι πολύ απόλυτος. δεν είμαι υπερασπιστής του Βαζέχα ή του οποιουδήποτε, απλά όταν έχεις να αναφέρεις μόνο 1 περιστατικό ίσως δείχνει πως είναι πράγματι "καλό παιδί". Αν έχεις να πεις και άλλα περιστατικά μπορεί να έχεις και κάποιο δίκιο, για τον συγκεκριμένο παίχτη
ρε αδερφε σου ειπα ....βουταγε συνεχεια και προσπαθουσε να κλεψει αλλα δεν τα χρεωνοτανε γιατι ητανε ''καλο ''παιδι....δηλαδη τι αλλο να σου πω....είσαι πολύ απόλυτος. δεν είμαι υπερασπιστής του Βαζέχα ή του οποιουδήποτε, απλά όταν έχεις να αναφέρεις μόνο 1 περιστατικό ίσως δείχνει πως είναι πράγματι "καλό παιδί". Αν έχεις να πεις και άλλα περιστατικά μπορεί να έχεις και κάποιο δίκιο, για τον συγκεκριμένο παίχτη
ρε αδερφε σου ειπα ....βουταγε συνεχεια και προσπαθουσε να κλεψει αλλα δεν τα χρεωνοτανε γιατι ητανε ''καλο ''παιδι....δηλαδη τι αλλο να σου πω....
βλέπεις που δεν είσαι αντικειμενικός? το περιστατικό με τον πρόεδρο ήταν όντως μαλακία, αλλά για τις βουτιές δεν έχει να κάνει αν είναι "καλό παιδί". και ο γιαννακόπουλος βουτούσε αλλά κανείς δεν λέει κάτι κακό για αυτόν
Β Ο Η Θ Ε Ι Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!βλέπεις που δεν είσαι αντικειμενικός? το περιστατικό με τον πρόεδρο ήταν όντως μαλακία, αλλά για τις βουτιές δεν έχει να κάνει αν είναι "καλό παιδί". και ο γιαννακόπουλος βουτούσε αλλά κανείς δεν λέει κάτι κακό για αυτόν
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λεω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Β Ο Η Θ Ε Ι Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ λεω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
αφού είσαι προκατειλημμένος ρε φιλε... τι χτυπιέσαι??
δεν χτυπιεμαι στα αληθεια ρε....μην τρελλαινεσαι.....αφού είσαι προκατειλημμένος ρε φιλε... τι χτυπιέσαι??
πληκτρα βαραω..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 805
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 840