Νέα

Κρίσεις Πανικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkydreamer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Παρε StarhidiamAll, εγγυημενο αποτελεσμα. Πιθανες παρενεργιες, να τραβηξεις πεντε μαλακιες παραπανω.  :grin: :grin:

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
χίλια ευχαριστω σε όλους και σε αυτούς που με p.m μου απάντησαν
έχω δρόμο μάλλον καθώς Δευτερα θα πάω σε γιατρό ...
εύχομαι να μην μπλέξω με "λεξοτανιλ"
μου κάνει εντύπωση πως τόσο εύκολα το δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις ....υγεία πάνω από όλα άντε να δούμε ...

Μην τρελαίνεσαι με το lexo. Εμένα μου το έδωσε ο γιατρός εκείνη την ημέρα γιατί είδε ότι ήμουν πολύ ταραγμένος. Μετά μου έγραψε κάτι αγχολυτικά που δεν μου έκαναν και τίποτα και τα σταμάτησα μετά από 2 μέρες. Στο  ξαναλέω, στο μυαλό μας είναι όλα.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
κοιταξε να πας να το δεις σε εναν γιατρο να σου φυγει κ το αγχος κ θα εισαι μια χαρουλα φιλαρακι

zanukos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μη μασας, το εχω παθει κ γω για κανα οχταμηνο μετα απο ενοπλη ληστεια στο χωρο εργασιας μου. ενιωθα καθε μερα ακριβως τα ιδια. μου εφυγε οταν βρηκα σταθερη γκομενα κ μπορεσα να ανοιχτω κ να της πω γι αυτα που παθαινω χωρις να με περναει για φρικιο. επισης για λιγο καιρο εχε ενα Lexotanil στο πορτοφολι σου για να σε ηρεμει κ μονο η σκεψη δε σου λεω να παιρνεις καθε μερα αν και δεν ειναι κ τπτ βαρυ. κοψε το ψαξιμο στο ιντερνετ και τους μπαφους θα σε κανουν χειροτερα.για λιγο καιρο κοψε και το γυμναστηριο και τις δυσκολες κινησεις πχ ανεβασμα σκαλας γτ θα ανεβαζεις παλμους κ θα χεζεσαι πανω σου.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ρε παίδες καταρχην  35 είμαι... επειδή μάλλον την άκουσα πριν από λίγο με έπιασε ταχυπαλμία έντονη ναυτία και τάση για εμετό σε συνδυασμό να έχω ανεβάσει πίεση, μη φρικάρετε μετρήθηκα πριν από λίγο και  είχα 18 μεγάλη 11 μικρή ...Είχα μια δύσκολη και  έντονη ημερα με αρκετές συγκρούσεις στην δουλειά μου, εχθές και σήμερα γενικά θα έλεγα πως ζορίστηκα αρκετά  είμαι και από τους μαλακες που δεν ανοίγω το στόμα μου να τα μοιραστω με αλλους τα αγχη μου ,κοινώς τα μαζεύω μέσα μου με αποτέλεσμα να σκάω που λένε ....
Χθες δεν είχα κανένα σύμπτωμα  όλα o.k ήπια  2 ποτακια όταν γύρισα σπιτι, ηρέμησα και ξεράθηκα στον ύπνο. Σήμερα πριν από λίγο  χάζευα στον υπολογιστή πίνοντας τσάι με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία , με ζαλάδα και αρχισα να ζεσταινομαι εντονα την άκουσα κάπως μπήκα για μπάνιο αλλα κυριολεκτικά η ταχυπαλμία ήταν εντονη σχεδόν ένιωθα την καρδια μου στο στήθος να βαράει σαν μπιέλα...χωρίς να ξεκινήσει το ψιλό γάζι  είχε κανεις τέτοια εμπειρία να καθησυχάσω κάπως την όλη ιδέα  γιατί δεν το κρύβω πως με πιάσανε κάτι ιδέες τύπου καρδια κτλ ...και μην αρχίσετε τις μαλακίες ευχαριστώ ...

Πρεπει να κοψεις τα μανιταρια απο τη διατροφη σου!

amanita.jpg

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ασε δικε μου μανιταρια αλεργια ...και ειμαι με ενα πιεσομετρο αγκαλια μη λες τετοια !!!

μετρηθηκα πριν απο λιγο με εχει πιασει μια μανια !!!

αστα να πανε !!!

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
καρδια μπορει να εχεις και στα 20 και στα 30 χωρις απαραιτητα να υπαρχει ιστορικο  :grin:

Απιθανο να εχεις καρδια στα 20 και στα 30 χωρις κληρονομικοτητα ή χωρις καποια εμφανή και ηδη γνωστή αιτία

Επισης οι εξετασεις για την καρδια δυστυχως απεχουν πολυ απο το να εξασφαλιζουν οτι υπαρχει κατι ή οχι,ξερω περιστατικου ανθρωπου που πεθανε 1 εβδομαδα μετα απο υπερηχογραφημα (κληρονομικοτητα η βασικη αιτια)

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
ασε δικε μου μανιταρια αλεργια ...και ειμαι με ενα πιεσομετρο αγκαλια μη λες τετοια !!!

μετρηθηκα πριν απο λιγο με εχει πιασει μια μανια !!!

αστα να πανε !!!

Επειδή τα ψυχολογικά αίτια δεν διορθώνονται σε μία μέρα, πάνε σε γιατρό και πάρε φάρμακα και αφού ηρεμήσεις δες και ψυχολογικά πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Βασανίζεσαι άδικα μου φαίνεται. Το να πάρεις ηρεμιστικά για καμιά βδομάδα δεν θα καταστραφείς, άντε και αντικαταθλιπτικά για μερικούς μήνες, το να κάθεσαι και να ανεβάζεις ή να κατεβάζεις πίεση όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί στο τέλος να αποκτήσεις και κανονικό πρόβλημα. Μην φοβάσαι τα φάρμακα αν έχεις επείγον πρόβλημα, γίνε καλά και μετά προσπάθησε να αλλάξεις πράγματα στην ζωή σου και την ψυχολογία σου όταν είσαι ήδη καλά για να μην το ξαναπάθεις μελλοντικά.

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Παθαινω κρισεις πανικου, νομιζω θα πεθανω απο αυτο!
Εχει παθει κανεις και το ξεπερασε;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.853
Πόντοι
5.506
σιγουρα γραψε στα αρχιδια σου τον ντοπα...κανε εξετασεις και ανα ολα ειναι καλα το μυαλο σου τα κανει ολα...παλεψε το λιγο και ολα τσεκ...μην μασας το 80% των ανθρωπων το παθαινει

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Εχω κανει οτι εξετασεις υπαρχουν. Ξαφνικα εκει που καθομαι νομιζω θα σπασει η καρδια μου.
Το χει παθει κανεις;

nickos99

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Κριτικές
14
Like
187
Πόντοι
26
Εχω κανει οτι εξετασεις υπαρχουν. Ξαφνικα εκει που καθομαι νομιζω θα σπασει η καρδια μου.
Το χει παθει κανεις;

Ο καρδιολόγος δεν σου έγραψε κάτι?
Κάνα Xanax , Lexotanil, stedon, τίποτα?

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Δεν ειπα οτι ειμαι τρελος να παρω τετοια.
Αλλο ειναι η κριση πανικου δε παιρνεις χαπια.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εφοσον δεν υπαρχει καποιο προβλημα υγείας που να τις προκαλει πχ θυρεοειδής, υπαρχουν καποιες πρακτικες λυσεις. Αν το ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις απλα πραγματακια που σε βοηθουν στο να απασχολησουν το μυαλο σου αλλου. Εικονες στον υπολογιστη που αλλάζουν σχηματα ή ασκησεις αναπνοης

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Φίλε μου, πίνεις καφέδες πολλούς την μέρα κι αν ναι ποιες ώρες ; Ο ύπνος σου είναι καλής ποιότητας ; Καπνίζεις ; Τρως ανθυγιεινές τροφές και γλυκά πολλά ;
Αθλεισαι καθόλου ; Αυτές είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνουν οι περισσότεροι γιατροί αλλά στην Ελλάδα το μυαλό τους το έχουν εδώ και 100 χρόνια, ειδικά οι παθολόγοι, στην συνταγογράφηση άσχετων φαρμάκων με το στρες το οποίο όταν είναι μεγάλο φέρνει σημαντικά και ενοχλητικά συμπτώματα και στο να πετάξουν την κλασσική ατάκα : Άγχος ειναι, δεν είναι τιποτα, που δείχνει ότι είναι πλήρως ανίκανοι να βοηθήσουν τον ασθενή και το χειρότερο δεν τον παραπέμπουν σε ψυχίατρο για λόγους διάφορους.
Απάντησε στις ερωτήσεις που σου έκανα και παρόλο που δεν είμαι γιατρός θα σε καθοδηγήσω να βρεις λύση, με πρακτικούς τρόπους και με τη βοήθεια ειδικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom