Ολα ξεκινησαν αφου επιασα δουλεια σε μια εταιρεια, υπηρχε παρα πολυ ασχημο κλιμα γενικα, ο ενας κοιταζε πως θα φαει τον αλλον. Αλλο να σας το λεω κι αλλο να το ζειτε. Γνωρισα και μια γκομενιτσα εκει μεσα αλλα μου την εκανε, τα εφτιαξε με τον προισταμενο. Ολο αυτο με ζημιωσε παρα πολυ. Για να μη τα πολυλογο σχολαω μια μερα και παθαινω τη πρωτη κριση. Το πιο τρομακτικο πραγμα που μπορει να νιωσει καποιος. Παραιτηθηκα απο τη δουλεια και απο τοτε δε μπορω να κανω τιποτα στη ζωη μου. Εχω γινει φοβικος. Ημουν παρα πολυ δραστηριο ατομο, αθλητικος, κοινωνικος, δουλευταρας, ειχα χομπυ γκομενες κτλ. Απο τοτε εχω κλειστει στον εαυτο μου, φοβαμε να βγω 50 μετρα απ το σπιτι μου, να παω να δουλεψω, να κανω απλα καθημερινα πραγματα. Παθαινω κρισεις στα καλα του καθουμενου. Εχω κανει ιατρικες εξετασεις, εχω μιλησει σε ειδικους, χαπια δε παιρνω με κανουν να αισθανομαι τρελος. Τζιφος ολα, εδω και πεντε χρονια τραβαω μανικι. Οι δικοι μου καμια συμπαρασταση γιατι νομιζουν οτι τα κανω ψεμματα. Δε βρισκω πουθενα στηριγμα σε κατι τοσο οδυνηρο. Ζω απο ενα νοικι και καθομαι ολη μερα σπιτι. Προφανως δε μου αρεσει αλλα οποιος εχει παθει τετοιο πραγμα ξερει.