Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Κατα τη διαρκεια της μερας στο Σινφουεγκος λεμε να παμε σε μια κοντινη παραλια που εχει εγκαταστσσεις να κολυπησεις με τα δελφινια......
τα εισητηρια βγηκαν καπου στα 850.
ισως μπορουσε να βρεθει και καλυτερη τιμη οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω αλλα εμεις συνδιαζουμε και μεξικο μαζι και ολιγον απο μιαμι........
Φαρο λουνα λεγεται το μερος,ειναι ενας οικισμος 17-18 χιλιομετρα απο την πολη.Εχει μια καφετερεια-εστιατοριο και την πισινα με τα δελφινια,δεν εχω μπει μεσα αλλα  θυμαμαι οτι ειναι ακριβο(μπορει και 50 δολαρια)... :think:
Ενα χιλιομετρο πριν ειναι και η Ραντσο Λουνα η μοναδικη παραλια που αξιζει λιγο κοντα στο Σιενφουεγκος,αυτην την εποχη δεν θα εχει κοσμο λογο οτι οι Κουβανοι πανε στην θαλασσα τους καλοκαιρινους μηνες.

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Συγκεκριμένα κλείσαμε το Αθήνα-μιαμι 460 πήγαινε έλα και από 200 ευρώ βγήκε το μιαμι κανκουν και μετά το κανκουν Αβάνα
Σε σινφουεγκος και τρινιδαδ μην δώσουμε πάνω από 20 cuc για κάσα ε?
Και για αυτοκίνητο 50 ευρώ τη μέρα είναι μια καλή τιμή?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Συγκεκριμένα κλείσαμε το Αθήνα-μιαμι 460 πήγαινε έλα και από 200 ευρώ βγήκε το μιαμι κανκουν και μετά το κανκουν Αβάνα
Σε σινφουεγκος και τρινιδαδ μην δώσουμε πάνω από 20 cuc για κάσα ε?
Και για αυτοκίνητο 50 ευρώ τη μέρα είναι μια καλή τιμή?
Χρονια πολλα σε ολους.
Λογο οτι θα μεινετε για λιγες μερες μια καζα αξιοπρεπεις κοντα στο κεντρο θα θελει ενα 20αρικο,για Αβανα(βεδαδο) 25.
Για αμαξι καλυτερα να το κλεισετε απο το ιντερνετ,μια ματια που εριξα για τον Ιανουαριο το πιο φθηνο εχει 56 δολαρια+15 η ασφαλεια+150 η εγγυηση(τα παιρνεις πισω οταν το επιστρεψεις αν ειναι ΟΚ)+ οτι μπορει να σου χρεωσει και το ρεζερβουαρ αν ειναι γεματο.

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.
επιτελους το 2016 θα ειναι η χρονια να επισκευτω την εξωτικη Κουβα μαζι με 3 φιλαρακια
Διαβασα με προσοχη τις αναρτησεις απο περσι ως τωρα και ειμαι οκ για Αβανα-κλαμπακια-περιοχες-γκομενακια κτλ
εχω καποιες πρακτικες ερωτησεις προς το κοινο

1)Με καρτα τωρα με τα capital control ξερει κανεις αν μπορουμε να τραβαμε λεφτα? Απο ποια σημεια?
2)Αβανα ολοι προτεινετε Βενταντο για casa, το κεντρο δεν αξιζει για δια-μουνι?
3)Υπαρχει δυνατοτητα αγορας sim για καλυτερη επικοινωνια?
4)Gambino εχεις κανα κονε για σπιτι Σιμφουεγκος που ειναι τα μερη σου?
5)Τι παιζει με ενοικιαση για μηχανακι στην Αβανα? ειναι ευκολο να νοικιασουμε εκει και απο που?
Τελος 6) θα νοικιασουμε αμαξι και θελω να ρωτησω αν υπαρχει επαρκης σηματοδοτηση για να πας απο Αβανα-Τινιδαδ-Βαραδερο κτλ?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
1)420 εβδομαδα/καθε καρτα απο ΑΤΜ στην αβανα σε κεντρικα σημεια εξω απο τραπεζες
2)βενταντο ειναι 10 λεπτα απο κεντρο μεσω μαλεκον με το αμαξι
3)μαλλον αχρειαστο ειναι ενα κουβανικο κινητο
4)
5)προτεινω ενοικιαση μονο αυτοκινητου μηαχανακι εαν υπηρχε το πιθανοτερο ειναι να σας το κλεψουν
6)θα παρετε ενα χαρτη απο το αεροδρομιο ετσι κι αλλιως μια αουτοπιστα υπαρχει κατα μηκος του νησιου...σηματοδοτηση μπορει να υπαρχει καμμια ταμπελα απο την εποχη του μπατιστα το πιθανοτερο

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
1)Εγω παντα παιρνω μετρητα μαζι μου τα οποια και ειναι κλειδωμενα μεσα στην βαλιτσα μου που ειναι και αυτην κλειδωμενη,εχω και μια καρτα μαζι μου σε περιπτωση που χρειαστει.Τις καρτες εκει δεν τις εχω και πολυ εμπιστοσυνη,πριν 3-4 χρονια ο φιλος μου δεν μπορουσε να βγαλει λεφτα απο πουθενα αν και ειχαμε γυρισει ολη την Αβανα.Επισης ειχα βρει και εναν Ελληνα που ειχε το ιδιο προβλημα στο Σιενφουεγκος.
2)Για μενα στο Βεδαδο κοντα στο ξενοδοχειο Αβανα Λιμπρε ειναι η καλυτερη περιοχη,κεντρο-παλια Αβανα θα πας να τα δεις δεν χρειαζεται να μεινεις.
3)Δεν ξερω αν δινουν sim σε τουριστες,το δικο μου το εχω περιπου 3 χρονια και το πηρα μαζι με Κουβανο στο ονομα του(40 δολαρια)Ετεκα λενε την εταιρεια(κρατικη) με τα κινητα,κανε μια ερωτηση.
4)Θα σου στειλω πμ για καζα.
5)Μηχανακι δεν εχω παρει στην Αβανα ουτε εχω δει νοικιαζομενα,ψαξου στο ιντερνετ κατι θα βρεις.Αν το αυτοκινητο ειναι σε λογικες τιμες παρτε το για ολες τις μερες,4 ατομα ειστε.Οι εταιρειες που νοικιαζουν αυτοκινητα ειναι κρατικες(μπορεις να το κλεισεις και απο το ιντερνετ χωρις προβλημα)
6)"Ρωτωντας πας στην πολη",θα χαθειτε λιγο αλλα δεν υπαρχει προβλημα.Τις διαδρομες απο πολη σε πολη καλυτερα να τις κανετε την μερα.Γενικα να προσεχετε λιγο με την οδηγηση γιατι πεταγονται ξαφνικα ποδηλατα-αλογα-καρα-πεζοι.
Ποσες μερες θα μεινετε στην Κουβα;

ΥΓ1)Περιμενουμε "ρεπορταζ" απο Σιενφουεγκος και απο τις ντισκο της Αβανας.. :orchestra:
ΥΓ2)Γεια σου Σπυρο γιγαντα... :rockon:

Stegnos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παμε για 16 μερες ελπιζω να ειναι καλα για 1η φορα ;)

Μηχανακι ελεγα για μεσα στη πολη γιατι θα ειναι πιο φθηνα απο car
και την καρτα θα την ηθελα για να κανονιζω με τα γκομενακια, εσεις πως δινετε ραντεβου?

Για παρτουζα ειναι ευκολο να τις ψησεις?

Gambino ok, περιμενω μνμ σου για τα σπιτια και ευχαριστω

*Ναι υα ενημεωσω για τις περιπετειες μας οταν με το καλο επιστρεψουμε

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Παμε για 16 μερες ελπιζω να ειναι καλα για 1η φορα ;)

Μηχανακι ελεγα για μεσα στη πολη γιατι θα ειναι πιο φθηνα απο car
και την καρτα θα την ηθελα για να κανονιζω με τα γκομενακια, εσεις πως δινετε ραντεβου?

Για παρτουζα ειναι ευκολο να τις ψησεις?

Gambino ok, περιμενω μνμ σου για τα σπιτια και ευχαριστω

*Ναι υα ενημεωσω για τις περιπετειες μας οταν με το καλο επιστρεψουμε

Προσεχε μην επιστρεψεις σαν το νικναμε σου "στεγνος"

TeoCorfu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Είμαστε δύο φίλοι και αρχές Φλεβάρη πετάμε για δύο βδομάδες Κούβα. Είμαστε καραάσχετοι. Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα και ήρθα και σε επαφή με έναν Έλληνα που μένει Αβάνα αλλά αντί να με βοηθήσει με μπλόκαρε ακόμα πιο πολύ.
Το μεγάλο μας θέμα είναι η διαμονή. Μας είπε ότι τα ξενοδοχεία κοστίζουν 100 ευρώ ενώ τα κασα παρτικιουλάρε 40 ευρώ. Αυτόνομο διαμέρισμα 100 ευρώ δλδ 50 το άτομο. Τι προτείνετε να κάνουμε; Είμαστε χαμένοι στην μετάφραση που λένε. Θα εκτιμούσα δεόντως αν μου στέλνατε κάποια email από κασα ή οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά με υγεία!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Για ολους οσους πηγαν και οσους σκεφτωνται να πανε στην Κουβα αφιερωνω αυτό το βιντεακι, στην χωρα αυτή θα ειμασται παντα ο στοχος,δεν γλυτώνεις από τις κουβανες ότι και να κανεις!!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
για την κουβα θα γραψω εκτενως σε λιγες μερες διοτι ημουν εκει για 17 μερες και περασα πολύ χαλια και προοωπικα πιστευω είναι ενας υπερεκτιμενος προορισμος από ολες ις μεριες διχως να προσθερει τιποτα και θα δεχομαι κριτικη από μονο οσους εχουν παει ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ διοτι αν δεν μιλας ισπανικα ειαι ανουσιο να πας σε αυτην  την χωρα αλλα ας μην ραφω ανουσια πραματα πριν γραψω την εμεπιρια μου για την κουβα----και υπογραμιζω ότι εχω ταξιδεψει σε 25 χωρες του κοσμου οποτε εχω μια μικρη μεπιερια από χωρες αλλα συντομα θα σας γραψω λεπρομεριες

ότι καλυτερο ειδα και ακουσα στην κουβα μα και φυσικα το βιντεο είναι προιον προπαγάνδας και δεν είναι ετσι η κουβα που βλέπετε στο βιντεο ;)

TeoCorfu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
για την κουβα θα γραψω εκτενως σε λιγες μερες διοτι ημουν εκει για 17 μερες και περασα πολύ χαλια και προοωπικα πιστευω είναι ενας υπερεκτιμενος προορισμος από ολες ις μεριες διχως να προσθερει τιποτα και θα δεχομαι κριτικη από μονο οσους εχουν παει ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ διοτι αν δεν μιλας ισπανικα ειαι ανουσιο να πας σε αυτην  την χωρα αλλα ας μην ραφω ανουσια πραματα πριν γραψω την εμεπιρια μου για την κουβα----και υπογραμιζω ότι εχω ταξιδεψει σε 25 χωρες του κοσμου οποτε εχω μια μικρη μεπιερια από χωρες αλλα συντομα θα σας γραψω λεπρομεριες

ότι καλυτερο ειδα και ακουσα στην κουβα μα και φυσικα το βιντεο είναι προιον προπαγάνδας και δεν είναι ετσι η κουβα που βλέπετε στο βιντεο ;)

Καλημέρα. Αν μπορείς συντόμευσε λίγο την περιγραφή σου γι' αυτές τις 17 μέρες που πέρασες διότι εμείς φεύγουμε σε μια βδομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσεις με αυτά που θα γράψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε sex volcano τι σου εκαναν οι αληταραδες;;;; :2funny:
Μονο σου πηγες τελικα ή με παρεα;
Περιμενουμε τις εμπειριες-αποψεις σου αναλυτικα.

ΥΓ:Βλεπει κανεις μηνυματα απο καποιον fifis21?

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
sex volcano να υποθεσω βαρεθηκες να εισαι με το χερι στη τσεπη προφανως για να δινεις στους απανταχου τρακαδορους απο την στιγμη που βγαινεις απο το αεροπλανο κα πατας το ποδι σου στη κουβα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

κουβα-γυφτικος μαχαλας με φοινικες

λοιπον όπως σας ειχα πι θα εγραφα λεπτομερως για το ταξιδι μας στη κουβα --με αλλους τρεις φιλους ,δεν εγραψ αμεσως μετα τον ερχομο μου διοτι ειχα πολλες δουλειες αφησει πισω
θα πω ότι το παρακατ κειμενο είναι αποκλειστικα προσωπικη μου αποψη για την κουβα χωρις να θελω ν προσβαλλω κανενα κουβανοφιλο εδώ μεσα και απα θα το γραψω για να προττεψω αλλους να κανουν αυτό το πειραμα δλδ να παν για διακοπες κουβα απλα εκφραζει και τους 4 μας που πηγαμε και επαναλαμβάνω εγω προωπικα εχω παει σε 25 χωρες του κοσμου ενώ οι αλλοι φιλοι μου από 6-7 φορες ταυλανδη καπμοτζη μανιλα .....οποτε δεν μιλαμε για αβγαλτα ατομα από το καβουκι τους απλα για ατομα με πειρ στα ταξίδια καθως και εγω εχω παει και σε μετακομουνιστικες χωρες αλλα και σε κομμουνιστικες οποτε εχω πολύ μικρη εμπειρια από κομμουνισμο
  Πριν ξεκινησω να σας περιγραφω για κουβα θα ηθελα να ξεχασετε ότι φαντζεστε για κουβα και να ξεκιναμε από την αρχη σαν να σας μιλαω για μια αγνωστη παντελως χωρα -ας που σουαζιλανδη :grin:
λοιπον πηγαμε από 11-28 ιανουαριου από θεσσαλονικη με blue panorama  χαλια αεροπλάνα χαλια εταιρια και γυρισαμε με meridian λιγο καλυτερη εταιρια μεσω ιταλιας...αναμε 1100 χιλιομετρ στην κουβα σε 4 μερη και πηγα σε όλα τα τουριστικ μερη όπως αβανα σινφουεγκος σαντα κλαρα τρινιντατ βαραντερο
ο κοσμος ζει στον κομουνισμο αφου να φανταζτειτ ολο και ολο εχει δυο παλια τυπου κυληκεια το αεροδρομια χωρις νερο--ναι χωρις νερο
ο κοσμος είναι ενοχλητικος και αν δεν του απαντας σε βριζει στα ισπανιακα
α μην ξεζασω ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν υπαρχει παραμονο οπου εχει διπλα την κρατικη εταιρα αντιστοιχει ΟΤ αλλα σε 4 ελληνικα κινητ η καρτα δεν μπορουσε να εισχωρηθει και οποτε δεν είχαμε ιντερνετ καθολου παρα μονο στο νασιοναλ ξενοδοχειο
από φαγητο μονο κατεψυγμένα κοτόπουλα χοιρινα και γενικα την χειροτερη κουζινα που εχω φαει αφου 3 παθαμε από διαφορετικα εστιατόρια γαστρεντεριτιδα και τα ιντερνασιοναλ φαρμακεια πουλαν στους τουρίστες χρυσαφι τα φαρμακα ενώ την ελλαδα κανυν 6 ευρω εκει για τους τουρίστες κανουν 20
οι τουρίστες πληρωνουν στο δολαριο κουβα που είναι κλειδωμενο με το δολλριο αμερικης ενώ οι ντοπιοι με πεσος και για να φας θελεις στη παλια αβανα 15 ευρω και για φαγητο σαν της βουλγαριας επι κομμουνισμου

τ κλαμπακια λασ πιεδρας σεσιλια καζα ντε λα μιουζικα και σαλον νρε ροηο εινι κατσιβελικα μαγαζια με καθαρα πορνες μεσα που  ζηταν μπροστα τα λεφτα και ενώ κανονιζεις για ολη την νυχτα στο πρωτ γαμησι χανονται και ζηταν από 60-100 δολλαρια ενώ στο δρομο της αβανας στην απλαι πολη εχει σαπακια μαυρες που ξκιναν από 30-50 δολλαρια που βρωμάνε-----ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ,βλεπουν για πρωτη φορα ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ και δεν ξερουν τι είναι!!!!!επισης χρησιμοποιουν την οδοντοβουρτσα σου σαν να είναι δικη τους και γενικα εχουν κωλολατινικη συμπεριφορα σαν πουτανεσ δεν φτουρν μια απέναντι στις σλαβες και στιςε ταυλανδες
γενικα είναι κλεφτες αφου τον έναν του εκλεψαν και την τσανταα αλλα ευτυχως χωρισ διαβατηρ και λεφτα
Η μαλεκον σαν ερειπωμενη περιοχη κατι σαν παραλιακη αλλα πριν 70 χρονια χωρισ να αξιοποιουν τα σπιτια και σαν αν είναι βομβαρδσμενο τοπιο γενικα μιος σε ότι καλαισθητο έφτιαχναν οι αμερικανοι επι εποχη τους
στην πολη σινφουγκος σαν να πηγαινω σε μαχαλα γυφτικο με φοινικες δυο κλμπακια το αρτεξ και άλλο ένα στο πλακοστρωτο πριν την πλατεια ενώ στη μαλεκον εχει ένα άλλο με 15 χρονο παντα μιλαμε για σαβουρες
τρινινταντ αξιζει για μια μερα η παλια πολη να την δεις ν την χαεψεις φγραφικη που είναι και να φυγεις και εκει εχει μια παραλια την ανκον χωρις ουτε ένα μπιτςμπαρ και δυο κλαμπακια την σπυλια με γυφτισσες και το καζα ντε λα μιουζικα που  ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΥΡΩΠΙΑΙΕς ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕς ΠΑΡΑ ΑΝΤΡς ΜΕ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΥΒΑΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΛΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΟ
Σαντα κλαρα πηγαμε στο μνημειο του πουστη τα γκεβαρα και μετα στη διασημη βαραβτερο που δυστυχως η χαλκιδικη και ητο ιονιο εχει πολύ καλυτερες θαλασσες από αυτό το χαλι χωρισ να εχει 8 χλμ ουτε ένα μπιτσ μπαρ παρα μονο ένα αναψυκτηριο χωρισ στοιχιωδη πραγματα μεσα οπου ο ναβαγοσωστς καλει χροι και σερβιτορου-κομμουνισμος
και τελοσ γυρισαμε αβανα που μειναμε άλλες 4 μερες στην παλια πολη ενώ στη αρχη μειναμε στο διασημο βενταντο οπου ολοι μου ελεγαν να μεινουμε και τελικα είναι μια ερημια τη νυχτα που φοβάσαι να περπατησεισ ενώ μετα μειναμε στο ψιλοτερο κτηριο το FOCSA τιμες από 30-50 δολλαρια το ατομο για το δωματιο +5 ευρω πρωινο που κανουν οι σπιτονοικοκύρηδες στις καζες που είναι διαίτης πρωινα και μην μου πει κανεις ότι κακοπεσα διοτι αλλαξα 6 καζες στην κουβα
μην ξεχασω να πω ότι η πολη είναι γεματη τρακαδορους γεματη γυφτιά κακογουστιά πεινα εξαθλιωση αφου περνουν 30 δολλαρια μισθο και οι πουτανες μαλιστα είναι ψευτρες και μαλιστα μια άλλη πηγε να κλεψει ένα φιλο ενώ εκανε μπανιο αλλα αυτος ειχε δωσει το ταντακι σε εμενα επειδή την ψιλιαστικαμε ότι είναι κωλορατσα -γενιακ δεν εχουν σχεση με αυτό που φανταζόμαστε χαμογελαστοι ανθρωποι με μουσικοι παιδεια -εχουν παιδεια αλλα επιλεγμενη παιδεια λογω κομμουνισμου χωρις να ξερουν τιποτα για τον εξω κοσμο
στο κεββατι θα ελεγα είναι καλες από οσες πηραμε αλλα με το φοβο η σε κλεψουν Τι να το κανεις αλλα το 95% είναι σαπακια βρωμιάρες φορανε βρακες αφου δεν εχουν στρινγκ εκει και κακοντυμένες -οι λευκες ζηταν  100 δολλαρια και οι μαυρες από 30 κι πανω
τα κρατικα μαρκετ εινια λιγα με αδεια ραφια και το κρεας στους παγλους να εει αλλαξει 100 χρωματα αφου η ταυλανδη φανταζει μπροστα στη κουβα, ελβετια
οσοι πουν ότι είμαι απόβρασμα καπιταλιστικου ιμπεριαλισμου να πω ότι θεωρουσα τον εαυτο μου ααριστερο αλλα η κουβα με εκανε δεξιο :2funny: :2funny: :grin: :grin: οσο για την ωρα σαν την ελλαδα σε εκταση λιγο πιο μικρη με ιδιο πλυθησμο και η αληθεια είναι ότι οι αμερικανοι στην αρχη επειδή δυσανασχετισαν με τον μπατιστα που θα εβαζε φορυς στους καζιναρχες αποφασισαν να στηριξουν τον καστρο και τους 81 ντεμεκ επαναστατες και όταν καταλαβ ο μπατιστα ότι δεν εχει την υποστηριξη των αμερικανων τοτε εφυγε και ενώ ο φινταλ ηταν τους πρωοτυς μηνες δημοκρατικος συνταγματικος ο ντεμεκ μαρξιστης γκεβαρα τον επεισε να τραφει προς τον χρουσττσωβ και ετσι ξεκινησε η αντιπαλοτητα απλα οι αμερικανοι επιτειδες κραταν την κουβα χωρις να παρεμβαινουν πλεον να την εχουν σαν παράδειγμα προς αποφυγειν για τις άλλες χωρες αν θελουν κομμουνισμο -δειτε πως πειναει ο κοσμος

όταν εφτασα στο αεροδομιο ης ρωμης και ειδα κοοκο σανελ αρμανι μακντοναλτς εκλαιγα από συγκινηση βλεπωντας την υπερπληθωρα αγαθων

λυπαμει φιντελ αλα απετυχες και καιρος α παψουν να υπαρχουν απολυτα καιεστωτα ειτε κομμουνιτικα ειτε φασιστια για ατο λοιπον

VIVA LA DEMOCRACY HASTA LA VICRORIA SIEMPRE
ΔΕΝ θελω να τρομάξω κανεναν αλλα αυτή είναι η μεπειρια μου από κουβα και των αλλων τριων μου φιλων και παντα προσωπικη γνωμη χωρις να θλω να προσβαλλω κουβανους και επαναλαμβάνω και οι 4 ειμαστε πολυταξιδεμένοι κκαι εγω εχω ζησει και ρωσσια και βουλγαρια οποτε ξερω και εχω δει τι σημαινει πεινα και κακουχιες

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Γυφτικος μαχαλάς με φοίνικες! :2funny: :2funny: :2funny:Έγραψες!

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
κουβα-γυφτικος μαχαλας με φοινικες

λοιπον όπως σας ειχα πι θα εγραφα λεπτομερως για το ταξιδι μας στη κουβα --με αλλους τρεις φιλους ,δεν εγραψ αμεσως μετα τον ερχομο μου διοτι ειχα πολλες δουλειες αφησει πισω
θα πω ότι το παρακατ κειμενο είναι αποκλειστικα προσωπικη μου αποψη για την κουβα χωρις να θελω ν προσβαλλω κανενα κουβανοφιλο εδώ μεσα και απα θα το γραψω για να προττεψω αλλους να κανουν αυτό το πειραμα δλδ να παν για διακοπες κουβα απλα εκφραζει και τους 4 μας που πηγαμε και επαναλαμβάνω εγω προωπικα εχω παει σε 25 χωρες του κοσμου ενώ οι αλλοι φιλοι μου από 6-7 φορες ταυλανδη καπμοτζη μανιλα .....οποτε δεν μιλαμε για αβγαλτα ατομα από το καβουκι τους απλα για ατομα με πειρ στα ταξίδια καθως και εγω εχω παει και σε μετακομουνιστικες χωρες αλλα και σε κομμουνιστικες οποτε εχω πολύ μικρη εμπειρια από κομμουνισμο
  Πριν ξεκινησω να σας περιγραφω για κουβα θα ηθελα να ξεχασετε ότι φαντζεστε για κουβα και να ξεκιναμε από την αρχη σαν να σας μιλαω για μια αγνωστη παντελως χωρα -ας που σουαζιλανδη :grin:
λοιπον πηγαμε από 11-28 ιανουαριου από θεσσαλονικη με blue panorama  χαλια αεροπλάνα χαλια εταιρια και γυρισαμε με meridian λιγο καλυτερη εταιρια μεσω ιταλιας...αναμε 1100 χιλιομετρ στην κουβα σε 4 μερη και πηγα σε όλα τα τουριστικ μερη όπως αβανα σινφουεγκος σαντα κλαρα τρινιντατ βαραντερο
ο κοσμος ζει στον κομουνισμο αφου να φανταζτειτ ολο και ολο εχει δυο παλια τυπου κυληκεια το αεροδρομια χωρις νερο--ναι χωρις νερο
ο κοσμος είναι ενοχλητικος και αν δεν του απαντας σε βριζει στα ισπανιακα
α μην ξεζασω ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΟΥΒΑ
ΙΝΤΕΡΝΕΤ δεν υπαρχει παραμονο οπου εχει διπλα την κρατικη εταιρα αντιστοιχει ΟΤ αλλα σε 4 ελληνικα κινητ η καρτα δεν μπορουσε να εισχωρηθει και οποτε δεν είχαμε ιντερνετ καθολου παρα μονο στο νασιοναλ ξενοδοχειο
από φαγητο μονο κατεψυγμένα κοτόπουλα χοιρινα και γενικα την χειροτερη κουζινα που εχω φαει αφου 3 παθαμε από διαφορετικα εστιατόρια γαστρεντεριτιδα και τα ιντερνασιοναλ φαρμακεια πουλαν στους τουρίστες χρυσαφι τα φαρμακα ενώ την ελλαδα κανυν 6 ευρω εκει για τους τουρίστες κανουν 20
οι τουρίστες πληρωνουν στο δολαριο κουβα που είναι κλειδωμενο με το δολλριο αμερικης ενώ οι ντοπιοι με πεσος και για να φας θελεις στη παλια αβανα 15 ευρω και για φαγητο σαν της βουλγαριας επι κομμουνισμου

τ κλαμπακια λασ πιεδρας σεσιλια καζα ντε λα μιουζικα και σαλον νρε ροηο εινι κατσιβελικα μαγαζια με καθαρα πορνες μεσα που  ζηταν μπροστα τα λεφτα και ενώ κανονιζεις για ολη την νυχτα στο πρωτ γαμησι χανονται και ζηταν από 60-100 δολλαρια ενώ στο δρομο της αβανας στην απλαι πολη εχει σαπακια μαυρες που ξκιναν από 30-50 δολλαρια που βρωμάνε-----ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ,βλεπουν για πρωτη φορα ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ και δεν ξερουν τι είναι!!!!!επισης χρησιμοποιουν την οδοντοβουρτσα σου σαν να είναι δικη τους και γενικα εχουν κωλολατινικη συμπεριφορα σαν πουτανεσ δεν φτουρν μια απέναντι στις σλαβες και στιςε ταυλανδες
γενικα είναι κλεφτες αφου τον έναν του εκλεψαν και την τσανταα αλλα ευτυχως χωρισ διαβατηρ και λεφτα
Η μαλεκον σαν ερειπωμενη περιοχη κατι σαν παραλιακη αλλα πριν 70 χρονια χωρισ να αξιοποιουν τα σπιτια και σαν αν είναι βομβαρδσμενο τοπιο γενικα μιος σε ότι καλαισθητο έφτιαχναν οι αμερικανοι επι εποχη τους
στην πολη σινφουγκος σαν να πηγαινω σε μαχαλα γυφτικο με φοινικες δυο κλμπακια το αρτεξ και άλλο ένα στο πλακοστρωτο πριν την πλατεια ενώ στη μαλεκον εχει ένα άλλο με 15 χρονο παντα μιλαμε για σαβουρες
τρινινταντ αξιζει για μια μερα η παλια πολη να την δεις ν την χαεψεις φγραφικη που είναι και να φυγεις και εκει εχει μια παραλια την ανκον χωρις ουτε ένα μπιτςμπαρ και δυο κλαμπακια την σπυλια με γυφτισσες και το καζα ντε λα μιουζικα που  ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΥΡΩΠΙΑΙΕς ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕς ΠΑΡΑ ΑΝΤΡς ΜΕ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΥΒΑΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΛΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΟ
Σαντα κλαρα πηγαμε στο μνημειο του πουστη τα γκεβαρα και μετα στη διασημη βαραβτερο που δυστυχως η χαλκιδικη και ητο ιονιο εχει πολύ καλυτερες θαλασσες από αυτό το χαλι χωρισ να εχει 8 χλμ ουτε ένα μπιτσ μπαρ παρα μονο ένα αναψυκτηριο χωρισ στοιχιωδη πραγματα μεσα οπου ο ναβαγοσωστς καλει χροι και σερβιτορου-κομμουνισμος
και τελοσ γυρισαμε αβανα που μειναμε άλλες 4 μερες στην παλια πολη ενώ στη αρχη μειναμε στο διασημο βενταντο οπου ολοι μου ελεγαν να μεινουμε και τελικα είναι μια ερημια τη νυχτα που φοβάσαι να περπατησεισ ενώ μετα μειναμε στο ψιλοτερο κτηριο το FOCSA τιμες από 30-50 δολλαρια το ατομο για το δωματιο +5 ευρω πρωινο που κανουν οι σπιτονοικοκύρηδες στις καζες που είναι διαίτης πρωινα και μην μου πει κανεις ότι κακοπεσα διοτι αλλαξα 6 καζες στην κουβα
μην ξεχασω να πω ότι η πολη είναι γεματη τρακαδορους γεματη γυφτιά κακογουστιά πεινα εξαθλιωση αφου περνουν 30 δολλαρια μισθο και οι πουτανες μαλιστα είναι ψευτρες και μαλιστα μια άλλη πηγε να κλεψει ένα φιλο ενώ εκανε μπανιο αλλα αυτος ειχε δωσει το ταντακι σε εμενα επειδή την ψιλιαστικαμε ότι είναι κωλορατσα -γενιακ δεν εχουν σχεση με αυτό που φανταζόμαστε χαμογελαστοι ανθρωποι με μουσικοι παιδεια -εχουν παιδεια αλλα επιλεγμενη παιδεια λογω κομμουνισμου χωρις να ξερουν τιποτα για τον εξω κοσμο
στο κεββατι θα ελεγα είναι καλες από οσες πηραμε αλλα με το φοβο η σε κλεψουν Τι να το κανεις αλλα το 95% είναι σαπακια βρωμιάρες φορανε βρακες αφου δεν εχουν στρινγκ εκει και κακοντυμένες -οι λευκες ζηταν  100 δολλαρια και οι μαυρες από 30 κι πανω
τα κρατικα μαρκετ εινια λιγα με αδεια ραφια και το κρεας στους παγλους να εει αλλαξει 100 χρωματα αφου η ταυλανδη φανταζει μπροστα στη κουβα, ελβετια
οσοι πουν ότι είμαι απόβρασμα καπιταλιστικου ιμπεριαλισμου να πω ότι θεωρουσα τον εαυτο μου ααριστερο αλλα η κουβα με εκανε δεξιο :2funny: :2funny: :grin: :grin: οσο για την ωρα σαν την ελλαδα σε εκταση λιγο πιο μικρη με ιδιο πλυθησμο και η αληθεια είναι ότι οι αμερικανοι στην αρχη επειδή δυσανασχετισαν με τον μπατιστα που θα εβαζε φορυς στους καζιναρχες αποφασισαν να στηριξουν τον καστρο και τους 81 ντεμεκ επαναστατες και όταν καταλαβ ο μπατιστα ότι δεν εχει την υποστηριξη των αμερικανων τοτε εφυγε και ενώ ο φινταλ ηταν τους πρωοτυς μηνες δημοκρατικος συνταγματικος ο ντεμεκ μαρξιστης γκεβαρα τον επεισε να τραφει προς τον χρουσττσωβ και ετσι ξεκινησε η αντιπαλοτητα απλα οι αμερικανοι επιτειδες κραταν την κουβα χωρις να παρεμβαινουν πλεον να την εχουν σαν παράδειγμα προς αποφυγειν για τις άλλες χωρες αν θελουν κομμουνισμο -δειτε πως πειναει ο κοσμος

όταν εφτασα στο αεροδομιο ης ρωμης και ειδα κοοκο σανελ αρμανι μακντοναλτς εκλαιγα από συγκινηση βλεπωντας την υπερπληθωρα αγαθων

λυπαμει φιντελ αλα απετυχες και καιρος α παψουν να υπαρχουν απολυτα καιεστωτα ειτε κομμουνιτικα ειτε φασιστια για ατο λοιπον

ΔΕΝ θελω να τρομάξω κανεναν αλλα αυτή είναι η μεπειρια μου από κουβα και των αλλων τριων μου φιλων και παντα προσωπικη γνωμη χωρις να θλω να προσβαλλω κουβανους και επαναλαμβάνω και οι 4 ειμαστε πολυταξιδεμένοι κκαι εγω εχω ζησει και ρωσσια και βουλγαρια οποτε ξερω και εχω δει τι σημαινει πεινα και κακουχιες

Φιλε καλα ολα αυτα που γραφεις απηχουν την αποψη σου, ομως λιγο συντακτικο δεν βλαπει με κουρασες για να τα διαβασω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom