Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εχοντας επιστρεψει απο το ''αμαρτωλο νησι'' 3 μερες τωρα θελω και γω να παραθεσω τις δικες μου εντυπωσεις και πως ειδα τα πραγματα απο την δικη μου οπτικη......
Πριν αρχισω ομως θελω να ευχαριστησω ολους ανεξαιρετως απο το τοπικ της κουβας γιατι διαβαζωντας ολες τις σελιδες που εχουν γραφει συγκρατησα και κατι απο ολους και πηγα εκει οσο γινοταν πιο πολυ προετοιμασμενος και πονηρεμενος!
Χωρις να θελω να αδικησω ολους τους υπολοιπους,θελω να πω ενα ευχαριστω ειδικα στον gambino που ολες του οι τοποθετησεις πανω στα ερωτηματα μου ηταν απολυτα ευστοχες και με βοηθησαν πολυ οπως διαπιστωσα μετα στη πραξη!

Η γενικοτερη γευση που μου αφησε η Κουβα ηταν καλη,χωρις βεβαια να ξετρελαθω κιολας!Η αληθεια ειναι πως το ειχα στο μυαλο μου πιο ''ονειρικα πλασμενο'' το μερος και την ολη φαση!
Το πρωτο πραγμα που καταλαβαινεις απο το πρωτο δευτερολεπτο που θα πατησεις το ποδι σου εκει ειναι οτι ολοι,μα ΟΛΟΙ,θα προσπαθησουν να σε αρμεξουν οσο μπορουν!!οσο πιο πολυ το καταφερουν τοσο καλυτερα και μαλιστα μετα πολυ επιδεξεια σε κανουν πασα στον επομενο ντοπιο για να σε αρμεξει και αυτος!ευτυχως εγω ημουν σχετικα ενημερωμενος οποτε δεν την πατησα πολλες φορες!!!αλλα γενικα δεν εχουν τον θεο τους!!!!Μου γυρεψαν μεχρι και 40 κουκ για να με πανε στο αεροδρομιο!!!!!!Επισης η φτωχεια και οι γενικοτερες συνθηκες διαβιωσης που εχουν οι κουβανοι ισως σε καποιους τους προξενησει μελανχολια και τους βγαλει αρνητικα συναισθηματα και εντυπωσεις απο το μερος.....σε εμενα δε λειτουργησε ετσι γιατι αυτο το κομματι ηταν ''ενδιαφερον'' για μενα μιας και επειδη ασχολουμε με τη φωτογραφια ειχα πολυ υλικο να τραβηξω απο τις φτωχογειτονιες του κεντρου και της παλιας αβανας!!

Αυτοματως μου ερχεται η συγκριση με το ''αντιπαλο δεος'',τη ταυλανδη!Και οι δυο ειναι σεξοτουρισμοι και προσφερουν παραλληλα εξωτκες παραλιες και χαλαρωση.....επιπροσθετα η κουβα λογω της κουλτουρας της εχει τη μουσικη της,τους χορους της και το ολο ''λατιν πακετο'',συν καποια γραφικα χωριουδακια.....ενω η μεν ταυλανδη εχει τους δικους της ναους και αρχιτεκτονικη και λογω κουλτουρας τους το μασαζ!!!.......εχοντας παει και στους δυο προορισμους θα διαλεγα ταυλανδη!!!!!

Σταματαω εδω με τα γενικα συμπερασματα και θα επανερθω με νεο ποστ με αναλυτικα το πως περασαμε και τι καναμε στη κουβα!!! 

:hi:  :hi:  :hi:

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Αβανα μειναμε 6 μερες και απο 2 μερες σε σινφουεγκος και τρινιδαδ......

Στην αβανα μειναμε στο βεδαδο και δε τον μετανειωσαμε ουτε στιγμη!!!!!μολις ειδα τη κατασταση των σπιτιων στο κεντρο και παλια αβανα ανακουφιστηκα που με μολις 5 κουκ παραπανω την βραδια μεναμε στο βεδαδο που σαν περιοχη ειναι απειρως καλυτερη αλλα και οι καζες μερα με τη νυχτα απο τις καζες του κεντρου και της παλιας αβανας!!!!!προς το καλυτερο φυσικα το ''μερα με τη νυχτα''!! ;)Ασε που οι γκομενες μολις ακουγαν οτι η καζα ηταν στο βεδαδο το προτιμουσαν!!!!

Πρωτη νυχτα λοιπον στην αβανα και παμε στο casa de la musica στη περιοχη μιραμαρ,οχι του κεντρου......Η ποιοτητα και η ποσοτητα των γυναικων,αν και παρασκευη,μου φανηκε χαμηλη!Στο τελος της βραδιας οι 2 φιλοι μου φορτωνουν απο μια με 40 κουκ εκαστος,εγω δεν ειχα βρει κατι να με ικανοποιει.....Στη καζα και ενω οι φιλοι μου τις ειχαν πληρωσει ξεχωριστα και ταξι 10 κουκ για να ερθουν(το ξερω τους μαδησαν)η μια γκομενα λεει στο φιλο μου 50 κουκ τελικα οτι θελει!!!!!!ο φιλος μου νευριαζει και την στελνει σπιτι της να κοιμηθει!!!!!ετσι για παραδειγματισμο για να μη βγαλει μεροκαματο εκεινη τη μερα!!!!!μολισ ειδε οτι εφαγε πορτα απο τον φιλο μου,ηρθε σε μενα και μου ελεγε να την παρω με 40 κουκ!μεγαλες πουτανες!!!!!της εδωσα ακυρο και γω και περιμενε με μουτρα κατεβασμενα στο σαλονι να τελειωσει η φιλη της που ηταν στο αλλο δωματιο με τον τριτο φιλο μας!!!!!!

Τη δευτερη μερα εφοσον το πρωι επισκεφτηκαμε καπιτολιο,πλατεια της παλιας αβανας,πλατεια σαν φραντσισκο,πλατεια του καθεδρικου,εργοστασιο πουρων και βολτα στην παλια αβανα ειπαμε το βραδυ να κερδισουμε το χαμενο εδαφος μετα το βατερλο της προηγουμενης νυχτας που μονο ενας απο τους τρεις φορτωσε!!!.............
Επιλεγουμε να παμε στο LA GRUTA στο βεδαδο μιας και ηταν κοντα στη καζα μας και δεν χρειαζοταν καν ταξι....μεσα στο μαγαζι ειχε γυναικες αλλα μετα απο καποια ωρα συνειδητοποιουμε οτι πολλες αραζαν ακριβως εξω απο το μαγαζι.......οποτε μετα απο 2-3 cuba libre βγαινουμε εξω για να παρουμε και λιγο αερα γιατι ειχε λιγο ζεστη εκει μεσα στο μπουντρουμι.εκει ψωνιζουμε απο μια ο καθενας!και γινεται το εξης τραγικο!!!!!
Μας κανουν νοημα οι γκομενε οτι στη γωνια του δρομου ειναι ενας μπατσος και μας εχει τσεκαρει οποτε δε μπορουμε να φυγουμε ολοι μαζι με τα ποδια.....Μας λενε οτι θα μπουνε σε ενα ταξι μεσα που ειχε ακριβως απεναντι πιατσα
και να περιμενουμε 5 λεπτα εκει εξω απο το μαγαζι και μετα να περασουμε και εμεις απεναντι και να μπουμε στο ιδιο ταξι.αυτες μολις μπηκαν στο ταξι ξαπλωσαν στο πισω καθισμα να μη φαινονται!!!!Μετα απο 5 λεπτα μπαινουμε και εμεις στο ταξι και μολις παει ο ταξιτζης να φυγει εμφανιζεται ενας μπατσος απο το πουθενα και μας σταματαει!!!!γαζει τις γκομενες απο το πισω καθισμα που ηταν ξαπλωμενες και τις αρχιζει τον ελεγχο!!!εμας σαν να μην υπηρχαμε,δεν μας ειπε τιποτα!!!βεβαια την φαγαμε τη φρικη μας με την ολη φαση οποτε βγαινουμε απο το ταξι και σαν να μη τρεχει τιποτα απομακρυνομασταν απο το ταξι σιγα σιγα......μετα απο 2 λεπτα και ενω ειχαμε περπατησει λιγο σταματαει το ταξι με τις γομενες μεσα διπλα μας και μας κανει νοημα να μπουμε μεσα!!!!!εμεις απορημενοι ρωταμε αν ειναι ολα ΟΚ!!!μας κανει νοημα ολα καλα και να μπουμε μεσα!!!!!!Δε ξερω τι παιχτηκε,μαλλον οι γκομενες λαδωσαν τον μπατσο και τις αφησε!!!!!!Οι γκομενες τελικα φορτωθηκαν με 20 κουκ εκαστος οπως ειχαμε συμφωνησει και μας ζητησαν καποια λεφτα εξτρα για τον αστυνομικο στο τελος αλλα δεν πηρα φραγκο εξτρα!!!!!λεμε δικο σας προβλημα!!!!

Τριτη μερα και μετα πο μια πρωινη επισκεψη στο μουσειο της επαναστασης και μια βολτα  στο γνωστο δρομο πραντο και μετα στη μαλεκον,τη νυχτα διαλεξαμε να παμε στο ''up and down''στο βεδαδο.Εκει οι γκομενες ολες σου λεγανε 100 κουκ και πεφτανε στα 80 και οι πιο υποδυεστερες αντε να πεφτανε στα 70.......Στα 60 καμια τους!!!!!!Ειχε καποια καλα κομματια αλλα για 100 κουκ δεν αξιζε καμια κατα τη γνωμη μου.......πινουμε 2 ποτα και Φευγουμε απο εκει και στο δρομο πηγαινοντας για αλλο μαγαζι στο ξενοδοχειο havana libre κοντα πετυχαινουμε 3 κοριτσια οποτε δε χρειαστηκε να παμε σε αλλο μαγαζι!! ;)φορτωθηκαν με 30 κουκ εκαστος......

Τεταρτη μερα και μετα απο μια πρωινη βολτα στο κεντρο για σουβενιρ και μοχιτο στην οδο obistro σε ενα απο τα πολλα μπαρακια(πηγαμε και στο γνωστο la floridita αλλα γινοταν χαμος και δε κατσαμε) το βραδυ επιλεγουμε το las gardenias.και εκει οι γκομενες γυρευανε 100 κουκ και πεφτανε μεχρι τα 70-80,το γνωστο παραμυθι.......δυο εκ των τριων φορτωσαμε,ο τριτος της παρεας δε γουσταρε.......

Καπως ετσι κυλησαν και η πεμπτη και εκτη μερα,διαλεγωντας καθε φορα διαφορετικο μαγαζι για το βραδυ!τη μια βραδια πηγαμε στο diabolo tun tun και την αλλη στο ''1830'' που ειναι πανω στη μαλεκον προς το τελος της.....αυτο που καταλαβα απο τις γκομενες στην αβανα ειναι οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες.Αυτες που κανουν πιατσα στο δρομο και αυτες που ειναι μεσα στα μαγαζια.Του δρομου αρχιζουν με 40 κουκ και τις φορτωνεις με 20-30 αν και πανω στη μαλεκον πεσανε και στα 10 κουκ......ενω αυτες των μαγαζιων αρχιζουν απο 100 κουκ και πεφτουν μεχρι τα 60-70........οσες φορτωσαμε απο το δρομο ειχαν μια μικρη οσμη ''κατω χαμηλα'' παρολο που τις βαλαμε να κανουν ντουζ πριν......

Θα συνεχισω σε αλλο ποστ για σινφουεγκος και τρινιδαδ.......

TeoCorfu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Αβανα μειναμε 6 μερες και απο 2 μερες σε σινφουεγκος και τρινιδαδ......

Στην αβανα μειναμε στο βεδαδο και δε τον μετανειωσαμε ουτε στιγμη!!!!!μολις ειδα τη κατασταση των σπιτιων στο κεντρο και παλια αβανα ανακουφιστηκα που με μολις 5 κουκ παραπανω την βραδια μεναμε στο βεδαδο που σαν περιοχη ειναι απειρως καλυτερη αλλα και οι καζες μερα με τη νυχτα απο τις καζες του κεντρου και της παλιας αβανας!!!!!προς το καλυτερο φυσικα το ''μερα με τη νυχτα''!! ;)Ασε που οι γκομενες μολις ακουγαν οτι η καζα ηταν στο βεδαδο το προτιμουσαν!!!!

Πρωτη νυχτα λοιπον στην αβανα και παμε στο casa de la musica στη περιοχη μιραμαρ,οχι του κεντρου......Η ποιοτητα και η ποσοτητα των γυναικων,αν και παρασκευη,μου φανηκε χαμηλη!Στο τελος της βραδιας οι 2 φιλοι μου φορτωνουν απο μια με 40 κουκ εκαστος,εγω δεν ειχα βρει κατι να με ικανοποιει.....Στη καζα και ενω οι φιλοι μου τις ειχαν πληρωσει ξεχωριστα και ταξι 10 κουκ για να ερθουν(το ξερω τους μαδησαν)η μια γκομενα λεει στο φιλο μου 50 κουκ τελικα οτι θελει!!!!!!ο φιλος μου νευριαζει και την στελνει σπιτι της να κοιμηθει!!!!!ετσι για παραδειγματισμο για να μη βγαλει μεροκαματο εκεινη τη μερα!!!!!μολισ ειδε οτι εφαγε πορτα απο τον φιλο μου,ηρθε σε μενα και μου ελεγε να την παρω με 40 κουκ!μεγαλες πουτανες!!!!!της εδωσα ακυρο και γω και περιμενε με μουτρα κατεβασμενα στο σαλονι να τελειωσει η φιλη της που ηταν στο αλλο δωματιο με τον τριτο φιλο μας!!!!!!

Τη δευτερη μερα εφοσον το πρωι επισκεφτηκαμε καπιτολιο,πλατεια της παλιας αβανας,πλατεια σαν φραντσισκο,πλατεια του καθεδρικου,εργοστασιο πουρων και βολτα στην παλια αβανα ειπαμε το βραδυ να κερδισουμε το χαμενο εδαφος μετα το βατερλο της προηγουμενης νυχτας που μονο ενας απο τους τρεις φορτωσε!!!.............
Επιλεγουμε να παμε στο LA GRUTA στο βεδαδο μιας και ηταν κοντα στη καζα μας και δεν χρειαζοταν καν ταξι....μεσα στο μαγαζι ειχε γυναικες αλλα μετα απο καποια ωρα συνειδητοποιουμε οτι πολλες αραζαν ακριβως εξω απο το μαγαζι.......οποτε μετα απο 2-3 cuba libre βγαινουμε εξω για να παρουμε και λιγο αερα γιατι ειχε λιγο ζεστη εκει μεσα στο μπουντρουμι.εκει ψωνιζουμε απο μια ο καθενας!και γινεται το εξης τραγικο!!!!!
Μας κανουν νοημα οι γκομενε οτι στη γωνια του δρομου ειναι ενας μπατσος και μας εχει τσεκαρει οποτε δε μπορουμε να φυγουμε ολοι μαζι με τα ποδια.....Μας λενε οτι θα μπουνε σε ενα ταξι μεσα που ειχε ακριβως απεναντι πιατσα
και να περιμενουμε 5 λεπτα εκει εξω απο το μαγαζι και μετα να περασουμε και εμεις απεναντι και να μπουμε στο ιδιο ταξι.αυτες μολις μπηκαν στο ταξι ξαπλωσαν στο πισω καθισμα να μη φαινονται!!!!Μετα απο 5 λεπτα μπαινουμε και εμεις στο ταξι και μολις παει ο ταξιτζης να φυγει εμφανιζεται ενας μπατσος απο το πουθενα και μας σταματαει!!!!γαζει τις γκομενες απο το πισω καθισμα που ηταν ξαπλωμενες και τις αρχιζει τον ελεγχο!!!εμας σαν να μην υπηρχαμε,δεν μας ειπε τιποτα!!!βεβαια την φαγαμε τη φρικη μας με την ολη φαση οποτε βγαινουμε απο το ταξι και σαν να μη τρεχει τιποτα απομακρυνομασταν απο το ταξι σιγα σιγα......μετα απο 2 λεπτα και ενω ειχαμε περπατησει λιγο σταματαει το ταξι με τις γομενες μεσα διπλα μας και μας κανει νοημα να μπουμε μεσα!!!!!εμεις απορημενοι ρωταμε αν ειναι ολα ΟΚ!!!μας κανει νοημα ολα καλα και να μπουμε μεσα!!!!!!Δε ξερω τι παιχτηκε,μαλλον οι γκομενες λαδωσαν τον μπατσο και τις αφησε!!!!!!Οι γκομενες τελικα φορτωθηκαν με 20 κουκ εκαστος οπως ειχαμε συμφωνησει και μας ζητησαν καποια λεφτα εξτρα για τον αστυνομικο στο τελος αλλα δεν πηρα φραγκο εξτρα!!!!!λεμε δικο σας προβλημα!!!!

Τριτη μερα και μετα πο μια πρωινη επισκεψη στο μουσειο της επαναστασης και μια βολτα  στο γνωστο δρομο πραντο και μετα στη μαλεκον,τη νυχτα διαλεξαμε να παμε στο ''up and down''στο βεδαδο.Εκει οι γκομενες ολες σου λεγανε 100 κουκ και πεφτανε στα 80 και οι πιο υποδυεστερες αντε να πεφτανε στα 70.......Στα 60 καμια τους!!!!!!Ειχε καποια καλα κομματια αλλα για 100 κουκ δεν αξιζε καμια κατα τη γνωμη μου.......πινουμε 2 ποτα και Φευγουμε απο εκει και στο δρομο πηγαινοντας για αλλο μαγαζι στο ξενοδοχειο havana libre κοντα πετυχαινουμε 3 κοριτσια οποτε δε χρειαστηκε να παμε σε αλλο μαγαζι!! ;)φορτωθηκαν με 30 κουκ εκαστος......

Τεταρτη μερα και μετα απο μια πρωινη βολτα στο κεντρο για σουβενιρ και μοχιτο στην οδο obistro σε ενα απο τα πολλα μπαρακια(πηγαμε και στο γνωστο la floridita αλλα γινοταν χαμος και δε κατσαμε) το βραδυ επιλεγουμε το las gardenias.και εκει οι γκομενες γυρευανε 100 κουκ και πεφτανε μεχρι τα 70-80,το γνωστο παραμυθι.......δυο εκ των τριων φορτωσαμε,ο τριτος της παρεας δε γουσταρε.......

Καπως ετσι κυλησαν και η πεμπτη και εκτη μερα,διαλεγωντας καθε φορα διαφορετικο μαγαζι για το βραδυ!τη μια βραδια πηγαμε στο diabolo tun tun και την αλλη στο ''1830'' που ειναι πανω στη μαλεκον προς το τελος της.....αυτο που καταλαβα απο τις γκομενες στην αβανα ειναι οτι υπαρχουν δυο κατηγοριες.Αυτες που κανουν πιατσα στο δρομο και αυτες που ειναι μεσα στα μαγαζια.Του δρομου αρχιζουν με 40 κουκ και τις φορτωνεις με 20-30 αν και πανω στη μαλεκον πεσανε και στα 10 κουκ......ενω αυτες των μαγαζιων αρχιζουν απο 100 κουκ και πεφτουν μεχρι τα 60-70........οσες φορτωσαμε απο το δρομο ειχαν μια μικρη οσμη ''κατω χαμηλα'' παρολο που τις βαλαμε να κανουν ντουζ πριν......

Θα συνεχισω σε αλλο ποστ για σινφουεγκος και τρινιδαδ.......

Ένα πράγμα που δεν έχω διαβάσει πουθενά είναι η υγειηνή των κοριτσιών. Τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση; Από υγειηνή και ασφάλεια πως είναι τα πράγματα εκεί κάτω; Ευχαριστώ.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε parasol χαιρομαι που οι πληροφοριες που πηρες απο εδω μεσα σε βοηθησαν στο "ιδιαιτερο" νησι της Κουβας και σιγουρα η δικια σου αποψη-εμπειρια θα βοηθησει καποιους που θελουν να κανουν το ταξιδι... :hi: :hi:
Η ντισκο up down ειναι ενα υπογειο κοντα στην las grutas?
Η las gardenias που βρισκεται;Απο τις ντισκο που ειδες στην Αβανα ποια λες οτι ηταν η καλυτερη;Παντως αν διαβασεις και πιο πισω γραφω οτι τα τελευταια 2 χρονια εχει πεσει η ποιοτητα στην Αβανα... :think:
Περιμενω και το ρεπορταζ απο τα "μεροι" μου(Σιενφουεγκος-Τρινιδαδ)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.609
Πόντοι
606
παιδια να παω κουβα για κανα 2 μηνες διακοπες θα περασω καλα?

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
φιλε gambino το ''up and down'' ειναι στο βεδαδο και δεν ειναι υπογειο αλλα ειναι μικρο σχετικα μαγαζι,μακρια ομως απο τα la grutas.......το  las gardenias ειναι στη μιραμαρ
Σαν χωρος μου αρεσε πιο πολυ το κασα ντε λα μουσικα,σαν ποιοτητα/ποσοτητα γυναικων το las gardenias αλλα ειναι πανακριβες!!!!!

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
........Και συνεχιζω με Σινφουεγκος!

Καταρχην θεωρω απο τουριστικο ενδιαφερον το σινφουεγκος παιρνει μηδεν!......
Μολις εφτασα δεν κρυβω οτι απογοητευτηκα απο το μερος και ηλπιζα οτι τουλαχιστον το βραδυ θα μας ''ανταμειψει''
Μου ηρθε και στο μυαλο ο gambino που το εχει σαν ''βαση του'' και ειπα τι του βρηκε του μερους ο χριστιανος!!!! :grin:
Μολις ηρθε το βραδυ ομως καταλαβα τι του ειχε βρει!!!!!!! :grin: :grin:
Για την ιστορια να αναφερω οτι τα δυο πρωινα γυρισαμε στη κεντρικη πλατεια της πολης με το δημαρχειο,το πανεπιστημιο και το κτηριο της οπερας οπως πηγαμε να δουμε και στο τελος της μαλεκον ενα πολυτελες ξενοδοχειο που δε θυμαμαι το ονομα του που ειχε λιγο οριενταλ αρχιτεκτονικη.......
Μολις ηρθε το βραδυ λοιπον πηγαμε καρφι στο Artex οπως μας ειχε συμβουλεψει ο gambino!
Πανικος!!!!!!!!!αν και τριτη γινοταν χαμος!!!!!Δεν προλαβαινουμε να μπουμε μεσα(εχει 1 κουκ εισοδο) και μας την πεφτουν 3 γκομενες!!!!!Τις λεμε οτι δε προλαβαμε να παραγγειλουμε ποτο απο το μπαρ και τις διωχνουμε ευγενικα!......
Στο 10λεπτο καταλαβα οτι τα πραγματα εχουν ξεφυγει εδω σε συγκριση με τα μπαρ της αβανας!!!οι γκομενες στην αβανα σε καρφωναν και αμα ανταποδιδες με χαμογελο ερχοντουσαν.....Στο artex δεν καρφωναν καν αλλα ερχοντουσαν καταπανω σου κατευθειαν και τριβοντουσαν!!!!Τοτε ηταν που μου ηρθε για δευτερη φορα στο μυαλο ο gambino(πρεπει να φτερνιζοσουν εκεινη τη μερα!! :2funny:) και λεω τωρα καταλαβα γιατι ερχεται εδω!!!
Και το καλυτερο απο ολα ηταν οτι οι τιμες ηταν πολυ χαμηλες!!!!!!!!Στο τελος της βραδιας φωρτοσαμε απο ενα γκομενακι ο καθενας απο 10 κουκ!!!!!!
Η δευτερη βραδια μας βρηκε ξανα στο Αρτεξ μιας και ειχαμε μεινει απολυτως ευχαριστημενοι τη πρωτη βραδια!.......Ξανα τα ιδια οι γκομενες σκαλωνανε πανω μας με την μια αλλα η δευτερη νυχτα εμελε να ηταν λιγο πιο περιπετειωδης!.....
Μετα απο ενα 20λεπτο κυριολεκτικα κωλοτρυψιμο μιας κορασιδας πανω μου αποφασιζω να την φορτωσω......μπαινουμε σε ενα ταξι μαζι με το φιλο μου και την γκομενα που ειχε επιλεξει και αυτος.....
Φτανουμε εξω απο τη καζα και επειδη ο ''εξυπνος'' ο σπιτονοικοκυρης δεν μας ειχε δωσει κλειδια για την εξωπορτα(ενω επιμεναμε να μας δωσει) χτυπαγαμε να μας ανοιξει.....Αλλα αυτος κοιμοταν και δεν ακουγε!!!!Χτυπαγαμε για 15 λεπτα αλλα ατος τιποτα!!!!!Καταφθανει λοιπον και η αστυνομια καποια στιγμη και παρκαρει στη γωνια του οικοδομικου τετραγωνου και αρχιζει και μας κοβει.......τωρα απο τη φασαρια ηρθε δεν ξερω,μπορει να εκανε απλα και περιπολια......εμεις συνεχιζαμε να χτυπαγε τη πορτα αλλα τιποτα.....καποια στιγμη το μπατσικο ερχεται προς τα εμας και σταματαει........ανοιγει η πορτα του πειπολικου και δια μαγειας ταυτοχρονα ανοιγει και ο προκωμενος ο σπιτονοικοκυρης!!!!!!!εμεις μπαινουμε κατευθειαν μεσα στη καζα και οι αστυνομικοι αρχιζουν να ελεγχουν τις κοπελες.....εμεις να καθομαστε απο το ματι της πορτας να παρακολουθουμε τι γινετε!!!Τελικα τις μπουζουιαζουν και τις δυο γκομενες μεσα στο περιπολικο και φευγουν.....Μετα απο το αρχικο σοκ συνειδητοποιουμε οτι μειναμε χωρις γκομενες ια την νυχτα και ξαναπαμε στο αρτεξ......ομως ηταν κλειστο,ειχε παει 3 και αυτο στις 3 κλεινει.....οποτε ρωτοντας που να παμε μας ειπαν οτι μαζευονται ολοι οταν κλεισει σε ενα μερος λιγο πιο πανω.......Παμε εκει και τι να δουμε!!!!το μερος αυτο δεν ηταν καποιο μπαρ αλλα ενα μινι μαρκετ που αραζαν ολοι απεξω και περνανε μπυρες στο χερι και καθοντουσαν εκει!!!!!!!ειχε καποιες εναπομηναντες γκομενεςοσες δεν ειχαν φορτωθει απο ο αρτεξ και ειχαν ξεμεινει) οχι κατι το πολυ καλο....ετσι για να μην μεινουμε στο ραφι επιλεξαμε καποιες και περασαμε τη νυχτα μας!!! :knockinb:

Οποτε συμπερασματικα το σινφουεγκος τολμω να πω οτι εχει καλυτερη και φτηνοτερη μπουρδελοκατασταση απο την αβανα!!!!!
Αλλα την μερα πραγματικα ειναι για να κοβεις φλεβες!!! :grin:

Θα συνεχισω σε επομενο ποστ για τρινιδαδ

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Συγχαρητηρια για την ενημερωση απο τον παιχταρα τον παρασολ
μακαρι τετοια να βλεπαμε παντα κ οχι μπινελικια κ εξυπναδες υποθεσεις κ ψεματα

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Στο up down,στην las gardenas και στο 1830 δεν εχω παει.
Αν και δεν παιρνω ποτε γυναικες απο τις disco μου αρεσει να πηγαινω ν'ακουω τις μουσικες τους,να πινω τα ρουμια μου και να βλεπω τις γκομενες να κουνιουνται(καπου-καπου κουνιεμαι κ'εγω λιγο.. :grin: )
Για το Σιενφουεγκος σου ειχα πει οτι δεν λεει  την μερα αλλα σε αποσταση μιας ωρας εχει αρκετα μεροι να επισκεφθεις(Τρινιδαδ-Σαντα κλαρα-Ελ νιτσο-Πλαγια Χιρον-Χερσονησο Σαπατα)
Εγω δεν ασχολουμαι με γκομενες της "δουλειας"(αν και γνωριζω αρκετες) και ετσι δεν μου την πεφτουν γιατι αν και ο "στολος" ανανεωνεται συνεχεια σιγουρα θα υπαρχει καποια πιο παλια για να τις πει οτι με μενα δεν εχει ψωμι... :s&m_1:
Το προσεξες οτι το μπουκαλι το ρουμι δεν εχει ουτε 7 δολαρια;... :rockon:
Για την Τεταρτη επρεπε να ρωτησετε αν εχει κανενα καλο γκρουπακι live στο Κοστα σουρ,οταν εχει γινεται και εκει μεγαλος χαμος... :orchestra:

ΥΓ1:Το ειχανε στησει το πανηγυρι στην αρτεκ οι "αληταραδες¨;;
ΥΓ2:Οπως λεω και στους φιλους μου που ερχονται καμια φορα Κουβα "μην πας μακρια απο την "εγγυηση" της αρτεκ"... :2funny:
ΥΓ3:Αν και ειναι πεσμενη η Αβανα νομιζω οτι παλι υπερτερει απ'ολες τις επαρχιακες πολεις στις γυναικες αν και θελει λιγο παραπανω προσοχη.

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Φιλε gambino εσυ μου το ειχες πει να μην περιμενω πολλα την μερα στο Σινφουεγκος αλλα η αληθεια ειναι οτι μολις πατησα το ποδιμου εκει σαν πρωτη εντυπωση ψιλοαπογοητευτηκα......
Ξεχασα να αναφερω οτι πηγαμε στη παραλια ραντσο λουνα και κολυμπησαμε και με τα δελφινια που ειχε εκει παραδιπλα εγκαταστασεις......
Η παραλια σχεδον αδεια,κανενας ντοπιος....μονο καμια δεκαρια τουριστες ειχε!.....Η εμπειρια ομως που μου εμεινε ηταν πηγαινοντας στη παραλια που μπηκαμε στο ''λεωφωορειο'' το οποιο ηταν σαν μια ''καναδεζα'' του στρατου που σε φορτωνανε πισω στη καροτσα!!!!!Τρελη εμπειρια!!!!!
Το τρινιδαδ και σαντα κλαρα τα θεωρω ''ξεχωριστα πακετα'',γιαυτο αλλωστε πηγαμε και μειναμε τρινιδαδ δυο μερες εκει

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
......τελευταιος σταθμος του ταξιδιου το Τρινιδαδ!

Με διαφορα οτι πιο γραφικο και ωραιο ειδαμε αυτες τις μερες στη κουβα!εγω ξεχηθηκα στα δρομακια του χωριου και εμφανιστηκα το βραδυ πια στο ξενοδοχειο για μπανιο και ετοιμασια για τη βραδυνη εξοδο....
Πολυ περιποιημενη πλατεια,απλοι και χαμογελαστοι ανθρωποι,πλακοσρτωτα δρομακια,αμαξες....Το καταευχαριστηθηκα να περπαταω στα δρομακια και με τη φωτογραφικη παντα ανα χειρας!!!!

Απο βραδυνη ζωη τωρα οι επιλογες ειναι περιορισμενες αφου για αρχη ολοι πανε στο κασα ντε λα μουσικα και οσοι δεν χωρανε ή δε γουσταρουν τη φαση καθονται στα σκαλοπατια που βρισκονται ακριβως εξω απο το κασα ντε λα μουσικα και ακουνε τη μουσικη με ενα ποτο στο χερι αραζοντας στα σκαλοπατια.......Εκει στα σκαλοπατια επειδη το 99% καθονται τουριστες αμα εχεις ορεξη να ασχοληθεις μπορεις να ''παιξεις'' με τις τουριστριουλες!!!!εχουν χαλααρη διαθεση και αμα σε γουσταρουν μπορει να εξελιχθει πολυ καλα η βραδια!!!! :grin: :knockinb:
Μεσα στο  κασα ντε λα μουσικα εχει και εκει πολλους τουριστες και εχει και καποιες του ''επαγγελματος'' αλλα οχι πολλες......εκει πανε οσοι θελουν να χορεψουν ή να δουν απο κοντα τους αλλους να χορευουν και παρατηρησα πολλες τουριστριες να ψωνιζονται με ντοπιους κουβανους!!!!
Για πιο αργα εχει ενα απιστευτο κλαμπακι μεσα σε μια σπηλια!!!!!!!απιστευτη εμπειρια,μου αρεσε πολυ!!!!!δε το πιστευα οτι ημουν μεσα σε ενα κανονικο μεγαλο σπηλαιο και επινα το μοχιτο μου και ακουγα μουσικη......
Παιζει αποκλειστικα ηλεκτρονικη μουσικη και το 80% ειναι τουριστες και εχει καποιες ντοπιες με τις πιο πολλες να ειναι του ''επαγγελματος''........δεν ειδα κατι αξιολογο εγω παντως αλλα ισως να ηταν και η συγκεκριμενη μερα.....
Το αξιοπεριεργο ειναι οτι στο δρομο για να πας στη σπηλια πολλοι ντοπιοι ξεροντας οτι ολοι περνανε απο εκει για να πανε στη σπηλια μετετρεπαν τα σπιτια τους σε μπαρακια βγαζοντας στην αυλη 3-4 μπουκαλια,μια φωτεινη ενδειξη και βαζοντας μουσικη!!!!!! :2funny: :2funny:Μπας και κατσει καποιος για ενα πρωτο ποτο πριν παει στη σπηλια!!!!!!

Αυτες ηταν οι εντυπωσες μου και ι εμπειριες μου απο τα μερη που πηγα στη κουβα!!!!ελπιζω εστω και λιγο μεσα απο την διηγηση μου να βοηθησω καποιον μελλοντικο επισκεπτη στο αμαρτωλο νησι!!!!!
Φυσικα αν θελει καποιος να ρωτησει ειναι καλοδεχουμενος!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266

φιλε παρασολ ακριβως στ ιδια μερη πηγαμε και τις ιδες εντυπώσεις εχω απλα εγω πηγα και στο μνημειο του γκεβαρα σαντα κλαρα και βαραντερο 2 νυχτες αλλα να ξεριες πισω από καζα ντε λα μιουζικα στο τρινινταντ στα 10 μετρα εχει εα άλλο κλαμπακι που ειχε παιχνιδακι
απλα πιστευω ότι είναι πολύ υπερικτημενη η κουβα και εχουν λανθασμένα δημιουργηθεί λανθασμένες εικονεσ
στο ραντσο λουνα πηγα καθως και στην ανκον παραλια τρινινταντ αλλα δεν συγκινηθηκα διοτι δενε ιναι ιδιαιτερες παραλιες καθως και το πολυδιαφημηζομενο βαραντερο και αυτό δεν εχει τρελες παραλιες
γενικα συμφωνω ότι από γκομενες και από όλα τα μαγαζια που ειπες ότι το αρτεκ και πανω από το αρτεκ το μιννι μαρκετ που μαζεύονται εχει καλες γκομενες και καλο παιχνιδι καθως και σε ένα ακομα κλαμπακι σινφουεγκος στον πλακοστρωτο πριν την πλατεια

μιλας ισπανικα διοτι αν δεν μιλας όπως εγω είναι ακυτο μερος η κουβα

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Και γω δε μιλαω ισπανικα δυστηχως αλλα την εβγαζα την ακρη στο τελος!!!! :grin:
Το κακο ειναι οτι και να μιλουσα ισπανικα εκανα μπαμ οτι ημουν τουριστας οποτε τις εξτρα τιμες απο τα κοριτσια δεν τις γλυτωνα......απλα μετα παιζει ρολο ποσο καλος διαπραγματευτης εισαι!!! :grin:
Και εγω ειχα μια διαφορετικη αποψη για την κουβα πριν την επισκεφτω!......δεν ηταν ακριβως οπως το φανταζομουνα τελκα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρω το ταξιδι αποτυχημενο.....Μια χαρα περασα απλα ειχα παραπανω προσδοκιες....
Εσυ μαλλον ξενερωσες περισσοτερο!...... ;)
Εγω το ειδα οτι προστεθηκε και αυτο στο ''βιβλιο εμπειριων μου''.........

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Και γω δε μιλαω ισπανικα δυστηχως αλλα την εβγαζα την ακρη στο τελος!!!! :grin:
Το κακο ειναι οτι και να μιλουσα ισπανικα εκανα μπαμ οτι ημουν τουριστας οποτε τις εξτρα τιμες απο τα κοριτσια δεν τις γλυτωνα......απλα μετα παιζει ρολο ποσο καλος διαπραγματευτης εισαι!!! :grin:
Και εγω ειχα μια διαφορετικη αποψη για την κουβα πριν την επισκεφτω!......δεν ηταν ακριβως οπως το φανταζομουνα τελκα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρω το ταξιδι αποτυχημενο.....Μια χαρα περασα απλα ειχα παραπανω προσδοκιες....
Εσυ μαλλον ξενερωσες περισσοτερο!...... ;)
Εγω το ειδα οτι προστεθηκε και αυτο στο ''βιβλιο εμπειριων μου''.........
και εμεις εί χαμε ιστοριες ακριβως παρομοιες με μπατσους που μπουζουριαναν κοπελες και μεα ερχοντουσαν φιλες τους για να γαμηθουν αυτές να βγαλουν κεφτα και να παν να λαδωσουν με τα λεφτα τους μπατσους για να απελευθερωσουν τις κοπελες
τραγικα κωμικοτραγικα γεγονοτα που ενώ εισαι καυλωμεος στο τελος μενεισ με τηνψωλη στο χεριι
γενικα για να περασεις καλα θα πρεπει να πας γνωρίζοντας ότι πας για περιπετεια καιοχι διακοπες ;) :grin: :grin: :grin: παμε γαια αλλα τωρα πεκινο και πουκετ από μαρτιο

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Οτι θες απο Πεκινο και πουκετ με ρωτας!!!!!!
Εχω παει και στα δυο!!!!
παραξενος συνδιασμος παντως!!..... :think:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Ένα πράγμα που δεν έχω διαβάσει πουθενά είναι η υγειηνή των κοριτσιών. Τι παίζει σε αυτήν την περίπτωση; Από υγειηνή και ασφάλεια πως είναι τα πράγματα εκεί κάτω; Ευχαριστώ.
Φιλε fifi επιτελους εμφανιστηκες,εχω μερες που βλεπω το ονομα σου αλλα δεν βλεπω τα μηνυματα σου... :think:
Για θεματα υγειηνης των κοριτσιων τι να πουμε δηλαδη;Απο θεμα aids παντως νομιζω οτι η Κουβα εχει πολυ μικροτερο ποσοστο απο την Ελλαδα.Δεν χρειαζεται να πουμε οτι φοραμε παντα "σκουφακι",μεγαλα παιδια ειμαστε.
Το επιπεδο ασφαλειας ειναι πολυ υψηλο,στην Αβανα προσεχουμε λιγο παραπανω οταν δεν ειμαστε σε τουριστικες περιοχες.Σε γενικες γραμμες η Αβανα μπροστα στην Αθηνα ειναι κατηχητικο.
Στην επαρχια ειναι ακομη πιο ησυχα τα πραματα αλλα ενοειται οτι στραβες μπορει να γινουν ΠΑΝΤΟΥ.Ειχα γραψει  πιο παλια(περιπου 3 χρονια) οτι στο Σιενφουεγκος ειχαν σκοτωσει εναν Γερμανο τουριστα.Προς το τελος της Μαλεκον κοντα στο ξενοδοχειο jagua,μαλλον πηγαν να τον ληστεψουν αυτος αντισταθηκε και τον μαχαιρωσαν.

ΥΓ1:Φιλε sex volcano μας μπερδεψες,προχθες ειπες οτι στο Σιενφουεγκος ειναι ολο σαβουρες και σημερα γραφεις οτι εχει ωραια γκομενακια και καλο παιχνιδι... :think:
ΥΓ2:Οτι ειναι "γυφτικος μαχαλας με φοινικες" συμφωνω απολυτα... :2funny:
ΥΓ3:Φιλε fifi εχουμε πει οτι:Στην Κουβα πινουμε ΜΟΝΟ εμφιαλωμενο νερο,προσεχουμε που τρωμε και εχουμε μαζι μας απο Ελλαδα imodium-depon-Clarithromycin(αντιβιωση)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Φιλε fifi επιτελους εμφανιστηκες,εχω μερες που βλεπω το ονομα σου αλλα δεν βλεπω τα μηνυματα σου... :think:
Για θεματα υγειηνης των κοριτσιων τι να πουμε δηλαδη;Απο θεμα aids παντως νομιζω οτι η Κουβα εχει πολυ μικροτερο ποσοστο απο την Ελλαδα.Δεν χρειαζεται να πουμε οτι φοραμε παντα "σκουφακι",μεγαλα παιδια ειμαστε.
Το επιπεδο ασφαλειας ειναι πολυ υψηλο,στην Αβανα προσεχουμε λιγο παραπανω οταν δεν ειμαστε σε τουριστικες περιοχες.Σε γενικες γραμμες η Αβανα μπροστα στην Αθηνα ειναι κατηχητικο.
Στην επαρχια ειναι ακομη πιο ησυχα τα πραματα αλλα ενοειται οτι στραβες μπορει να γινουν ΠΑΝΤΟΥ.Ειχα γραψει  πιο παλια(περιπου 3 χρονια) οτι στο Σιενφουεγκος ειχαν σκοτωσει εναν Γερμανο τουριστα.Προς το τελος της Μαλεκον κοντα στο ξενοδοχειο jagua,μαλλον πηγαν να τον ληστεψουν αυτος αντισταθηκε και τον μαχαιρωσαν.

ΥΓ1:Φιλε sex volcano μας μπερδεψες,προχθες ειπες οτι στο Σιενφουεγκος ειναι ολο σαβουρες και σημερα γραφεις οτι εχει ωραια γκομενακια και καλο παιχνιδι... :think:
ΥΓ2:Οτι ειναι "γυφτικος μαχαλας με φοινικες" συμφωνω απολυτα... :2funny:
ΥΓ3:Φιλε fifi εχουμε πει οτι:Στην Κουβα πινουμε ΜΟΝΟ εμφιαλωμενο νερο,προσεχουμε που τρωμε και εχουμε μαζι μας απο Ελλαδα imodium-depon-Clarithromycin(αντιβιωση)
που γρφω ότι εχει ωραιες γκομενες???????????????????????????????????????απλα στο σινφουεγκος εχει αναλογιακ του πλυθησμου περισσοτερες amateur κοπελες και γενκα είμαι κατά των αραπινων αλλα που λεω ότι εχει ωραιες γκομενες????????????????????????????????????????????????απλα εχει πιο καλες γκομενες από αβανα αναλογικα του πληθησμου της
και διευκρινιζω ότι σινφουεγκος εχει καποιες καλες κοπελες που με την καμια δεν συγκκρινονται με ευρωπαιες ή ακομα καλες ασιατισσες  ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
:think:

φιλε παρασολ ακριβως στ ιδια μερη πηγαμε και τις ιδες εντυπώσεις εχω απλα εγω πηγα και στο μνημειο του γκεβαρα σαντα κλαρα και βαραντερο 2 νυχτες αλλα να ξεριες πισω από καζα ντε λα μιουζικα στο τρινινταντ στα 10 μετρα εχει εα άλλο κλαμπακι που ειχε παιχνιδακι
απλα πιστευω ότι είναι πολύ υπερικτημενη η κουβα και εχουν λανθασμένα δημιουργηθεί λανθασμένες εικονεσ
στο ραντσο λουνα πηγα καθως και στην ανκον παραλια τρινινταντ αλλα δεν συγκινηθηκα διοτι δενε ιναι ιδιαιτερες παραλιες καθως και το πολυδιαφημηζομενο βαραντερο και αυτό δεν εχει τρελες παραλιες
γενικα συμφωνω ότι από γκομενες και από όλα τα μαγαζια που ειπες ότι το αρτεκ και πανω από το αρτεκ το μιννι μαρκετ που μαζεύονται εχει καλες γκομενες και καλο παιχνιδι καθως και σε ένα ακομα κλαμπακι σινφουεγκος στον πλακοστρωτο πριν την πλατεια

μιλας ισπανικα διοτι αν δεν μιλας όπως εγω είναι ακυτο μερος η κουβα
Εγραψες καλες γκομενες,εγω οταν λεω οτι εχει καλες  γκομενες ενοω οτι ειναι ωραιες γκομενες οπως πιστευω και ολοι μας(σχεδον).. :think:
Τελος παντων για μενα το θεμα τελειωνει εδω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
ΟΚ δεν συνεχισα με τον συγκριτικο βαθμο της πρότασης είναι ---πιο ςραιες σχτικα με της αβανας αλλα σε γινικη γραμμη για μενα η κουβανες εινι φτωχες κοπελες που δεν εχοθ=υν λεφτα για να περιποιηθουν  και είναι ασχημες οσο για την κουβα μια υπερικτημιμενη χωρα οσο για τις θαλασσες πολύ απλα το ιονιο καλυτερες παραλιες οσο για διασκεδασει η ταυλανδη φανταζει για λονδινο μπροστα στα κακογουστα μπαρακια ε τα λατιν τραγουδια της κουβας και γενικα είναι κακια ρατσα φθονερη ρατσα με μισος απέναντι τον ευρωπεο-ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ-και για μενα και μονο για μενα το -θεμα είναι ληξαν ;)

το μονο θετικο είναι τα κοκτέιλ σε σωστη αναλογια
ο καφες
και η ξεναγηση στο παταγκας και χαβανα κλαμπ ρουμι εργοστασιο
καθως και σ φυτειες ζαχαροκάλαμων από αποψεις σπουδων μου και μονο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
ΟΚ δεν συνεχισα με τον συγκριτικο βαθμο της πρότασης είναι ---πιο ςραιες σχτικα με της αβανας αλλα σε γινικη γραμμη για μενα η κουβανες εινι φτωχες κοπελες που δεν εχοθ=υν λεφτα για να περιποιηθουν  και είναι ασχημες οσο για την κουβα μια υπερικτημιμενη χωρα οσο για τις θαλασσες πολύ απλα το ιονιο καλυτερες παραλιες οσο για διασκεδασει η ταυλανδη φανταζει για λονδινο μπροστα στα κακογουστα μπαρακια ε τα λατιν τραγουδια της κουβας και γενικα είναι κακια ρατσα φθονερη ρατσα με μισος απέναντι τον ευρωπεο-ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ-και για μενα και μονο για μενα το -θεμα είναι ληξαν ;)

το μονο θετικο είναι τα κοκτέιλ σε σωστη αναλογια
ο καφες
και η ξεναγηση στο παταγκας και χαβανα κλαμπ ρουμι εργοστασιο
καθως και σ φυτειες ζαχαροκάλαμων από αποψεις σπουδων μου και μονο
Ο καφές ήταν Mikel? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom