Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Να εισαι καλα φιλε για τις πληροφοριες που μας εδωσες,με γλυτωσες οπως φαινεται απο ενα πολυεξοδο ταξιδι που ηθελα καποια στιγμη να κανω.Και μονο αυτο που γραφεις οτι η ταυλανδη ειναι ελβετια μπροστα στην κουβα μου φτανει  :grin: Οσο για την εμφανιση των λατινων γυναικων στο μεσο ορο αστο καλυτερα,οπως λες μπαζα οι περισσοτερες.Τελικα για ομορφες πραγματικα γυναικες σε μεγαλη αναλογια και με προσβασιμο για εμας budget μονο ανατολικη ευρωπη εστω και με ολα τα μειονεκτηματα που εχει και αυτη.
Παραδεισοι για ωραιες και φθηνες γκομενες δεν υπαρχουν πλεον.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Να εισαι καλα φιλε για τις πληροφοριες που μας εδωσες,με γλυτωσες οπως φαινεται απο ενα πολυεξοδο ταξιδι που ηθελα καποια στιγμη να κανω.Και μονο αυτο που γραφεις οτι η ταυλανδη ειναι ελβετια μπροστα στην κουβα μου φτανει  :grin: Οσο για την εμφανιση των λατινων γυναικων στο μεσο ορο αστο καλυτερα,οπως λες μπαζα οι περισσοτερες.Τελικα για ομορφες πραγματικα γυναικες σε μεγαλη αναλογια και με προσβασιμο για εμας budget μονο ανατολικη ευρωπη εστω και με ολα τα μειονεκτηματα που εχει και αυτη.
Παραδεισοι για ωραιες και φθηνες γκομενες δεν υπαρχουν πλεον.

Ρίξε μια ματιά και εδώ !!!! :2funny: :2funny:

Μόνο αν σου αρέσουν οι ''σοκολάτες'' όμως  :2funny: :2funny: :2funny:

Σου το γράφει κάποιος που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους πάνω απο 20 χρόνια  :hi: :hi:

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
για την κουβα θα γραψω εκτενως σε λιγες μερες διοτι ημουν εκει για 17 μερες και περασα πολύ χαλια και προοωπικα πιστευω είναι ενας υπερεκτιμενος προορισμος από ολες ις μεριες διχως να προσθερει τιποτα και θα δεχομαι κριτικη από μονο οσους εχουν παει ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ διοτι αν δεν μιλας ισπανικα ειαι ανουσιο να πας σε αυτην  την χωρα αλλα ας μην ραφω ανουσια πραματα πριν γραψω την εμεπιρια μου για την κουβα----και υπογραμιζω ότι εχω ταξιδεψει σε 25 χωρες του κοσμου οποτε εχω μια μικρη μεπιερια από χωρες αλλα συντομα θα σας γραψω λεπρομεριες

ότι καλυτερο ειδα και ακουσα στην κουβα μα και φυσικα το βιντεο είναι προιον προπαγάνδας και δεν είναι ετσι η κουβα που βλέπετε στο βιντεο ;)
Καταρριφθηκε και ο μύθος του παραδείσου της Κούβας

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καταρριφθηκε και ο μύθος του παραδείσου της Κούβας

Το ότι κάποιος η κάποιοι δεν πέρασαν καλά σε ένα μέρος φίλε δεν σημαίνει ότι καταρίπτεται ένας μύθος.

Κατ' αρχάς ο φίλος που έγραψε την εμπειρία του διευκρίνισε κάτι ουσιώδες. Δεν μιλάει ισπανικά !!!

Αν διαβάσεις πίσω στο thread υπάρχουν άλλοι φίλοι που εκφράζονται θετικά όσον αφορά την εμπειρία του ταξιδιού τους στη Κούβα.

Καθένας με τη γνώμη του λοιπον.

Προσωπική μου άποψη έχοντας μια μακρά αλλά όχι πρόσφατη πορεία στη Νότια και στη Κεντρική Αμερική.

Κάθε χώρα απαιτεί τον ιδιαίτερο δικό της χειρισμό ώστε να περάσεις καλά. Αυτό γιατί εχει και τις ιδιαιτερότητές της και τις κακοτοπιές της. Εχει όμως και τα καλά της.

Πέρα απο τη γλώσσα που είναι κάτι σχεδόν απαραίτητο κατα τη γνώμη μου, χρειάζεται αρκετό διάβασμα και αρκετή προετοιμασία πριν πας σε μια χώρα για να περάσεις καλά !!!

Κάθε γνώμη όμως και κάθε εμπειρία είναι σεβαστή !!! :hi: :hi: :hi:

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
sex volcano: Φιλε την πατησες,γιατι σου φουσκωσαν τα μυαλα και ειχες αλλα προτυπα υπ'οψιν!ετσι και ενας φιλος μου που παει Ταυλανδη και πιστευε οτι θα τα εβρισκε ολα, διπλα του,  ετοιμα και χωρις γλωσα!
Τεσπα επειδη εχω παει 2 φορες ψαγμενος ομως και με γλωσα θα πω το εξης:ΟΙ γυναικες κ η πουτανια της Κουβα δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
επισης το οτι εχεις παει σε 25 χωρες οπως λες ,δεν σε δικαιολογει να μην ψαχθεις πριν,μαλλον σε εκθετει!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
sex volcano: Φιλε την πατησες,γιατι σου φουσκωσαν τα μυαλα και ειχες αλλα προτυπα υπ'οψιν!ετσι και ενας φιλος μου που παει Ταυλανδη και πιστευε οτι θα τα εβρισκε ολα, διπλα του,  ετοιμα και χωρις γλωσα!
Τεσπα επειδη εχω παει 2 φορες ψαγμενος ομως και με γλωσα θα πω το εξης:ΟΙ γυναικες κ η πουτανια της Κουβα δεν υπαρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
επισης το οτι εχεις παει σε 25 χωρες οπως λες ,δεν σε δικαιολογει να μην ψαχθεις πριν,μαλλον σε εκθετει!
εννοεται εφταιγα εγω καο όχι η χωραωδιοτι με παραπανω μεκετη θα ηξερα τι εστι κουβα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
στα + της κουβας βαζω τον νοστιμο καφε τα ωραια παλια αυτοκίνητα κ τα πραγματικα καλα σεσωστη αναλογια κοκτέιλ με  ρουμι καθως κ το να δει καποιος το εργοστασιο παρασκευης ποουρων παρταγκας κ το εργοστασιο ρουμιού χαβανα κλαμπ κ να δει το φροριντιτα που πηγαινε ο χεμινγουεη κ επινε το ποτο τανκιρι κ το μπαρ ντελ μεντιο για τα ξακουστα μοχιτο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
μην ξεχασω να πω ότι η πολη είναι γεματη τρακαδορους

sex volcano αυτη η προταση θα μπορουσε να ειναι και η επικεφαλιδα της πολυ ωραιας περιγραφης που εκανες για το τι εστι κουβα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
μερη για να πατε κουβα
να δειτε τα χοτελ νασιοναλ και χαβανα λιμπρε-α ταξιδεψετε στην παραλιακη μαλεκον να δειτε την πλατεια επανάστασης , να δειτε το καπιτολιο την παλια πολη και μεσα της  την πλατεια αρμας την πλατεια βεχια και την πλατεια σαν φερναντο και καθεδραλ μαζι με τον καθεδρικο ναο καθως και τον ρωσικο ναο αλλα και τον ελληνικο
επισης από μπαρ την φλοριντιτα εκει που συχναζε ο χεμινγουει να πιιτε τανκγιρ και επισης να πατε στο μποντγκιτα ντελ μεντιο για να πιειτε το διασημοτερο μοχιτο
επισης να πατε στο μερκαδο στο παλιο λιμανι για σουβενιτ και διπλα είναι και το εγοστασιο για ξεναγηση του ρουμιού αβανα καθως και λιγο πιο μακρυα και πιω από καπιτολιο το δισημο παρταγκας εγοστασιο που κανει τα πουρα κοχιμπα και μοντεκριστο τα οποια δεν είναι τπτ άλλο που αναλογα την ποιοτητα τα καθοριζουν σε αυτές τις ονομασιες
εκτος αβανας το σινφουεγκος,τρινινταντ με την γραφικη παλια πολη και την παραλια ανκον και εκει εχει καζα ντε λα μιουζικα και το κλαμπακι λασ κουεωας
μετα να πατε σαντα κλαρα στο μνημεια τοθ τσε γκεβαρα που πισω εχει και μουσειο και τελος βαραντερο που είναι μια λωριδα γης με ξενοδοχεια που πανε δυτικοι και εχει καλουτσικη θαλασσα και από κλαμπακια εχει το χαβανα κλαμπ και στο γυρισμο για αβανα από βαραντερο να δειτε το ματνζας την πολη με την παλια σιδερενια γεφυρα
αλλα γεβικα  πιστευω ότι γεναρη η κουβα δεν είναι για μπανιο αφου εχει από 18-26 βαθμούς δλδ κρυο και θελει μπουφανακι το βραδυ
επισης ναι ενας υπερικτημημενος προορισμος ακριβως και χωρις να προσφερει τπτ το ιδιαιτεροστον ταξιδιωτη --εμενα προσωπικα με εκανε να μισησω τον κομουνισμο και να καταλαβω γιατι υπερτερησε ο καπιταλισμος στον κοσμο :grin: :grin:οσο και αδικος αν είναι αυτος

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα ηταν το καλυτερο ταξιδι πριν 5 χρονια που πηγα κουβα...τωρα τι λεει ο καθενας απο την δικη του οπτικη...
Τα καλυτερα γαμησια κουβανες,εξωτικες παραλιες και πουρα ρουμια κ φυσικα λατιν mood!must see before will change!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ενδιαφερουσες αποψεις/εμπειριες

(φωτογραφικη δεν ειχε κανεις σας ρε παιδια?)

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Στην Κουβα η θα πας με ταξιδιωτικο πρακτορειο, θα κατσεις εκει 7-10 ημερες και θα δεις ότι θελουνε να δεις η θα πας μονος σου και από εκει και περα ο θεος μαζι σου.Δεν είναι ασφαλως μονο το να ξερεις ισπανικα, αυτό για καποιον που παει εκει μονο για σεξοτουρισμο είναι αυτονοητο, αλλα να ξερεις και την γενικοτερη κουλτουρα της κουβας και της λατινικης αμερικης.εχω παει στην κουβα πανω από 30 φορες, μονος μου αλλα και με παρεα αλλους φιλους ειτε από λατινα ειτε και από ελλαδα.περιπτωση να μην βρεις νερο στο αεροδρομιο της αβανας δεν υπαρχει, ισως στο σαντιαγκο ντε κουβα η στο καμαγουει ναι, αλλα στο χοσε μαρτι αποκλείεται, βρίσκεις μεχρι και ζωντανούς αστακούς που στους κανουνε πακεττο και τους παιρνεις μαζι.στα τουριστικα μερη που αναφέρεις δεν εχω παει καν ουτε μια φορα, σε οποια χωρα και να πας εκει που μαζευωνται τουρίστες θα μαζευτουν και οι κάθε είδους μυγες για να γλείψουνε κανενα κοκαλλακι.η γενικη εντυπωσις μου μετα από τοσα ταξίδια είναι ότι η χωρα ΚΟΥΒΑ Α.Ε ανηκε επι μπατιστα στους αμερικανους και σημερα στην οικογενοια καστρο,τα παντα κινουνται γυρω από αυτους πλην όμως υπαρχει μια σοβαρη μεριδα κοσμου στην κουβα που καθως δεν δουλευει βολευεται με αυτό που λεμε μαυρη οικονομια,νταβατζιλικι κλπ.δεν είναι απαραιτητο να πληρωσεις για να γαμησεις στην κουβα εκτος φυσικα αν εισαι τουρίστας και το δειχνεις ,τοτε εισαι το τελειο θυμα για τους τρακαλερος και τις χινετερας.το περισσοτερο που εχω δωσει σε γυναικα στην κουβα είναι 20 κουκ,πανω από αυτό τρωει σουτ με την μια και χωρις πολλα πολλα.φυσικα αφου θα παρεις το πακεττο ,και όταν πεινασεις εσυ θα πρεπει να τη ταισεις και αυτην,αυτο θα το καναμε σαν ελληνες ειτε στην κουβα ειτε και στην κινα η αλλου.Αυτο που θα πρεπει να ξερετε είναι ότι θα πρεπει να αποφυγετε να πατε χωρις καποιον που γνωριζει την γλωσσα αλλοιως και καλα δεν θα περασετε και πολλα χρηματα θα χαλασετε.H κουβα γενικα δεν είναι ενας φτηνος προορισμος αλλα για οσους γνωριζουν η θα πανε κοντα στην αβανα για μπανιο στην μαρινα ταραρα η θα πανε στην ντισκο café cantante  με ζωντανη μουσικη,μερη που δεν τα ξερουνε και δεν πανε οι τουρίστες.βλεπεις στον δρομο με το αμαξι μια ωραια γκομενα, αν δεν ξερεις ισπανικα πως θα της μιλησεις?Οσες πηρα και οσες θα παρω ηταν κανονικες κοπελλες που σπουδαζαν η δουλεύουνε, αποφευγω τα πουτανακια στα μπαρ γιατι είναι σαφως υπερτιμημένα και φουμαρουνε διαφορα και δεν γουστάρω.λεφτα θα σου φανε στην κουβα η η οικογενοια της γκόμενας σου η οι τρακαλερος στον δρομο και τα δυο με χαμογελο αλλα αποφασιστικοτητα αποφευγωνται ορθα κοφτα και τερμα.Los etendimos muchachos o voy seguir?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Στην Κουβα η θα πας με ταξιδιωτικο πρακτορειο, θα κατσεις εκει 7-10 ημερες και θα δεις ότι θελουνε να δεις η θα πας μονος σου και από εκει και περα ο θεος μαζι σου.Δεν είναι ασφαλως μονο το να ξερεις ισπανικα, αυτό για καποιον που παει εκει μονο για σεξοτουρισμο είναι αυτονοητο, αλλα να ξερεις και την γενικοτερη κουλτουρα της κουβας και της λατινικης αμερικης.εχω παει στην κουβα πανω από 30 φορες, μονος μου αλλα και με παρεα αλλους φιλους ειτε από λατινα ειτε και από ελλαδα.περιπτωση να μην βρεις νερο στο αεροδρομιο της αβανας δεν υπαρχει, ισως στο σαντιαγκο ντε κουβα η στο καμαγουει ναι, αλλα στο χοσε μαρτι αποκλείεται, βρίσκεις μεχρι και ζωντανούς αστακούς που στους κανουνε πακεττο και τους παιρνεις μαζι.στα τουριστικα μερη που αναφέρεις δεν εχω παει καν ουτε μια φορα, σε οποια χωρα και να πας εκει που μαζευωνται τουρίστες θα μαζευτουν και οι κάθε είδους μυγες για να γλείψουνε κανενα κοκαλλακι.η γενικη εντυπωσις μου μετα από τοσα ταξίδια είναι ότι η χωρα ΚΟΥΒΑ Α.Ε ανηκε επι μπατιστα στους αμερικανους και σημερα στην οικογενοια καστρο,τα παντα κινουνται γυρω από αυτους πλην όμως υπαρχει μια σοβαρη μεριδα κοσμου στην κουβα που καθως δεν δουλευει βολευεται με αυτό που λεμε μαυρη οικονομια,νταβατζιλικι κλπ.δεν είναι απαραιτητο να πληρωσεις για να γαμησεις στην κουβα εκτος φυσικα αν εισαι τουρίστας και το δειχνεις ,τοτε εισαι το τελειο θυμα για τους τρακαλερος και τις χινετερας.το περισσοτερο που εχω δωσει σε γυναικα στην κουβα είναι 20 κουκ,πανω από αυτό τρωει σουτ με την μια και χωρις πολλα πολλα.φυσικα αφου θα παρεις το πακεττο ,και όταν πεινασεις εσυ θα πρεπει να τη ταισεις και αυτην,αυτο θα το καναμε σαν ελληνες ειτε στην κουβα ειτε και στην κινα η αλλου.Αυτο που θα πρεπει να ξερετε είναι ότι θα πρεπει να αποφυγετε να πατε χωρις καποιον που γνωριζει την γλωσσα αλλοιως και καλα δεν θα περασετε και πολλα χρηματα θα χαλασετε.H κουβα γενικα δεν είναι ενας φτηνος προορισμος αλλα για οσους γνωριζουν η θα πανε κοντα στην αβανα για μπανιο στην μαρινα ταραρα η θα πανε στην ντισκο café cantante  με ζωντανη μουσικη,μερη που δεν τα ξερουνε και δεν πανε οι τουρίστες.βλεπεις στον δρομο με το αμαξι μια ωραια γκομενα, αν δεν ξερεις ισπανικα πως θα της μιλησεις?Οσες πηρα και οσες θα παρω ηταν κανονικες κοπελλες που σπουδαζαν η δουλεύουνε, αποφευγω τα πουτανακια στα μπαρ γιατι είναι σαφως υπερτιμημένα και φουμαρουνε διαφορα και δεν γουστάρω.λεφτα θα σου φανε στην κουβα η η οικογενοια της γκόμενας σου η οι τρακαλερος στον δρομο και τα δυο με χαμογελο αλλα αποφασιστικοτητα αποφευγωνται ορθα κοφτα και τερμα.Los etendimos muchachos o voy seguir?
συμφωνω σε πολλα μαζι σου αλλα αληθεια λεω ότι στο χοσε μαρτι αεροδρομια δεν ειχε νερο στα δυο κυληκεια στον επανω οροφο αριστερα και δεξια και επισης κανεις δεν γραφει ότι στην αβανα για να ακυκλοφορησεις με κοπελα δεν μπορεις διοτι πρπει να την δηλωσεις την αστυνομια εκτος αν είναι μικρη και δεν την εχει ακομα μποζουριασει και φακελωσει η πατρουλια=αστυνομια!!το φανταζεστε να βγαινετε με κοπελα και να χρειαζεται ή να περπατάτε σε αποστηση  10 μετρων διαφορα ή να την δηλωις στην αστυνομια λες και είναι αντικειμενο-ελεος γαμω τον κομουνισμο
επισης οι φαντστικες παραλιες που λενε που ηταν στην κουβα???????????????????????βαραντερο τρινινταντ ματανζας είναι απλα καλες παραλιες τυπου χαλκιδικης ή και πελοποννησου και ακομα χειροτερες

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε sex volcano για τους τρακαδορους-τα κοριτσια στα μπαρ που ειναι της αρπαχτης και πως ειναι τα club τους τα εχουμε πει τοσες φορες.Τι περιμενεις να συναντησεις τα club της Αγγλιας ή τα beach bar της Μυκονου;
Εγω πιστευω οτι κατι σε χαλασε στην αρχη και μετα σου χαλασε ολο το ταξιδι,αυτο το εχω δει-ζησει και με αλλους Ελληνες.Δηλαδη χαλιεσαι με κατι και μετα σ'ενοχλουν ολες οι "παραξενιες" της Κουβας που τις ηξερες και υπο κανονικες συνθηκες θα γελουσες με αυτες.
Μου κανει μεγαλη εντυπωση που ενιωσες ανασφαλεια στο Βεδαδο και οτι δεν βρηκατε ωραιες γυναικες στο Σιενφουεγκος,ειδικα στο κλαμπακι(beny more) που πηγατε στον πεζοδρομο μαζευει παντα ωραια γκομενακια απο τα οποια λιγα ειναι της "δουλειας".

ΥΓ1:raul dias εχω διαβασει και παλιοτερα μηνυματα σου,εχουμε την ιδια αποψη και τον ιδιο τροπο "κυνηγιου"... :rockon:
ΥΓ2:Mindreader σε "βλεπω" στο φορουμ της Thai και διαβασα και τις εμπειριες σου απο την Αφρικη,απο αυτα που διαβαζω εισαι απο τα πιο αξιολογα ατομα εδω μεσα.Αν σε βγαλει παλι ο δρομος απο Κουβα να βρεθουμε να πιουμε κανενα ρουμι.. :orchestra:
ΥΓ3:Στο Σιενφουεγκος δεν φορουσαν οι γυναικες στρινγκ;;;Δεν μπορω να καταλαβω... :think: τα τελευταια χρονια εχω δωρισει πανω απο 20 βαλιτσες με στρινγκ.... :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
mαλλον δεν τα φορενε διοτι και εμεις 4 ατομα με σαραντα στριγκακια πηγαμε κ γυρισαμε δινοντας τα όλα αλλα παραολιγον μια ενώ ο φιλος μου εκανε μπανιο να τον κλεψει αφου ψαχουλευε τις σεπες αλλα ειχε δωσει το πορτοφολι σε μεα που καλουσα χρεη θαλαμοφυλακσ :grin:αφου καταλάβαμε τι κλεφτρες είναι-----30 δολλαρια τρια φοκυ φοκυ συμφωνήσανε πο το κλαμπακι στο πλακοστρωτο

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Gambino estas en cuba o etendie mal amigo? φιλε πρωτοφανες να μην βρηκες νερο στο αεροδρομιο, τεσπα δεν τίθεται θεμα σε πιστευω.στο σιενφουεγκος πισω από εκει που είναι στην παραλια μαλεκον το μπαρ-restaurant που πουλαει τα σαντουιτς και το κοτοπουλο τηγανητο εμενα στο σπιτι ενός γιατρου που λεγεται αριστοτελης, τον ξερεις? φρικαρε ο ανθρωπος, μια εμπαινε η άλλη εβγαινε από το δωματιο.Ποτε δεν με σταματησε η αστυνομια με κοπελλες ακομα και όταν είχαμε φορτωσει 7 στο αμαξι,φυσικα και να με σταματαγε με 5 δολλαριακια το θεμα εκλεινε εκει αν και στην κουβα είναι προσεκτικοι με τους τουρίστες γιατι αυτοι στην ουσια ταιζουν το νησι.σου ειπα όμως ότι για μενα η κουβα εχει ακριβυνει πολύ και παω πιο πολύ σαντο δομινγκο και κολομβια πλεον, κουβα 1-2 φορες τον χρονο το πολύ.αμα δεν ξερεις την γλωσσα ειπαμε, τα πραγματα ζοριζουν πολύ και πας σαν αρνι στο σφαγειο, διοτι η κουβα για σεξοτουριστες χωρις ισπανικα είναι σαν σφαγειο, δες πως σφαζουνε στο γονατο οι κουβανες τους ιταλους και γαλους εκει.τα στριγκ   τα δωρισες η τα πουλησες? ελα πες την αληθεια , μεταξυ μας ειμαστε δεν θα το πω στον ραουλ  αχαχαχαχχαχα.πες αληθεια Gambino  ποσες γραφει το κοντερ σε κάθε ταξιδι στην Κουβα?αν μενεις εκει βεβαια τα νουμερα θα είναι σιγουρα  τετραψηφια. saludos  amigos y hasta la proxima puta siempre!!!!Δωρα μην κανετε ΠΟΤΕ στις κουβανες, ότι θελουνε να το πληρωνουνε με τον ένα η άλλο τροπο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Gambino estas en cuba o etendie mal amigo? φιλε πρωτοφανες να μην βρηκες νερο στο αεροδρομιο, τεσπα δεν τίθεται θεμα σε πιστευω.στο σιενφουεγκος πισω από εκει που είναι στην παραλια μαλεκον το μπαρ-restaurant που πουλαει τα σαντουιτς και το κοτοπουλο τηγανητο εμενα στο σπιτι ενός γιατρου που λεγεται αριστοτελης, τον ξερεις? φρικαρε ο ανθρωπος, μια εμπαινε η άλλη εβγαινε από το δωματιο.Ποτε δεν με σταματησε η αστυνομια με κοπελλες ακομα και όταν είχαμε φορτωσει 7 στο αμαξι,φυσικα και να με σταματαγε με 5 δολλαριακια το θεμα εκλεινε εκει αν και στην κουβα είναι προσεκτικοι με τους τουρίστες γιατι αυτοι στην ουσια ταιζουν το νησι.σου ειπα όμως ότι για μενα η κουβα εχει ακριβυνει πολύ και παω πιο πολύ σαντο δομινγκο και κολομβια πλεον, κουβα 1-2 φορες τον χρονο το πολύ.αμα δεν ξερεις την γλωσσα ειπαμε, τα πραγματα ζοριζουν πολύ και πας σαν αρνι στο σφαγειο, διοτι η κουβα για σεξοτουριστες χωρις ισπανικα είναι σαν σφαγειο, δες πως σφαζουνε στο γονατο οι κουβανες τους ιταλους και γαλους εκει.τα στριγκ   τα δωρισες η τα πουλησες? ελα πες την αληθεια , μεταξυ μας ειμαστε δεν θα το πω στον ραουλ  αχαχαχαχχαχα.πες αληθεια Gambino  ποσες γραφει το κοντερ σε κάθε ταξιδι στην Κουβα?αν μενεις εκει βεβαια τα νουμερα θα είναι σιγουρα  τετραψηφια. saludos  amigos y hasta la proxima puta siempre!!!!Δωρα μην κανετε ΠΟΤΕ στις κουβανες, ότι θελουνε να το πληρωνουνε με τον ένα η άλλο τροπο.
αρα συμφωνω ότι σινφουεγκος δεν υπαρχει θεμα αστυνομιας αλλα αβανα εγραψα που υπαρχει σοβαροτατο θεμα
τα στρινγκ τα δορισαμε κ εγω εμεβα σε σπιτι γιατρου στην αρχη μαλεκον δεξια αλλα δεν τον ελεγαν αριστοτελη

γενικα μη μιλωντας ισπανικα εισαι αχρηστος εκει οποτε ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
αρα συμφωνω ότι σινφουεγκος δεν υπαρχει θεμα αστυνομιας αλλα αβανα εγραψα που υπαρχει σοβαροτατο θεμα
τα στρινγκ τα δορισαμε κ εγω εμεβα σε σπιτι γιατρου στην αρχη μαλεκον δεξια αλλα δεν τον ελεγαν αριστοτελη

γενικα μη μιλωντας ισπανικα εισαι αχρηστος εκει οποτε ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΒΑ
K όσες γαμιολες κάνουν ισπανικά να πανε Κουβα! :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ΥΓ2:Mindreader σε "βλεπω" στο φορουμ της Thai και διαβασα και τις εμπειριες σου απο την Αφρικη,απο αυτα που διαβαζω εισαι απο τα πιο αξιολογα ατομα εδω μεσα.Αν σε βγαλει παλι ο δρομος απο Κουβα να βρεθουμε να πιουμε κανενα ρουμι.. :orchestra:

Ευχαρίστως  :rockon: :rockon: :hi: :hi:

Οταν με ξαναφέρουν οι δρόμοι από εκείνα τα μέρη !!!

Για να πώ την αλήθεια πολλές φορές το αναπολώ το μέρος. Οχι τόσο για τις γυναίκες, όσο για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που βγάζει η χώρα η οποία πιστεύω εχει αρχίσει σιγά σιγά να χάνεται.

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση αν κάνω πάλι ταξίδι απο τα ''μέρη'' αυτά να μην περάσω πάλι από Κολομβία.

Και όσοι έχουν καλή εμπειρία απο Λατινική Αμερική πιστεύω ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ  :2funny: :2funny: :2funny:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Ευχαρίστως  :rockon: :rockon: :hi: :hi:

Οταν με ξαναφέρουν οι δρόμοι από εκείνα τα μέρη !!!

Για να πώ την αλήθεια πολλές φορές το αναπολώ το μέρος. Οχι τόσο για τις γυναίκες, όσο για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που βγάζει η χώρα η οποία πιστεύω εχει αρχίσει σιγά σιγά να χάνεται.

Δεν υπάρχει όμως περίπτωση αν κάνω πάλι ταξίδι απο τα ''μέρη'' αυτά να μην περάσω πάλι από Κολομβία.

Και όσοι έχουν καλή εμπειρία απο Λατινική Αμερική πιστεύω ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ  :2funny: :2funny: :2funny:
Mind είσαι τεράστιος!Viva la Colombia!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom