Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

kariptru_01

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Like
12
Πόντοι
1
Αξιολογος πορνοπροορισμος (μετρανε πολυ οι Κουβανές :wanker: και με μικρο για μας κοστος).
Το μεγαλο προβλημα ειναι το κοστος μεταφορας οπως απο Ευρωπη καλη ωρα... :(

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
3 θα ειμαστε και αμαξι θα παρουμε οπωσδηποτε γιατι θα παμε και επαρχια σιγουρα... 3 βδομαδες θα ειμαστε περιπου... απο λοντρυ τι παιζει?? εχει οπως ταιλανδη για να πλενεις ρουχα??

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
απο λοντρυ τι παιζει?? εχει οπως ταιλανδη για να πλενεις ρουχα??
θα αγορασετε TIDE απο εδω πριν φυγετε και το πολυ πολυ να βαλετε τη μανα καμιας κουβανας να τα πλενει στο χερι

billys35

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
αβανα ειναι must! ειναι ο απολυτος παραδεισος  :knockinb: και καλο ειναι να μεινετε τις περισσοτερες μερες!!!μετα πατε και καμμια εκδρομη καγιο κοκο και καγιο μπλανκο!!!

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
χα χα, ενταξει μη βαρατε απορια της στιγμης...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
profis αν δεις τα ποστ μου αρκετα πισω καπου εχω γραψει οτι εψαχνα στη μιση αβανα να βρω μια σοκολατα γαλακτος εισαγωγης(δηλαδη να τρωγετε )ειχα βρει ενα μινι μαρκετ στην πασεο(οδο που ενωνει το κεντρο με το μιραμαρ) και πηγαινα εκει σχεδον μερα παρα μερα για νααγορασω στο τελος τις αγορασα ολες και ξεμεινε και το μινι μαρκετ θα ειχε ενα κουτι με 10-15 αυτο ηταν το στοκ του....

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
3 θα ειμαστε και αμαξι θα παρουμε οπωσδηποτε γιατι θα παμε και επαρχια σιγουρα... 3 βδομαδες θα ειμαστε περιπου... απο λοντρυ τι παιζει?? εχει οπως ταιλανδη για να πλενεις ρουχα??
Μεχρι 3 ατομα ειναι καλα,για να μπορειτε να γεμιζετε και το αμαξι "τσικας".. :rockon:
Δεν υπαρχει προβλημα με τα ρουχα,σε καποια πολη που θα μεινετε αρκετες μερες πες την σπιτονοικοκυρα και θα "καθαρισει" αυτην.
Επισης στην επαρχια να αγοραζετε παντα πολλα νερα εμφιαλωμενα γιατι μου εχει τυχει να μην μπορω να βρω νερο για 1-2 μερες... :headbang:
Ξεχνα τις "ευκολιες" της Ταυλανδης,η Κουβα ειναι για χορο και  :zfuck:  :2on1:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
κανενα σαιτ για χοτελ στην κουβα διοτι το booking μου  βγαζει τπτ :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
κανενα σαιτ για χοτελ στην κουβα διοτι το booking μου  βγαζει τπτ :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Μακρια απο ξενοδοχεια στην Κουβα,πεταμενα λεφτα... :headbang:
Ξενοδοχεια μονο σε φαση που θες να πας καπου πιο εξωτικα ενα 3ημερο μ'ενα γκομενακι που γουσταρεις.
Χθες γυρισα απο το νησι,εκτος απο την αμερικανικη σημαια εξω απο την πρεσβεια στην Αβανα δεν εχει αλλαξει τιποτα... :rockon:

tony5555

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Μακρια απο ξενοδοχεια στην Κουβα,πεταμενα λεφτα... :headbang:
Ξενοδοχεια μονο σε φαση που θες να πας καπου πιο εξωτικα ενα 3ημερο μ'ενα γκομενακι που γουσταρεις.
Χθες γυρισα απο το νησι,εκτος απο την αμερικανικη σημαια εξω απο την πρεσβεια στην Αβανα δεν εχει αλλαξει τιποτα... :rockon:
ελα ρε γιγαντα....μπραβο ρε...εχω να παω Κουβα απο 2006...μαλλον δεν εχουν αλαξει πολλα?

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Φιλε το 2009 το καλοκαιρι που πηγα εγω πρωτη φορα τοτε τους ειχε αφησει να μπαινουνε σε ξενοδοχεια.Μετα τους αφησε να εχουν κινητα,να μπορουν ν'ανοιξουν μικρα εστιατορια και να εχουν ταξι,να κανουνε αγορες σπιτιων-αμαξιων μεταξυ τους, τωρα τελευταια τους εβαλε και wi-fi οχι παντου μονο σε καποια κεντρικα σημεια.
Αυτα μου ερχονται τωρα στο μυαλο,σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα... :think:
Παντως ο χορος και το  :zfuck: παραμενουν σταθερες αξιες... :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Παιδιά αυτό που λέει αυτός για τη Βενεζουέλα ισχυει?ή είναι μαλακίες των δημοσιωγράφων? :jerking:Αν ειναι ετσι οπως τα λέει τότε να πάμε εκεί  :)

ααν ισχυει η ισοτιμια που λεει ισχυουν
σλλσ το πιο πιθανο ναναι μουφα κ ναναι 10φορες κατω,,οποτε τα 100 καντα 1000

απαντα ενας με  σχολιο

Bill Spyropoulos
να πας βρε φιλε με 100$ στην τσεπη ,θα περασεις...για μια μερα))) ....φιλος πηγε εκει και κατω απο 80$ την μερα δεν χαλασε..κι αν πατε να βρειτε μαυρη αγορα προσεχετε μην σας φυγει και κανενα νεφρο!!!α και μην ξεχασετε κωλοχαρτο γιατι δεν εχει!!!
Like · Reply · Oct 19, 2015 8:33am

υγ αμερικλανιες.... :vomit:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
για πειτε ρε κουβανοι 5-6 καλα  κουβανικα κλαμπακια για παιχνιδι με γκομενες στην Αβανα

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
για πειτε ρε κουβανοι 5-6 καλα  κουβανικα κλαμπακια για παιχνιδι με γκομενες στην Αβανα
Salon rojo capri,las grutas στο Βεδαδο.
Casa de la musica,el diablo tun tun,la cecilia,las pierdas στο Μιραμαρ.
Πολυ καλη περιοχη για να βρισκεται γυναικες στην Αβανα ειναι στο Βεδαδο κοντα στο hotel Havana libre εχει το παρκο που τρωνε παγωτα,ο δρομος ο κεντρικος εχει wi-fi και πανε πολλα γκομενακια για το ιντερνετ... :boobies:

odysseas kanenas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά αξίζει Κούβα να νοικίασεις αμάξι?? Τιμές;; Από συγκοινωνίες συμφέρει?? Και κάτι πιο πικάντικο...επειδή θα πάω με γκομενάκι...υπάχει περίπτωση εικάζεται να βρεθεί κοπέλα για τρίο...ή επιστημονική φαντασία?

odysseas kanenas

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
συμπηρωματικό σχόλιο...εικάζετε....ειναι το σωστό...με χρήματα τι κάνετε;; κουβαλάτε μαζί σας;; τα αφήνετε στο ξενοδοχείο;;τι παίζει ακριβώς...;ευχαριστώ

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
astraph κουβαλας πανω σου οσα θα χαλασεις εκει που πας τα υπολοιπα η στο χρηματοκιβωτιο του δωματιου στο ξενοδοχειο η σε καποια κρυψωνα στο ενοικιαζομενο σπιτι που μενεις...
εννοεις οτι θα πας συνοδευομενος με ελληνιδα στη κουβα?δε πιστευω να δυσκολευτεις για να βρεις τριτο προσωπο καποια ημιεπαγγελματια μαλλον που θα ψωνισετε απο κανα νυχτερινο μαγαζι του κεντρου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom