Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 418K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 39 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 76 24,6%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 37 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 157 50,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    309
Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
με 100 ευρω σε χαρτονομισμα του ευρω γαμας την ιδια και ολοκληρη την οικογενεια της τελωνειακης υπαλληλου στο αεροδρομιο που σου βαζει σφραγιδα εισοδου
εννοω 100 ευρω συνολικα εξοδα την ημερα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
international player ο βασικος μισθος σε τοπικο νομισμα ειναι 15-20 ευρω το μηνα(για ενα δημοσιο υπαλληλο πχ)
μια ημι- εππαγελματιας με δυο φαγητα μεσημερι-βραδυ ,μπυρες, παραλια ξαπλωστρες, κανα αρωμα, κανα σουπερ μαρκετ για το σπιτι(παγωτα για το μικρο της αδερφο) και κανα μετρητο 10-20 κονβερτιμπλες (15 euro)πιστευω ειναι καλα

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
Φιλε international απ'οτι ειπες μιλατε Ισπανικα,ειναι πολυ ευκολο να κανετε αυτο που λεει ο Σπυρος.Οπου και αν καθησετε κατα την διαρκεια της μερας ή στον δρομο θα σας την πεσουν γυναικες.Μπορεις να την εχεις μαζι σου ολη μερα ή αν θες πας κατευθειαν για..... :knockinb:
Εγω δεν μιλαω ποτε για λεφτα,παντα λεω οτι ψαχνω μια κοπελα για σοβαρη σχεση... :2funny:
Ετσι καθαριζω με κανενα 20αρικο,αν μου αρεσει η γκομενα θα την παρω τηλεφωνο να ξαναβρεθουμε.
Πιο πανω σου εγραψα το minimum των εξοδων που θα εχεις στην Αβανα.
Οταν λεω "δηλητηρια" ενοω τις μουναρες που βρισκεις στις ντισκο της Αβανας,οι οποιες ξεκινανε απο 100 δολαρια και πεφτουνε μεχρι τα 60.Να ξερεις ομως οτι υπαρχουν αρκετες που ειναι της αρπαχτης γι'αυτο καλυτερα να πεις απο την αρχη τι θελεις και για ποση ωρα.
Η εισοδος στις ντισκο ειναι απο 10 ως 20 δολαρια + 30 περιπου ενα μπουκαλι ρουμι.
Οπως καταλαβαινεις με 110 δολαρια(100ευρω) στην Αβανα εισαι ετσι κ'ετσι... :think:
Μπορει ο μισθος να ειναι 20 δολαρια τον μηνα αλλα αρκετα πραματα ειναι πιο ακριβα και απο Ελλαδα,π.χ μια εξαδα νερα που εδω κοστιζει 1.20 εκει κοστιζει 4,20... :headbang:
Αν κατεβειτε Οκτωβριο περαστε και απο το Σιενφουεγκος να τα πουμε.. :rockon:

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Κατατοπιστικος
ιανουαριο με φεβρουαριο λεμε
εκτος αβανας αξιζει καποιος να ασχοληθει?
Σε καποια αλλη πολη που να εχει ομως θεμα κ ενδιαφερον κ να αξιζει οικονομικα ..οχι δλδ για 50-100 ευρω να φυγουμε απο αβανα

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
Κατατοπιστικος
ιανουαριο με φεβρουαριο λεμε
εκτος αβανας αξιζει καποιος να ασχοληθει?
Σε καποια αλλη πολη που να εχει ομως θεμα κ ενδιαφερον κ να αξιζει οικονομικα ..οχι δλδ για 50-100 ευρω να φυγουμε απο αβανα
Ενοειται οτι αξιζει να κινηθεις εκτος Αβανας,οπου και να πας θα εχει "θεμα".... :boobies:
Μπορειτε να πατε Σιενφουεγκος-Τρινιδαδ-Σαντα Κλαρα,3 πολεις που ειναι κοντα η μια στην αλλη και  3 ωρες περιπου απο Αβανα.Επιστροφη απο Καρδενας-Βαραδερο-Ματανσας.
Αν θελετε να πατε και πιο κατω εχω ακουσει καλα λογια για το Καμαγουει αλλα δεν εχω παει.
Επισης δεν εχω παει στο Σαντιαγκο ντε Κουβα που ειναι μεγαλη πολη αλλα πολυ μακρια.
Στην επαρχια τα πραματα ειναι πολυ πιο φθηνα,π.χ εισοδος στις ντισκο απο 1 εως 3 δολαρια,ενα μπουκαλι ρουμι Αβανα 3αστερη 8 εως 12.Τα κοριτσια της "δουλειας" 20-30 δολαρια.Πιστευω παντως οτι μπορειτε ανετα να καμακωσετε "ημι-επαγγελματιες" και να περασετε ωραια με λιγα λεφτα.Οτι μιλατε Ισπανικα ειναι μεγαλο προσον.
Ενα μεγαλο μειον τις επαρχιας ειναι οτι οι γκομενες της "δουλειας" δεν ερχονται ευκολα στην καζα σου γιατι φοβουνται την αστυνομια.
Ποτε ειχες παει Κουβα;Μονο Αβανα εμεινες;

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
  Για επαρχια μας βλεπω λοιπον
μονο με αματορ κ ημι- θα ασχοληθω

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια θα παω με κατι φιλαρακια τελη Οκτωβριου και μας ζητανε για βιζα 75 ευρω !!! στην αρχη μας ειπε το πρακτορειο για 50 ευρω και τωρα 75 (δε φταιει το πρακτορειο νομιζω αλλα η πρεσβεια). τι παιζει ρε μαγκες , για δωστε τα φωτα σας παρακαλω οι παλιοι (φιλε γκαμπινο??).... επισης ταξιδιωτικη ασφαλεια απο που βγαζω??

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
ρε παιδια θα παω με κατι φιλαρακια τελη Οκτωβριου και μας ζητανε για βιζα 75 ευρω !!! στην αρχη μας ειπε το πρακτορειο για 50 ευρω και τωρα 75 (δε φταιει το πρακτορειο νομιζω αλλα η πρεσβεια). τι παιζει ρε μαγκες , για δωστε τα φωτα σας παρακαλω οι παλιοι (φιλε γκαμπινο??).... επισης ταξιδιωτικη ασφαλεια απο που βγαζω??
Μια σελιδα πισω γραφω τι ισχυει για την βιζα,Πριν 2 εβδομαδες την εβγαλα απο πρακτορειο με 35 ευρω(αν θες σου δινω το τηλεφωνο)
Για ασφαλεια ταξιδιου(αν δεν εχεις δικο σου ασφαλιστη) παρε στην  ατλαντικη ενωση ή στην interamerican και πες οτι θελεις την πιο φθηνη,θα σου βγει το πολυ 35 ευρω.
Τα αεροπορικα απο τα κλεισατε και ποσο;

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τα αεροπορικα τα κλεισαμε απο πρακτορειο 930 το ατομο.... πολυ χρησιμες οι πληροφοριες που διαβασα στο θεμα πιο πισω, ειστε ολοι πολυ κατατοπιστικοι!! ημουνα μεταξυ κουβας και ταϊλανδη (εχω ξαναπαει) αλλα με ψησατε!! καμια πληροφορια για κασας?? γκαμπινο εσυ ποτε πας??

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
Εγω θα ειμαι απο 11 Οκτωβριου ως 5 Νοεμβριου.
Για ποια πολη ψαχνεις καζα;
Εχουμε ξαναπει οτι η Κουβα ειναι πιο "δυσκολη" απο Ταυλανδη αλλα και πιο "απροβλεπτη" γι αυτο την αγαπαμε.... :rockon:
Μην περιμενεις να συναντησεις μια Ταυλανδη σε πιο μαυρο χρωμα.
Για την βιζα δεν μπορω να καταλαβω που δυσκολευεσαι... :think:

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
βασικα ενδιαφερομαι για Αβανα που θα ειναι η πρωτη σταση, εχεις να μου προτεινεις τιποτα ( σε καζα) ?? για να μην παω και ψαχνομαι στην αρχη. μετα πιστευω θα τη βγαλουμε την ακρη ... αλλα οτι πληροφορια μου δωσεις και για αλλα μερη θα ειναι πολυ χρησιμη!!
Υ.Γ. δεν παω για σεξοτουρισμο αλλα οτι μπορει να " ομορφαινει" τις ημερες μας εκει καλοδεχουμενο θα ειναι !!

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
Μια σελιδα πισω γραφω και για καποιες επαρχιακες πολεις.
Αν θελεις κατι εξωτικο ψαξου για καγιο-κοκο,καγιο γκιγερμο,βαραδερο επισης εχω ακουσει καλα λογια για καγιο λαργκο,καγιο σαντα μαρια αλλα δεν εχω παει.
Σε αυτα τα μεροι καλυτερα ειναι να πας με "παρεα"
Ελπιζω οταν γυρισεις να μας γραψεις τις εμπειριες σου.
Πες μου ποτε θα εισαι Αβανα για να σου στειλω καζες.

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αβανα θα ειμαι 25 οκτωβρη... αν μπορεις στειλε μου καζες για τις πρωτες μερες να τακτοποιηθουμε και να μπουμε στο νοημα και μετα θα τη βγαλουμε την ακρη. Διαβαζω τα γραφομενα σας και σκεφτομαι πως να μοιρασω τις μερες στα διαφορα μερη εκει ( το προγραμμα δλδ) ή να το αφησω οπως παει ( βλεποντας και κανοντας). Τι προταση μου κανεις σαν παλια καραβανα... οσο για τις εμπειριες εδω θα ειμαστε!!

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
Ποσες μερες θα μεινετε;θα νοικιασετε αμαξι;
Σου εστειλα την διευθυνση απο μια καζα που εχει δυο "δωματια" στο Βεδαδο.
Και να ειναι πιασμενη αυτην η περιοχη ειναι γεματη καζες θα βρειτε σιγουρα,ασε που το πιο πιθανο ειναι να σας προτεινει αυτην καποιον γνωστο της που εχει καζα.

profis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δε ξερω ποσες μερες θα μεινουμε αβανα, οπως κατσει μαλλον... φανταζομαι για αρχη 3 με 4 μερες. Να δουμε και πως θα μας φανει η φαση. Για αυτοκινητο βλεπω που λες οτι ειναι υπεραπαραιτητο κι αν και οι δικοι μου λενε για ταριφες "πειρατες" βλεπω να καταληγουμε σε ενοικιαση για να μην εχουμε και "δεμενα" τα χερια.
Ευχαριστω για τη διευθυνση (ολοι οι δρομοι οδηγουν στη Βεδαδο  ;)). Εκει θα ψαχτουμε!!
Υ.Γ. εσυ μονος πας??

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
328
Πόντοι
21
Στην Κουβα ποσες μερες θα μεινετε;Ποσα ατομα θα ειστε;
Αν θελετε να πατε και προς επαρχια παρτε αμαξι οπωσδηποτε.
Τις διαδρομες απο πολη σε πολη ειναι προτιμοτερο να τις κανετε μερα γιατι την νυχτα πεταγονται ξαφνικα καρα,ποδηλατα,αγελαδες,τρακτερ... :s&m_3:
Αυτην τη φορα θα εχω μαζι μου και δυο φιλους... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom