Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Θυμησες παλιες
αχ βαχ

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δεν μιλας ισπανικα, η Κουβα είναι μονο για ταξιδι με πρακτορειο 10 μερες και τερμα.Στον δρομο που πηγαίνατε Cienfuegos klp δεν σας εκανε καμμια ωτο στοπ? δεν τσακωσατε καμμια ετσι? τι διαολο μονο σε μενα κανουνε εκει ωτοστοπ?στα κλαμπ στην Κουβα πας για να χορεψεις, όχι να βρεις γκομενα να γαμησεις. στην κουβα το μουνι είναι κυριολεκτικα στον δρομο. αν όμως δεν γουστάρεις και τις μαυρες ε τοτε θα εχεις ένα θεματακι αν και στην επαρχια υπαρχει επαρκης ποσοτητα ανοιχτοχρωμων κοριτσιων.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Δεν μιλας ισπανικα, η Κουβα είναι μονο για ταξιδι με πρακτορειο 10 μερες και τερμα.Στον δρομο που πηγαίνατε Cienfuegos klp δεν σας εκανε καμμια ωτο στοπ? δεν τσακωσατε καμμια ετσι? τι διαολο μονο σε μενα κανουνε εκει ωτοστοπ?στα κλαμπ στην Κουβα πας για να χορεψεις, όχι να βρεις γκομενα να γαμησεις. στην κουβα το μουνι είναι κυριολεκτικα στον δρομο. αν όμως δεν γουστάρεις και τις μαυρες ε τοτε θα εχεις ένα θεματακι αν και στην επαρχια υπαρχει επαρκης ποσοτητα ανοιχτοχρωμων κοριτσιων.
με ταξι πηγαμε 4 ατομα από αβανα σινφουεγκος 260 χλμ περιπου 90 δολλαρια αποτε δεν ειδα πολλες για ωτοστοπ αντιθέτως από βαραντερο για αβανα ειδαμε απειρες να κανουν ωτοστοπ
εγω προτιμω λευκες κουβανες αλλα σπανιζουν στην κουβα και αυτές που υαρχυν είναι πουτανες των καλων κλαμπ στην αβανα που ξεκιναν με 100 δολαρια και αντε να πεσουν στα 70 δολλαρια αν δεν ξερεις ισπανικα ---τωρα να μιλας ισπανικα δεν ξερω ποσο πιο κατω μπορεις να τις ρηξεις
αλλα γενικακατα τη γνωμη μου εχει πολύ σαπακι αραπακι και σπανια βρίσκεις καλο τεμαχιο αντε καμια γλυκια μουλατα αλλα αραπινα αραπινα δεν μπορω να φορτωσω από κουβα παρα μονο από δυτικο κοσμο και να ξερω ότι είναι καθαρη
παντως υπογαμιζω ότι κοβα αν δεν μιλασ ισπανικα σχεδόν εισαι αναπηρος εκει

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε gambino εσυ μου το ειχες πει να μην περιμενω πολλα την μερα στο Σινφουεγκος αλλα η αληθεια ειναι οτι μολις πατησα το ποδιμου εκει σαν πρωτη εντυπωση ψιλοαπογοητευτηκα......
Ξεχασα να αναφερω οτι πηγαμε στη παραλια ραντσο λουνα και κολυμπησαμε και με τα δελφινια που ειχε εκει παραδιπλα εγκαταστασεις......
Η παραλια σχεδον αδεια,κανενας ντοπιος....μονο καμια δεκαρια τουριστες ειχε!.....Η εμπειρια ομως που μου εμεινε ηταν πηγαινοντας στη παραλια που μπηκαμε στο ''λεωφωορειο'' το οποιο ηταν σαν μια ''καναδεζα'' του στρατου που σε φορτωνανε πισω στη καροτσα!!!!!Τρελη εμπειρια!!!!!
Το τρινιδαδ και σαντα κλαρα τα θεωρω ''ξεχωριστα πακετα'',γιαυτο αλλωστε πηγαμε και μειναμε τρινιδαδ δυο μερες εκει
Συναγωνιστη ποσο σου κοστισε για να κολυμπησεις με τα δελφινια;
Τις μερες που πηγατε ειχε και ψυχρουλα(απ'οτι μου λενε) φυσιολογικο να μην εχει κοσμο η ραντσο λουνα.Τους καλοκαιρινους μηνες ειδικα τα Σαββατο-Κυριακα γινεται πανζουρλισμος.
Αυτο που λες οτι ειδες πολλες τουριστριες να ψαχνονται για μαυρους-μουλατους(γυφτους) ειναι συνηθες φαινομενο.Εχω δει αρκετες φορες στις ντισκο ειδικα στην επαρχια οι τουριστριες που ψαχνονται να ειναι περισσοτερες απο τους τουριστες που ψαχνουν "τσικας".Οι πιο πολλες βεβαια ειναι αρχι-μπαζα ή μεγαλης ηλικιας αλλα εχω δει και ωραια γκομενακια να "τραβιουνται" με τους "χινετερος"... :headbang:

ΥΓ:Στο Γιουκαταν πηγατε τελικα;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Συναγωνιστη ποσο σου κοστισε για να κολυμπησεις με τα δελφινια;
Τις μερες που πηγατε ειχε και ψυχρουλα(απ'οτι μου λενε) φυσιολογικο να μην εχει κοσμο η ραντσο λουνα.Τους καλοκαιρινους μηνες ειδικα τα Σαββατο-Κυριακα γινεται πανζουρλισμος.
Αυτο που λες οτι ειδες πολλες τουριστριες να ψαχνονται για μαυρους-μουλατους(γυφτους) ειναι συνηθες φαινομενο.Εχω δει αρκετες φορες στις ντισκο ειδικα στην επαρχια οι τουριστριες που ψαχνονται να ειναι περισσοτερες απο τους τουριστες που ψαχνουν "τσικας".Οι πιο πολλες βεβαια ειναι αρχι-μπαζα ή μεγαλης ηλικιας αλλα εχω δει και ωραια γκομενακια να "τραβιουνται" με τους "χινετερος"... :headbang:

ΥΓ:Στο Γιουκαταν πηγατε τελικα;
νομιζω Gambino εγω το εγραψα για τις τουριστριες που ψαχνοντι γι αραπηδες κουβανου ςμ μεγαλη  μαλαπερδα για λιγο σεξ :grin: :grin:και εμενα μου εκανε εντυπωση και ιδιαιτερα στιν πιστα του καζα ντε λα αλλα και στο μαγαζι ακριβως πισω πο αυτό που εβλεπα  γαλλιδες γριες και μπαζα να χορευουν με αραπηδες και να γλειφονται
νομιζω 50 δολαρια για να φωτογραφηθείς με τ δελφίνια σε παλιες εγκατασταεις!

επισης οντως ολοι νομιζουν ότι η κουβα προφέρεται για θαλασσα τον γεναρη αλλα αυτό είναι λαθος-δεν είναι ταυλανδη είναι σε πιο ψηλο γεωγραφικο πλατος οποτε είναι βορειο ημισφαιριο δλδλ ο χειμωνας μας είναι και δικο τους χιμωνας οποτε οποιος νομιζει για μπανιο το γναρη ας το ξχασει διοτι στουε 23-25 βαθμούς δεν βουτας σε θαλασσα
εμεις ουτε ραντσο λουνα ουτε ανκον ουτε βαραντερο βουτήξαμε
σημερα ο πατριάρχης ρωσιες με παπα συναντηθηκαν στο αεροπορτο της αβανας :grin: :grin:και από εξω η ταξιτζήδες φωναζαν τον παπα-----taxi amigo
:grin: :grin: :grin: :grin:

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
για ουρουγουαη κανεις καμμια εμπειρια?ολο κουβα και κουβα

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Τελευταια ενημερωση απο Σιενφουεγκος...
Αρκετος τουρισμος.περισσοτερος απο αλλες χρονιες την ιδια εποχη.Αλλα πιο πολυ ζευγαρια και ξεκαρφωτος κοσμος που μαλλον ερχονται να δουν την Κουβα πριν ν'αλλαξει.
Συναντησα και 4 Ελληνιδες που εκαναν ενα μικρο tour στο νησι που ευτυχως ηταν σοβαρες και δεν εδιναν σημασια στους γυφτο-χινετερος που τους την επεφταν.
Το βραδυ στις ντισκο γινοταν χαμος,το γνωστο πανηγυρι και πολλες "επαγγελματιες" και ημι-επαγγελματιες.
Οπως εχουμε ξαναπει βεβαια για καποιον που μιλαει Ισπανικα το μουνι στην Κουβα ειναι κυριολεκτικα στον δρομο.... :rockon:
Πηγα και στο Καμαγουει να δω την περιφημη νυχτερινη ζωη του και τις ωραιες γυναικες του.
Δεν θελω να αδικησω την πολη αλλα Δευτερα και Τριτη  που ημουνα εκει η νυχτερινη ζωη ειναι ψοφια και οι γυναικες ελαχιστες.... :headbang:
Εχω παει σε αρκετες πολεις και μπορω να πω οτι βαση και τον πλυθησμο που εχει ειναι μια απο τις χειροτερες για διασκεδαση-γυναικες... :think:
Σπυρο γιγαντα δωσε τα "φωτα" σου,θυμαμαι οτι ειχες παει πιο παλια.Ετσι ηταν;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
gambino σωστα ειχα παει στο καμαγουευ αλλα τοτε εμενα στο σπιτι της δισκοβολου στο μορον ενα μικρο μερος εξω απο το καμαγουευ εκει φυσικα τουριστες δεν υπηρχαν μονο το πρωι ερχοντουσαν κατι γκρουπ απο τα καγιο κοκο τα νησια που ειναι μετα
τις μερες της παραμονης μου εκει την εβγαζα στο ξενοδοχειο που ειχε πισινα με ολο το σοι φυσικα της κουβανας απο οτι θυμαμαι οι αλλες της περιοχης μαλλον με κοιτουσαν με απογοητευση αφου ειμουν καπαρωμενος απο τη δισκοβολο που ηταν εκεινη την εποχη πρωταθλητρια στη χωρα της οποτε με θεωρουσαν κατι ως απιαστο ονειρο αφου ειμουν με μια ξακουστη αθλητρια για αυτους
φυσικα στο μορον μην περιμενεις και πολλα απο νυχτερινη ζωη κτλ κατι βενζιναδικα ειχε που αραζαν οι μαγγιτες της περιοχης και ενα κεντρικο δρομο που διεσχιζε τη πολη που ειχε καποια υποτυπωδη μαγαζια
απο το καμαγουευ μονο περαστικος ημουνα ενα πρωινο με το ενοικιαζομενο αμαξι εχω περιγραψει αναλυτικα σε παλιοτερα ποστ ποσα αγωγια και μεταφορες μεχρι και οικοδομικων υλικων εγιναν με εκεινο το ΤΟΥΟΤΑ.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τοτε θαμπωμενος και μεθυσμενος απο το αρωμα και την ατμοσφαιρα της κουβας εψαχνα συλλογους για να τη φερω στην ελλαδα και η καταληξη ηταν να γινουμε και θεμα σε εφημεριδα για να τι καψουν στη κουβα οτι ψαχνετε να φυγει φυσικα ολα ναυαγησαν

Συνημμένα

• 272985_2248231569570_4716421_o.jpg
    272985_2248231569570_4716421_o.jpg
    388,9 KB · Εμφανίσεις: 64

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τοτε θαμπωμενος και μεθυσμενος απο το αρωμα και την ατμοσφαιρα της κουβας εψαχνα συλλογους για να τη φερω στην ελλαδα και η καταληξη ηταν να γινουμε και θεμα σε εφημεριδα για να τι καψουν στη κουβα οτι ψαχνετε να φυγει φυσικα ολα ναυαγησαν

αυτη ειναι κεινη που ειχες παντρευτει και φερει εδω ή αλλη?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Σπυρο στο Μορον ειχα μεινει πριν 4 χρονια για 3 μερες,απο εκει ειχαμε βρει γκομενα για τον φιλο μου για να κανουμε εξορμησεις στα νησακια.Ειχε μια μικρη ντισκο λιγο εξω απο την πολη,δεν θυμαμαι ονομα αλλα εχω φωτογραφιες.
Για το Καμαγουει μου ειχε πει ενας Κουβανος που μενει Ελλαδα οτι εχει φοβερη νυχτερινη ζωη και γυναικες και στην Κουβα μου το εχουν πει 2-3 Κουβανοι.Ασε που πολλες γυναικες που εχω γνωρισει στην Αβανα και στο Σιενφουεγκος ειναι απο εκει.
Γενικα υπηρχε αυτην η φημη οτι το Καμαγουει(350 χιλιαδες κατοικοι)ειναι η πηγη του μουνιου και της διασκεδασης... :think:
Εγω παντως την Δευτερα το βραδυ που βγηκαμε ηταν ολες κλειστες και καταληξαμε σε μια μικρη πλατεια που ειχε λιγο κοσμο,εκει απεναντι ειχε και ενα μαγαζι που το ελεγαν καφε.
Ειχε ενα τραπεζι με 2-3 Αγγλο-Ινδους και 2-3 γκομενες,ενα τραπεζι με 2 ζευγαρια Κουβανων,ενα τραπεζι με 4-5 γκομενες και εναν πουστη. :2funny:
Τελικα ο φιλος μου πηρε μια γκομενιτσα που αποδειχθηκε διαμαντι... :zfuck:
Το αλλο βραδυ πηγαμε στην ντισκο Καριμπε,καμια 30αρια ατομα απο τα οποια 7-8 ηταν γκομενες της δουλειας,κανα-δυο ηταν λιγο καλες αλλα πολυ εξαλλα ντυμενες,με αρκετα τατουαζ και εκαναν μπαμ οτι εχουν γραψει πολλα "χιλιομετρα" στις ντισκο της Αβανας.
Μετα πηγαμε στην Κοπα που ηταν και η μοναδικη που ηταν ανοιχτη,εκει ειχε καμια 80αρια ατομα λιγες γκομενες χωρις τιποτα το ιδιαιτερο.
Τελικα βρηκα και πηρα το "διαμαντι" που ειχε παρει και ο φιλος μου... :knockinb:
Την Τριτη το μεσημερι που καθομασταν στον πεζοδρομο τους μας την επεσαν και την πεσαμε σε αρκετες γκομενες.εκει γνωρισα μια τριγενια πολυ ωραια που δουλευε σε μια καζα για τουριστες.Κανονισαμε να βγουμε για το βραδυ αλλα τελευταια στιγμη το χαλασε μαλλον γιατι ηθελε να παρει μαζι της και την ξαδερφη της την οποια δεν την ηθελε ο φιλος μου.
Την αλλη μερα θα πηγαινα στην Σαντα Λουτσια και της ειπα να ερθει μαζι μου,μου απαντησε την αλλη μερα το πρωι οτι δεν μπορει γιατι δουλευει.
Οσο ημουν στην Σαντα Λουτσια μου εστελνε μηνυματα και τελικα την πηρα μαζι μου στο Σιενφουεγκος οταν επεστρεφα.. :s&m_2:
Αβυσσος η ψυχη και το μουνι της Κουβανας... :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
βολκανο λογω κιανατολικης σου μαλλον βαλκανικης σου παιδειας σου απεθυνω ενα ερωτημα..δεξια  και πισω του αραπακλα ,αριστερα οπως κοιταμε εμεις την οθονη,εχει κατι λευκα κι ημιλευκα μωρα αξιωσεων  :tits2:
ποσο εφικτο ειναι να φορτωσεις 5-6 τετοια σε μια βδομαδα ,δεκα μερες?κ με ποιο κοστος?κ που πιο ευκολα.αβανα η καπου πιο εξω?
εαν ειναι εφικτο αξιζει,
κανω μια συγκριση,καθοσον τετοιες ,-με ρωσσικα-φορτωνεις σε καλες ουκρανικες πολεις αλλα σε καταθληπτικο γενικα περιβαλλον,που ηδη τοχω βαρεθει....κι εχει κ δυσκολεψει λογω φυγης υλικου στα ξενα... >:(
αν φορτωνεις κι εκει,στην Κουβα δηλ,εστω με λιγες γνωσεις ισπανικων-σιγα την γλωσσα κι ολας,ευκολα ειναι-αξιζει το μερος κ σεξουαλικα,γενικα σαν εμπειρια αξιζει ετσι κι αλλιως  :rockon:
αναμενω μ ενδιαφερον την αποψη σου ,αλλα κι αλλων οπως γαμπινο σπυρος κ λοιποι.. :hi:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Συναγωνιστη εμενα δεν μου ανοιγει τα βιντεακια για να δω τα "μωρα".
Δεν καταλαβα τι θες να κανεις... :think:
Ρωτας για γυναικες της "δουλειας" ή για νορμαλ γκομενες και ημιεπαγγελματιες;
Αποψη μου ειναι οτι απο τοτε που τους αφησε να βγαζουν διαβατηρια και να μπορουν να ταξιδευουν τα περισσοτερα τοπ "εργαλεια" την εχουν κοπανησει.. :S
Πριν 2-3 μερες μιλουσα με φιλο που ειχε επισκεφτει την Αβανα πριν 5 χρονια και μου ελεγε για την απιστευτη μουνοθυελλα που ειχε δει στις ντισκο που του ειχα προτεινει,εδω να πω οτι ο συγκεκριμενος εχει σπουδασει Τσεχια.
Οπως εχω ξαναγραψει τα τελευταια 2-3 χρονια η νυχτερινη ζωη(διασκεδαση-τοπ μουνια) της Αβανας εχει παρει την κατω βολτα... :headbang:
Παντως σε θεμα ομορφιας Τσεχες και Ρωσιδες για μενα δεν παιζονται(μιλαμε για τον μεσο ορο)
Στην Κουβα θα συναντησεις αρκετες με Ρωσικα χαρακτηριστικα για τον λογο οτι πριν την πτωση του κουμουνισμου πηγαιναν οι Ρωσοι και τους βοηθουσαν για να χτισουν εργατικες κατοικιες-ξενοδοχεια-νοσοκομεια κτλπ

ΥΓ1:Ηξερα μια μουλατα "ημιεπαγγελματιας" στο Σιενφουεγκος αρκετα δυνατο κομματι,τον Νοεμβριο ειχε γινει κανονικη επαγγελματιας.Λιγο πριν φυγω την εβλεπα χερι-χερι μ'εναν Ιταλο.Τον Μαρτιο μου ειπε μια φιλη της οτι τωρα ειναι στην Μπολωνια με τον Ιταλο και θα παντρευτουν... :headbang:
ΥΓ2:Δεν ξερω γιατι αλλα αυτοι οι Ιταλοι πρεπει να ειναι τα μεγαλυτερα "θυματα" του πλανητη.. :think:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
δεν γινεται να μην ανοιγουν κατι λαθος κανεις..μαλλον πατας το αρχικο μπαννερ που βλεπεις,
οχι αυτο
πιο κατω κανε σκρολλ νταουν  κ βγαινει παλι το βιντεακι..εκει ανοιγει 101% πατα το 1 μινουτ ειναι...
η ερωτηση αφου τις δεις ,αλλοιως δεν εχει νοημα η παντηση,ειναι..τετοιες δεξια κ πισω απο τον αραπη ειναι ευκολα προσεγγισιμες?σε στυλ ερχομαι μαζι σου για καποια δωρα η χρηματα αξιας απο 30  :rockon: εως 70  :rolleyes: αντε 100 USD  :helpplea: αν μιλαμε για ολοημερη κομπανια..
αυτο!!! :hi:
αναμενω μ ενδιαφερον
YG ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ειναι το τοπ 3 μαλακηδων θυματοποιημενων κλαρινογαμπρων  στην Ευρωπη... :helpplea: :helpplea: :helpplea:
ακολουθοπυν Ισπανοι Γαλλοι κ τελος..ολοι οι αλλοι λαοι  ναι μεν πληρωνουν αλλα δεν παντρευονται πουτανες στην πλειοψηφια τους....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
balkanexpress7 την περιοδο που πηγαινα εγω επαγγελματιες ηταν πιο πολλες λευκες και ημιεπαγγελματιες μουλατες κτλ παντα για αβανα
πιστευω οτι αν θες να φορτωσεις 5-6 λευκες εκει (οπως αυτες του βιντεο που σαφως ειναι επαγγελματιες αφου μαζευτηκαν εκει μπας και μασησουν τιποτα απο τους εκει παρεβρισκομενους για την ταινια)για 10 μερες θα στοιχισουν σαφως περισοτερα απο ανατολικη ευρωπη(πχ οι μισες θα σου ζητησουν ιφον ιπαντ κτλ)οι τιμες καταναλωτικων αγαθων στη κουβα ειναι πολλαπλασιες απο οτι στο δυτικο κοσμο

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
balkanexpress7 την περιοδο που πηγαινα εγω επαγγελματιες ηταν πιο πολλες λευκες και ημιεπαγγελματιες μουλατες κτλ παντα για αβανα
πιστευω οτι αν θες να φορτωσεις 5-6 λευκες εκει (οπως αυτες του βιντεο που σαφως ειναι επαγγελματιες αφου μαζευτηκαν εκει μπας και μασησουν τιποτα απο τους εκει παρεβρισκομενους για την ταινια)για 10 μερες θα στοιχισουν σαφως περισοτερα απο ανατολικη ευρωπη(πχ οι μισες θα σου ζητησουν ιφον ιπαντ κτλ)οι τιμες καταναλωτικων αγαθων στη κουβα ειναι πολλαπλασιες απο οτι στο δυτικο κοσμο
κατσε φιλε  σπυρο δεν μ επιασες
δεν θελω να φορτωσω για δεκα μερες 5-6 γκομενες μαζι,κι αν μπορουσα οικονομικα δεν θα μπορουσα βιολογικα!!! :grin: :fuck1:
δεν ειμαι ο μπερλουσκονι,αλλα κι αυτος ετσι κι αλλιως δεν γαμαγε... :grin:
εννοω αν τετοιου τυπου γκομενες κυκλοφορουν,οχι σαν προφεσιοναλες,αλλα σαν κατι οπως ανατ ευρωπη ,που πολλες ειναι κ σεμι προ κ με καποιο χαρτζηλικι,30 στην ουκρανια 50 στην βουλγαρια η 100 στην ρουμανια,δεχονται να μεινουν μαζι σου απο λιγες εως πολλες ωρες
η ερωτηση ειναι λοιπον,τετοιου επιπεδου γκομενες οχι τιποτα μπαζα μαυρες,αν τις βρω στο δρομο να κοβουν βολτες κ τους μιλησω ανταποκρινονται?κι αν ναι με τα ποσα που ειπα πιο πανω ειναι ευχαριστημενες η θελουν τον ουρανο με τ αστρα? για μια μερα η 2-3 ωρες  παρεα μιλαω, :zfuck:
δεν χρειαζομαι καμμια για πιο πολυ
αυτο σπυρο!!! :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom