Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μια και με την απεργία σήμερα η δουλειά έπεσε άντε να γράψω 5 πράγματα και εγώ απο την εμπειρία μου, αν και το τελευταίο ταξίδι μου σε αυτή τη χώρα έγινε πολλά χρόνια πριν.

Ο φίλος Raul Acosta έγραψε κάτι πολύ σωστό παραπάνω που δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι το κατάλαβαν. Η Κούβα δεν είναι φτηνή χώρα. Και έχει δίκιο. Να το δούμε λίγο ευρύτερα.

Ολα τα σχετικα΄''εξωτικά'' μέρη που εξάπτουν τουριστικά τη φαντασία μας, παρόλο που είναι συνήθως εξαιρετικά φτωχά, δεν είναι φτηνά για τον καλομαθημένο τουρίστα.

Αυτό συμβαίνει διότι αν έχεις συνηθίσει να ζείς σε δυτικοευρωπαικά η Βορειαμερικανικά στάνταρτς προφανώς και δεν θα σε ικανοποιήσει το επίπεδο ανέσεων μιας μέσης casa, η ενός λαικού εστιατοριου στην Αβάνα. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να σε ικανοποιήσει όταν το βιοτικό επίπεδο της χώρας εκεί είναι 4-5 κλικ πιο κάτω ?? Αρα αν επιμένεις σε αυτά τα στάνταρτς στις διακοπές σου θα πρέπει να πληρώσεις ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά εστιατόρια, κλπ, η χώρα λοιπόν γίνεται με αυτό το τρόπο το ίδιο ακριβή όσο και ένας βορειοευρωπαικός προορισμός, ίσως και περισσότερο ακριβή.

Ομως  ο πλούτος που μπορεί κάποιος να αποκομίσει μέσω ενός ταξιδιού έγκειται στο να νοιώσεις και να βιώσεις τη διαφορετικότητα ενός μέρους. Και αυτό δεν πρόκειται να το νοιώσεις αν πας για διακοπές και κλειστείς σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Εχω φάει τη ζωή μου ταξιδεύοντας για επαγγελματικούς λόγους και μένοντας σε τέτοια ξενοδοχεία. Η εμπειρία μου λέει ότι τα πεντάστερα ξενοδοχεία όλου του κόσμου είναι περίπου όλα τα ίδια. Ο μοναδικός τρόπος να καταλάβεις σε πια χώρα βρίσκεσαι αν σε κλείσουν σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο είναι οι φάτσες του προσωπικού που δουλεύει σε αυτό.

Αν θέλεις να πάρεις λίγο πρέφα τι παίζει στη χώρα, πρέπει να βγείς έξω και να τριφτείς με τους ανθρώπους και το επίπεδο διαβίωσης τους με ότι αυτό σημαίνει.

Η προσωπική μου ''στρατηγική'' όταν ξεκινάω να επισκεφτώ ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει είναι να κάθομαι και να διαβάζω τουλάχιστον 6 μήνες πριν για το μέρος, το τρόπο ζωής, τα αξιοθέατα, την ιστορία, τις γυναίκες κλπ. Αυτή η τακτική έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο. Φτιάχνεις κάτι στη φαντασία σου και όταν τελικά επισκέπτεσαι το μέρος βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ''έφτιαξες'' στο κεφάλι σου και στη πραγματικότητα. Εμένα προσωπικά αυτό με εξιτάρει.

Οσον αφορά τις γυναίκες προσπαθώ απο το internet να βρώ κάποιες απο αυτές για να περάσω τις διακοπές μου μαζί τους. Το πρώτο που βέβαια κοιτάζω είναι το θέμα της εμφάνισης. το δεύτερο που κοιτάζω είναι το θέμα του κατά πόσο τσόκαρο είναι η άλλη. Αυτό γιατί συνήθως δεν θέλω να τις χρησιμοποιώ μόνο για σεξ αλλά και σαν κατά κάποιο τρόπο ξεναγούς στο τόπο που επισκέπτομαι. Εναντι αμοιβής προκαθορισμένης πάντα, και συνήθως υψηλής ( να μην ξεχνιόμαστε ). Το να μπορέσεις να ξεδιαλέξεις μέσα από το internet τις απατεώνισες δεν είναι εύκολη δουλειά. Θέλει υπομονή συστηματική προσπάθεια και εμπειρία. Το αποτέλεσμα όμως συνήθως σε ανταμοίβει. Τα skype, viber κλπ βοηθάνε πολύ στο ''ξεσκαρτάρισμα''. Και σίγουρα μια ομορφη φοιτήτρια που δέχεται να περάσει 4-5 μέρες μαζί σου είναι κατά πολύ προτιμότερη απο μια σκληροπυρηνική πουτάνα που σε βλέπει να υποψηφιο για ξεπουπουλιασμα.

Συνήθως λοιπόν κλείνω ένα σχετικά ακριβό ξενοδοχείο για να έχω τις ανέσεις μου, και απο εκεί και πέρα αφήνω τη ''ξεναγό'' μου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να με βάλει στην ιδιαιτερότητα του τόπου που επισκέπτομαι.

Και η Κούβα σίγουρα έχει μια ιδιαιτερότητα αν όχι μια μοναδικότητα θα έλεγα που σύντομα πιστεύω είναι πιθανόν να εκλείψει. Κάθε 4-5 μέρες αλλάζω πόλη η περιοχή, ξενοδοχείο και ''ξεναγό'', μια και ήρθα στη χώρα για ''ολιγοημερες διακοπές'' :2funny: :2funny: :2funny:. Γενικά πάντως προσωπικά εστιάζω όσον αφορά τις γυναίκες περισσότερο στην ποιότητα παρά στη ποσότητα.

Για να μην παρεξηγηθώ. Και τους φίλους που γουστάρουν άλλο μωρό κάθε βράδι στο κρεβάτι τους, τους καταλαβαίνω. Καθένας με τα γούστα του. Ο συγκεκριμένος όμως τρόπος απαιτεί να ''ανιχνεύεις'' πολύ γρήγορα τι καπνό φουμάρει η κάθε πουτάνα που σε βλέπει σαν υποψήφιο θύμα προς ξεπουπούλιασμα. Ως γνωστόν παντού ''Απο όλα έχει ο μπαξές''.

Καλά ταξίδια σε όλους. !!!

mugsans

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2015
Κριτικές
22
Like
986
Πόντοι
990
Μια και με την απεργία σήμερα η δουλειά έπεσε άντε να γράψω 5 πράγματα και εγώ απο την εμπειρία μου, αν και το τελευταίο ταξίδι μου σε αυτή τη χώρα έγινε πολλά χρόνια πριν.

Ο φίλος Raul Acosta έγραψε κάτι πολύ σωστό παραπάνω που δεν είμαι σίγουρος ότι όλοι το κατάλαβαν. Η Κούβα δεν είναι φτηνή χώρα. Και έχει δίκιο. Να το δούμε λίγο ευρύτερα.

Ολα τα σχετικα΄''εξωτικά'' μέρη που εξάπτουν τουριστικά τη φαντασία μας, παρόλο που είναι συνήθως εξαιρετικά φτωχά, δεν είναι φτηνά για τον καλομαθημένο τουρίστα.

Αυτό συμβαίνει διότι αν έχεις συνηθίσει να ζείς σε δυτικοευρωπαικά η Βορειαμερικανικά στάνταρτς προφανώς και δεν θα σε ικανοποιήσει το επίπεδο ανέσεων μιας μέσης casa, η ενός λαικού εστιατοριου στην Αβάνα. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να σε ικανοποιήσει όταν το βιοτικό επίπεδο της χώρας εκεί είναι 4-5 κλικ πιο κάτω ?? Αρα αν επιμένεις σε αυτά τα στάνταρτς στις διακοπές σου θα πρέπει να πληρώσεις ακριβά ξενοδοχεία, ακριβά εστιατόρια, κλπ, η χώρα λοιπόν γίνεται με αυτό το τρόπο το ίδιο ακριβή όσο και ένας βορειοευρωπαικός προορισμός, ίσως και περισσότερο ακριβή.

Ομως  ο πλούτος που μπορεί κάποιος να αποκομίσει μέσω ενός ταξιδιού έγκειται στο να νοιώσεις και να βιώσεις τη διαφορετικότητα ενός μέρους. Και αυτό δεν πρόκειται να το νοιώσεις αν πας για διακοπές και κλειστείς σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο.

Εχω φάει τη ζωή μου ταξιδεύοντας για επαγγελματικούς λόγους και μένοντας σε τέτοια ξενοδοχεία. Η εμπειρία μου λέει ότι τα πεντάστερα ξενοδοχεία όλου του κόσμου είναι περίπου όλα τα ίδια. Ο μοναδικός τρόπος να καταλάβεις σε πια χώρα βρίσκεσαι αν σε κλείσουν σε ένα τέτοιο ξενοδοχείο είναι οι φάτσες του προσωπικού που δουλεύει σε αυτό.

Αν θέλεις να πάρεις λίγο πρέφα τι παίζει στη χώρα, πρέπει να βγείς έξω και να τριφτείς με τους ανθρώπους και το επίπεδο διαβίωσης τους με ότι αυτό σημαίνει.

Η προσωπική μου ''στρατηγική'' όταν ξεκινάω να επισκεφτώ ένα μέρος που δεν έχω ξαναπάει είναι να κάθομαι και να διαβάζω τουλάχιστον 6 μήνες πριν για το μέρος, το τρόπο ζωής, τα αξιοθέατα, την ιστορία, τις γυναίκες κλπ. Αυτή η τακτική έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο. Φτιάχνεις κάτι στη φαντασία σου και όταν τελικά επισκέπτεσαι το μέρος βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που ''έφτιαξες'' στο κεφάλι σου και στη πραγματικότητα. Εμένα προσωπικά αυτό με εξιτάρει.

Οσον αφορά τις γυναίκες προσπαθώ απο το internet να βρώ κάποιες απο αυτές για να περάσω τις διακοπές μου μαζί τους. Το πρώτο που βέβαια κοιτάζω είναι το θέμα της εμφάνισης. το δεύτερο που κοιτάζω είναι το θέμα του κατά πόσο τσόκαρο είναι η άλλη. Αυτό γιατί συνήθως δεν θέλω να τις χρησιμοποιώ μόνο για σεξ αλλά και σαν κατά κάποιο τρόπο ξεναγούς στο τόπο που επισκέπτομαι. Εναντι αμοιβής προκαθορισμένης πάντα, και συνήθως υψηλής ( να μην ξεχνιόμαστε ). Το να μπορέσεις να ξεδιαλέξεις μέσα από το internet τις απατεώνισες δεν είναι εύκολη δουλειά. Θέλει υπομονή συστηματική προσπάθεια και εμπειρία. Το αποτέλεσμα όμως συνήθως σε ανταμοίβει. Τα skype, viber κλπ βοηθάνε πολύ στο ''ξεσκαρτάρισμα''. Και σίγουρα μια ομορφη φοιτήτρια που δέχεται να περάσει 4-5 μέρες μαζί σου είναι κατά πολύ προτιμότερη απο μια σκληροπυρηνική πουτάνα που σε βλέπει να υποψηφιο για ξεπουπουλιασμα.

Συνήθως λοιπόν κλείνω ένα σχετικά ακριβό ξενοδοχείο για να έχω τις ανέσεις μου, και απο εκεί και πέρα αφήνω τη ''ξεναγό'' μου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να με βάλει στην ιδιαιτερότητα του τόπου που επισκέπτομαι.

Και η Κούβα σίγουρα έχει μια ιδιαιτερότητα αν όχι μια μοναδικότητα θα έλεγα που σύντομα πιστεύω είναι πιθανόν να εκλείψει. Κάθε 4-5 μέρες αλλάζω πόλη η περιοχή, ξενοδοχείο και ''ξεναγό'', μια και ήρθα στη χώρα για ''ολιγοημερες διακοπές'' :2funny: :2funny: :2funny:. Γενικά πάντως προσωπικά εστιάζω όσον αφορά τις γυναίκες περισσότερο στην ποιότητα παρά στη ποσότητα.

Για να μην παρεξηγηθώ. Και τους φίλους που γουστάρουν άλλο μωρό κάθε βράδι στο κρεβάτι τους, τους καταλαβαίνω. Καθένας με τα γούστα του. Ο συγκεκριμένος όμως τρόπος απαιτεί να ''ανιχνεύεις'' πολύ γρήγορα τι καπνό φουμάρει η κάθε πουτάνα που σε βλέπει σαν υποψήφιο θύμα προς ξεπουπούλιασμα. Ως γνωστόν παντού ''Απο όλα έχει ο μπαξές''.

:thumbsup:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Gambino estas en cuba o etendie mal amigo? φιλε πρωτοφανες να μην βρηκες νερο στο αεροδρομιο, τεσπα δεν τίθεται θεμα σε πιστευω.στο σιενφουεγκος πισω από εκει που είναι στην παραλια μαλεκον το μπαρ-restaurant που πουλαει τα σαντουιτς και το κοτοπουλο τηγανητο εμενα στο σπιτι ενός γιατρου που λεγεται αριστοτελης, τον ξερεις? φρικαρε ο ανθρωπος, μια εμπαινε η άλλη εβγαινε από το δωματιο.Ποτε δεν με σταματησε η αστυνομια με κοπελλες ακομα και όταν είχαμε φορτωσει 7 στο αμαξι,φυσικα και να με σταματαγε με 5 δολλαριακια το θεμα εκλεινε εκει αν και στην κουβα είναι προσεκτικοι με τους τουρίστες γιατι αυτοι στην ουσια ταιζουν το νησι.σου ειπα όμως ότι για μενα η κουβα εχει ακριβυνει πολύ και παω πιο πολύ σαντο δομινγκο και κολομβια πλεον, κουβα 1-2 φορες τον χρονο το πολύ.αμα δεν ξερεις την γλωσσα ειπαμε, τα πραγματα ζοριζουν πολύ και πας σαν αρνι στο σφαγειο, διοτι η κουβα για σεξοτουριστες χωρις ισπανικα είναι σαν σφαγειο, δες πως σφαζουνε στο γονατο οι κουβανες τους ιταλους και γαλους εκει.τα στριγκ   τα δωρισες η τα πουλησες? ελα πες την αληθεια , μεταξυ μας ειμαστε δεν θα το πω στον ραουλ  αχαχαχαχχαχα.πες αληθεια Gambino  ποσες γραφει το κοντερ σε κάθε ταξιδι στην Κουβα?αν μενεις εκει βεβαια τα νουμερα θα είναι σιγουρα  τετραψηφια. saludos  amigos y hasta la proxima puta siempre!!!!Δωρα μην κανετε ΠΟΤΕ στις κουβανες, ότι θελουνε να το πληρωνουνε με τον ένα η άλλο τροπο.
Ελλαδα ειμαι φιλε,οταν ειμαι Κουβα δεν εχω ιντερνετ.Κουβα παω 3-4 φορες τον χρονο για 25 μερες περιπου καθε φορα.Τον Κουβανο που λες στο Σιενφουεγκος δεν τον γνωριζω,εχω 2-3 καζες και παω συνεχεια σε αυτες με 10 cuc την βραδια.Αν μου δωσεις διευθηνση,τον Μαρτιο που θα κατεβω θα παω να τον βρω αν θελεις.
Για την Κουβα αποψη μου ειναι οτι περνας πολυ καλυτερα και οικονομικοτερα αν εισαι low profile,σεμνα και ταπεινα που ελεγε και μια ψυχη... :s&m_2:
Δηλαδη οι "κλαρινογαμπροι",οι επιδειξιες,αυτοι που μπαινουν καμαρωτοι με τα πουρα στα χερια και "lets go dance" νομιζωντας οτι θα τις γαμησουν ολες και θα τους "ερωτευθουν" ολες οι Κουβανες συνηθως(99,9%)τους βγαινει ο κουκος-αηδονι(πολλα αηδονια καλυτερα)
Εχω δει αρκετους Ιταλους,Καναδους αλλα και αλλους να κανουνε βολτες μονοι τους στην Μαλεκον του Σιενφουεγκος αλλα και της Αβανας περιμενοντας να περασουν οι μερες για να φυγουν μετα απο το "σφαγειο-πριονοκορδελα" που τους περασαν οι Κουβανοι.
Και να ξερετε οτι αυτοι οι αληταραδες ειναι αμειλικτοι,θελουν να σου φανε μεχρι και το τελευταιο πεσος... :s&m_1:
Η Κουβα εχει το μεγαλο καλο οτι αν εισαι νορμαλ εμφανισιακα,λιγο εξυπνος,μαθεις λιγο την γλωσσα τους και την κουλτουρα τους κυριολεκτικα θα βαρεθεις να..... :zfuck:
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ φθηνη(εκτος Αβανας)αλλα εχει το μεγαλο μειον οτι τα αυτοκινητα ειναι πολυ ακριβα και ειναι απαραιτητο αν θες να την γυρισεις.

ΥΓ1:Nino tu sabes muy bien que primero regalo para el hombre y despues regalos para las chicas... :rockon:
ΥΓ2:Φοβερη η ατακα "Γυφτικος μαχαλας με φοινικες"... :2funny:

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ελλαδα ειμαι φιλε,οταν ειμαι Κουβα δεν εχω ιντερνετ.Κουβα παω 3-4 φορες τον χρονο για 25 μερες περιπου καθε φορα.Τον Κουβανο που λες στο Σιενφουεγκος δεν τον γνωριζω,εχω 2-3 καζες και παω συνεχεια σε αυτες με 10 cuc την βραδια.Αν μου δωσεις διευθηνση,τον Μαρτιο που θα κατεβω θα παω να τον βρω αν θελεις.
Για την Κουβα αποψη μου ειναι οτι περνας πολυ καλυτερα και οικονομικοτερα αν εισαι low profile,σεμνα και ταπεινα που ελεγε και μια ψυχη... :s&m_2:
Δηλαδη οι "κλαρινογαμπροι",οι επιδειξιες,αυτοι που μπαινουν καμαρωτοι με τα πουρα στα χερια και "lets go dance" νομιζωντας οτι θα τις γαμησουν ολες και θα τους "ερωτευθουν" ολες οι Κουβανες συνηθως(99,9%)τους βγαινει ο κουκος-αηδονι(πολλα αηδονια καλυτερα)
Εχω δει αρκετους Ιταλους,Καναδους αλλα και αλλους να κανουνε βολτες μονοι τους στην Μαλεκον του Σιενφουεγκος αλλα και της Αβανας περιμενοντας να περασουν οι μερες για να φυγουν μετα απο το "σφαγειο-πριονοκορδελα" που τους περασαν οι Κουβανοι.
Και να ξερετε οτι αυτοι οι αληταραδες ειναι αμειλικτοι,θελουν να σου φανε μεχρι και το τελευταιο πεσος... :s&m_1:
Η Κουβα εχει το μεγαλο καλο οτι αν εισαι νορμαλ εμφανισιακα,λιγο εξυπνος,μαθεις λιγο την γλωσσα τους και την κουλτουρα τους κυριολεκτικα θα βαρεθεις να..... :zfuck:
Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ φθηνη(εκτος Αβανας)αλλα εχει το μεγαλο μειον οτι τα αυτοκινητα ειναι πολυ ακριβα και ειναι απαραιτητο αν θες να την γυρισεις.

ΥΓ1:Nino tu sabes muy bien que primero regalo para el hombre y despues regalos para las chicas... :rockon:
ΥΓ2:Φοβερη η ατακα "Γυφτικος μαχαλας με φοινικες"... :2funny:
χεχε..σωστος! γενικα ειναι ακριβα και δεν εχεις ανεσεις! το μονο φτηνο ειναι το γαμηση,φτανει να μιλας γλωσσα και να ξερεις!
διαβαστε και λιγο Γκουτιερες να ξεστραβωθειτε μερικοι!

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Bueno amigo Gambino pues βαλε το κοστος το αμαξι από το αεροπουερτο της αβανα, βαλε ότι εχω ευαισθησια στο στομαχι και δεν μπορω να πινω το νερο τους,βαλε την γκασολινα που δεν βρισκω παντα στο μερκαδο νεγκρο,βαλε τα πουρα που ετσι και αλλοιως τα φουμαρω,βαλε το φαγητο ακομα και μποκαδιγιο να φας ακριβο είναι βαλε και τα γκομενακια το κατοσταρικο την ημερα ΔΕΝ το γλυτώνεις.στο σιενφουεγκος εχω ριξει και σφαλιαρες σε κανα δυο τσουλος που μολις βγαινανε από τις ντισκο τα γκομενακια τις πλακωνανε στις φαπες για να τους παρουνε τσιγαρα η ότι λεφτα ειχανε πανω τους.στον τσινο που εχει ανοιξει την πισταρια πας καθολου να φας? φτηνα τα δινει και δεν τρεχεις μετα στο μπανιο με διαρροια, θελει προσοχή το φαγητο στην κουβα και κυριως το νερο. μην μου πεις ότι οι κουβανες όμως δεν εχουνε το χορο στο αιμα τους, σε καυλωνουνε μονο χορευοντας, και τα ελληνικα μια χαρα τα χορευουνε ειδικα τα τσιφτετέλια τα πανε ρολοι λεμε.Δεν εχω παει ποτε κουβα από ελλαδα,πας με ιμπερια η με αιρ Φρανς? εχω ακουσει και για μια πιο φτηνη θυγατρικη της Lufthansa,condor λεγεται, εχεις ταξιδεψει ποτε μαζι τους?πιο παλαια ακουγα και αβανα αλλα και αλλου ελληνες να μιλανε ελληνικα, τα τελευταια 3-4 χρονια εχουνε μειωθεί πολύ και περσυ που πηγα ακουγα πιο πολλους αμερικανους,οι τέλειοι πελατες για μάδημα λεμε, σηκωνουνε και αυτοι τις τιμες σαν τους μαλακες τους ιταλους.εδω και 5 χρονια λογω δουλειας παω πιο πολύ  αγιο δομηνικο και κλασσικα καρταγενα και μεντεγιν -κολομβια,αν και εχουνε ακριβυνει και αυτοι οι προορισμοι ο καθενας για τους δικους του λογους.καποια στιγμη θα κουμπωσει ασφαλως και θα βρεθουμε παρεα στην tierra ignognita,οποιος πιστος ας προσελθει, μοναχοι σας ΜΗΝ πατε αν δεν σπικαρετε ισπανικα και αν δεν εχετε πειρα από λατινα γιατι θα σας μαδησουνε σαν τα κοτόπουλα λας τσικας και λος τσουλος.εγω τους λεω ολους μαζι ΤΡΑΚΑΛΕΡΟΣ.Και προς θεου μην πεσει κανενας στην καψουρα Κουβανας, θα τον σκισει χωρις οικτο λεμε,οι κουβανες θενε βουρτσα πουτσα και στενα παπουτσα, nada mas!!!!!!!!Βαλε τις crystal να παγωνουνε λεμε και vamos a la playa

TeoCorfu

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0

Σ' ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου, μας αναπτέρωσες το ηθικό γιατί με αυτά που διαβάζαμε τελευταία μας είχε πάρει απο κάτω. Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου γράψεις inbox κάποια tips από αυτά που θεωρείς άκρως σημαντικά. Δεν μιλάμε ισπανικά εγώ και ο φίλος μου όμως δεν είμαστε και αυτό που περιγράφεις σαν πρόβατο προς σφαγή, είμαστε χαμηλού προφίλ και δεν δείχνουμε λεφτάδες ούτε και κλαρινογαμπροί γιατί πολύ απλά δεν είμαστε. Να είσαι καλά και πάλι σ' ευχαριστώ.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
τι δουλειες κανετε ρε μαγκες που περνατε 10-15-20-25 μερες τακτικα στην κουβα?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

πουτανα πρεζα σε λατρευω

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Αδυνατω να κατανοησω το νοημα του ανωτερω σχολιου, επειδή η δικια σου κατσικα εψοφησε αγαπητε πρεπει να ψοφησει και των αλλων? καποιοι Ελληνες εντος Ελλαδος και αρκετοι εξ ημων εκτος Ελλαδος εχουν  οικονομικη δυνατοτητα, τι να κανουμε τωρα, να πεσουμε και ημεις στην πρεζα που τοσο λατρευεις?Οσοι από εμας ζουν εκτος της χωρας στεναχωριουνται για οσα συμβαινουν στην πατριδα αλλα αυτό δεν σημαινει  ότι καταφέραμε μετα από τοσα χρονια δουλειας στο εξωτερικο θα τα φερουμε ελλαδα για να τα φαει ο τσακαλωτας ο κυριακος  και ο τζίφρας.αν εισαι νεος ανθρωπος σηκω και φυγε οσο είναι καιρος από εκει, δεν υπαρχει σωτηρια για την χωρα μας, ετσι θα σερνεται για δεκαετιες.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αδυνατω να κατανοησω το νοημα του ανωτερω σχολιου, επειδή η δικια σου κατσικα εψοφησε αγαπητε πρεπει να ψοφησει και των αλλων? καποιοι Ελληνες εντος Ελλαδος και αρκετοι εξ ημων εκτος Ελλαδος εχουν  οικονομικη δυνατοτητα, τι να κανουμε τωρα, να πεσουμε και ημεις στην πρεζα που τοσο λατρευεις?Οσοι από εμας ζουν εκτος της χωρας στεναχωριουνται για οσα συμβαινουν στην πατριδα αλλα αυτό δεν σημαινει  ότι καταφέραμε μετα από τοσα χρονια δουλειας στο εξωτερικο θα τα φερουμε ελλαδα για να τα φαει ο τσακαλωτας ο κυριακος  και ο τζίφρας.αν εισαι νεος ανθρωπος σηκω και φυγε οσο είναι καιρος από εκει, δεν υπαρχει σωτηρια για την χωρα μας, ετσι θα σερνεται για δεκαετιες.
εσυ φιλε που μενεις μονιμα?

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
κεντρικη αμερικη-παναμας- ειχα την τιμη να φιλοξενησω φιλους από το σιτε και να μιλησω με καποια ατομα στο τηλεφωνο και θα χαρω παλι οπου μπορω να βοηθησω οποιον χρειαζεται κατι από κεντρικη και γενικα αμερικη.
Ωχχχχ!!και τι κανεις εκει?

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητε φιλε στειλε πμ να στα πω ότι θελεις,δεν εχει νοημα τι δουλειες κανω εγω για οσους διαβαζουν το νημα για κουβα.
εχει αγαπητε...γιατι για την κουβα τι να μου πεις?τηνξερω καλυτερα απο σενα...

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
δωσε τις πληροφοριες σου λοιπον στον λαο για την κουβα και μην ασχολεισαι μαζι μου διοτι όπως ειπες εσυ γνωρίζεις καλλυτερα.

namoro

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
δωσε τις πληροφοριες σου λοιπον στον λαο για την κουβα και μην ασχολεισαι μαζι μου διοτι όπως ειπες εσυ γνωρίζεις καλλυτερα.
για πιο λαο μιλας...του παναμα η της ελλαδας??που στενοχωριεσαι κιολας??χεχε

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Mira amigo, hazme el favor y vayanse pa la verga idiota, no tengo tiempo para perder contingo maricon

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Mira amigo, hazme el favor y vayanse pa la verga idiota, no tengo tiempo para perder contingo maricon
δεν μου πεφτει ΄λογο;,αλλα στη θεση σου απλα δεν θ απαντουσα σε μαλ..ιες τυπου τι δουλεια κανεις κ που κ πως κ γιατι....
γραφε οσα ενδιαφεροιντα γραφεις κ βαλε χ σε τετοια σχολια κ ποστ.. :hi: :hi: :hi:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Bueno amigo Gambino pues βαλε το κοστος το αμαξι από το αεροπουερτο της αβανα, βαλε ότι εχω ευαισθησια στο στομαχι και δεν μπορω να πινω το νερο τους,βαλε την γκασολινα που δεν βρισκω παντα στο μερκαδο νεγκρο,βαλε τα πουρα που ετσι και αλλοιως τα φουμαρω,βαλε το φαγητο ακομα και μποκαδιγιο να φας ακριβο είναι βαλε και τα γκομενακια το κατοσταρικο την ημερα ΔΕΝ το γλυτώνεις.στο σιενφουεγκος εχω ριξει και σφαλιαρες σε κανα δυο τσουλος που μολις βγαινανε από τις ντισκο τα γκομενακια τις πλακωνανε στις φαπες για να τους παρουνε τσιγαρα η ότι λεφτα ειχανε πανω τους.στον τσινο που εχει ανοιξει την πισταρια πας καθολου να φας? φτηνα τα δινει και δεν τρεχεις μετα στο μπανιο με διαρροια, θελει προσοχή το φαγητο στην κουβα και κυριως το νερο. μην μου πεις ότι οι κουβανες όμως δεν εχουνε το χορο στο αιμα τους, σε καυλωνουνε μονο χορευοντας, και τα ελληνικα μια χαρα τα χορευουνε ειδικα τα τσιφτετέλια τα πανε ρολοι λεμε.Δεν εχω παει ποτε κουβα από ελλαδα,πας με ιμπερια η με αιρ Φρανς? εχω ακουσει και για μια πιο φτηνη θυγατρικη της Lufthansa,condor λεγεται, εχεις ταξιδεψει ποτε μαζι τους?πιο παλαια ακουγα και αβανα αλλα και αλλου ελληνες να μιλανε ελληνικα, τα τελευταια 3-4 χρονια εχουνε μειωθεί πολύ και περσυ που πηγα ακουγα πιο πολλους αμερικανους,οι τέλειοι πελατες για μάδημα λεμε, σηκωνουνε και αυτοι τις τιμες σαν τους μαλακες τους ιταλους.εδω και 5 χρονια λογω δουλειας παω πιο πολύ  αγιο δομηνικο και κλασσικα καρταγενα και μεντεγιν -κολομβια,αν και εχουνε ακριβυνει και αυτοι οι προορισμοι ο καθενας για τους δικους του λογους.καποια στιγμη θα κουμπωσει ασφαλως και θα βρεθουμε παρεα στην tierra ignognita,οποιος πιστος ας προσελθει, μοναχοι σας ΜΗΝ πατε αν δεν σπικαρετε ισπανικα και αν δεν εχετε πειρα από λατινα γιατι θα σας μαδησουνε σαν τα κοτόπουλα λας τσικας και λος τσουλος.εγω τους λεω ολους μαζι ΤΡΑΚΑΛΕΡΟΣ.Και προς θεου μην πεσει κανενας στην καψουρα Κουβανας, θα τον σκισει χωρις οικτο λεμε,οι κουβανες θενε βουρτσα πουτσα και στενα παπουτσα, nada mas!!!!!!!!Βαλε τις crystal να παγωνουνε λεμε και vamos a la playa
Φιλε ενοειται οτι νερο ΠΑΝΤΑ εμφιαλωμενο στην Κουβα(εχω πετυχει λιγες φορες να μυριζει και αυτο) και προσεχουμε που τρωμε ειδικα στα μαγαζια που ειναι με πεσος.
Ενα κατοσταρικο την ημερα για την επαρχια το θεωρω υπερβολικο.. :s&m_2:
10 δολαρια η καζα + 14 η μοτορινα +15 φαγητο και μικροεξοδα +20 για το βραδυ(ενα μπουκαλι ρουμι και κανενα ψιλο για την "αγαπη" σου)... :rockon:
Με Ιμπερια εχω πεταξει μια φορα πιο παλια,εχω ασημενια καρτα της Air France και πεταω μονο με εταιρειες που ανηκουν στην skyteam(Air France-KLM-Aeroflot-Air Europa)
Με την Condor δεν εχω πεταξει ποτε αλλα εχει γινει πολυ ακριβη και αυτην.
Για οσους θελουν να ταξιδεψουν Μαρτιο-Απριλιο εχει η Aeroflot φοβερη προσφορα με 623 ευρω Θεσσαλονικη-Αβανα,εχει 8 ωρες αναμονη στην Μοσχα οταν πας αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα γιατι φτανεις βραδυ(το αεροδρομιο ειναι αδειο)και μπορεις να την πεσεις για υπνο.
Για Αμερικανους που λες εγω δεν εχω συναντησει ακομη,εχω διαβασει οτι ξεκινησε η "επελαση" των Αμερικανων αλλα και τον Νοεμβριο που ημουν κατω δεν ειδα τιποτα και στην Αβανα που μιλησα με την σπιτονοικοκυρα και με καταστηματαρχες στην παλια πολη μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν Αμερικανοι... :think:
Κολομβια-Αγιο Δομηνικο δεν παω γιατι η ασφαλεια ειναι το νουμερο ενα για μενα.Ειναι και ο λογος που δεν πηγα πιο παλια στην Βραζιλια αν και ηθελα πολυ.
Βεβαιως και να βρεθουμε να πιουμε κανενα ρουμακι,εχω συναντηθει με 2-3 ατομα που ζητουσαν πληροφοριες εδω μεσα αλλα μετα "χαθηκαν"... :s&m_1:

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Amigo Gambino αμαξι δεν νοικιάζεις στο αεροδρομιο? δεν σε ειδα να βαζεις μεσα στο υπολογισμο το ενοικιο αυτοκινητου γι αυτό σε ρωταω και όπως ξερεις το τουτου κοστιζει ακριβα στην κουβα+ ακριβη βενζινη.οσες φορες και να το παλεψα αμαξι της προκοπης κατω από 30-40 κουκ δεν βρηκα, αν βρηκες ακρες για πιο φτηνα δωσε στοιχεια εστω και με πμ να παω και εγω κατι πιο φτηνο.κανενα θεμα με ασφαλεια δεν υπαρχει σε κολομβια και σαντο ντομιγκο, ασφαλως δεν μπλέκεσαι με περιεργα πραγματα σκονες κλπ αρα ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, η βραζιλια ναι είναι περιεργη χωρα και οντως πρεπει να προσεχεις που και με ποιον πηγαίνεις,κυριως αυτό αφορα το ριο ντε ζανειρο και τον αγιο παυλο.Α να μην ξεχασω οποιος αποφασισει να παει Κουβα καλο είναι να παρει μαζι του και καποια βασικα φαρμακα δηλαδή μερικα χαπια για την διαρροια,αντιβιωση αμοξιλ,και τζελ για τα τσιμπηματα εντομων και μεδουσών και ασφαλως αρκετα προφυλακτικα, γιατρους και μαλιστα καλους εχουνε αλλα η κατασταση στα νοσοκομεια είναι τραγικη και τα φαρμακα δυσεύρετα και ακριβα.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Δεν προσεξες οτι εβαλα 14 δολαρια την μερα για το μηχανακι;Οταν παω μονος νοικιαζω παντα μηχανακι.Για αμαξι δεν εχω καμια ακρη απο τις κρατικες εταιρειες νοικιαζω κ' εγω.Μια φορα ειχα ψαχτει να νοικιασω αμαξι απο Κουβανους για 40 δολαρια την μερα(ηταν Ιουλιος και οι κρατικες ηθελαν 80),ειχα βρει 3-4 αυτοκινητα.Την μια μερα συμφωνουσαμε και την αλλη με αστεια ψεμματα χαλουσαν την συμφωνια,απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα.Γνωριζεις οτι με αυτους τους ανθρωπους δεν βγαζεις ευκολα ακρη... :2funny:
Οτι καλο ειναι να εχει μαζι του καποιος και λιγα φαρμακα το εχουμε πει αρκετες φορες.

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Εχοντας επιστρεψει απο το ''αμαρτωλο νησι'' 3 μερες τωρα θελω και γω να παραθεσω τις δικες μου εντυπωσεις και πως ειδα τα πραγματα απο την δικη μου οπτικη......
Πριν αρχισω ομως θελω να ευχαριστησω ολους ανεξαιρετως απο το τοπικ της κουβας γιατι διαβαζωντας ολες τις σελιδες που εχουν γραφει συγκρατησα και κατι απο ολους και πηγα εκει οσο γινοταν πιο πολυ προετοιμασμενος και πονηρεμενος!
Χωρις να θελω να αδικησω ολους τους υπολοιπους,θελω να πω ενα ευχαριστω ειδικα στον gambino που ολες του οι τοποθετησεις πανω στα ερωτηματα μου ηταν απολυτα ευστοχες και με βοηθησαν πολυ οπως διαπιστωσα μετα στη πραξη!

Η γενικοτερη γευση που μου αφησε η Κουβα ηταν καλη,χωρις βεβαια να ξετρελαθω κιολας!Η αληθεια ειναι πως το ειχα στο μυαλο μου πιο ''ονειρικα πλασμενο'' το μερος και την ολη φαση!
Το πρωτο πραγμα που καταλαβαινεις απο το πρωτο δευτερολεπτο που θα πατησεις το ποδι σου εκει ειναι οτι ολοι,μα ΟΛΟΙ,θα προσπαθησουν να σε αρμεξουν οσο μπορουν!!οσο πιο πολυ το καταφερουν τοσο καλυτερα και μαλιστα μετα πολυ επιδεξεια σε κανουν πασα στον επομενο ντοπιο για να σε αρμεξει και αυτος!ευτυχως εγω ημουν σχετικα ενημερωμενος οποτε δεν την πατησα πολλες φορες!!!αλλα γενικα δεν εχουν τον θεο τους!!!!Μου γυρεψαν μεχρι και 40 κουκ για να με πανε στο αεροδρομιο!!!!!!Επισης η φτωχεια και οι γενικοτερες συνθηκες διαβιωσης που εχουν οι κουβανοι ισως σε καποιους τους προξενησει μελανχολια και τους βγαλει αρνητικα συναισθηματα και εντυπωσεις απο το μερος.....σε εμενα δε λειτουργησε ετσι γιατι αυτο το κομματι ηταν ''ενδιαφερον'' για μενα μιας και επειδη ασχολουμε με τη φωτογραφια ειχα πολυ υλικο να τραβηξω απο τις φτωχογειτονιες του κεντρου και της παλιας αβανας!!

Αυτοματως μου ερχεται η συγκριση με το ''αντιπαλο δεος'',τη ταυλανδη!Και οι δυο ειναι σεξοτουρισμοι και προσφερουν παραλληλα εξωτκες παραλιες και χαλαρωση.....επιπροσθετα η κουβα λογω της κουλτουρας της εχει τη μουσικη της,τους χορους της και το ολο ''λατιν πακετο'',συν καποια γραφικα χωριουδακια.....ενω η μεν ταυλανδη εχει τους δικους της ναους και αρχιτεκτονικη και λογω κουλτουρας τους το μασαζ!!!.......εχοντας παει και στους δυο προορισμους θα διαλεγα ταυλανδη!!!!!

Σταματαω εδω με τα γενικα συμπερασματα και θα επανερθω με νεο ποστ με αναλυτικα το πως περασαμε και τι καναμε στη κουβα!!! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom