sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
γραφω παντα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗΦιλε sex volcano καθε αποψη ειναι σεβαστή αλλα πιστευω οτι το γεγονος οτι δεν περασες καλα στο ταξιδι σου σε κανει καπου να "υπερβαλεις".
Ουτε η rambla ουτε τα κτηρια του Γκαουντι ουτε η sagrada familia, ουτε η Μπαρτσελωνετα, εχει αρχιτεκτονικα καμμια σχεση με την Αβανα.
Τα κλαμπακια της Αβανας με τις μοναδικες τους μπαντες, τα καλοδιατηρημενα αυτοκινητα "μνημεια" που κυκλοφορουν σε πεισμα του χρονου, ο τροπος που οι Κουβανες χορευουν κουνοντας τους γοφους τους κλπ κλπ ειναι η Κουβα.
Και αν δεν βρεις καποια ιδιαιτερη "ξεναγο" για να στα δειξει ειναι εξαιρετικα δυσκολο μονος σου να τα ανακαλυψεις εκτος και αν μεινεις πολυ καιρο στη χωρα.
Πηγσινε στο havana61 η στο san cristobal η στο litoral να φας στην Αβανα και ελα να συζητησουμε ξανα για κουβανεζικη κουζινα και για κατεψυγμενα κοτοπουλα.
Η κάθε χωρα εχει τις ιδιαιτεροτητες της και η κουβα εχει τις δικες της που οπως ειπα και πριν ειναι πολλες. Θελει λοιπον το τροπο της για να περάσεις καλά.
καθως και ενω εχω παει σε 30 διφορετικες χωρες θεωρω την κουβα την πιο ασχημη τουριστικα χωραοποτε δεν ειμαι κανενας απειρος ταξιδιωτης αλλα κατι μαλλον μου εκατσε στραβα και η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι στους δυικους συναρπαζει το τρελλο κομουνιστικο στυλ ζωης αλλα γαι οποιους εχουν ζησει σε κομουνιστικη χωρα οπως ο balkaexpress77 μαλλον δεν ειναι στοιχειο να τον συναρπαζει οπως και εμενα
και φυσικα η παλια βαρκελωνει εχει πιο ωραια κτηρια και φυσικα θα υπαρχει στην κοβα κανενα καλο φαγηταδικο αλλα σαν ουριστας κυνηγας για 10 μερες που θαπας να υπαρχι καλο ποσοστο εστιατοριων υ να μπορεις να φας
να ρωτησω κατι και σε εσενα και θελω την δικη σου προσωπικη γνωμη και μονο?
τις γυναικες κατα μεσο ορο στην κουβα που τις κατατασεις 1πολυ ασχημες 2ασχημες 3μετριες 4ωραιες 5πολυ ωραιες ??