Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Όχι μόνο Αβάνα. Έρχομαι και Σιενφουεγκος!
Διάβασα καμία 20αρια σελίδες πίσω, ωστόσο λίγες είχαν πρόσφατες πληροφορίες και σκέφτομαι ότι τα πράγματα ίσως έχουν αλλάξει.
Συνεχισε την αναγνωση και οτι πληροφοριες θελεις ρωτα και σου απανταμε αν γνωριζουμε.. :hi:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Gambino στα γύρω νησια Τζαμάικα δομικανικηκ Αντίλλες εχεις παει;; τι παιζει?? Σκέφτομαι για γιουκαταν κ Μαϊάμι αλλά γιουαταν πλαγιά ντε Κάρμεν πεντε μέρες κ να νοικιασω αμάξι να πάω τουλουμ.μια μέρα κ ιτσινιτσα κ στις βαθτες ΙΚΑ
Ξέρεις τίποτα????

L0v3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
407
Πόντοι
280
Μερικές απορίες από την μέχρι τώρα ανάγνωση :
- το media luna στο Miramar παίζει ακόμα;  Παίζει κάνα θέμα μην πόρτα;
- κάπου διάβασα ότι υπάρχει παιχνίδι στο Havana Libre.. Πρόκειται για το ξενοδοχείο;
- το Diablo υπάρχει ακόμα;

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Καλησπέρα μάγκες,

θα βρεθώ Κούβα για δύο βδομάδες μέσα Μαίου! Όποιος συναγωνιστής βρίσκεται Κούβα παρόμοιες μέρες, να μου στείλει για να βολτάρουμε!
Επίσης, κάθε συμβουλή για Κούβα είναι ευπρόσδεκτη, θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερο απ τη χώρα, αλλά και να κάνω τον απαραίτητο πορνοτουρισμό...

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες,

θα βρεθώ Κούβα για δύο βδομάδες μέσα Μαίου! Όποιος συναγωνιστής βρίσκεται Κούβα παρόμοιες μέρες, να μου στείλει για να βολτάρουμε!
Επίσης, κάθε συμβουλή για Κούβα είναι ευπρόσδεκτη, θέλω να δω όσο το δυνατόν περισσότερο απ τη χώρα, αλλά και να κάνω τον απαραίτητο πορνοτουρισμό...
Γεια σου φιλε,εχεις καποιο προγραμμα στο μυαλο σου;Εγω θα εχω επιστρεψει οταν θα εισαι εκει.

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Γεια σου φιλε,εχεις καποιο προγραμμα στο μυαλο σου;Εγω θα εχω επιστρεψει οταν θα εισαι εκει.

Φιλε Gambino, δεν το χω ψαξει ακομα. Γενικα θελω να μετακινηθω και να δω διαφορα μερη. Αν μπορεις εν συντομια να αναφερεις διαφορες πολεις-μερη και τι προσφερουν θα σου ημουν ευγνωμων, οπως επισης και διαφορες οδηγιες "επιβιωσης". Επισης οπως ανεφερα και στο ινμποξ, συμβουλες πως να κινηθω αυτη την εποχη στον πορνοτουρισμο θα ταν πολυ χρησιμες.

υγ. μπορει ενας τουριστας να πιασει στα χερια του το ντοπιο νομισμα; (οχι το cuc, το αλλο)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Οι μετακινησεις στην Κουβα ειναι δυσκολες εκτος αν νοικιασεις αυτοκινητο που κοστιζει 60 δολαρια την μερα περιπου.
Μια συμβουλη ειναι οτι οποιος Κουβανος σε πλησιαζει τον αποφευγεις με τροπο,σιγουρα δεν ειναι για καλο σκοπο... :grin:
Απο πολεις μπορεις να πας Βινιαλες,Ματανσας,Βαραδερο,Σιενφουεγκος,Σαντα Κλαρα,Τρινιδαδ ειναι ολες 2-3 ωρες απο την Αβανα.
Απο γυναικες σχεδον σε καθε ντισκο εχει "επαγγελματιες",προσωπικα δεν ασχολουμαι με αυτες εδω και χρονια γιατι και της ξεπετας ειναι και ζητανε  πολλα ειδικα στις ντισκο της Αβανας κατασταση εχει ξεφυγει... :s&m_3:
Η καλυτερη περιπτωση ειναι αυτες που ονομαζω "ψευτοβιζιτες"(τις συναντας στο δρομο και στις ντισκο),δηλαδη αυτην θα σε κοιταξει αλλα δεν θα σου ορμηξει ουτε θα σου ζητησει λεφτα.Μπορει να ειστε μαζι ολο το βραδυ να χορεψετε να διασκεδασετε και στο τελος να... :knockinb:
Ενοειται οτι θα πληρωσεις τα εξοδα της + ενα "φιλοδωρημα".
Δυστυχως αυτην η κατηγορια γυναικων ειναι υπο εξαφανιση λογο αστυνομιας και χορηγων... :headbang: :headbang:
Αλλη μια συμβουλη ειναι οτι οποια γυναικα σε κοιταξει της ορμας δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ειδικα αν ξερεις και λιγα Ισπανικα ειναι μεγαλο ατου.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οι μετακινησεις στην Κουβα ειναι δυσκολες εκτος αν νοικιασεις αυτοκινητο που κοστιζει 60 δολαρια την μερα περιπου.
Μια συμβουλη ειναι οτι οποιος Κουβανος σε πλησιαζει τον αποφευγεις με τροπο,σιγουρα δεν ειναι για καλο σκοπο... :grin:
Απο πολεις μπορεις να πας Βινιαλες,Ματανσας,Βαραδερο,Σιενφουεγκος,Σαντα Κλαρα,Τρινιδαδ ειναι ολες 2-3 ωρες απο την Αβανα.
Απο γυναικες σχεδον σε καθε ντισκο εχει "επαγγελματιες",προσωπικα δεν ασχολουμαι με αυτες εδω και χρονια γιατι και της ξεπετας ειναι και ζητανε  πολλα ειδικα στις ντισκο της Αβανας κατασταση εχει ξεφυγει... :s&m_3:
Η καλυτερη περιπτωση ειναι αυτες που ονομαζω "ψευτοβιζιτες"(τις συναντας στο δρομο και στις ντισκο),δηλαδη αυτην θα σε κοιταξει αλλα δεν θα σου ορμηξει ουτε θα σου ζητησει λεφτα.Μπορει να ειστε μαζι ολο το βραδυ να χορεψετε να διασκεδασετε και στο τελος να... :knockinb:
Ενοειται οτι θα πληρωσεις τα εξοδα της + ενα "φιλοδωρημα".
Δυστυχως αυτην η κατηγορια γυναικων ειναι υπο εξαφανιση λογο αστυνομιας και χορηγων... :headbang: :headbang:
Αλλη μια συμβουλη ειναι οτι οποια γυναικα σε κοιταξει της ορμας δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Ειδικα αν ξερεις και λιγα Ισπανικα ειναι μεγαλο ατου.

Πάνε 14 χρόνια απο την έκτη και  τελευταία φορά που πήγα στο νησί !!

Ομως με βάση το post σου σαν να μην πέρασε μια μέρα !! :grin:

Σαν να αρχίζει να με πιάνει μια φαγούρα να αφήσω την Ασία και την Αφρική που βολοδέρνω τα τελευταία χρόνια και να φρεσκάρω λίγο τα ισπανικά μου !!  :grin: :grin:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε εχει αλλαξει πολυ η φαση..
Πανε τα χρονια που εμπενες στις ντισκο και νομιζες οτι ησουν ο Ριτσαρντ Γκιρ.. :s&m_2:
Αυτο συζητουσα και μ'εναν φιλο μου το καλοκαιρι που ειχε να ερθει 4 χρονια.
Λιγο οι χορηγοι,λιγο η αστυνομια που ειδικα μετα τον θανατο του Φιντελ κανει πολλες "σκουπες" εχουν χειροτερεψει την κατασταση και πιστευω οτι τωρα που μπορουν να εχουν ιντερνετ παντου  τα πραγματα θα γινουν ακομη χειροτερα.. :-
Σου λεει μια γκομενα γιατι να βγω να ψαχτω για κανεναν τουριστα με τον κινδυνο της αστυνομιας ενω μπορει να παιζει απο το ιντερνετ με 4-5 αγαπητηκους-χορηγους ακινδυνα και φυσικα να εχει τον πιτσιρικα τον Κουβανο για να περναει ωραια.. :knockinb:
Δυστυχως οι μουτσοι που γαμαγαμε θελουν να γινουν καπεταναιοι... :2funny:
Δεν αναφερομαι σε γυναικες της δουλειας αυτες παντα θα υπαρχουν αν και εχουν μειωθει και αυτες.Σιγουρα ομως ενας που ξερει την κουλτουρα της χωρας και την γλωσσα θα την βγαλει την ακρη... :rockon:
Μακαρι αν ξανακατεβεις να ειμαι κ'εγω να βρεθουμε να πιουμε κανενα ρουμακι και να τα πουμε απο κοντα.. :hi:

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
Ετοιμαζομαι για πρωτο ταξιδι Κουβα
Πολλά χρόνια ταξίδια απο βραζιλια εως ταυλανδη
Λοιπον πρωτη κρυαδα βιζα και ασφαλεια 90 ευρω. Βιζα πληροφοριακα δεν βγαζει πια η πρεσβεια αλλα ταξιδιωτικα γραφεια...
Το αεροπορικο το βρήκα καλο 650 με swiss
Ημερομηνιες αν θα ειναι καποιος αβανα 20/7 με 31/7
Βρηκα καλι καζα με πρωινο στο κεντρο 25 την βραδια. Βεβαια ρωτησα και απισαφηνισε οτι αφου πληρωσα δικλινο 
βαζω μεσα οποια θελω αρκει να εχει ταυτοτητα
Απο κει και περα απι αυτα που διαβαδα απι τους "κουβανους" εδω θελει προσοχη
μην σε ψειρισουν ταξιτζηδες και κοριτσια
Ερωτηματικο αποτελει το διπλο νομισμα. Εμεις οι τουριστες εχουμε μονο cuc? Αν μας δωσουν ρεστα cup τα δεχομαστε;
Παιχνιδι θα παιξω στον δρομο; που εχει μπαρακια για παιχνιδι; εγω για καλο κακο εχω ηδη 5,6 καλα κομματια απο λατιν αμερικα
Οποιος εχει πληροφοριες η θελει να πσιξουμε μαζι ας γραψει

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ilias007  θα σου απαντησει ο γκαμπινο

αλλα ας σου πω 2 πραγματα στο νομισμα που ρωτησες τουριστες κινουνται και πληρωνουν μονο με CUC κονβερτιμπλες στα κοριτσια μπορεις να δινεις και ευρω γυαλιζει πιο πολυ το τοπικο νομισμα των κουβανων το CUP κανει μονο για κολοχαρτο

τωρα παιχνιδι θα σου κανουν εκεινες αρκει να εισαι στο σωστο μερος

πχ αβανα στη σαντα μαρια πλαγια μπροστα απο το τροπικοκο αραζα η στο κεντρο στην αβανα διπλα απο το καπιτωλιο εχει 2 ξενοδοχεια δεξια οπως το κοιτας στο ιγκλατερα στο ισογειο διπλα εχει ενα καφε παστελερια λεγεται και κοβεις περατζαδα εκει και καμακωνεις οτι περναει εχω γραψει σεχτικα σε ποστ πολυ πιο πισω ο γκαμπινο σαν πιο προσφατος στη κουβα θα γραψει τις λεπτομερειες

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
Ευχαριστω Σπυρετο
Κατατοπιστικος
Θα γυρισω με νέα φρεσκα ιουλιο

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε ilias007,καταρχην μια φιλικη  συμβουλη... :hi:
Μην περιμενεις να βρεις μια Ταυλανδη σε πιο λατιν χρωμα,πολλοι την πατανε ετσι οταν πανε για πρωτη φορα.Αναμεσα τους και ο γραφων... :sunglasses:
Για περιοχη καλυτερα να προτιμησεις το Βεδαδο,το κεντρο ειναι ψοφιο το βραδυ.
Σχεδον ολες οι ντισκο ειναι στο Βεδαδο και στο Μιραμαρ.
Οπως σου ειπε και ο Σπυρος δεν υπαρχει κανενας λογος ν'ασχοληθεις με το δικο τους νομισμα.Για καποιον που παει πρωτη φορα καλυτερα μονο cuc.
Την Αβανα πιο παλια την αγαπουσα πολυ και παντα πηγαινα 3-4 μερες σε καθε ταξιδι μου.Την τελευταια πενταετια μου φαινεται οτι εχει χαλασει πολυ η φαση και την επισκεπτομαι μονο αν εχω καποιον φιλο μαζι μου και θελει να δει την πρωτευουσα.
Τελευταια φορα πηγα περισυ τον Μαρτιο για 2 μερες για να δω κατι φιλους μου που ερχονται μια φορα καθε χρονο(Μαρτιο ή Απριλιο)και μενουν μονο Αβανα
Φετος τον Απριλιο δεν πηγα να τους δω,προτιμησα την "ζεστασια" του χωριου μου(Σιενφουεγκος).. :rockon:
Απ'οτι μου ειπαν αυτοι,μαγαζια που εχουν πολλες γκομενες στο Βεδαδο και στο Μιραμαρ αυτην την εποχη ειναι η Fantasy,Que Bola,Mio&Tuyo,Sangri-la.
Οι ωραιες γκομενες της "δουλειας" ζητουσαν 150cuc... :headbang:
Πιο πανω γραφω με τι γυναικες καλυτερα ν'ασχοληθεις.
Οταν λες οτι εχεις 5-6 κομματια απο λατιν Αμερικα τι ενοεις;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ετοιμαζομαι για πρωτο ταξιδι Κουβα
Πολλά χρόνια ταξίδια απο βραζιλια εως ταυλανδη
Λοιπον πρωτη κρυαδα βιζα και ασφαλεια 90 ευρω. Βιζα πληροφοριακα δεν βγαζει πια η πρεσβεια αλλα ταξιδιωτικα γραφεια...
Το αεροπορικο το βρήκα καλο 650 με swiss
Ημερομηνιες αν θα ειναι καποιος αβανα 20/7 με 31/7
Βρηκα καλι καζα με πρωινο στο κεντρο 25 την βραδια. Βεβαια ρωτησα και απισαφηνισε οτι αφου πληρωσα δικλινο 
βαζω μεσα οποια θελω αρκει να εχει ταυτοτητα
Απο κει και περα απι αυτα που διαβαδα απι τους "κουβανους" εδω θελει προσοχη
μην σε ψειρισουν ταξιτζηδες και κοριτσια
Ερωτηματικο αποτελει το διπλο νομισμα. Εμεις οι τουριστες εχουμε μονο cuc? Αν μας δωσουν ρεστα cup τα δεχομαστε;
Παιχνιδι θα παιξω στον δρομο; που εχει μπαρακια για παιχνιδι; εγω για καλο κακο εχω ηδη 5,6 καλα κομματια απο λατιν αμερικα
Οποιος εχει πληροφοριες η θελει να πσιξουμε μαζι ας γραψει
συνφερει να φτιαξεις εδω δολλαρια αμερικης και εκει να χαλας σε κοβερντειλ

ναι δεχεσαι το τοπικο νομισμα κανενα προβλημα αρκι να ξερεις την ισοτιμια αλλα πιστεψεμε οτι οι ιδιοι θα σου επιστρφουν το κοβερντειλ εκτος απο κανενα παζαρι υπαιθρια αγορα

gksecret

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Όταν ήμουν εγώ το χειμώνα του 2017 στα δολάρια βάζανε πέναλτυ 10% στην αλλαγή νομίσματος οπότε δεν συμφαίρει να μπεις σε αυτή την διαδικασία.

Ευρώ παίρνανε όλα τα ανταλαχτίρια οπότε μην σε νοιάζει πήγαινε με ευρώ.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πας Κούβα με αεροπλάνο; 2η ερώτηση πως μπορώ να κλείσω εσωτερική πτήση από αβάνα για σαντιάγκο ντε Κούβα;

Ευχαριστώ για οποιον γνωρίζει!

ps4ks33

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Για Κουβα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τα εξής..

1. Κάνε παζάρια στους ταρίφες
2. Αν σου χαμογελάσει οποιαδήποτε στην Μάλεκον είναι της δουλειάς..
3. Τα κορίτσια της δουλειάς είναι απο το απόγεμα και όλο το βράδυ μέχρι αργά Μάλεκον, avenida 23 στις ντίσκο και στον δρόμο. Οι καλύτερες και οι ακριβότερες είναι στο Μιραμαρ.
4. Αξίζει να μείνεις αν δεν θες να σου τρώνε όλο 5ευρα και 10ευρα οι ταρίφες στο κέντρο της μάλεκον έτσι ώστε να είσαι κοντά και στο κέντρο και στην 23. Περίπου στο 3στερο ξενοδοχείο Deauville 
5. Αν βαριέσαι να ψάχνεις απλά πάρε μία μπίρα και άραξε Μάλεκον. Θα έρθουν μόνες τους όσες κάνουν βόλτες πάνω κάτω για να βρούνε κόσμο.
6. Μακρυά απο ξενοδοχεία.. καλύτερα μία κάσα. Και φτηνά και καλύτερο δωμάτιο κατα πάσα πιθανότητα.
7. Τα χαιλαιτ που έκανα με 10 δολάρια μωράκι 18,5 ετών (είδα ταυτότητα) στις 4 το πρωί που έκάνε βόλτα στον δρόμο.. Άλλες που ήταν σε πλατεία με τους "νταβάδες" γκόμενους τους ζητάγαν απο 10 η κάθε μία για να πάμε 4 μαζί στο δωμάτιο για καμιά ώρα.. Με 40 μοντέλο 21 ετών στην 23. Θέλει τύχη όμως..
8. Μην κάτσετε 10 μέρες αβάνα.. δέιτε και κάτι άλλο, βρείτε ένα τοπικό γραφείο.. είναι φτηνα

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Μάγκες πήγα Κούβα τελικά και πέρασα πολύ ωραία. Σιγά σιγά το ίντερνετ έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή των Κουβανών με ότι αυτό συνεπάγεται, όλοι είναι με ένα κινητό στο χέρι. Όπως λέγαμε εμείς Αλβανός τουρίστας, σ'αυτούς είναι Κουβανός με iPhone.

Γύρισα αρκετά μέρη, έκανα κάποια οργανωμένα τουρ, scuba diving, αλλά τριγύρναγα και μόνος μου, είδα τα ιστορικά που ήθελα, αγόρασα και τα πούρα μου αυθεντικά από τα χωράφια του Βινιάλες κι όλα τζετ!

Τώρα όσον αφορά τις γκόμενες, απογοητεύτηκα λίγο παρ'όλο που είχα καλές περιπέτειες. Με κούρασε πάρα πολύ το φτηνό πουτανηλίκι, το σεξ είναι τόσο διαθέσιμο που πραγματικά με ξενέρωνε και δε μ'άρεσε το γεγονός πως σε βλέπουν σα λεφτά με πόδια, σου δίνω το μουνί μου, μου δίνεις φαί, λεφτά κτλ. Το σεξ, απλά κανονικό σεξ απ'όλες, τίποτα το εξωτικό... Έχω γυρίσει πάρα πολλές χώρες (κυρίως ευρωπαικές) και ίσως είμαι άτυχος, αλλά καμία από τις 4 κουβανές που πήδηξα δεν τις βάζω στο τοπ 5.

1η Κουβανή: Από μαγαζί πρώτες μέρες, τέλειο σώμα, υπηρεσίες στούντιο
2η Κουβανή: Αυτή ήταν και η καλύτερη περιπέτεια. Τη γνώρισα μέσω τίντερ και με προσκάλεσε να μείνω 5 μέρες σπίτι της χωρίς κανένα αντάλλαγμα (!) από ευγένεια και μόνο την έβγαζα το βράδυ για φαγητό... Τυπικό GFE γαμησάκι, μας ενοχλούσε ο σκύλος της
3η Κουβανή: Από τίντερ κι αυτή, την πήδηξα μέσα στο χοτελ Νασιονάλ που έμεινα για μία νύχτα, η καημένη ήταν μια φτωχή εργαζόμενη κοπελίτσα, δεν διανοήθηκε να μου ζητήσει λεφτά, της άρεσε πολύ το όλο σκηνικό, της έδωσα μετά στο δρόμο 5κουκ να πιει τπτ στην υγειά μου
4η Κουβανή: Γνωριστήκαμε αργά το βράδυ γυρνώντας σπίτι με βροχή, πήγαμε σε κάσα και βγάλαμε τα μάτια μας, μουλάτα όπως και η 1η και η 3η!

Σε γενικές γραμμές, η Κούβα δεν είναι το τυπικό νησί που πας να χαλαρώσεις στις παραλίες κτλ (εξ. Βαραντέρο), αλλά είναι ένα νησί διαφορετικό, της περιπέτειας! Κάποια πράγματα θα σου αρέσουν, κάποια όχι, έχει και δυσκολίες.

Δεν θα ξαναπήγαινα, αλλά κάτι με τρώει μέσα μου ότι ίσως ξαναβρεθώ... Επίσης κατάλαβα πολύ καλά τι πλεονεκτήματα σου δίνουν τα ισπανικά... Με ισπανικά και λεφτά στη Κούβα είσαι βασιλιάς, τρως, πίνεις και γαμάς ότι κινείται!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
μπραβο φιλε -ωραιος

η κουβα εινια κατι πολυ διαφορετικο αλλ οχι καλυτερο απο αλλες χωρες

gypaetos46

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
Επιστροφή από Αβάνα(20-31/7/19)
Φοβερή η swiss γρήγορη ανταπόκριση 650 € (3 μήνες πριν skyscanner) media τηλεόραση σε κάθε θέση, περνάει η ώρα με ταινίες κλπ
CASA έκλεισα με 25 την μέρα (τέλειο το δωμάτιο και το πρωινό ,επιτρεπόταν ένα μουνί ανά βραδιά,  έβγαζε φωτό η οικοδέσποινα την ταυτότητά της)
Συνολικό κόστος ταξιδιού 1600 €
Τώρα στα της μάχης, που ενδιαφέρουν
Ξηγούμαι είμαι 52 ,καμάκι από μικρός , έχω γυρίσει τον κόσμο για τα μουνιά (οπότε θα είμαι αντικειμενικός αλλά αυστηρός λόγω της ποιότητας των μουνιών αλλά και της ποσότητας που έχω γαμήσει)
Πάμε
Καταρχήν 2-3 μέρες φεύγουν αναγνωριστικά και λόγω προσαρμογής στην αλλαγή ώρας(-7)
Στα ταξίδια περπατάω πολύ, εδώ έκανα 15 χλμ ανά μέρα. έμενα san lazaro μεταξύ παλιάς πόλης και νέας (vedado)
Βλέπεις σπίτια μιας άλλης εποχής παλιά αρχοντικά ετοιμόρροπα και τους κουβανούς να κάθονται στα σκαλάκια, έξω από την πόρτα τους αντί για μπαλκόνια που δεν έχουν...Όμως οι δρόμοι μυρίζουν αφού τα απόνερα καταλήγουν εκεί προφανώς λόγω ανύπαρκτου δικτύου
Νερό παγωμένο βρίσκεις μόνο με αίτηση στο 1€!Μπύρα όπου θες και πιο φθηνά
Ευτυχώς άλλαζα στο κάζα με την ιδιοκτήτρια στο 1,13 αφού στα ανταλλακτήρια είχε ουρά 2 ωρών
Σαμπουάν επίσης δεν έβρισκα (ένα σαπούνι είχα στην τουαλέτα)Τα μίνι μάρκετ είχαν ελάχιστα προϊόντα χείριστης ποιότητας
Το ίντερνετ μόνο με κάρτα 1 € Η ΏΡΑ και μέχρι 3 κάρτες σου δίνουν. (στην αρχή περίμενα με διαβατήρια στην τοπικό ΟΤΕ μετά στο χοτέλ inglatteria ΣΤΗΝ ΠΑΛΗΆ ΠΌΛΗ που άραζα, το παιρνα αμέσως στην ίδια τιμή)
Παιχνίδι γίνεται και στην βόλτα. Νέα μουνάκια σου λένε έλα μέσα στο σπίτι μου με 30 cuc (δεν ρίσκαρα να μπω σε ξένο σπίτι)
Γενικά παρά την φτώχεια δεν έβλεπες κίνδυνο στον δρόμο, οπότε σταδιακά περπατούσα πιο ήρεμος
Ταξί πανάκριβα αναλογικά. Από 10-30 για Μιραμάρε πχ ανά διαδρομή!
Στην παραλιακή οι τάνες χαμηλού επιπέδου γύρω στα 40-50 ζητάγανε, στην vedado έχει κάποια καφε καλά
Φιλικός ταξιτζής με πάει Μιραμάρε στην U BOLΑ ντίσκο, σούπερ γκόμενες καθημερινά, παθαίνω πλάκα με μωρά
Όλα οχτάρια δεκάρια ντυμένα άψογα με κωλάρες να στήνονται και να χορεύουν. Απλά χάζευα
3 προς 2 μουνιά / τουρίστες .Τα μουνιά δεν πέφτουν απλά περιμένουν. Κατά τις 2 όμως με τρώει με τα μάτια σούπερ μουλάτα 9ρι καθαρό.
Πέφτω και αρχίζει παζάρι. 100 ζήτησε της είπα 50 φαινόταν ότι γούσταρε τρελά
ΣΤΟ ΚΆΖΑ έγινε πανικός. τέτοια γλωσσόφιλα δεν έχω ξαναζήσει. παίζει να φιλιόμασταν 30 λεπτά.γαμήσι αριστοτεχνικό ,η γαζέλα είχε σώμα μοντέλου,είχα μείνει χαζός. τελειώσαμε και οι δυο κι έφυγε δε ένα δύωρο. υποσχέθηκε να έρθει κι αύριο κατευθείαν στο σπίτι για ένα ακόμη 50 ρι, δεν ήρθε
Από τι μου παν ίσως ήταν παντρεμένη κι έκανε μια αρπαχτή όπως κάνουν όλες οι κουβανές. μαλακία δεν έβγαλα φωτο , παραθέτω μια εικόνα που βρήκα και της έμοιαζε..
Στο χοτέλ ΙΝΓΚΛΑΤΈΡΑ ΤΏΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΈΦΤΑΝΕ ΚΙ ΆΛΛΕς τάνες , πήρα μια πολύ μέτρια στο κρεββα΄τι. δεν πλήρωσα, μεφαγε με τα μάτια μουλεγε για τον πρών της ιταλό
γνωρίζω ένα καναδό που μου λέει για ντίσκο ASTURIA κοντα στον ινγκλαντέρα και πάω το βράδυ
εκεί ένα πολύ ωραίο σγουρομάλλικο μικρό 19 μου την πέφτει. ΕΊΣΟΔΟς 10 CUC ΜΕ 4 ποτά. παζαρεύω τίποτα δεν πέφτει κατω απο 50
πάμε κάζα αυτή πισω μακριά στο περπατητο (αν τις δει αστυνομια να μιλανε με τουρίστα τρώνε πρόστιμο)
Στο κρεβάτι λίγα πράματα , χάρηκα μόνο τα νιάτα της
Γενικά είχα 3 χτυπήμτα και ενώ είχα βρεί τα κόλπα με πιασε πονόδοντος και με τελείωσε
Αν θα ξαναπήγαινα? Η Κούβα έχει δυνατές συγκινήσεις, απλά θα πήγαινα και εκτός Αβάνας την επόμενη φορά
Μάγκες  :fuck1: και :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom