Νέα

Κρίσεις Πανικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkydreamer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 234
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
ρε παίδες καταρχην  35 είμαι... επειδή μάλλον την άκουσα πριν από λίγο με έπιασε ταχυπαλμία έντονη ναυτία και τάση για εμετό σε συνδυασμό να έχω ανεβάσει πίεση, μη φρικάρετε μετρήθηκα πριν από λίγο και  είχα 18 μεγάλη 11 μικρή ...Είχα μια δύσκολη και  έντονη ημερα με αρκετές συγκρούσεις στην δουλειά μου, εχθές και σήμερα γενικά θα έλεγα πως ζορίστηκα αρκετά  είμαι και από τους μαλακες που δεν ανοίγω το στόμα μου να τα μοιραστω με αλλους τα αγχη μου ,κοινώς τα μαζεύω μέσα μου με αποτέλεσμα να σκάω που λένε ....
Χθες δεν είχα κανένα σύμπτωμα  όλα o.k ήπια  2 ποτακια όταν γύρισα σπιτι, ηρέμησα και ξεράθηκα στον ύπνο. Σήμερα πριν από λίγο  χάζευα στον υπολογιστή πίνοντας τσάι με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία , με ζαλάδα και αρχισα να ζεσταινομαι εντονα την άκουσα κάπως μπήκα για μπάνιο αλλα κυριολεκτικά η ταχυπαλμία ήταν εντονη σχεδόν ένιωθα την καρδια μου στο στήθος να βαράει σαν μπιέλα...χωρίς να ξεκινήσει το ψιλό γάζι  είχε κανεις τέτοια εμπειρία να καθησυχάσω κάπως την όλη ιδέα  γιατί δεν το κρύβω πως με πιάσανε κάτι ιδέες τύπου καρδια κτλ ...και μην αρχίσετε τις μαλακίες ευχαριστώ ...
σου στελνω PM

Επισκέπτης
ρε παίδες καταρχην  35 είμαι... επειδή μάλλον την άκουσα πριν από λίγο με έπιασε ταχυπαλμία έντονη ναυτία και τάση για εμετό σε συνδυασμό να έχω ανεβάσει πίεση, μη φρικάρετε μετρήθηκα πριν από λίγο και  είχα 18 μεγάλη 11 μικρή ...Είχα μια δύσκολη και  έντονη ημερα με αρκετές συγκρούσεις στην δουλειά μου, εχθές και σήμερα γενικά θα έλεγα πως ζορίστηκα αρκετά  είμαι και από τους μαλακες που δεν ανοίγω το στόμα μου να τα μοιραστω με αλλους τα αγχη μου ,κοινώς τα μαζεύω μέσα μου με αποτέλεσμα να σκάω που λένε ....
Χθες δεν είχα κανένα σύμπτωμα  όλα o.k ήπια  2 ποτακια όταν γύρισα σπιτι, ηρέμησα και ξεράθηκα στον ύπνο. Σήμερα πριν από λίγο  χάζευα στον υπολογιστή πίνοντας τσάι με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία , με ζαλάδα και αρχισα να ζεσταινομαι εντονα την άκουσα κάπως μπήκα για μπάνιο αλλα κυριολεκτικά η ταχυπαλμία ήταν εντονη σχεδόν ένιωθα την καρδια μου στο στήθος να βαράει σαν μπιέλα...χωρίς να ξεκινήσει το ψιλό γάζι  είχε κανεις τέτοια εμπειρία να καθησυχάσω κάπως την όλη ιδέα  γιατί δεν το κρύβω πως με πιάσανε κάτι ιδέες τύπου καρδια κτλ ...και μην αρχίσετε τις μαλακίες ευχαριστώ ...

Μορτάκο, άσε τις συμβουλές απ' το μπου και τις άλλες παπαριές.
Ντουγρού στο γιατρό..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο παπούς μου κουβαλάει στο πορτοφόλι του μερικές ασπιρίνες και παίρνει καμία που και που τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά έχει γράψει και τα πάντα στα αρχίδια του

εσας δε σας εγραψε τπτ ρε ο κουναβης ο παππους?  :grin:

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Η κρίση πανικού είναι ένα όλο και πιο αυξανόμενο συμβάν στην εποχή μας. Συνήθως προκαλείται από μεγάλο άγχος, δυσκολία αντιμετώπισης καταστάσεων και ενοχικά σύνδρομα. Δυστυχώς, η τρέχουσα κατάσταση βοηθάει πάρα πολύ στην εμφάνιση των παραπάνω. Προσωπικά, έχω πάθει κρίση πανικού αρκετές φορές με πρώτη όταν ήμουν 25 χρονών πριν από 11 χρόνια. Την μεγαλύτερη όμως, την έπαθα το 2007, όπου ένα πρωινό Δευτέρας και χαλαρός στον καναπέ να πίνω καφέ, ένοιωσα ξαφνικά να νοιώθω ότι βγαίνω από το σώμα μου. Εν ολίγοις, αν με ρωτήσετε ακόμα και σήμερα πως είναι όταν φεύγεις από τη ζωή, θα απαντούσα αυτό ακριβώς. Τρόμαξα υπερβολικά, έπαθα ταχυπαλμία (λόγω φόβου φυσικά), πετάχτηκα και πήρα το αυτοκίνητο αμέσως για το πλησιέστερο νοσοκομείο. Σε όλη την διαδρομή μιλούσα στο τηλέφωνο με συνάδελφό μου λέγοντας του την διαδρομή σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι και δεν προλάβω να φτάσω στο νοσοκομείο. Φτάνοντας στο νοσοκομείο (ιδιωτικό γιατί άμα πήγαινα σε δημόσιο, χέσε μέσα), η νοσοκόμα στην ρεσεψιόν τρόμαξε από το πόσο τρομαγμένος έδειχνα. Την λίγη ώρα που περίμενα να με δει ο γιατρός σκεφτόμουν συνέχεια "Κοίτα ρε πούστη μου, θα μείνω εδώ ενώ πρόλαβα να φτάσω". Ο γιατρός με ηρέμησε, μου εξήγησε κάποια πράγματα και μου έδωσε ένα lexotanil. Γύρισα σπίτι και κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Για μιαμιση μέρα, είχα φοβερή διάθεση αλλά και διαύγεια μυαλού, παρθένος οργανισμος γαρ στο lexo.

Μετά από αυτή την μιάμιση μέρα, άρχισε το μαρτύριο. Εκδηλώθηκε η κατάθλιψή μου και ζορίστηκα πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Θυμάμαι ότι είχαμ καλεσμένους στο σπίτι για τα γενέθλια μου και καθόμουν σε μια γωνιά αμίλητος και παρακαλούσα να εξαφανιστούν όλοι γιατι ένοιωθα ότι η παρουσία τους με έπνιγε. Ήταν ζόρι μεγάλο η κατάσταση αυτή. Είχα πολύ έντονη την αναγκη να μιλήσω για αυτό με ανθρώπους που το έχουν περάσει, όπως ακριβώς και ο αρχικός poster του νήματος. Η πλάκα είναι ότι μόλις μιλούσα για αυτό με κάποιο συμπαθούντα, τότε άλλαξε και η διάθεση μου προς το καλύτερο. Φυσικό και επόμενο αφού δεν ένοιωθα μόνος.

Εγώ θα σου προτείνω κάποια πράγματα. Στο χέρι σου είναι να τα αξιολογήσεις και να πράξεις ανάλογα.

Καταρχήν, θεώρησε δεδομένο ότι οργανικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Οπωσδήποτε όμως να κάνεις εξετάσεις. 99,9% θα είσαι ΟΚ και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.
Κάνε μια ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου γιατί δεν είσαι ευτυχισμένος. Σόρρυ που στο λέω, αλλά για να φτάσεις σε αυτή την κατάσταση δεν είσαι ευτυχισμένος και ίσως δεν βρίσκεις ικανοποίηση ακόμα και στα πιο απλά πράγματα.
Κάνε μερικές συνεδρίες με ψυχολόγο ή ψυχίατρο. Η διαφορά τους είναι ότι οι ψυχολόγοι δεν μπορούν να συνταγογραφήσουν φάρμακα και οι ψυχίατροι συνήθως αντιμετωπίζουν τα προβλήματα μόνο με φάρμακα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν τα χρειάζεσαι. Το πρόβλημα είναι στο μυαλό σου. Εγώ lexontanil πήρα μόνο άλλη μια φορά στην ζωή μου, όταν από πολλή ένταση και στρες δεν μπορούσα νακοιμηθώ τρία βράδια. Δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων. Πιστέυω στην χρήση τους με μέτρο.
Σταμάτα να σκέφτεσαι πολύ. Προσπάθησε να βρεις ασχολίες να απασχολείς το μυαλό σου. Οι κακές σκέψεις κερδίζουν τις καλές αυτή την στιγμή και εσύ γίνεσαι έρμαιο τους.

Μετά την μεγάλη κρίση πανικού και αφού επανήλθα κάπως, είχα φαινόμενα μικρότερων κρίσεων πανικού. Εμαθα όμως να τις αντιμετωπίζω γιατί κατανόησα ότι δεν είχα οργανικό πρόβλημα. Στο δια ταύτα, μη ντρέπεσαι να ζητήσεις βοήθεια, θα σε ωφελήσει. Μην τρομάξεις εάν εκεί που όλα είναι καλά, αντιμετωπίσεις ξανά κρίση πανικού. Συνήθως τότε εμφανίζονται οι κρίσεις. Μπορεί και να μην ξαναπάθεις ποτέ, αλλά εαν συμβεί διαχειρίσου το. Στο κάτω κάτω, εσύ το δημιουργείς στον εαυτό σου αν το καλοσκεφτείς, άρα και εσύ μπορείς να το εξαφανίσεις.

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
γεια σου φιλε ειχα παθει και εγω πριν εναμιση χρονο περιπου κρισεις πανικου με αρκετα εντονα συμπτωματα(διαροιες, αδυνατισμα,αυπνιες νυχτερινες εφιδρωσεις κτλ)κατεληξα σε ψυχολογο βεβαια χρειαστηκα και φαρμακα απο ψυχιατρο γιατι ηταν εντονα τα συμπτωματα σημερα εχω τελεισει με τα φαρμακα και κανω συνεδριεσ με ψυχολογο με τον οποιο εχ βρει απκετα τις ριζες τοθ κακου.Ειμαι λιγα χρονια μεγαλυτερος απο εσενα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να πας σε ψυχολογο ο οποιος θα σε βοηθησει περισσοτερο απο το εαν παρεις φαρμακα με τα οποια θα καταπολεμησεις μονο τα συμπτωματα και οχι την κυρια αιτια του κακου.Ολα ειναι θεμα διαχειρης καταστασεων

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
θελεις σεροτανινη φιλος.
θα πας σε εναν ψυχιατρο, θα σου αρχισει τις μαλακιες κανα 5 συνεδριεςx50 =250 ευρα, θα σου πει να κανεις εξετασεις (καρδιολογικες, παθολογικες κτλ. 300 ουρια) κ μετα θα σου δωσει seroxat, κατι λιγοτερο απο 3 ευρα. Θα χτυπας μισο την μερα κ σε 10 μερες θα τραβας μαλακια κατω απο κρυο ντους, πινοντας φραπεδες σκετους, με μουσικη trance στα αυτια σου, βλεποντας πρετεντερη.
Πανε παρτα απο τωρα λοιπον και την διαφορα καταθεσε την στο ταμειο των ανωνυμων μπουρδελαριδων, περιπου 547 βγαινουν.

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
γεια σας παιδια.κριση πανικου εχω παθει αρκετες φορες στη ζωη μου.πιστευω οτι οφειλετε σε πρωσοπικα μου τραυματικα βιωματα αλλα και σε ευαισθησια χαρακτηρα μου.τα πιο συνηθη συμτωματα μου ειναι μουδιασμα των ακρων, εντονη ταση εμετου, αποπροσανατολισμος,ταση φυγης και εντονο το αισθημα  οτι προκειται να πεθανω που συνηθως προκαλειται απο την δυσκολια στο να παρω ανασα.αυτο εχει δυσκολςψει την ζωη μου σε  ολες τις εκφανσεις της.κυριως οταν  μπαινω σε αμαξια λεωφορεια κτλ και παω σε καποιο μερος μακρια απο το σπιτι μου νοιωθω οτι δεν θα γυρισω σπιτι.ολα ειναι στο μυαλο.αυτο ειναι το καλυτερο και το χειροτερο ταυτοχρονα.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μπήκα και στο internet να διαβάσω για την κρίση και χειρότερα σε κάνει η μαλακια με όλα αυτά που διαβάζεις ..είναι σαν τις αντενδείξεις στα φαραμακα που όταν τις διαβάσεις τι μπορεί να σου προκαλέσουν σου γαμάνε  την ψυχολογία ...
γαμάτα απολυτέ η δουλειά μου είναι σκατένια αλλα δεν θέλω να αναφερθώ ...
όχι ρε φιλε έπινα κάτι με βότανα που καλμάρει τα νεύρα k αηδίες αν είχε κανναβούρι μέσα ταχυπαλμία θα με πιάνε ...θα δούλευα ρελαντί τώρα ..εδώ σου λέω καθόμουν στον καναπέ και στο σημείο που είναι η καρδια την έβλεπα που χτύπαγε .... κόντευε να πεταχτεί έξω ...ήταν λίγο kung fu για αυτό k γράφω να ξεχαστώ εδώ

οποιος παθών έχει να μας πει κάτι θα το εκτιμούσα...

καλημερα λοιπον φιλε αρχισα και εγω να παθαινω κρισεις πανικου απο την 1η ιανουαριου του 2013 το βραδυ μαλιστα επαθα την πρωτη κριση αυξημενη πιεση και πολλες ταχυπαλμιες απο τοτε πηγα σε ενα καρδιολογο εκανα τριπλεξ καρδιογραφημα τεστ κοποσεως και χολντερ δεν εδειξαν τιποτε οι εξετασεις μου μετα πηγα σε ενδοκρινολογο να δουμε αν εχω θυροειδη εκανα και ενα υπερηχο θυροειδη και εκει ολα φυσιολογικα μετα πηγα σε  ψυχιατρο και μου ειπε τα εξεις αυτα που παθαινεις ειναι κρισεις πανικου

να ξερεις οτι εγω καπνιζα ενα πακετο τσιγαρα την ημερα και επειδη επαθα την κριση μολις αναψα τσιγαρο εκοψα εδω και 20 μερες το καπνισμα την αλλη φορα επαθα κριση οταν ειχα παει  μια βολτα στην παραλια για να χαλαρωσω να σημειωσω τα συμπτοματα ειναι τα εξεις σε εμενα ταχυπαλμιες πιεση ταση για εμετο δυσπνοια και  μετα ζαλαδα

η ψυχιατρος μου ειπε να αποφευγω το καφε εκοψα και τον καφε να σημειωθει οτι ειμαι ανεργος εδω και 10 μηνες οποτε προβλημα με την δουλεια μου δεν παιζει μου ειπε να προσπαθω να μην το σκεφτομαι γιατι συνεχεια θα φοβαμε οτι θα παθω κριση πανικου να εχεις μια χαρτοσακουλα και μολις νιωθεις κριση να εισπνεεις μεσα απο τη σακουλα βοηθαει να ξερεις επισης το σιγτουρο ειναι οτι εχεις ανγχος και φοβο υπερβολικα για κατι εγω π.χ δεν νιωθω καθολου ανγχωμενος αυτο το διαστημα και η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ειναι μαζεμενα αλλων ετων η μπορει ετσι σε αυτη τη φαση να ξεσπαει ο οργανισμος σου να ξερεις ομως οτι αν εισαι τυχερος οι κρισεις ερχονται και φευγουν και ειναι περιοδικες σε αυτη τη φαση της ζωης σου

επισης μου ειπε καθολου καφε γιατι ανεβαζει και την πιεση και την ταχυπαλμια να κοψεις το πολλυ αλατι προσπαθησε να περπατας μιση ωρα την ημερα χαλαρα οχι τζοκιν ενα πολλυ χαραλο περπατημα ηλοκιωμενου κανε παντα ενα ζεστο μπανακι κανα 20 λεπτο α πινω και βαλεριανες σε χαπακια 3 τη μερα ειναι απολυτος φυτικα επισης εκοψα το  καπνισμα και το αλκοολ επισης μου ειπε να κανω συχνα σεξ γιατι ειναι αντιαγχολιτικο και βοηθαει εχω μονιμη σχεση οποτε και αυτο ειναι εφικτο

να ξερεις παντως οτι ασν συνεχιστουν οι κρισεις μου ειπε η ψυχιατρος θα πρεπει να παρεις χαπια αντιαγχολυτικα οπου και θα σε κανουν φυτο για κανα μηνα θα εισαι λιγο σαν χαζεμενος μεχρι να τα συνιθησει ο εγκεφαλος σου και η θεραπεια  διαρκει 18 μηνες ασε που εθιζεσε στα ψυχοφαρμακα

επισης να σου πω οτι ειμαι 27 χρονων και να μην τρομαζεις με τις ταχυπαλμιες και την κριση

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
εχεις ακουσει τιποτα για 'σφαιρικη αντιληπτικοτητα'?  ψαχτο...θα τα δεις ολα διαφορετικα!! δεν θα σε τρομαζει τιποτα και ΔΕΝ θα παθαινεις τιποτα!!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εχεις ακουσει τιποτα για 'σφαιρικη αντιληπτικοτητα'?  ψαχτο...θα τα δεις ολα διαφορετικα!! δεν θα σε τρομαζει τιποτα και ΔΕΝ θα παθαινεις τιποτα!!
εγω παντως ξερω για το σφαιρικο σταρχιδισμο που δεν σε ακουμπαει τπτ,σιγουρα αποτελεσματα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πηγαινε σε κανα γιατρο να αποκλεισεις την καρδια κι ασε τις ερωτησεις στο ιντερνετ    :zombie:

Ballbreaker

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Φιλε το πιθανοτερο ειναι οτι εχεις μαζεψει πολυ αγχος,οπως πολλοι απο εμας αυτες τις ημερες.
Πιθανως θα σε βοηθουσε και εσενα και την καρδια σου λιγη ασκηση,καποιο ειδος να σου αρεσει φυσικα,απο απλο περπατημα εως body building.
Το να το ριχνεις στο ποτο για να χαλαρωσεις, ειναι κατασταση που μπορει να ειναι ΟΚ,μπορει ομως και να ξεφυγει.
Σε οτι αφορα την καρδια,εαν εισαι κατω των 40 και δεν υπαρχει ιστορικο ή κληρονομικοτητα,ειναι σχεδον απιθανο να εχεις κατι,οποτε αν δεν υπαρχει κατι απο αυτα θα λεγα να μην πας καν σε γιατρο

Mixanodigos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
114
Πόντοι
1
Αδερφέ καλησπέρα. Εκ πρώτης όψεως πρόκειται για κρίση πανικού ωστόσο καλού κακού μπορείς να κάνεις κάποιες καρδιολογικές εξετάσεις. Έτσι και επιστημονικά θα είσαι καλυμένος και θα σου φύγει η ''ιδέα'' οτι έχεις κάτι καρδιολογικό. Απο κει και πέρα και εφόσον τα συμπτώματα επιμένουν θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό (ψυχολόγο-ψυχίατρο). Αυτός θα εκτιμήσει τη βαρύτητα της κατάστασης και τον πρώτο καιρό ίσως χρειαστεί μια φαρμακοθεραπεία. Αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και απο εκεί και πέρα με τη βοήθεια του ειδικού (ακόμη και μόνος σου, βασιζόμενος στην εμπειρία σου), θα μάθεις να παραμένεις ψύχραιμος και να χειρίζεσαι τις μελλοντικές κρίσεις μέχρι κατα πάσα πιθανότητα να απαλλαγείς εντελώς απο αυτές. Να θυμάσαι πως σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να ''πεθάνεις''. Απλά σε αυτή τη διαταραχή η σωματοποίηση των συμπτωμάτων είναι πολύ έντονη και ο παθών εύλογα ανησυχεί για χίλιες δυο άλλες ασθένειες. Να είσαι καλά...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Σήμερα πριν από λίγο  χάζευα στον υπολογιστή πίνοντας τσάι με έπιασε τρομερή ταχυπαλμία , με ζαλάδα και αρχισα να ζεσταινομαι εντονα

Μπήκες μήπως στο θρεντ της Ειρήνης Παρίση;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
καρδια μπορει να εχεις και στα 20 και στα 30 χωρις απαραιτητα να υπαρχει ιστορικο  :grin: σιγουρα η γυμναστικη βοηθαει ΑΛΛΑ επειδη στις μερες μας υπαρχει τρομερο αγχος και οι πιο πολλοι ουτε γυμναζονται ουτε τρωνε καλα καλυτερο απ ολα ειναι να πας σε ενα ΓΙΑΤΡΟ να σου φυγει το πιο βασικο αγχος(η υγεια) και αναλογως τι δειξουν οι εξετασεις πραττεις.

το να διαβαζεις τη μαλακια του καθενος εδω μεσα μονο περισσοτερο αγχος σου δημιουργει.

κανε εξετασεις και μολις αποκλεισεις παθολογικα αιτια τοτε μπες και διαβαζε ο,τι μαλακια γραφουν(κι εγω μεσα) χωρις προβλημα  :)

OP
OP
kinkydreamer

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χίλια ευχαριστω σε όλους και σε αυτούς που με p.m μου απάντησαν
έχω δρόμο μάλλον καθώς Δευτερα θα πάω σε γιατρό ...
εύχομαι να μην μπλέξω με "λεξοτανιλ"
μου κάνει εντύπωση πως τόσο εύκολα το δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις ....υγεία πάνω από όλα άντε να δούμε ...

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Με πιάνουν κι εμένα ταχυπαλμίες όταν ανεβαίνω ανηφόρα ή όταν μεταφέρω κάποιο φορτίο. Καμιά φορά με ανησυχούν. Νομίζω ότι θα πάθω έμφραγμα και αυτό χειροτερεύει την κατάσταση. Το ξεπερνάω σκεπτόμενος ότι το έμφραγμα είναι ένας καλός θάνατος, γρήγορος και όχι πολύ επώδυνος. Πρέπει να βρεις κάτι να σκέφτεσαι που θα σε κάνει να μην φοβάσαι. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι στην περίπτωση σου.
Το πιθανότερο είναι να σου δώσουν lopressor.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom