Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Φιλε sex volcano καθε αποψη ειναι σεβαστή αλλα πιστευω οτι το γεγονος οτι δεν περασες καλα στο ταξιδι σου σε κανει καπου να "υπερβαλεις".

Ουτε η rambla ουτε τα κτηρια του Γκαουντι ουτε η sagrada familia, ουτε η Μπαρτσελωνετα, εχει αρχιτεκτονικα καμμια σχεση με την Αβανα.

Τα κλαμπακια της Αβανας με τις μοναδικες τους μπαντες, τα καλοδιατηρημενα αυτοκινητα "μνημεια" που κυκλοφορουν σε πεισμα του χρονου, ο τροπος που οι Κουβανες χορευουν κουνοντας τους γοφους τους κλπ κλπ ειναι η Κουβα.

Και αν δεν βρεις καποια ιδιαιτερη "ξεναγο" για να στα δειξει ειναι εξαιρετικα δυσκολο μονος σου να τα ανακαλυψεις εκτος και αν μεινεις πολυ καιρο στη χωρα.

Πηγσινε στο havana61 η στο san cristobal η στο litoral να φας στην Αβανα και ελα να συζητησουμε ξανα για κουβανεζικη κουζινα και για κατεψυγμενα κοτοπουλα.

Η κάθε χωρα εχει τις ιδιαιτεροτητες της και η κουβα εχει τις δικες της που οπως ειπα και πριν ειναι πολλες. Θελει λοιπον το τροπο της για να περάσεις καλά.
γραφω παντα  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ
καθως και ενω εχω παει σε 30 διφορετικες χωρες θεωρω την κουβα την πιο ασχημη τουριστικα χωραοποτε δεν ειμαι κανενας απειρος ταξιδιωτης αλλα κατι μαλλον μου εκατσε στραβα και η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι στους δυικους συναρπαζει το τρελλο κομουνιστικο στυλ ζωης αλλα γαι οποιους εχουν ζησει  σε κομουνιστικη χωρα οπως ο balkaexpress77 μαλλον δεν ειναι στοιχειο να τον συναρπαζει οπως και εμενα
και φυσικα η παλια βαρκελωνει εχει πιο ωραια κτηρια και φυσικα θα υπαρχει στην κοβα κανενα καλο φαγηταδικο αλλα σαν ουριστας κυνηγας για 10 μερες που θαπας να υπαρχι καλο ποσοστο εστιατοριων υ να μπορεις να φας
να ρωτησω κατι και σε εσενα και θελω την δικη σου προσωπικη γνωμη και μονο?
τις γυναικες κατα μεσο ορο στην κουβα που τις κατατασεις 1πολυ ασχημες 2ασχημες 3μετριες 4ωραιες 5πολυ ωραιες  ??

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Σε μια χωρα που ο μισθος είναι 10 δολλαρια τον μηνα εσεις θα δωσετε 50 και 100 δολλαρια στις ξεκωλιαρες?βιτσα πουτσα και στενα παπούτσια για τις καριολες,που ετσι και αλλοιως ότι θα παρουνε από εσας θα τα δωσουνε στον τσουλο που τις περιμενει στην γωνια.μην γινεστε θυματα και πελατες σαν τους ιταλους που παντρευωνται σαν μαλακες τις καριολες, τις κουβαλάνε ιταλια , παιρνουνε χαρτια αυτές και μετα αντε γεια,οποιος ελληνας παει κουβα και δωσει σε κουβανα πανω από 10 δολλαρια είναι αξιος της μοιρας του.οποιος θελει να δει και να γαμησει μουναρες ας παει στο μεντεγιν στην κολομβια να του βγουν τα ματια εξω από τα μουνια,κουβα παμε να περασουμε καλα με πουρα φτηνα από το μερκαδο,ρουμι, παραλιες μπανακια και να γαμησουμε κωλαρακι με το πολύ 10 δολλαρια,Gambino ηπιες καμμια cristal I bucanero και για μενα αδελφε?ελπιζω να περασες καλα και να τα ξεκωλιασες τα πορνίδια στην πολη του καμιλο σιενφουεγκος.τωρα πλακωσανε και τα αμερικανα στην κουβα και θα ζητανε τρελλες οι καριολες εκει,μεχρι και ο facundo Bacardi ακουσα ότι θελει να ξαναγυρισει στην κουβα

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
γραφω παντα  ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ
καθως και ενω εχω παει σε 30 διφορετικες χωρες θεωρω την κουβα την πιο ασχημη τουριστικα χωραοποτε δεν ειμαι κανενας απειρος ταξιδιωτης αλλα κατι μαλλον μου εκατσε στραβα και η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι στους δυικους συναρπαζει το τρελλο κομουνιστικο στυλ ζωης αλλα γαι οποιους εχουν ζησει  σε κομουνιστικη χωρα οπως ο balkaexpress77 μαλλον δεν ειναι στοιχειο να τον συναρπαζει οπως και εμενα
και φυσικα η παλια βαρκελωνει εχει πιο ωραια κτηρια και φυσικα θα υπαρχει στην κοβα κανενα καλο φαγηταδικο αλλα σαν ουριστας κυνηγας για 10 μερες που θαπας να υπαρχι καλο ποσοστο εστιατοριων υ να μπορεις να φας
να ρωτησω κατι και σε εσενα και θελω την δικη σου προσωπικη γνωμη και μονο?
τις γυναικες κατα μεσο ορο στην κουβα που τις κατατασεις 1πολυ ασχημες 2ασχημες 3μετριες 4ωραιες 5πολυ ωραιες  ??

Κατ' αρχάς δεν σε αμφισβητώ. Κουβέντα απλά κάνουμε.

Επί 25 χρόνια γυρίζω για επαγγελματικούς λόγους σε όλο το κόσμο και μπορώ να έχω νομίζω μια βάσιμη άποψη.

Απαντάω λοιπον στην ερώτησή σου φίλε.

Το  κλειδί στην ερώτησή σου είναι η έκφραση ''κατά μέσο όρο''.

Οι μέσοι όροι όπως μου έλεγε ο καθηγητής στατιστικής στο πανεπιστήμιο είναι ''Ενας έξυπνος τρόπος να κρύβεις την αλήθεια χωρίς να λές ψέματα''.  :2funny: :2funny:

Για αυτό και οι πολιτικοί μιλούν πολύ συχνά με ''μέσους όρους''.

Χωρίς λοιπον να έχω κάνει στατιστική ανάλυση και με βάση τη προσωπική μου αίσθηση θα κατέτασα τις κουβανές κατα μέσο όρο μεταξύ 3 και 3,5 στη δική σου κλίμακα, τη στιγμή που θα κατέτασα τις Σλαβικές χώρες κάπου μεταξύ 4 και 5.

Αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Γιατί εσύ όταν ψάχνεις να βρείς παρέα στο εξωτερικκό δεν απευθύνεσαι στη μέση γυναίκα. Απευθύνεσαι σε αυτή που θα τραβήξει τη προσοχή σου και που άρα ξεφεύγει προφανώς απο το μέσο όρο.

Για να στο θέσω αλλιώς. Εχω ταξιδέψει παρα πολύ στις Σλαβικές Χωρες της Βαλκανικής και στη Ρωσσία για επαγγελματικούς λόγους. Το ότι το καλοκαίρι στις πλατείες της Μόσχας έβλεπα πάρα πολλές αρκετά όμορφες γυναίκες ήταν κάτι ωραίο βέβαια αλλά κάτι μάλλον όχι ιδιαίτερα χρήσιμο, μια και στα χρονικά διαστήματα που έμενα το ''καμάκι'' λίγη αξία είχε. Με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις ίσως.

Πολύ πιο χρήσιμο ήταν να πάω το βράδι μετά τη δουλειά σε συγκεκριμένους χώρους όπου ήξερα ότι παίζουν semipros φοιτήτριες και αφού αράξω και δώ τις επιλογές μου να στοχεύσω κάτι συγκεκριμμένο που δεν ήταν ( για μένα πάντα ) ούτε μέσος όρος ούτε απλά όμορφη, αλλά κάτι σαφώς παραπάνω.

Το ότι σε στατιστικούς μέσους όρους λοιπον η κούβα ''υπολείπεται'' των Σλαβικών χωρών στο θέμα όμορφη γυναίκα δεν λέει και πολλά πράγματα.

Προσωπικά είχε τύχει να γνωρίσω βέρα κουβανή με εντελώς ευρωπαικά χαρακτηριστικά. Προφανώς ευρωπαικής καταγωγής. Ηταν και 1,70 ξανθιά, απο τη φωτογραφία άνετα την έκανες Σλάβα.

Επίσης κάποιες μουλατες τους συνδυάζουν ετερόκλητα χαρακτηριστικά που τις κάνουν απο απόψεως ομορφιάς πραγματικά μοναδικές !! Σκούρο σοκολατί δέρμα με πράσινα μάτια για παράδειγμα.

Εύλογα κάποιος θα πεί ''Ψύλλοι στα άχυρα'' !!

Σωστά αυτές τις περιπτώσεις δεν τις βρίσκεις εύκολα. Θέλει ψάξιμο. Πρέπει να σου αρέσει το κυνήγι. Και πρέπει να είσαι και έτοιμος να πληρώσεις και ένα σημαντικό premium σε σχέση με τη μέση γκόμενα.

Ο πορνοτουρίστας όμως που πιστεύει ότι θα πάει το βράδι έξω σε ένα club και θα βρεί τις θεογκόμενες να τον περιμένουν πρόθυμες πλανάται πλάνην οικτράν. Τα μπάζα και οι μετριάντζες σαφώς και υπερτερούν κατά πολύ αριθμητικά και αυτό είναι προφανές. Εξαιρέσεις αποτελούν τα πριβέ κάποιων πολύ ''exclusive'' clubs στα οποία όμως θέλεις 50 δολάρια μόνο για να περάσεις άν σε αφήσουν να περάσεις. Δεν νομίζω όμως ότι μιλάμε εδώ για αυτά.

Κοντολογίς. Η κάθε χώρα έχει τις ιδιαιτερότητες της και τον δικό της τρόπο χειρισμού καταστάσεων. Αν δεν προετοιμαστείς επαρκώς πριν διαβάζοντας απο πολλές και διάφορες πηγές καλά δεν θα περάσεις !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε μια χωρα που ο μισθος είναι 10 δολλαρια τον μηνα εσεις θα δωσετε 50 και 100 δολλαρια στις ξεκωλιαρες?βιτσα πουτσα και στενα παπούτσια για τις καριολες,που ετσι και αλλοιως ότι θα παρουνε από εσας θα τα δωσουνε στον τσουλο που τις περιμενει στην γωνια.μην γινεστε θυματα και πελατες σαν τους ιταλους που παντρευωνται σαν μαλακες τις καριολες, τις κουβαλάνε ιταλια , παιρνουνε χαρτια αυτές και μετα αντε γεια,οποιος ελληνας παει κουβα και δωσει σε κουβανα πανω από 10 δολλαρια είναι αξιος της μοιρας του.οποιος θελει να δει και να γαμησει μουναρες ας παει στο μεντεγιν στην κολομβια να του βγουν τα ματια εξω από τα μουνια,κουβα παμε να περασουμε καλα με πουρα φτηνα από το μερκαδο,ρουμι, παραλιες μπανακια και να γαμησουμε κωλαρακι με το πολύ 10 δολλαρια,Gambino ηπιες καμμια cristal I bucanero και για μενα αδελφε?ελπιζω να περασες καλα και να τα ξεκωλιασες τα πορνίδια στην πολη του καμιλο σιενφουεγκος.τωρα πλακωσανε και τα αμερικανα στην κουβα και θα ζητανε τρελλες οι καριολες εκει,μεχρι και ο facundo Bacardi ακουσα ότι θελει να ξαναγυρισει στην κουβα

Αυτοί που ξέρουν απο Νότιο Αμερική φαίνονται !!! :hi: :hi:

Cartagena para siempre !!!  :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• I141109_151651_250809oTextCS_44646238.jpg
    I141109_151651_250809oTextCS_44646238.jpg
    52,2 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Cartagena-Real-Estate.png
    Cartagena-Real-Estate.png
    184,2 KB · Εμφανίσεις: 70

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 34677_273_z.jpg
    34677_273_z.jpg
    152 KB · Εμφανίσεις: 64
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    198,3 KB · Εμφανίσεις: 68

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απο ψηλά το βράδι όλα φαίνονται αλλιώς !!!

Συνημμένα

• earth_at_night_25.jpg
    earth_at_night_25.jpg
    238,4 KB · Εμφανίσεις: 109

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Κατ' αρχάς δεν σε αμφισβητώ. Κουβέντα απλά κάνουμε.

Επί 25 χρόνια γυρίζω για επαγγελματικούς λόγους σε όλο το κόσμο και μπορώ να έχω νομίζω μια βάσιμη άποψη.

Απαντάω λοιπον στην ερώτησή σου φίλε.

Το  κλειδί στην ερώτησή σου είναι η έκφραση ''κατά μέσο όρο''.

Οι μέσοι όροι όπως μου έλεγε ο καθηγητής στατιστικής στο πανεπιστήμιο είναι ''Ενας έξυπνος τρόπος να κρύβεις την αλήθεια χωρίς να λές ψέματα''.  :2funny: :2funny:

Για αυτό και οι πολιτικοί μιλούν πολύ συχνά με ''μέσους όρους''.

Χωρίς λοιπον να έχω κάνει στατιστική ανάλυση και με βάση τη προσωπική μου αίσθηση θα κατέτασα τις κουβανές κατα μέσο όρο μεταξύ 3 και 3,5 στη δική σου κλίμακα, τη στιγμή που θα κατέτασα τις Σλαβικές χώρες κάπου μεταξύ 4 και 5.

Αυτό όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Γιατί εσύ όταν ψάχνεις να βρείς παρέα στο εξωτερικκό δεν απευθύνεσαι στη μέση γυναίκα. Απευθύνεσαι σε αυτή που θα τραβήξει τη προσοχή σου και που άρα ξεφεύγει προφανώς απο το μέσο όρο.

Για να στο θέσω αλλιώς. Εχω ταξιδέψει παρα πολύ στις Σλαβικές Χωρες της Βαλκανικής και στη Ρωσσία για επαγγελματικούς λόγους. Το ότι το καλοκαίρι στις πλατείες της Μόσχας έβλεπα πάρα πολλές αρκετά όμορφες γυναίκες ήταν κάτι ωραίο βέβαια αλλά κάτι μάλλον όχι ιδιαίτερα χρήσιμο, μια και στα χρονικά διαστήματα που έμενα το ''καμάκι'' λίγη αξία είχε. Με λίγες φωτεινές εξαιρέσεις ίσως.

Πολύ πιο χρήσιμο ήταν να πάω το βράδι μετά τη δουλειά σε συγκεκριμένους χώρους όπου ήξερα ότι παίζουν semipros φοιτήτριες και αφού αράξω και δώ τις επιλογές μου να στοχεύσω κάτι συγκεκριμμένο που δεν ήταν ( για μένα πάντα ) ούτε μέσος όρος ούτε απλά όμορφη, αλλά κάτι σαφώς παραπάνω.

Το ότι σε στατιστικούς μέσους όρους λοιπον η κούβα ''υπολείπεται'' των Σλαβικών χωρών στο θέμα όμορφη γυναίκα δεν λέει και πολλά πράγματα.

Προσωπικά είχε τύχει να γνωρίσω βέρα κουβανή με εντελώς ευρωπαικά χαρακτηριστικά. Προφανώς ευρωπαικής καταγωγής. Ηταν και 1,70 ξανθιά, απο τη φωτογραφία άνετα την έκανες Σλάβα.

Επίσης κάποιες μουλατες τους συνδυάζουν ετερόκλητα χαρακτηριστικά που τις κάνουν απο απόψεως ομορφιάς πραγματικά μοναδικές !! Σκούρο σοκολατί δέρμα με πράσινα μάτια για παράδειγμα.

Εύλογα κάποιος θα πεί ''Ψύλλοι στα άχυρα'' !!

Σωστά αυτές τις περιπτώσεις δεν τις βρίσκεις εύκολα. Θέλει ψάξιμο. Πρέπει να σου αρέσει το κυνήγι. Και πρέπει να είσαι και έτοιμος να πληρώσεις και ένα σημαντικό premium σε σχέση με τη μέση γκόμενα.

Ο πορνοτουρίστας όμως που πιστεύει ότι θα πάει το βράδι έξω σε ένα club και θα βρεί τις θεογκόμενες να τον περιμένουν πρόθυμες πλανάται πλάνην οικτράν. Τα μπάζα και οι μετριάντζες σαφώς και υπερτερούν κατά πολύ αριθμητικά και αυτό είναι προφανές. Εξαιρέσεις αποτελούν τα πριβέ κάποιων πολύ ''exclusive'' clubs στα οποία όμως θέλεις 50 δολάρια μόνο για να περάσεις άν σε αφήσουν να περάσεις. Δεν νομίζω όμως ότι μιλάμε εδώ για αυτά.

Κοντολογίς. Η κάθε χώρα έχει τις ιδιαιτερότητες της και τον δικό της τρόπο χειρισμού καταστάσεων. Αν δεν προετοιμαστείς επαρκώς πριν διαβάζοντας απο πολλές και διάφορες πηγές καλά δεν θα περάσεις !!
καλυπτηκα

ακι σημερα στο world party cuba

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε raul diaz ενοειται οτι τα "περιποιηθηκαμε" καλα τα κοριτσια στο Σιενφουεγκος.. :zfuck:
Ητανε καλη η "ψαρια",βγαλαμε αρκετες και ωραιες γκομενιτσες και γενικα περασαμε πολυ ωραια.
Σε αυτο βοηθησε και ο φιλος μου που ηταν ευδιαθετος παρ'οτι του ετυχαν κανα-δυο στραβες τις πρωτες μερες.Τα 10 δολαρια που λες πιστευω οτι ειναι λιγο,ειδικα για καποιον που παει πρωτη φορα.Πιστευω 20 δολαρια(30 το ανωτερο) ειναι μια λογικη τιμη για μια "ημιεπαγγελματια" στην Αβανα(οχι στις ντισκο)Δεν μπορω να βαλω φωτο να δει και ο φιλος balcanexpres μερικα κοριτσια της "διπλανης πορτας" που χτυπαμε στην Κουβα.

ΥΓ1:Hermano yo tomo ron pero cuando estaba en la playa tome una cervecita para ti :rockon:
ΥΓ2:Αντεξα και ειδα τους ιδιαιτερα κουραστικους κλαρινογαμπρους στο world party,το απολυτο τιποτα.Απο τις εκπομπες που εχω δει για την Κουβα νομιζω οτι ο Θεωδορακης(Πρωταγωνιστες)το ειχε πιασει καλα το θεμα.Αν και η εκπομπη ειναι απο το 2009(πρωτη φορα που πηγα Κουβα)

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1

αυτό είναι για σενα φιλε Gambino,y por todos los que hamos visitado Cuba con friquencia.
Δεν είμαι πολύ φιλος στο ron cubano,προτιμω περισσοτερο ρουμι από τζαμαικα,γουατεμαλα και βενεζουελα.να δωσω μια αποψη μετα από τοσα χρονια ζωης στα μερη της λ.αμερικης,το θεμα με τις γυναικες εδώ δεν είναι τοσο αν είναι η όχι ομορφες, δεν χωρα αμφιβολια ότι ρωσιδες ουκρανες κλπ είναι πολύ πιο ομορφες , για μενα το θεμα είναι ποιες είναι πιο παθιασμένες,ποιες σε κανουν στο κρεββατι να αισθάνεσαι θεος και σε αυτόν τον τομεα για μενα οι λατινες είναι αξεπέραστες και μεσα σ αυτές οι κουβανες είναι ψηλα στην λιστα.δεν φτανει να μιλας την γλωσσα πρεπει να καταλαβαίνεις και την κουλτουρα ενός λαου για να περασεις καλα σε μια χωρα,ενα βραδυ γυρισαμε στο σπιτι μιας φιλης στην αβανα από διασκεδαση,στο σπιτι όμως κοιμοντουαν ολοι, στο κρεβαττι της κοιμοτανε η μικρη της κορη 4 χρονων,στα διπλα δωματια γονεις και αδελφια η τυπισσα όμως ηθελε πουτσα εδώ και τωρα, τι εκανε λοιπον? πηρε την μικρη στα χερια, κατεβασαε το στρωμα κατω και την εβαλε να κοιμηθεί πανω στα σανιδια και εμεις την δουλεια μας στο πατωμα πανω στο στρωμα,μεχρι που αποκάμαμε και μας πηρε ο υπνος γυμνους.το πρωι ξυπνησαν ολοι και ουτε γατα ουτε ζημια,αυτο για να παρετε μια ιδεα πως βλέπουνε στην κουβα το θεμα του ερωτα.Gambino ποσες και ποσες φορες δεν πηραμε κοπελλες χωρις να δωσουμε ένα πεσο? σε μενα εχει τυχει αυτό πολλες φορες,αν όμως πας σαν τουρίστας και σαν προβατο προς σφαγην το μονο σιγουρο είναι ότι θα σε σφαξουνε στην Κουβα.οσα χρονια όμως και να πηγαίνουμε εκει εμεις Gambino παντα γι αυτους θα ειμαστε ενας γιουμα.ποσες  φορες πηγαμε να χορεφουμε και ειπαμε βλεπωντας τις κουβανες να χορεβουνε και να μας καυλωνουνε μονο και μονο όταν τριβωνται επανω μας?στην κουβα ο ερωτας και το σεξ δεν είναι επαγγελμα , είναι τροπος ζωης,το πιο φυσικο για μια κοπελλα εκει είναι όταν γουσταρει έναν ανδρα να παει να γαμηθει μαζι του, όχι για λεφτα αλλα por amor.θα χαρω καποια στιγμη να βρεθουμε κουβα με Gambino y mindreader,στην κουβα όταν δεν εχεις αγχος τοτε και καλα περνας και γαμας τα καλλυτερα μουνια παντα con amor.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

αυτό είναι για σενα φιλε Gambino,y por todos los que hamos visitado Cuba con friquencia.
Δεν είμαι πολύ φιλος στο ron cubano,προτιμω περισσοτερο ρουμι από τζαμαικα,γουατεμαλα και βενεζουελα.να δωσω μια αποψη μετα από τοσα χρονια ζωης στα μερη της λ.αμερικης,το θεμα με τις γυναικες εδώ δεν είναι τοσο αν είναι η όχι ομορφες, δεν χωρα αμφιβολια ότι ρωσιδες ουκρανες κλπ είναι πολύ πιο ομορφες , για μενα το θεμα είναι ποιες είναι πιο παθιασμένες,ποιες σε κανουν στο κρεββατι να αισθάνεσαι θεος και σε αυτόν τον τομεα για μενα οι λατινες είναι αξεπέραστες και μεσα σ αυτές οι κουβανες είναι ψηλα στην λιστα.δεν φτανει να μιλας την γλωσσα πρεπει να καταλαβαίνεις και την κουλτουρα ενός λαου για να περασεις καλα σε μια χωρα,ενα βραδυ γυρισαμε στο σπιτι μιας φιλης στην αβανα από διασκεδαση,στο σπιτι όμως κοιμοντουαν ολοι, στο κρεβαττι της κοιμοτανε η μικρη της κορη 4 χρονων,στα διπλα δωματια γονεις και αδελφια η τυπισσα όμως ηθελε πουτσα εδώ και τωρα, τι εκανε λοιπον? πηρε την μικρη στα χερια, κατεβασαε το στρωμα κατω και την εβαλε να κοιμηθεί πανω στα σανιδια και εμεις την δουλεια μας στο πατωμα πανω στο στρωμα,μεχρι που αποκάμαμε και μας πηρε ο υπνος γυμνους.το πρωι ξυπνησαν ολοι και ουτε γατα ουτε ζημια,αυτο για να παρετε μια ιδεα πως βλέπουνε στην κουβα το θεμα του ερωτα.Gambino ποσες και ποσες φορες δεν πηραμε κοπελλες χωρις να δωσουμε ένα πεσο? σε μενα εχει τυχει αυτό πολλες φορες,αν όμως πας σαν τουρίστας και σαν προβατο προς σφαγην το μονο σιγουρο είναι ότι θα σε σφαξουνε στην Κουβα.οσα χρονια όμως και να πηγαίνουμε εκει εμεις Gambino παντα γι αυτους θα ειμαστε ενας γιουμα.ποσες  φορες πηγαμε να χορεφουμε και ειπαμε βλεπωντας τις κουβανες να χορεβουνε και να μας καυλωνουνε μονο και μονο όταν τριβωνται επανω μας?στην κουβα ο ερωτας και το σεξ δεν είναι επαγγελμα , είναι τροπος ζωης,το πιο φυσικο για μια κοπελλα εκει είναι όταν γουσταρει έναν ανδρα να παει να γαμηθει μαζι του, όχι για λεφτα αλλα por amor.θα χαρω καποια στιγμη να βρεθουμε κουβα με Gambino y mindreader,στην κουβα όταν δεν εχεις αγχος τοτε και καλα περνας και γαμας τα καλλυτερα μουνια παντα con amor.

Και εγώ θα χαιρόμουν να βρεθουμε απο κοντά και να πιουμε ένα ρούμι και με εσένα και με τον φίλο Gambino !!!

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί επαγγελματικά ταξιδέυω πιο πολύ Ασία και Αφρική αυτή τη περίοδο.

Αλλά για Havana, Trinidad και Cartagena,  όλο και κάποιο λόγο θα βρώ για να αποδράσω !!  :grin: :grin: :grin:

Να είσαι πάντα καλά φίλε !!  :hi: :hi: :hi:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Συλλεκτικό  χαρτονόμισμα και ταυτοχρόνως και παράνομο από τα λεγόμενα τον Κουβανον πριν 10 χρονιά τέτοια εποχή, το πλήρωσα αρκετά δολάρια..

Συνημμένα

• 20160521_131723.jpg
    20160521_131723.jpg
    304,4 KB · Εμφανίσεις: 73

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
και η άλλη πλευρά.

Συνημμένα

• 20160521_131736.jpg
    20160521_131736.jpg
    292,1 KB · Εμφανίσεις: 111

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Συλλεκτικό  χαρτονόμισμα και ταυτοχρόνως και παράνομο από τα λεγόμενα τον Κουβανον πριν 10 χρονιά τέτοια εποχή, το πλήρωσα αρκετά δολάρια..
panspi αλλο ενα κολπο και ψεμα απο τους τρακαδορους της αβανας ετσι φαινετε δεν πρεπει να πιστευει κανεις τα λεγομενα των κουβανων

?
hash=item4aff37c6c5:g:pLsAAOSwFnFV~fHQ

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21

Συναγωνιστη raul dias ειναι παρα πολλες οι φορες που "ξευτιλιστηκαμε" σαν ανθρωποι με τους αληταραδες... :2funny:
Στον χορο και στο γαμησι δεν πιανονται οι Κουβανες... :rockon:
Αλλα μεχρι εκει,μετα δυσκολευουν τα πραματα... :think:

ΥΓ1:Για τον φιλο με το χαρτονομισμα του Τσε δεν χρειαζεται να πουμε οτι τον κοροιδεψαν οι αληταραδες.Τα βρισκεις πανευκολα και σχεδον τζαμπα.Ποσα σου πηραν;... :s&m_2:
ΥΓ2:Οπως μου ειχε πει και ενας Ελληνοκαναδος με μεγαλη εμπειρια απο Κουβα "Ειναι ψυχοφθορο να ασχολεισαι σοβαρα μ'αυτους τους ανισοροπους ανθρωπους"... :2funny:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
panspi αλλο ενα κολπο και ψεμα απο τους τρακαδορους της αβανας ετσι φαινετε δεν πρεπει να πιστευει κανεις τα λεγομενα των κουβανων

Ήταν η πρώτη φορά που πήγα,μετά κατάλαβα αρκετά πράγματα...το χαρτονόμισμα το πλήρωσα 30 δολάρια...έτσι είναι αν δεν ξέρεις την πατάς.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
να σας πω και ενα παραδειγμα τοτε με την κουβανα ενω ειχα γυρισει πισω στην ελλαδα να ετοιμασω τα χαρτια του γαμου κτλ επεστρεψα πισω στην αβανα τον απριλιο του 2008 και  ενω σε ολο το διαστημα της απουσιας μου εστελνα χαρτζιλικι καθε μηνα μολις φτασαμε στο σπιτι επειτα απο την παραλαβη μου απο το χοσε μαρτι(οπου ειχα στειλει παλι πριν φυγω απο ελαδα για να εβρισκαν αμαξι να ερχοντουσαν να με παραλαβουν απο αεροδρομιο βενζινες,οδηγο ενα γειτονα που ειχε αυτοκινητο κτλ οποτε ειχαν για να αγορασουν και ΕΝΑ κολοχαρτο) αργα το απογευμα δεν υπηρχε ουτε ενα ρολο χαρτι τουαλετας και ετρεχα να αγορασω αυτο δειχνει οτι δεν εκτιμουν τιποτα ερχετε ο μουσαφιρης σπιτι με σκοπο το γαμο εστελνε ολο αυτο το διαστημα χρηματα που εγιναν κρυσταλ και παγωτα και ουδεις σκεφτηκε να αφορασουν και κολοχαρτα για να εχουν ενα εστω στη τουαλετα ρε αδερφε..μολις φτασει ο ξενος...

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Ρε Σπυρο γιγαντα με κολοχαρτα θ'ασχολουνταν οι ανθρωποι;;.. :2funny:
Δεν φτανει που ετρωγαν και επιναν στην υγεια σου, σιγουρα σε ειχε κανει "ταρανδο" οσο ησουν στην Ελλαδα... :s&m_1:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Ρε Σπυρο γιγαντα με κολοχαρτα θ'ασχολουνταν οι ανθρωποι;;.. :2funny:
Δεν φτανει που ετρωγαν και επιναν στην υγεια σου, σιγουρα σε ειχε κανει "ταρανδο" οσο ησουν στην Ελλαδα... :s&m_1:
ειχα πιει αρκετες ταρανδιες το 2008 με ειχε προειδοποιησει ο τρικαρδος αλλα με ειχε συνεπαρει η ατμοσφαιρα που επικρατει στο νησι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
να σας πω και ενα παραδειγμα τοτε με την κουβανα ενω ειχα γυρισει πισω στην ελλαδα να ετοιμασω τα χαρτια του γαμου κτλ επεστρεψα πισω στην αβανα τον απριλιο του 2008 και  ενω σε ολο το διαστημα της απουσιας μου εστελνα χαρτζιλικι καθε μηνα μολις φτασαμε στο σπιτι επειτα απο την παραλαβη μου απο το χοσε μαρτι(οπου ειχα στειλει παλι πριν φυγω απο ελαδα για να εβρισκαν αμαξι να ερχοντουσαν να με παραλαβουν απο αεροδρομιο βενζινες,οδηγο ενα γειτονα που ειχε αυτοκινητο κτλ οποτε ειχαν για να αγορασουν και ΕΝΑ κολοχαρτο) αργα το απογευμα δεν υπηρχε ουτε ενα ρολο χαρτι τουαλετας και ετρεχα να αγορασω αυτο δειχνει οτι δεν εκτιμουν τιποτα ερχετε ο μουσαφιρης σπιτι με σκοπο το γαμο εστελνε ολο αυτο το διαστημα χρηματα που εγιναν κρυσταλ και παγωτα και ουδεις σκεφτηκε να αφορασουν και κολοχαρτα για να εχουν ενα εστω στη τουαλετα ρε αδερφε..μολις φτασει ο ξενος...
exω γνωρισει τουριστικα πανω απο 30 χωρες και χειροτερη φαρα απο κουβανους δεν ξερω πουθενα αλλου!!!πτοσωπικκη μου αποψη ειναι οτι ειναι η πιο σκατορατσα και οι πιο κακοι ανθρωποι

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
exω γνωρισει τουριστικα πανω απο 30 χωρες και χειροτερη φαρα απο κουβανους δεν ξερω πουθενα αλλου!!!πτοσωπικκη μου αποψη ειναι οτι ειναι η πιο σκατορατσα και οι πιο κακοι ανθρωποι
χειροτεροι κι απο γυφτοβουλγαρους??? ;) :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom