Νέα

Κούβα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sincity
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πως προτιμάτε να λέγεται το thread?

• Κούβα

Ψήφοι: 38 12,6%
  • Κούβα sex trip

Ψήφοι: 73 24,3%
  • Κούβα και ξερό ψωμί!

Ψήφοι: 36 12,0%
  • Δεν με νοιάζει το όνομα... να πάω κι εγώ στην Κούβα θέλω!

Ψήφοι: 154 51,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    301

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
kosta για Βαραδερο και καγιο κοκο-καγιο γκιγιερμε γραφω λιγο πιο πισω.
Γνωμη μου ειναι να παρετε γυναικες απο Αβανα ή απο Τρινιδαδ γιατι εκει δυσκολα θα βρειτε και απο νυχτερινη ζωη δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο.
Σπυρο πλεον οι Κουβανοι μπορουν να μπαινουν παντου και ετσι θα συναντησεις αρκετους και στο Βαραδερο(ζευγαρια-οικογενειες).
Για Αβανα μπανακι στην Σαντα Μαρια και το βραδυ στις ντισκο Σεσιλια,Ελ ντιαμπολο τουμ τουμ,ακριβως διπλα ειναι και το κασα ντε λα μιουζικα,σαλουν ροχο καπρι και οπου αλλου σας πουνε.Το αμαξι προτου το παρετε θα το κανετε ελεγχο μαζι με τον υπαλληλο για χτυπηματα που  εχει,το βραδυ αν δεν εχει παρκινκγ η κασα θα το αφησετε εξω απο ενα ξενοδοχειο και θα πειτε τον σεκιουτιτα να το προσεχει(2 δολαρια) και την μερα οπου πατε και εχει παρκαδορο να τον πληρωνετε.Μιας και θα κατεβειτε Τρινιδαδ περαστε και απο Σιενφουεγγος να τα πουμε.... :rockon:

lakias_glyfoko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Σπύρο, δεν έχω τη δυνατότητα να απαντήσω στο pm σου από το site δε με αφήνει...σ'ευχαριστώ από εδώ, δημόσια. Το πιθανότερο είναι να περάσω από εκεί να της μιλήσω απευθείας, γιατί μετά το πρώτο βράδυ που προσγειωνόμαστε, θα επιστρέψουμε στην πρωτεύουσα τις τελευταίες μέρες, οπότε απλά θα δώ και αν μας αρέσει, θα κανονίσω. Απίστευτη η ταλαιπωρία με τα νησιά...κάθε ιστοσελίδα από οπερέιτορς βγάζει και διαφορετικές τιμές, επικοινωνία και σύστημα κράτησης απευθείας με τα ριζόρτς αδύνατη! Όσο για τα αεροπλάνα...δε βγάζουν αποτελέσματα όταν κάνω αναζήτηση για 2 άτομα...τρέλα! το κάγιο κόκο είναι πιο προσβάσιμο λόγω ξηράς, πάντως, θα κοιτάξω και τις πληροφορίες του φίλου Gambino. Το πολύ 3 νύχτες μας μένουν για Τρινιδάδ, αλλά η συγκοινωνία μεταξύ αυτού και Σιενφουέγος δε βολεύει με τπτ...αυτοκίνητο λέμε να πάρουμε μόνο για Αβάνα και κοντινές παραλίες, άντε βαριά για λεβίθα...αν εσύ είσαι με αυτοκίνητο εκεί και έχεις χρόνο, με χαρά να συναντηθούμε Τρινιδάδ (δεν ξέρω να συγκρίνω τις 2 πόλεις όσον αφορά διασκέδαση, για γυναίκες έγραψες, όπως και ο Σπύρος ότι έχει στο Τρινιδάδ, εκτός και φέρεις εσύ μαζί σου  ;) από εκεί!) Άτιμη άδεια, δεν τραβιέσαι (μεγαλώνεις) με τπτ....

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
kosta υπ οψιν εχω να μιλησω με τη κοπελα απο το 2010 το πιθανοτερο ειναι να ειναι εκει ακομη ..με ενα τηλεφωνο απο κει θα το μαθουμε..και μου λες και μενα εαν υπηρχε ακομη και αν εμεινες εντελη εκει...

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Κωστα δες τα pm σου.Θα σου στειλω και μια διευθυνση απο Αβανα(βεδαδο) να εχεις.

lakias_glyfoko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παιδιά. Κάντε μου και μια πρόταση σας παρακαλώ για ξενοδοχείο Αβάνα για μια νύχτα. Θα έχουμε 3 φορές σε αυτό το ταξίδι από μια διανυκτέρευση Αβάνα (μόνο βραδυνές ώρες θα βρεθούμε εκεί, μέχρι τις τελευταίες 4 μέρες που θα είναι φουλ και θα πάμε σε κάζα), μεταξύ πτήσεων (νησιά), οπότε αποφασίσαμε να κλείσουμε δίκλινα έκαστος σε περίπτωση που τραβάει η ομάδα για υπερωρίες! Οπότε, πείτε μου σε ποιά περιοχή να κλείσουμε δωμάτια, ώστε να είμαστε κοντά σε βραδυνές μουνοσυνεστιάσεις, και κάποιο όνομα από ξενοδοχείο. Εννοείται ότι άμα κλείσουμε ο καθένας από ένα δίκλινο, μπορούμε να φέρουμε γυναίκα για αυτό το ένα βράδυ χωρις εξτραδάκια, έτσι?
Γκαμπίνο, θα είμαστε Τρινιδάδ από 03/03 μέχρι 05/03 (3 βράδυα), αν μπορέσεις κάνε μια έτσι να βρεθούμε (θα ψάξουμε για κάζα τελικά και εκεί, ενώ μετά και τις πληροφορίες σας, στο Βαραδέρο θα πάμε σε χοτέλι, σιγά...μια βραδιά είναι!)

lakias_glyfoko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα το διάβασα! Γιάννη, είσαι Ελλάδα? Εγώ θα σου τηλ εννοείται, αλλιώς άμα είσαι εξωτερικό να τα πούμε από φατσοβιβλίο...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Εννοείται ότι άμα κλείσουμε ο καθένας από ένα δίκλινο, μπορούμε να φέρουμε γυναίκα για αυτό το ένα βράδυ χωρις εξτραδάκια, έτσι?
kostastatum εχουμε γραψει πιο πισω στο ξενοδοχειο μπαινει η κοπελα αν κλεινοντας το δικλινο την εχεις δηλωσει με τα στοιχεια της(ταυτοτητα) η εαν και εφοσον λαδωθει ο σεκουριτας ο οποιος 6 το πρωι στην αλλαγη της βαρδιας θα σου βαραει την πορτα για να φυγει η κοπελα(ετσι μπορει να σου βγει και ακριβοτερα)...καλη προταση χοτελ ειναι το χαβανα λιμπρε στο βενταντο..

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Πάλι καλά Σπύρο που χώρισες και ξεφορτώθηκες το μπελά που σε βρήκε. Κούβα θα ξαναπάς σύντομα;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
proudtobegreek δεν εχω σχεδια να επιστρεψω κουβα οταν θα μπορεσω να ξαναπαω ταξιδι να σου πω κατι ισχυει τον πεινασμενο να τον φοβασαι...και στα ταξιδια

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σχεδιαζω να παω με φιλο στην κουβα
σκεφτομαστε να νοικιασουμε ΜΟΝΟ ΚΑΣΑ ΠΑΡΤΙΚΟΥΛΑΡ για να αποφυγουμε τα εξοδα του ξενοδοχειου
μιλαμε καλα ισπανικα και οι δυο
Εκτος  απο την βιζα στο αεροπλανο δεν νομιζω να χρειαστει σε κατι αλλο το ξενοδοχειο
καμμια αντιθετη αποψη?
Καποια καλη κασα? (Δλδ φτηνη καθαρη ασφαλης κ σχετικα κεντρικη)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
international player στην εισοδο στη χωρα θα ζητησουν να δουν κρατηση ξενοδοχειου τουλαχιστον 2-3 νυχτες.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Για βιζα στο αεροπλανο δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις,εδω στην πρεσβεια αν πας ο ιδιος κοστιζει 22 ευρω.Αν παει καποιος αλλος να σου βγαλει την βιζα κοστιζει 44 ευρω και αν την βγαλεις ταχυδρομικος 44 + την κουριερ.Να ξερεις οτι χρειαζεται και ασφαλεια ταξιδιου(30e).
Οταν μπαινεις στην Κουβα δεν σου ζηταει κανεις τιποτα,οποτε δεν χρειαζεται να νοικιασεις ξενοδοχειο.Για ποια πολη ψαχνεται casa?Ποτε λετε να πατε;

Σημερα πηρα την βιζα στα χερια μου.... :rockon:

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Για βιζα στο αεροπλανο δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις,εδω στην πρεσβεια αν πας ο ιδιος κοστιζει 22 ευρω.Αν παει καποιος αλλος να σου βγαλει την βιζα κοστιζει 44 ευρω και αν την βγαλεις ταχυδρομικος 44 + την κουριερ.Να ξερεις οτι χρειαζεται και ασφαλεια ταξιδιου(30e).
Οταν μπαινεις στην Κουβα δεν σου ζηταει κανεις τιποτα,οποτε δεν χρειαζεται να νοικιασεις ξενοδοχειο.Για ποια πολη ψαχνεται casa?Ποτε λετε να πατε;

Σημερα πηρα την βιζα στα χερια μου.... :rockon:
ειχα παει κ παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι
νομιζω πως συμπληρωνεις την βιζα στο αεροπλανο κ ειναι δωρεαν
για ασφαλεια παλι δεν νομιζω εκτος αν συμπεριλαμβανοταν στο εάεροπορικο
μιας κ το εκοψα απο γερμανια κ δεν καταλαβαινα τι εγραφαν
αβανα σιγουρα κ λιγες πιθανοτητες για τουρ εως γκουανταναμο

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Τα χαρτια που σου δινουν στο αεροπλανο(οχι παντα) ειναι για να δηλωσεις αν εχεις τιποτα "περιεργο" στις αποσκευες.Αν δεν στα δωσουν στο αεροπλανο θα στα δωσουν μολις περασεις τον ελεγχο.Εγω την βιζα την βγαζω παντα απο Ελλαδα και δεν εχω δει ποτε σε Ευρωπαικες εταιρειες να βγαζουν βιζα στο αεροπλανο.Ψαξτο και μονος σου γιατι δεν το κατεχω το θεμα... :think:
Καλυτερα να την εχεις μαζι σου την βιζα γιατι αν "μπλεξεις" με τους Κουβανους δεν βγαζεις γρηγορα ακρη.Αφου εχεις παει θα ξερεις οτι το Ελληνικο δημοσιο ειναι "πυρινικη μηχανη" μπροστα τους... :2funny:
Δεν μου ειπες για ποτε κλεισατε εισητηρια;Απο Νοεβριο ακριβαινουν πολυ τα αυτοκινητα.
Για casa στην Αβανα εχω την διευθηνση απο 2 στο βεδαδο,οποτε μου πεις σου στελνω.

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τα χαρτια που σου δινουν στο αεροπλανο(οχι παντα) ειναι για να δηλωσεις αν εχεις τιποτα "περιεργο" στις αποσκευες.Αν δεν στα δωσουν στο αεροπλανο θα στα δωσουν μολις περασεις τον ελεγχο.Εγω την βιζα την βγαζω παντα απο Ελλαδα και δεν εχω δει ποτε σε Ευρωπαικες εταιρειες να βγαζουν βιζα στο αεροπλανο.Ψαξτο και μονος σου γιατι δεν το κατεχω το θεμα... :think:
Καλυτερα να την εχεις μαζι σου την βιζα γιατι αν "μπλεξεις" με τους Κουβανους δεν βγαζεις γρηγορα ακρη.Αφου εχεις παει θα ξερεις οτι το Ελληνικο δημοσιο ειναι "πυρινικη μηχανη" μπροστα τους... :2funny:
Δεν μου ειπες για ποτε κλεισατε εισητηρια;Απο Νοεβριο ακριβαινουν πολυ τα αυτοκινητα.
Για casa στην Αβανα εχω την διευθηνση απο 2 στο βεδαδο,οποτε μου πεις σου στελνω.
Μιας κ εισαι τακτικος κανε μια ενημερωση
ποσο πανε τα αυτοκινητα
η κασα στο βενταντο κ τι εχει μεσα πχ κουζινα  ψυγειο μπαλκονι
κ αν υπαρχει κασα στο σεντρο ουτως ωστε να γλυτωσουμε το αυτοκινητο αν δεν κανουμε τεκικα το τουρ

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Οι καζες που παω εγω στην Αβανα εχουν ψυγειο,αιρ κοντισιον,μπανιο,ανεξαρτητη εισοδο,η μια εχει και παρκινγκ για το αυτοκινητο.Κουζινα εχουν αλλα ειναι κοινοχρηστη.
Αυτοκινητο δες και το ιντερνετ Αυτα τα ειχα γραψει πριν 1,5 χρονο,δεν αλλαξε κατι.

1)Αστυνομια ενοειται οτι υπαρχει ολο το βραδυ και σε πολλα μαγαζια που εχει τουριστες υπαρχουν αστυνομικοι με πολιτικα.Γενικα δεν θα νιωσεις ανασφαλης αλλα ειδικα για Αβανα ισχυει το "φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα".
2)Για μενα η "ροδα" στην Κουβα ειναι απαραιτητη,ειναι το πρωτο πραμα που κανω οταν φτανω.Οταν ειμαι με φιλο νοικιαζουμε αμαξι και οταν ειμαι μονος μηχανακι.Τον Ιουνιο που θα πατε θα εχει περιπου 40Ε την μερα,δηλαδη με 20Ε την μερα ο καθενας θα εχετε την ανεση σας να πατε οπου θελετε,οτι ωρα θελετε χωρις να χρειαζεται να μπλεξετε με τον καθε ταξιτζη.Ασε που κατα την διαρκεια της μερας ειναι ειναι πολυ ευκολο να το γεμισετε με chicas.... Boobies
3)Η Αβανα δεν ειναι και τοσο φτηνη για καποιον που θελει να εξασκησει πολυ το "σπορ"...25 δολαρια η casa +15 για φαγητο +10 στην παραλια +10(?) η εισοδο στην disco το βραδυ + τι θα πιεις μεσα + 60(?) αν θελεις να παρεις καποιο απο τα "δηλητηρια" που κυκλοφορουν εκει μεσα.Αν βαλεις και τις μετακινησεις,10(?) αν γυρνας με ταξι ή 20 αν παρετε αυτοκινητο.Για μενα η Αβανα αξιζει μονο για 3-4 μερες εκτος αν εχεις πολλα λεφτα.
4)Στο θεμα καιρου παιζει ρολο και η τυχη,αυτον τον Νοεμβριο ειχε πολυ καλο καιρο και ζεστη.Περισυ τον Νοεμβριο-Δεκεμβριο ειχε κρυο,ουτε με μπουφανακι δεν μπορουσες να σταθεις εξω το βραδυ.Περισυ Ιουνιο-Ιουλιο ειχε πολυ ζεστη και σχεδον καθε απογευμα εβρεχε,προπερσι σχεδον ολο τον Ιουλιο εριξε 2-3 βροχες.Για μας απο θεμα υποφερτης ζεστης και σχεδον καθολου βροχη η καλυτερη εποχη ειναι Μαρτιος-Απριλιος.Απλως δεν εχειπολλους Κουβανους στις παραλιες.
5)Οποιος Κουβανος σε πλησιαζει ή τον διωχνεις ή τον αγνοεις..dale nino...
6)Για την διαμονη τα ειπε ολα ο Θανος.
7)Ενοειται νερο παντα εμφιαλομενο,παρτε μαζι σας και κανενα depon,imodium.
Αν θες να ρωτησεις κατι αλλο,εδω ειμαστε(Αρκει να το γνωριζουμε)Αν διαβασεις και τις προηγουμενες σελιδες σιγουρα θα σου λυθουν πολλες αποριες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Τον Ιουνιο που θα πατε θα εχει περιπου 40Ε την μερα,δηλαδη με 20Ε την μερα ο καθενας θα εχετε την ανεση σας να πατε οπου θελετε,οτι ωρα θελετε χωρις να χρειαζεται να μπλεξετε με τον καθε ταξιτζη.ουν πολλες αποριες
Gambino να συμληρωσω + 10 δολλαρια περιπου ημερησιως για τα παρκιν του αυτοκινητου(διανυκτερευση,παραλια,κεντρο κτλ)

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δηλητηριο τι εννοεις??
Η συντροφια των κοριτσιων ποσο κοστιζει??
Δλδ με 100 ευρω την ημερα ειναι καλα??

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
με 100 ευρω σε χαρτονομισμα του ευρω γαμας την ιδια και ολοκληρη την οικογενεια της τελωνειακης υπαλληλου στο αεροδρομιο που σου βαζει σφραγιδα εισοδου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom