Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
To diablo ηταν το πρωτο μαγαζι που πηγα οταν εφτασα αβανα..διαβολικο μαγαζι με θεομουνα!!!!
Το κασα ντε λα μουσικα μιραμαρ καλουτσικο αλλα οχι τοσο για φορτωμα!!!
Με ξεναγο ισπανοφωνο με αμαξι ανακαλυπτεις σημεια φοβερα που πανε ντοπιοι παρτυ κλπ.
Τα χοτελ θελουν λαδωμα για να μπασεις κουβανη!!! Καλυτερα κασα αλλη φορα παρα τα 5* μελια.
Απολυτη φτωχεια!!! Αλλα χαρουμενοι ανθρωποι χαλαροι απολυτως κ καραμουνα που στο κρεβατι εδιναν ρεστα!!!
Πηγα πριν 5 χρονια. Τωρα δεν νομιζω να αλλαξε κ πολυ αν κ μετα το τελος του φιντελ ολα θα αλλαξουν

dim international

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
5
Like
127
Πόντοι
280
Ψάχνεις στο google για casa particular για να μείνεις.
εχει πολλές επιλογές.
εχει καλα με 30 και 40ε .Αυτή την εποχή παίζει παζάρι, αν είστε πανω απο 2 άτομα, θελει με 2 κρεββατοκαμαρες.
μείνετε ή στο vedado,ειδικά κοντά στο ξενοδοχείο avana limpre, ή μέσα στην παλιά αβάνα..
αμάξι αυτή την εποχή νοικιάζεις με περίπου 50-60ε, ενα καλό site ειναι το havana auto.
Μιλάνε αγγλικά προφανώς αρκετοί και αρκετές αλλα ειναι καλύτερα αν ξέρεις.
Εγώ θα ξαναπάω μετά απο 1 χρόνο να μπορώ να συννενοούμαι.
οι πορτιέρηδες στο δρόμο με τα μπαράκια στο vedado, Που ξεκινάει απο το havana libre (στο οποίο επιβάλετε να πας, και μπορείς να φορτώσεις και ντόπια που δεν είναι επαγγελματίας)
,μπορούν να σε κατατοπήσουν για πολλά .
Για διαμονή δες και αυτό,

casa de Yay , ειναι έλληνας τηλ, 005352580309 yaystaikos@gmail.com

για ταξι, βρες κάποιον να μιλάει καλά αγγλικά, και κάνε παζάρι...
απο vedado για αβάνα 5-6 cuc. θα ζητάνε πιο πολλά στην αρχή.
απο μιραμάρ-γενικώς βραδυ εξώ απο μπαράκια θελουν πιο πολλά , απο ότι σου πούνε,
πες , no senor, sconto, και κατέβα εσυ, καπου θα τα βρείτε.
αν θες αγκαζε ταξί, οχι πάνω απο 50ε για ολη μέρα,!!! και εκεί παζάρι, οι αποστάσεις δεν έιναι μεγάλες...
για εμένα την πέφτεις παντού, ειδικά μέσα στην παλιά πόλη, στα καφέ κοντα ή μεσα στα ξενοδοχεία αράζουν πολλές κοπέλες, μην ξεκινήσεις με παζαρι για τιμή,
αλλα σε γουστάρω σε θέλω κτλ.
παίζει να μην είναι επαγγελματίας οπότε την βγάζεις έτσι και την κερνάς όπου πάτε,συν το ταξί της για να γυρίσει γιατί παίζει να μην έχει φράγκο πάνω της...
επισης στην περιοχή Alamar, αρκετά πιο έξω απο την αβάνα, ειναι φτωχογειτονιές με μπαράκια στην παραλία που πανε ντοπιοι και πολλοι ιταλοι και καναδοι για φορτωμα ..
θελει απλά να ρωτάς συνέχεια ντοπιους , να διασταυρώνεις και να πηγαίνεις..
καλά να περάσετε!!

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
cuba gia na  norithes kala kazi  meros prepi na exis dipla kapios apo mesa zam guia!exi nisterines magasi oxi polla vevea alla me polla trela ...apla prepi na kserunen ta kolpa gia na pernanen kala.kalispera apo mena!!haaa apo deskedeathe tha dunen ta panda k aftina!!!!me afto to tropo!

Θα ήθελα πολύ να σε εχω δίπλα να μου τα δείχνεις εσυ τα κόλπα και ας πλήρωνα και x10 το ταξίδι αλλα ειμαι σίγουρος ότι μονο μεσα στο δωμάτιο θα εμένα μαζί σου και δεν θα έβλεπα τίποτε αλλο!

Για περιοχή και εγω βεντατο είχα καταλήξει εκεί κοντά στο πανεπιστήμιο προς την μαλεκον. Εχει πολλα ωραία στο Airbnb να κλείσεις.

Για δείτε αυτο
Σίγουρα στο Ίντερνετ ειναι ακριβότερο αποτι αν πας εκεί αλλα νομίζω ειναι καλα.. Τι λέτε εσείς που έχετε κατέβει και ξέρετε;

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
στην κουβα εχουν ιντερνετ? ειναι ευκολο να βρω καρτα σιμ?

puma4838

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλε  xenitemenipsixi  απ'οτι εχω διαβασει γιατι θα παω Κουβα πρωτη φορα ,  καρτα  sim  μπορεις να αγορασεις αλλα δεν εχει  data , μονο για κλησεις :(

puma4838

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
φιλοι συναγωνιστες οτιδηποτε πληροφορια για  Casas  σε  Havana cienfueggos ή  trinidad  δεκτη !

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Έχουν κάτι γαμω κάρτες που ισχύουν για 1 ώρα και μπορείς να συνδεθείς σε κάποια wifi. Γύρω στα 5 η κάρτα αν θυμάμαι καλά αλλά τις βρίσκεις και φθηνότερα στην μαύρη.
Γενικά για τον πουτσο Καβάλα. Μην περιμένεις καλό δίκτυο.
Καρτα σιμ δύσκολο. Πάλι στην μαύρη αν μπορέσεις. 3gή4g δεν ξέρω τι παίζει...
Βέβαια παίζει και το άλλο. Δίνεις 1 cuc σε έναν περαστικό και του λες να χρησιμοποιήσω λίγο το τηλέφωνό σου???

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Εχουν σε κεντρικες πλατειες και παρκα,2 δολαρια κανει η ωρα και 3 στην μαυρη αγορα(Δεν εχω μπει ποτε στο ιντερνετ απο Κουβα)
Καρτα sim αγοραζεις και απο το αεροδρομιο κανει 30 δολαρια.
Χθες γυρισα απο το νησι,μολις βρω χρονο θα γραψω καποια πραγματα... :hi:

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
1,5 εχει σε μαγαζιά κρατικά της etecsa. Οποίος παρει απο τον δρόμο οι τιμές ειναι 2,5 και ανεβαίνουν. Όποιον δεν τον νοιάζει να πληρώσει παραπάνω προσοχή στην ημερομηνία λήξης! Πολλές φορες πουθενά ληγμένες ή χρησιμοποιημένες. Καθήστε μια μερα στην ουρά και πάρτε μπόλικες να έχετε. απλά κλείνετε το wifi για να σταματήσει να μετράει ο χρόνος. Μην πετάξετε την κάρτα μπορει να ξανα ζητηθεί ο κωδικός. Επίσης οταν αγοράζετε κάρτες απο μεγάλα ξενοδοχεία ρωτήστε αν δουλεύουν μονο στο δικό τους wifi. Κάρτες Σιμ νοικιάζεις δεν αγοράζεις

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
1,5 στο μαγαζί 2,5 έξω?
Συνηθως αναποδα πάνε...
Στην μαυρη ειναι πιο φθηνα....
Εγώ θυμάμαι προ 2ετίας 4-5 cuc είχε στα μαγαζια και 2-3 στην μαυρη.
Ψειριζουμε την μαϊμου τώρα αλλά νταξει, κουβέντα να γίνεται...

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Πηγες τελικα;Καρτα sim αγοραζεις κανονικα στο ονομα σου,περισυ πηρε ο φιλος μου απο το αεροδρομιο.Πριν 3-4 χρονια που πηγα να παρω στο Σιενφουεγκος δεν μου εδωσαν και μετα εβγαλα σε ονομα Κουβανου... :think:
Να ξερετε οτι οσο εχετε Κουβανο-η διπλα σας τοσο ανεβαινει το κοστος του ταξιδιου... :2funny:

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Όχι ρε 2 εχει στο μαγαζί λάθος έκανα. Στην μαύρη γιατί να ειναι φτηνότερα; τις αγοράζουν και τις πουλάνε.. επίσης αγοράζεις αν θες κάρτα το τσέκαρα σημερα δίνει 40 κουκ 30 για την κάρτα και 10 για μονάδες.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Βασικά αν δεν ειναι φθηνότερα γιατί να τις αγοράσεις απο την μαυρη?
Πας στο μαγαζί και σκάς το αντιτιμο κύριος.
Αν την πάρεις απο την μαυρη και δεν δουλευει ας πούμε? Ψάξε βρές τον κουβανό...
Εγώ αυτό θυμάμαι να γινεται πριν 2 χρόνια, και μαλιστα με τιμή στα μαγαζί υψηλότερη απο 2 cuc (νομιζω απο 4 ως 5).
Αν τωρα εχουν αλλάξει τα πράγματα τι να πώ...

puma4838

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πηγες τελικα;Καρτα sim αγοραζεις κανονικα στο ονομα σου,περισυ πηρε ο φιλος μου απο το αεροδρομιο.Πριν 3-4 χρονια που πηγα να παρω στο Σιενφουεγκος δεν μου εδωσαν και μετα εβγαλα σε ονομα Κουβανου... :think:
Να ξερετε οτι οσο εχετε Κουβανο-η διπλα σας τοσο ανεβαινει το κοστος του ταξιδιου... :2funny:

Hi Gambino

Προσπαθω απο εχθες να σου στειλω μνμ γιατι πεταω κουβα τον οκτωβρη και μαζευω πληροφοριες και δεν ξερω γιατι δεν γινεται η αποστολη . μπορεις να επικοινωνησεις μαζι μου?
ευχαριστω

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε γραψε εδω τις αποριες σου και οτι γνωριζω σου απαντω.. :hi:

puma4838

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε γραψε εδω τις αποριες σου και οτι γνωριζω σου απαντω.. :hi:

Hi Gambino

εχω κλεισει να παω κουβα οκτωβριο Νοεμβριο ,

Θα ειμαι μαζι με ενα φιλο και σκεφτομαστε  να μεινουμε

2 μερες havana  στην αρχη
5 μερες cienfueggos
4 μερες trinidad
2 μερες στο τελος παλι  Havana

εχεις να μου προτεινεις κανενα αλλο μερος ?

Τις μετακινησεις  σκεφτομαι  να τις κανω  μεσω viazul ειναι αξιοπιστη?

Θα μου προτεινες καμια συγκεκριμενη  casa ? τι παιζει με  safety  εχουν κανενα  safe box ?  σκεφτομαι να παρω καποια μετρητα

Κατι που διαβασα για  ενα αντιτιμο γυρω στα 30$ οταν φυγεις απο κουβα ισχυει ?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Καλησπερα φιλε,τον Νοεμβριο το πιο πιθανο ειναι να ειμαι Κουβα ετσι μπορει να βρεθουμε κιολας να πιουμε και κανενα ρουμακι.. :headbaning2:
Θα σου προτεινα και το Βινιαλες που ειναι ωραιο και πολυ τουριστικο μερος και σχετικα κοντα στην Αβανα.Απο γυναικες-μαγαζια δεν μπορω να σ'ενημερωσω γιατι εχω να παω πολλα χρονια.Επισης αν θες μπορεις να πας και στο Βαραδερο να το δεις.
Δηλαδη αν δεν βαριεσαι τις μετακινησεις μπορεις να πας Αβανα-Βινιαλες-Τρινιδαδ-Σιενφουεγκος-Βαραδερο.
Με την viazul δεν εχω ταξιδεψει αλλα δεν εχω ακουσει κατι κακο.
Βεβαιως και εχω να σου προτεινω καζα σε Αβανα-Σιενφουεγκος και αυτοι θα σου βρουνε καζα για τα αλλα μεροι που θα πας.Γενικα με τις καζες δεν υπαρχει προβλημα μην βιαστεις να κλεισεις.safe box σε καζα δεν εχω δει,εγω εχω παντα μετρητα μαζι μου που τα εχω παντα κλειδωμενα στην βαλιτσα στο δωματιο μου.Εχω και μια καρτα μαζι μου για ασφαλεια αλλα στην Κουβα εισαι δεν ειναι σιγουρο αν θα δουλεψει.. :think:
Τα 25 δολαρια που εδινες για να φυγεις εχει καταργηθει εδω και πολυ καιρο.
Ελπιζω να βοηθησα,αν θες να ρωτησεις και κατι αλλο εδω ειμαστε.. :hi:
Ενα γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει τον τελευταιο χρονο ειναι οτι ο Ραουλ εχει αρχισει να "σφιγγει" τα πραματα... :think:
Οπως εχω γραψει περισυ τον Σεπτεμβριο που ημουν Αβανα 2 μερες η αστυνομια εκανε "σκουπα" στο Βεδαδο,τον Νοεμβριο στο Σιενφουεγκος αστυνομια με πολιτικα εκανε ελεγχους στα κοριτσια της "δουλειας" στην Αρτεξ.Τον Μαρτιο στο Σιενφουεγκος σε Κοστα σουρ και Αρτεξ 2 φορες μπηκε η αστυνομια με πολιτικα και μαζευε γυναικες αδιακριτως μονο και μονο επειδη ηταν με καποιον τουριστα.Εμενα και τις 2 φορες μου πηρε τις γυναικες που ηταν μαζι μου οι οποιες δεν ειχαν καμια σχεση με νυχτα και κοριτσια της "δουλειας".Στο Τρινιδαδ που πηγα οι "εργαζομενες" ηταν ελαχιστες αλλα εκει παντα ηταν πιο αυστηρα τα πραματα.
Τωρα τον Ιουλιο που ημουν πρωτη φορα βλεπω το Σιενφουεγκος τοσο αδειο(παντα ηταν πεσμενο Μαιο-Ιουλιο) και με τοσες λιγες γυναικες.Ολοι ελεγαν οτι η αστυνομια εχει κλεισει αρκετες στην φυλακη και οι υπολοιπες εχουν τρομοκρατηθει.

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Βασικά αν δεν ειναι φθηνότερα γιατί να τις αγοράσεις απο την μαυρη?
Πας στο μαγαζί και σκάς το αντιτιμο κύριος.
Αν την πάρεις απο την μαυρη και δεν δουλευει ας πούμε? Ψάξε βρές τον κουβανό...
Εγώ αυτό θυμάμαι να γινεται πριν 2 χρόνια, και μαλιστα με τιμή στα μαγαζί υψηλότερη απο 2 cuc (νομιζω απο 4 ως 5).
Αν τωρα εχουν αλλάξει τα πράγματα τι να πώ...

Θα την πάρεις Επειδη στο μαγαζί θα περιμένεις μαζί με άλλους 50 την σειρά σου έξω στον ήλιο επειδη δεν σε αφήνουν να μπεις μεσα..
Θα την πάρεις γιατί ειναι όλα κρατικά και καποια ωρα κλείνουν..
θα την πάρεις γιατί δεν είχες προμηθευτεί απο πριν και το πλησιέστερο σημείο ειναι μερικά χιλιόμετρα μακρυά για να αγοράσεις

Και θα στην πουλήσουν για να βγάλουν λεφτά.. άρα θα την αγοράσουν καο θα την μετα πουλήσουν με κάποιο κέρδος ..

puma4838

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλε,τον Νοεμβριο το πιο πιθανο ειναι να ειμαι Κουβα ετσι μπορει να βρεθουμε κιολας να πιουμε και κανενα ρουμακι.. :headbaning2:
Θα σου προτεινα και το Βινιαλες που ειναι ωραιο και πολυ τουριστικο μερος και σχετικα κοντα στην Αβανα.Απο γυναικες-μαγαζια δεν μπορω να σ'ενημερωσω γιατι εχω να παω πολλα χρονια.Επισης αν θες μπορεις να πας και στο Βαραδερο να το δεις.
Δηλαδη αν δεν βαριεσαι τις μετακινησεις μπορεις να πας Αβανα-Βινιαλες-Τρινιδαδ-Σιενφουεγκος-Βαραδερο.
Με την viazul δεν εχω ταξιδεψει αλλα δεν εχω ακουσει κατι κακο.
Βεβαιως και εχω να σου προτεινω καζα σε Αβανα-Σιενφουεγκος και αυτοι θα σου βρουνε καζα για τα αλλα μεροι που θα πας.Γενικα με τις καζες δεν υπαρχει προβλημα μην βιαστεις να κλεισεις.safe box σε καζα δεν εχω δει,εγω εχω παντα μετρητα μαζι μου που τα εχω παντα κλειδωμενα στην βαλιτσα στο δωματιο μου.Εχω και μια καρτα μαζι μου για ασφαλεια αλλα στην Κουβα εισαι δεν ειναι σιγουρο αν θα δουλεψει.. :think:
Τα 25 δολαρια που εδινες για να φυγεις εχει καταργηθει εδω και πολυ καιρο.
Ελπιζω να βοηθησα,αν θες να ρωτησεις και κατι αλλο εδω ειμαστε.. :hi:
Ενα γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει τον τελευταιο χρονο ειναι οτι ο Ραουλ εχει αρχισει να "σφιγγει" τα πραματα... :think:
Οπως εχω γραψει περισυ τον Σεπτεμβριο που ημουν Αβανα 2 μερες η αστυνομια εκανε "σκουπα" στο Βεδαδο,τον Νοεμβριο στο Σιενφουεγκος αστυνομια με πολιτικα εκανε ελεγχους στα κοριτσια της "δουλειας" στην Αρτεξ.Τον Μαρτιο στο Σιενφουεγκος σε Κοστα σουρ και Αρτεξ 2 φορες μπηκε η αστυνομια με πολιτικα και μαζευε γυναικες αδιακριτως μονο και μονο επειδη ηταν με καποιον τουριστα.Εμενα και τις 2 φορες μου πηρε τις γυναικες που ηταν μαζι μου οι οποιες δεν ειχαν καμια σχεση με νυχτα και κοριτσια της "δουλειας".Στο Τρινιδαδ που πηγα οι "εργαζομενες" ηταν ελαχιστες αλλα εκει παντα ηταν πιο αυστηρα τα πραματα.
Τωρα τον Ιουλιο που ημουν πρωτη φορα βλεπω το Σιενφουεγκος τοσο αδειο(παντα ηταν πεσμενο Μαιο-Ιουλιο) και με τοσες λιγες γυναικες.Ολοι ελεγαν οτι η αστυνομια εχει κλεισει αρκετες στην φυλακη και οι υπολοιπες εχουν τρομοκρατηθει.

Γεια σου και παλι Gambino:)
Οπωσδηποτε θα πιουμε ρουμι  εαν θα εισαι 30 οκτ - 14 νοεμ.
Οπως μου τα λες μαλλον θα προτιμησω Αβανα-Βινιαλες-Σιενφουεγκος- και ισως Βαραδερο.
Ναι θα ηθελα να μου προτεινεις καποιες καζες :)

1)ιντερνετ υπαρχει στις καζες ή και εγω θα ειμαι  στις πλατειες για public wifi  μαζι με τους κουβανους/?  :)))
2) για αναληψης καλυτερο  rate  εχει  atm  στις τραπεζες?
    και εγω μετρητα σκεφτομουν να παρω αλλα σκεφτομαι και την πιθανοτητα να μπουκαρουν το σπιτι οταν θα λειπεις , εχεις ακουσει τετοιες περιπτωσεις?

Ασχημα τα νεα αλλα τι να κανουμε τωρα που τα εισητηρια κλειστηκαν !!  ας ευχηθουμε ολα να πανε καλα καιι ο Θεος Βοηθος !!! :cheesy:DD

σ'ευχαριστω πολυ :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom