Νέα

Κρίσεις Πανικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkydreamer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο παπούς μου κουβαλάει στο πορτοφόλι του μερικές ασπιρίνες και παίρνει καμία που και που τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά έχει γράψει και τα πάντα στα αρχίδια του από τότε που γεννήθηκε γι' αυτό κοντεύει 100 χρονών και δεν έχει κάτσει ποτέ στο κρεβάτι του πέραν του ύπνου.
εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο φάρμακο είναι το τάβλι και η πρέφα, γιατί αυτά τα εξασκεί κάθε μέρα και κρατάει το νου και το σώμα σε καλή φόρμα.
τυπε μπας και ο παππους σου ειναι ο στυλιανος? :grin:
πολλοι γεροι παιρνουν μια ασπιρινη την μερα τυπε
το καλυτερο φαρμακο παντως ειναι η ξαπλα οπως το λες :grin:

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
λεξοτανιλ ??? :think:

βαλεριανες μπαφους και pro ???  :think:

ρε μαγκες σε τι δρομο με πατε ???  :S :S :S

και μετα σε καμια ομαδα Α.Α.  :grouphug:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
και η ασπιρινη κανει δουλεια τυπε
εμποδιζει την θρομβωση του αιματος
καπου ειχα διαβασει οτι μπορει να μειωσει τον κινδυνο θανατου κατα 25%

Εχασες κανενα κιλο ;;;;

Ερχεται καλοκαιρι ! Τουριστριες από Ρωσσία θα καταφθάνουν  !

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εχασες κανενα κιλο ;;;;

Ερχεται καλοκαιρι ! Τουριστριες από Ρωσσία θα καταφθάνουν  !
URL]]

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιατρε με ποια σειρα να τα παιρνω μη κανω καμια μαλακια !!!  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Μακρια απο χημειες και ψυχοφαρμακα.
Γελιο ρε και ελαφρα αεροβικη γυμανστικη.

Αφου δειτε τον Λασκο, δειτε μετα αυτο...

Η τελευταια μεγαλιωδης εμφανιση του μιστερ μπουτια :rockon:

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
το θέμα είναι παίζει να μου ξανασυμβεί από τι κατάλαβα ...καλά βασικά πρέπει να πάω για εξετάσεις να δω τι είναι μη λέμε και μαλακίες τώρα αλλα ρε παίδες  πάω σε ψυχολόγο η σε καρδιολόγο ???
έχω μπερδευτεί με εσάς ... η στο η dealer της γειτονιάς για να έρθω στα ίσια μου !?!?!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μακρια απο χημειες και ψυχοφαρμακα.
Γελιο ρε και ελαφρα αεροβικη γυμανστικη.
ναι, μόλις θα τρέμει ο κώλος του από το φόβο μήπως τα κακαρώσει, θα ψάχνει στο youtube για το λάσκο και για το τελεμάρκετινγκ για μηχανήματα κοιλιακών και μαθήματα με ασκήσεις αεροβικής.

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

Η τελευταια μεγαλιωδης εμφανιση του μιστερ μπουτια :rockon:
[/quote]

ειναι κ κιτρινος αχαχαχα αυτος πως την εχει γλιτωσει !!! να σε καλα καλο μου εκανες ρε μουτρο !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το θέμα είναι παίζει να μου ξανασυμβεί από τι κατάλαβα ...καλά βασικά πρέπει να πάω για εξετάσεις να δω τι είναι μη λέμε και μαλακίες τώρα αλλα ρε παίδες  πάω σε ψυχολόγο η σε καρδιολόγο ???
έχω μπερδευτεί με εσάς ... η στο η dealer της γειτονιάς για να έρθω στα ίσια μου !?!?!
τυπε η καλυτερη λυση ειναι να πας στον οαεδ
εκει θα βρεις την υγεια σου :rockon:

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
10 μερες διακοπες με τον απολυτο και θα γυρισω αλλος ανθρωπος ...

αφου τωρα εψαχνα να κανω αερομπικ ...εχετε πλακα παντως ...

τυπε στον οαεδ αμα παω εκει θα παθω ψυχολογικα ρε ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
διαβάζεις τι σου γράφουμε;

την επόμενη φορά που θα σε πιάσει, πήγαινε σε ένα εφημερεύον νοσοκομείο, εκεί θα σε πάνε σε έναν ψυχολόγο και θα σου πει 5 πράγματα χρήσιμα για το πως να αντιμετωπίζεις. δεν θα σου πάρει το όλο πράγμα πάνω από 30-45 λεπτά.
πήγα έναν φίλο πριν κάτι μέρες στο νοσοκομείο για τον ίδιο λόγο.

αν είσαι πολύ μακρυά από νοσομείο και πας σε φαρμακείο θα σου πάρουνε την πίεση και θα σου δώσουνε ένα λεξοτανίλ των 1-2mg(νομίζω 1mg βγαίνει) για να σου πέσει η πίεση, γιατί το όλο πράγμα είναι ψυχολογικό και όχι πρόβλημα του οργανισμού σου.
τώρα τι στο διάολο πίνεις και έχεις παραισθήσεις περί μαλακίας εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω, μια χαρά σοβαρά σου απαντάμε.

σήκω τώρα και πήγαινε σε ένα νοσοκομείο στα έκτακτα και πες τι έπαθες.

μήπως τελικά φταίει ότι είσαι μεγάλος μαλάκας;

Επισκέπτης
ναι, μόλις θα τρέμει ο κώλος του από το φόβο μήπως τα κακαρώσει, θα ψάχνει στο youtube για το λάσκο και για το τελεμάρκετινγκ για μηχανήματα κοιλιακών και μαθήματα με ασκήσεις αεροβικής.
Ελα μωρε, αυτος θα τα κακαρωσει;
Μια χαρα ειναι ακομα, μπορει να το γυρισει τουμπα το θεμα.

Τυπ, κινκυντριμερ, κατεβασε να δεις και το Il Mostro με Μπενινι στα καλα του. :grin:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Από έναν που έχει βασανιστεί χρόνια από αυτό, το καλύτερο είναι να έχεις ένα ήπιο ηρεμιστικό κοντά σου αν χρειαστείς, και η θεραπεία είναι συνδυασμός ηρεμιστικών για μία περίοδο 6 μηνών μαζί με αντικαταθλιπτικά αν χρειάζεσαι και πας σε γιατρό. Συνήθως κρίση πανικού συμβαίνει από άγχος αλλά και κατάθλιψη μαζί. Το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς να αποβάλεις αρνητικές σκέψεις και να προσπαθήσεις να γίνεις αναίσθητος σε καταστάσεις... Για το δικό σου το καλό δηλαδή ένας βαθμός αναισθησίας θα σου ήταν χρήσιμος.

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε τσολια προσπαθω να μην χασω το χιουμορ μου μην εκενυριζεσε κιολας ...οκ καταλαβα διαβασα κ αλλου
5 πραγματα ... απλα το οτι κανω χαβαλε ρε φιλε σορρυ κιολας ...δεν θα κατσω να με παρει απο κατω
ο πιο σωστος ηταν μεχρι στιγμης  ο tsilibourditsas που εδωσε να καταλαβω πως αν συνεχιστει παω σε αγωγη και τα λοιπα ένας βαθμός αναισθησίας θα μου ήταν χρήσιμος αλλα πως θα το καταφερω αυτο...μα τα βαζω ολα στο μυαλο μου και τα στροβιλζω ωρες μεχρι να βγαλω ακρη αυτο πιστευω πως με χαλασε Σημερα ...αλλα το θα πρεπει να παρω φαρμακα  αυτο καπως με χαλαει στη τελικη και επειδη με ηρεμιστικα κτλ δεν εχω ιδεα δεν εχουν επιπτωσεις ολα αυτα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom