sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
να ρωτησω κατι --την τααξιδιωτικη ασφαλεια για κουβα από που την βγαζουμε διοτι την ζηταει η κουβανεζικη πρεσβεια??
Φίλε sex volcano πολύ πλαστικό παίζει στην Κουβα!sex volcano τα κλαμπ ειναι οπως στη δεκαετια του 70 στην ευρωπη καρεκλες τραπεζια πλαστικα πολλες φορες ποτα σε πλαστικα ποτηρια κτλ...μην περιμενεις ανεσεις και εκσυχρονισμους εκει..το μονο που μετραει ειναι το σκληρο συναλλαγμα ευρω η δολλαριο αμερικης...πας σε ενα τετοιο μαγαζι αραζεις σε μια γωνια με πλατη στο τοιχο και περνανε απο μπροστα και σε καρφωνουν αλλωστε οι τουριστες κανουν μπαμ απο χιλιομετρο .....
να ρωτησω κατι --την τααξιδιωτικη ασφαλεια για κουβα από που την βγαζουμε διοτι την ζηταει η κουβανεζικη πρεσβεια??
Καλησπερα και απο μενα!σε 1 μηνα θα γευτω και γω τις ''χαρες'' τις κουβας!!!
Ποια ειναι η καλυτερη περιοχη στην αβανα για casa παντα με γνωμονα την ''φορτωση'' αιθεριων υπαρξεων?......
Δηλαδη να ειναι κοντα στα νυχτερινα κλαμπ,να μη φοβαται η γκομενα να ερθει στη casa λογω μην τη μπουζουριασει το ηθων.......
σε ολες τις καζες της αβανας δεν υπαρχει προβλημα να φερνεις γκομενες μεσα ετσι?.......μηπως πρεπει να αναζητησω να ειναι σε ξεχωριστο οροφο απομονωμενο τα δωματια?
Θα ειμαστε 5 ατομα οποτε πρεπει να παρουμε 5 ξεχωριστα δωματια για να γινει ''σωστα'' η δουλεια μας?
και κατα ποσο αξιζει η ενοικιαση αυτοκινητου για μεσα στην αβανα?οσο αναφορα και τις πρωινες περιηξησεις μεσα στη πολη στα διαφορα αξιοθεατα αλλα και τα βραδια.....θα ειμαστε 5 οποτε θα μας βγει φτηνα......
μηπως γινεται και η δουλεια μας με τα τουριστικα λεοφωρεια που κανουν το γυρο της πολης?
Ακομα απο οτι καταλαβα εκτος αβανας οι γκομενες δεν ερχονται στις καζες που μενεις....που γινεται η δουλεια?????
Ελπιζω να υπαρχει και σεβαστος αριθμος γυναικων σε σινφουεγκος και τρινιδαδ!!!!
Για μενα η καλυτερη περιοχη ειναι το Βεδαδο ειδικα κοντα στο Havana libre hotel.Καλησπερα και απο μενα!σε 1 μηνα θα γευτω και γω τις ''χαρες'' τις κουβας!!!
Ποια ειναι η καλυτερη περιοχη στην αβανα για casa παντα με γνωμονα την ''φορτωση'' αιθεριων υπαρξεων?......
Δηλαδη να ειναι κοντα στα νυχτερινα κλαμπ,να μη φοβαται η γκομενα να ερθει στη casa λογω μην τη μπουζουριασει το ηθων.......
σε ολες τις καζες της αβανας δεν υπαρχει προβλημα να φερνεις γκομενες μεσα ετσι?.......μηπως πρεπει να αναζητησω να ειναι σε ξεχωριστο οροφο απομονωμενο τα δωματια?
Θα ειμαστε 5 ατομα οποτε πρεπει να παρουμε 5 ξεχωριστα δωματια για να γινει ''σωστα'' η δουλεια μας?
και κατα ποσο αξιζει η ενοικιαση αυτοκινητου για μεσα στην αβανα?οσο αναφορα και τις πρωινες περιηξησεις μεσα στη πολη στα διαφορα αξιοθεατα αλλα και τα βραδια.....θα ειμαστε 5 οποτε θα μας βγει φτηνα......
μηπως γινεται και η δουλεια μας με τα τουριστικα λεοφωρεια που κανουν το γυρο της πολης?
Ακομα απο οτι καταλαβα εκτος αβανας οι γκομενες δεν ερχονται στις καζες που μενεις....που γινεται η δουλεια?????
Ελπιζω να υπαρχει και σεβαστος αριθμος γυναικων σε σινφουεγκος και τρινιδαδ!!!!
Γι'αυτην που ειναι στο κεντρο μου ειπαν οτι ειναι πολυ τουριστικη και μαζευει ζευγαρια και ηλικιωμενους και δεν την εχω "τιμησει".Ευχαριστώ για την απάντηση και για τις πληροφορίες!....
Πόσες "κάσα ντε λα μουσικά" υπάρχουν???
Έχω μπερδευτεί....
2 στην Αβάνα(σε μιαμαρ και κέντρο) και μια στο τρινιδαδ?
Σε σινφουεγκος και τρινιδαδ η ποιότητα των γυναικών πέφτει?
Δεν θα το λεγα παραπονο απλως αν εγραφαν και αυτοι που "εξαφανιστηκαν" τις εμπειριες-προτασεις τους θα ηταν καλυτερο για ολους ειδικα για καποιον που θελει να παει πρωτη φορα.Καταλαβαίνω μια δυσαρέσκεια και ένα παράπονο από κάποιους προηγούμενους χρήστες ίσως που πήραν τις απαντήσεις στις διάφορες απορίες τους και μετά "εξαφανιστηκαν" χωρίς να παραθέσουν τις εμπειρίες τους όταν γύρισαν......
Εγώ προσωπικά πάντα όταν γυρνάω από ένα ταξίδι γράφω για τις εμπειρίες μου μπουρδελιαρικες και μη γιατί έχω την νοοτροπία του ταξιδιώτη μέσα μου και θέλω να μοιράζομαι αυτά που έζησα!
Ο χαρακτηρισμό Έλληνας όμως μου φάνηκε όμως ότι είχε ένα τόνο ειρωνικό,γενίκευσης και απαξιωτικο......
Καταλαβαίνω μια δυσαρέσκεια και ένα παράπονο από κάποιους προηγούμενους χρήστες ίσως που πήραν τις απαντήσεις στις διάφορες απορίες τους και μετά "εξαφανιστηκαν" χωρίς να παραθέσουν τις εμπειρίες τους όταν γύρισαν......
Εγώ προσωπικά πάντα όταν γυρνάω από ένα ταξίδι γράφω για τις εμπειρίες μου μπουρδελιαρικες και μη γιατί έχω την νοοτροπία του ταξιδιώτη μέσα μου και θέλω να μοιράζομαι αυτά που έζησα!
Ο χαρακτηρισμό Έλληνας όμως μου φάνηκε όμως ότι είχε ένα τόνο ειρωνικό,γενίκευσης και απαξιωτικο......
Συναγωνιστη εγω θα ειμαι Κουβα τελη Φεβρουαριου με Μαρτιο εσεις μαλλον θα εχετε γυρισει.Πολυ ευχαριστως να πιναμε ενα μπουκαλι ρουμι στο Σιενφουεγκος.Φιλε Gambino επειδη βλεπω εχεις παρει ''μαστερ'' στη περιοχη Σινφουεγκος μπορεις να μου πεις εκει σε ποιο κλαμπακι θα παμε για τσικας?
Αμα εισαι εκει βεβαι ακαι θες μπορουμε να βγουμε και μαζι ενα βραδυ να μας δειξεις τα κατατοπια!......
Βεβαια δε βλεπω να μενουμε παραπανω απο 2 βραδια Σινφουεγκος γιαι οι μερες ειναι περιορισμενες και θα παμε και 2 μερες τρινιδαδ..........
Συναγωνιστη εγω θα ειμαι Κουβα τελη Φεβρουαριου με Μαρτιο εσεις μαλλον θα εχετε γυρισει.Πολυ ευχαριστως να πιναμε ενα μπουκαλι ρουμι στο Σιενφουεγκος.
Αποψη μου ειναι να ειστε χαλαροι να βγειτε να πιειτε-να διασκεδασετε,αν σας κοιταξει γυναικα την ορματε αμεσως αλλα δεν μιλατε για λεφτα.Αν ζητησει δεν δινετε πανω απο 20 δολαρια(μεχρι 30 αν σας αρεσει παρα πολυ)Τουριστικος sexo-οδηγος για Σιενφουεγκος...
Δευτερα βγαινουμε στην ντισκο Jagua,στο τελος της Μαλεκον κατω απο το ξενοδοχειο Jagua.
Τριτη παμε στην "παρακμη" της Artex,στη μεση της Μαλεκον...
Τεταρτη παμε στο costa sur,καθε Τεταρτη εχει live.Αν ειστε τυχεροι μπορει να πετυχετε και καποιο διασημο γκρουπ ρεγγετον απο Αβανα και γινεται χαμος.Στην αρχη της Μαλεκον ειναι η ντισκο
Πεμπτη βγαινουμε στο benny more,στον πεζοδρομο τους(boulevar)
Παρασκευη παμε benny more ή Artex.Εγω προτιμω την "εγγυηση-παρακμη" της Artex..
Σαββατο ειναι ολες ανοιχτες,διαλεγεις και παιρνεις.Εναλλακτικα μπορειτε να πατε και στο tropi sur που ειναι στον κεντρικο τους δρομο(el prado)εχει μπαλετο-show-τραγουδιστες.Για μενα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα γουστα ειναι αυτα...
Κυριακη στην "εγγυηση" της Artex εχει καραοκε...
Οντως ειναι πολυ λιγες οι μερες..Κουβα θα μεινουμε 8 μερες.τη μειδα του λεοντος θα εχει η αβανα και μετα λεμε να παμε σινφουεγκος και τρινιδαδ,αντε και καμια ημερησια στο βινιαλες απο αβανα.....
Το ξερω ειναι λιγες μερες αλλα πριν θα παμε και 5 μερουλες μεξικο(χερσονησο γιουκαταν)
Επειδη δε βρησκαμε φτηνα εισητηρια απευθειας για κουβα,βρηκαμε φτηνα εισητηρια για μιαμι(460 πηγαινε-ελα),οποτε απο μιαμι θα παμε μεξικο για μερες και απο μεξικο κουβα!!!!
Και στο γυρισμο θα δουμε και ενα ματσακι NBA στο μιαμι!!!!!!
Θα παμε μεσα γεναρη οποτε δεν θα σε πετυχουμε.......
Σινφουεγκος θα ειναι σιγουρα καθημερινη οταν θα παμε και συμφωνα με το προγραμμα που εχουμε βγαλει θα πεφτει τριτη......
οποτε συμφωνα με τον εβδομαδιαιο σεξο-οδηγο που μας εβγαλες θα παμε στο ''Αρτεχ''
δλσ ελλαδα μαιαμι μεξικο κουβα και γυρισμος αν σας βγηκε 850 ευρω τοτε τζαμπα τα πηρατεΚατα τη διαρκεια της μερας στο Σινφουεγκος λεμε να παμε σε μια κοντινη παραλια που εχει εγκαταστσσεις να κολυπησεις με τα δελφινια......
τα εισητηρια βγηκαν καπου στα 850.
ισως μπορουσε να βρεθει και καλυτερη τιμη οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω αλλα εμεις συνδιαζουμε και μεξικο μαζι και ολιγον απο μιαμι........